guy_fawkes Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Χαχαχα Λες και δεν είναι από το κινητό ή φωτογραφία αλλά από dslr και του την είπανε κι ολας Μάλιστα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μην ξανα ξεφύγουμε Νίκο! Ειπε να μας επαναφέρει με αυτη την φωτογραφία στο νήμα! Χαχαχαχχαχαα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) Βγαίνω λίγο οφ τοπικ, αλλά αφού κουβέντα κάνουμε. Εδώ έχω ένα δύο συγκριτικά xz1 με mi a3 που το πήρε ένας φίλος τώρα. IMG_20191001_134342 by Ratatouis Rat, on Flickr"]IMG_20191001_134342 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] DSC_0655 by Ratatouis Rat, on Flickr"]DSC_0655 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] IMG_20191001_134142 by Ratatouis Rat, on Flickr"]IMG_20191001_134142 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] Η τελευταία είναι υποτίθεται με τα 48mp Edited October 1, 2019 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Δε βγαινεις καθόλου of topic ,πιο on δε γίνεται!!! Θα παω σπιτι να τις δω αλλά περιμένω και Νικο. Αυτος ειναι μανουλα στα συγκριτικά,εγω τα περνάω στα γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ένα ακόμα DSC_0651 by Ratatouis Rat, on Flickr"]DSC_0651 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] IMG_20191001_133505 by Ratatouis Rat, on Flickr"]IMG_20191001_133505 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 πολυ καλα και τα 2,τι να πω; δε μπορω να διακρινω καποια συν και πλην,μου αρεσουν ολες. εαν βρεις ξανα τον φιλο τραβα και καμια βραδυ,αυτοματο και τα 2 απο περιεργια και πες του να μπει στο νημα εδω να καρφωσει καμια gcam στο δικο του μηπως δει βελτιωση,αν και εχω ακουσει οτι τραβαει καλα το xiaomi και με την μαμα εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) πολυ καλα και τα 2,τι να πω; δε μπορω να διακρινω καποια συν και πλην,μου αρεσουν ολες. εαν βρεις ξανα τον φιλο τραβα και καμια βραδυ,αυτοματο και τα 2 απο περιεργια και πες του να μπει στο νημα εδω να καρφωσει καμια gcam στο δικο του μηπως δει βελτιωση,αν και εχω ακουσει οτι τραβαει καλα το xiaomi και με την μαμα εφαρμογη. Εγώ πιστεύω ότι στα 48mp οι φωτογραφίες είναι στο ίδιο επίπεδο από θέμα ποιότητας σε κοντινό ζουμ. Αλλιώς βλέπω το xz1 να κερδίζει. Κάνε ζουμ στο μηχανάκι, στις τιμές του καταλογου και στο πινακάκι στο τραπέζι στα γράμματα και θα το δεις. Ναι έχω και γω περιέργεια να δω τι κάνει το βράδυ το mi a3. Πιστεύω θα είναι καλύτερο. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Αν παίρναμε gcam, πιστεύω θα έβγαζε άλλες φωτογραφίες το κινητάκι μας. Δεν πειράζει. Ίσως τα ας πούμε 48mp κάνουν την διαφορά σε μακρινές φωτογραφιες. Θα τεσταριστει κάποια στιγμή, αναμένεται εκδρομουλα. Edited October 1, 2019 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 την gcam την ειπα για τον φιλο σου με το a3 ,αυτο παιρνει. περιμενουμε και αλλα,εχει ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) την gcam την ειπα για τον φιλο σου με το a3 ,αυτο παιρνει. περιμενουμε και αλλα,εχει ενδιαφερον. Ναι ναι το κατάλαβα. Του είπα να την περάσει, αλλά δεν ξέρει. Θα το ψάξω εγώ λιγο Με αφορμή το ποστ του φίλου στο νημα xz3, τι παίζει, δεν έχω καταλάβει. https://piunikaweb.com/2019/09/25/sony-open-devices-android-10/ Edited October 1, 2019 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 https://developer.sony.com/develop/open-devices/guides/aosp-build-instructions/build-aosp-android-android-10-0-0 Είναι πιο πολύ για devellopers Εγώ το ποσταρα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε βγαινεις καθόλου of topic ,πιο on δε γίνεται!!! Θα παω σπιτι να τις δω αλλά περιμένω και Νικο. Αυτος ειναι μανουλα στα συγκριτικά,εγω τα περνάω στα γρήγορα.Χαχαχα θα τις δω στο τσμπλετ να σου πω Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Θα μπορούν οι devs να φτιάξουν ρομ με βάση το Android 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ναι θα μπορούν. Το θέμα είναι ότι για να την περάσουμε θα πρέπει να ξεκλειδώσουμε τον bootloader εμείς να χάσουμε εγγύηση και τα drm keys που έχουν να κάνουν με σωστή λειτουργία της κάμερας με τα mode της οθόνης και κάτι αλλά. Δε τα ξέρω αυτά. Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις backup αλλά επίσης δε γνωρίζω. Δε θα το σκαλίσω ποτέ.παει καλά και έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 στο συγκριτικό με το xiaomi vs sony σαφέστατα υπερ του ΧΖ1 στο 2ο σετ φωτογραφίας που είναι και πιο δύσκολες οι συνθήκες. Αναφορικά στο 1ο σετ σχεδόν καμία διαφορά,πολύ καλά επίπεδα θορύβου,καμία μα καμία διαφορά απι 48mp στα 12mp Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 στο συγκριτικό με το xiaomi vs sony σαφέστατα υπερ του ΧΖ1 στο 2ο σετ φωτογραφίας που είναι και πιο δύσκολες οι συνθήκες. Αναφορικά στο 1ο σετ σχεδόν καμία διαφορά,πολύ καλά επίπεδα θορύβου,καμία μα καμία διαφορά απι 48mp στα 12mp Τόσο λάθος κάνω; εγώ γιατί στον κατάλογο με τις τιμές απ τα 12 στα 48mp βλέπω πιο καθαρά. Ανεβάσω και 2 φώτο με τις μπροστινες κάμερες όπου η διαφορά είναι ξεκάθαρη. DSC_0654 by Ratatouis Rat, on Flickr"]DSC_0654 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] IMG_20191001_134000 by Ratatouis Rat, on Flickr"]IMG_20191001_134000 by Ratatouis Rat, on Flickr[/url] Για κάποιο λόγο το φλικ με νευριάζει δεν το μπορώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 υπερ sony φαντάζομαι να εννοείς. Τα 48mp επειδή το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές και να ψαχουλεύω τις φωτογραφίες καλά καλά,διαπίστωσα απειροελάχιστες διακοπές και μάλιστα σε σκοτεινά μέρη,μεγαλύτερα επίπεδα θορύβου στα 48mp Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 υπερ sony φαντάζομαι να εννοείς. Τα 48mp επειδή το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές και να ψαχουλεύω τις φωτογραφίες καλά καλά,διαπίστωσα απειροελάχιστες διακοπές και μάλιστα σε σκοτεινά μέρη,μεγαλύτερα επίπεδα θορύβου στα 48mp Φυσικά υπέρ σονυ. Είναι ολοφάνερο, στον ουρανό, στον δρόμο το mia3 τα έκαψε όλα και στην λεπτομέρεια πολύ καλύτερο το σονυ. Όχι επειδή το έχω εγώ αλλά είναι ξεκάθαρο. Πάντως με 150ευρουλακια πλέον βγάζεις δυνατές φωτογραφιες αυτό το αναγνωρίζω. Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω σε σκοτεινό μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 τέλεια! Βάλε να δούμε:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Το flickr δε θα ελεγα με νευριαζει ......μου γυρναει τα έντερα. Δε με αφήνει αλλες φορές να κανω ζουμ αλλες κολλαει και κανω refresh με μαμαει. Imgbb για εμενα η Google photos σε ένα λεύκωμα μεσα να μπει ο αλλος με ομορφο τροπο να δει οτι θέλει. Το mi3 έχει καλούς φακούς ,ειδη ενα παλικαρι στο εδω φόρουμ και insomnia ετοιμαζει gcam σεταρισμενη για απογείωση στην ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Που τα βρίσκεις αυτά τα τοπία... Πανέμορφες. Εγώ κατέβασα την MX πάλι γιατί μου αρεσει το HDR της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εγώ; Η οροφή του συνεργείου που δουλεύω είναι η πρώτη και η άλλη ξεροχορτα επάνω της. Καλές ε; Αυτό είναι το καλό με την φωτογραφία γενικά. Ακόμα και η ταράτσα μας που είναι ένα μαύρο χάλι μπορεί να βγει σε όμορφη εικόνα. Καλά έκανες,εξιζει η mx,απλά να αρέσει το στυλ τής. Αυτές τις έβγαλα με την camera super pixel. Πήρα το μεγάλο αρχείο που βγάζει και το έκανα edit. Επειδή είναι μεγάλο το αρχείο έχει μέσα του περιθώριο για να ανοίξεις σκιές να ρίξεις φωτεινά σημεία κ.α .έχει ψωμί δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εγώ; Η οροφή του συνεργείου που δουλεύω είναι η πρώτη και η άλλη ξεροχορτα επάνω της. Καλές ε; Αυτό είναι το καλό με την φωτογραφία γενικά. Ακόμα και η ταράτσα μας που είναι ένα μαύρο χάλι μπορεί να βγει σε όμορφη εικόνα. Καλά έκανες,εξιζει η mx,απλά να αρέσει το στυλ τής. Αυτές τις έβγαλα με την camera super pixel. Πήρα το μεγάλο αρχείο που βγάζει και το έκανα edit. Επειδή είναι μεγάλο το αρχείο έχει μέσα του περιθώριο για να ανοίξεις σκιές να ρίξεις φωτεινά σημεία κ.α .έχει ψωμί δηλαδή. Έκανα γκάφα. Τις είδα από μακρυά τις φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Τελικά το Adobe έχει πολύ ωραία φιλτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Τρομερές!!! Πολύ καλές, μπράβο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Πραγματικά πολύ καλές! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts