Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια καλή εφαρμογή ειναι το photoshop express το οποιο εχει noise reduction για να εφαρμόζεις εαν θες .

Επισης το edit ειναι η μισή φωτογραφία.

Κατεβάζετε τα highlights συνήθως και ανεβάζετε τις σκιές για να βγει η πληροφορία η παραπάνω .

Όσο για το photoshop express για μείωση θορύβου στείλε να σου πω πως γίνεται

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Photoshop express στο κινητο για edit στο κινητο ή να κατεβασω στον υπολογιστη απο windows store; ειναι τα ιδια ή στον υπολογιστη εχει παραπανω εργαλεια;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

https://vimeo.com/366747329

Εδω ένα slow motion που είχα στο κινητό. Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν το ανεβάζω στο Yt ανεβαίνει στα 480p

Προχθές έβγαλα τα παιδιά στο τραμπολινο, ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει ποιο slow motion μου αρέσει.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Εμένα σαφέστατα το 1080p 960 .

Πολύ πιο καθαρό βίντεο.

Ας είναι πιο μικρό.

Καμία σχέση με το 720 p .

Έχω τραβήξει την μάπα μου φωτογραφίες και θα σας την δείξω σε ένα συγκριτικό μαμάς με camera super pixel .

Η μαμά εφαρμογή Νίκο μόλις δει πρόσωπο που βγάζει αυτό το κίτρινο κουτί του μαμαει τα πετα στο smoothness , δηλαδή αυτό το λαδομπουκι που δε γουστάρεις.

Η super είναι πολύ καλύτερη.

Όταν μπορέσω θα τις δείξω.

Οι τυπαδες στην Sony απλά δε μπορούν να γράψουν κώδικα .....απλά!

Στο Xperia 1 το eye focus κάνει πολύ καλή δουλειά, στα δικά μας Xz σειρά έχει αυτό το πρόβλημα

Ρε φίλε τσέκαρα τιμές iPhone αν παω στα 256 rom θέλω το ποσό των1500€ και ούτε δώρο δεν παίρνω.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Γ@μησε τα!

Φαρμάκι οι ατιμοι!

Θα περιμένεις να αλλάξει η χρονιά να δεις σε τι αισθητήρες θα πάνε οι android.

Edited by georgerapp

Η εγγυηση των μηλων ειναι ακομα 1 ετος? Ή εχει αλλαξει?

Ε ναι κοντά και με πολύ φως

λοιπον σας ειχα υποσχεθει την μαπα μου.

θα την χορτασετε.

Η μαμα καμερα στην xz σειρα οπως εγραψα παραπανω οταν βλεπει ανθρωπο βγαζει ενα κιτρινο κουτακι τον βαζει μεσα για να τον κρατα on focus,χιλιες φορες να μην το εκανε.

κανει ενα επιθετικο smoothing και βγαινουν τα προσωπα ελαιογραφια.

δεν υπαρχει πιο σημαντικο σε μια καμερα απο το να βγαζει καλα τους ανθρωπους.

Η camera super pixel ειναι μια εφαρμογη που οτι βλεπει ο φακος βγαζει , ουτε σκηνες ,ουτε hdr τιποτα.

δινει ενα μεγαλο αρχειο σε mb αλλα το σημαντικο ειναι οτι σε πολλες συνθηκες δινει λεπτομερεια που σκοτωνει.

δε μας νοιαζει εμας αυτο ομως τωρα οσο οτι βγαζει τα προσωπα πολυ καλυτερα απο την crappy μαμα app .

συνχωρεστε το ασχημο της φωτογραφιας (εμενα) και δειτε διαφορες.

ειναι crop κατευθειαν πανω στο προσωπο γιατι εκει θελω να δειτε διαφορες , αν και γενικα ηταν ανωτερες της super pixel .

εχω βγαλει σε πολυ χαμηλο φως 2 τελος , σε καλο φωτισμο φυσικο οι επομενες 2 , σε κιτρινο φωτισμο κλασσικο σπιτιου οι επομενες 6 , σε λευκο φωτισμο οι επομενες 2 και στον ιδιο λευκο φωτισμο selfie οι 2 στην αρχη .

την selfie την παταει παντου,οι μαμα ειναι χαλια γενικα .

οι μαμα ειναι οι πρωτες ανα ζευγαρι.

https://photos.app.goo.gl/gwTCQigDfQquZ5gJ7

Edited by georgerapp

1ο σετ καλύτερη η μαμά, η άλλη βγάζει θόρυβο θα τον δεις γύρω από το μάτι σου.

Στο δεύτερο σετ πολύ πολύ μικρές διαφορές υπέρ της άλλης κάμερας και πιο πολύ στην λεπτομέρεια αλλά ελάχιστες

Στο 3ο σετ με μικρή διαφορά υπέρ της άλλης κάμερας

4ο σετ με μεγάλη διαφορά υπέρ της άλλης

5ο σετ χάλια και οι δύο

6ο σετ υπέρ της άλλης πάλι αλλά αναφορικά στην λεπτομέρεια του προσωπου

7π σετ πάλι χάλια και μάλλον κουνημένη η μαμά αλλά και η άλλη κάτω του μετρίου

Άγριος δείχνεις ρε μπαγάσα,

στο τελευταιο ημουν σε σκοταδια για αυτο.

η μαμα εχει τρελλα σκαμπανεβασματα,μπορει να δωσει καλη μπορει και να στην κανει χαλια στα προσωπα,η αλλη ειναι πολυ πιο σταθερη και υποσυνθηκες ωρες ωρες δινει τρομερες φωτογραφιες.

δεν ειμαι αγριος,απλα ειμαι σκαλωμενος γιατι δεν εχω συνηθησει να βγαζω φωτογραφιες τα μουτσουνια μου.

κατεβασε την και δοκιμασε και εσυ , θα δεις οτι στα προσωπα ειναι πολυ μπροστα , ειδικα selfie .

οσο για τον θορυβο που θα φανει με δυσκολες συνθηκες ειναι γιατι κανει 0νικο noise reduction .

τον κοβεις εσυ μετα.

• 2 weeks later...

Φιλοι πήγα πρώτη με αεροπλανο και εξωτερικό στην Ρώμη στη ζωη μου και σας βαζω πολύ λιγες με την sonaρα.

Δεν εβγαλα αλλες με αυτό διότι ειχα την κάμερα.

PSX-20191025-165131.jpg

PSX-20191025-162633.jpg

PSX-20191025-170555.jpg

PSX-20191027-140221.jpg

PSX-20191030-134842.jpg

PSX-20191030-134907.jpg

PSX-20191030-135126.jpg

Σε ευχαριστώ.

Αυτες στο συντριβάνι τις εχω τραβήξει με την κάμερα super pixel που δίνει πολύ μεγαλα αρχεία τυπου 30mb.

Μετα την εβαλα στο photoshop express και εκανα τα βασικά.

Κατέβασα highlights, τις σκιες η δε τις πείραξα η τις κατεβασα και αυτές.

Ισως ανέβασα και λιγο την μπαρα στο dehaze .

Και δεν εκανα καθόλου μείωση θορύβου .

Αυτο το app εαν σου κάτσει θα δωσει τα μέγιστα , τουλάχιστον στο Sony.

Την μαμα με το επιθετικο nr την έχω παροπλησει τελευταία.

Και στον ναο μεσα με αυτην ειναι.

Ισως και να έκατσε που λέμε , η στιγμη που η συσκευή βγάζει καλα και την ίδια ώρα οχι .

• 2 weeks later...

Η πρώτη μου αρέσει πάρα πολύ

Η πρώτη δεν έχει καμία επεξεργασία. Στην δεύτερη άνοιξα λίγο τις σκιές και μείωσα τα highlights. Με την MX και οι δυο

Μου αρέσουν πολυ τα χρώματα. Όπως έχετε πει παιδιά,αυτο που τα άλλα τηλέφωνα βγάζουν στο auto το βγάζουμε και μεις με manual με καλά αποτελέσματα. Και όταν λέω άλλα τηλέφωνα εννοώ αυτά που πλέον παίζουν στα 250-350. Και μην ξεχνάμε είναι μοντέλο 2017. Θα ξεφύγουν τα κινητά πλέον...

• The title was changed to Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας
  • The topic was pinned