Jump to content

Online αναβάθμιση του K750i: Προβλήματα, απορίες

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;  

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;

• ΝΑΙ
      0
    • ΟΧΙ
      0
    • Δεν ασχολούμαι με τα updates
      0

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους.Μολις τελειωσα την αναβαθμιση και χαρην της βοηθειας του φορουμ ολα ευτυχως πηγαν καλα.Μονο μια ερωτηση εχω.Ανοιγοντας το τηλεφωνο δεν μου εβγαλε ουτε οδηγο ρυθμισεων ουτε τιποτα.Τσεκαρα την εκδοση και εχει περαστει κανονικα.Ελληνικα οκ ολα καλα μεχρι στιγμης.Το οτι δεν μου εβγαλε κατι στο ξεκινημα σημαινει κατι??????Ευχαριστω

παιδες βοήθεια. είμαι φαντάρος και ξαφνικά χθες παρουσιάσε πρόβληματα το κινητό:

κολλάει το θέμα και κολλάει , κλείνει μερικές φορές μονο του και κολλάει το joystick. τι ακριβώς πρεπει να κάνω; λόγω στρατου δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση.

θενκς

παιδες βοήθεια. είμαι φαντάρος και ξαφνικά χθες παρουσιάσε πρόβληματα το κινητό:

κολλάει το θέμα και κολλάει , κλείνει μερικές φορές μονο του και κολλάει το joystick. τι ακριβώς πρεπει να κάνω; λόγω στρατου δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες για να μπορέσω να κάνω αναβάθμιση.

θενκς

Αν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα και με ΑΛΛΟ θεμα, τοτε καλυτερα να το πας για αναβαθμιση (ειδικα τωρα που βγηκε και η ολοκαινουρια) σε καποιο επισημο service point της SE.

Το joystick καλυπτεται απο την εγγυηση και αν ειναι προβληματικο, οφειλουν να στο αντικαταστησουν.

Dream big and dare to fail..

thanks για την απάντηση.

πριν το παω για αντικατάσταση πως θα γίνει νε βγάλω-σώσω μηνυματα και κατάλογο;

να το παω σε τιμ shop που το πηρα ή σε καποιο επισημο service point της SE (αλήθεια που μπορώ να βρ κατάλογο με τέτοια; )

ευχαριστώ προκαταβολικα

Εγώ έχω την R1J... Γενικά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα το τηλέφωνο. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ή θα βγουν bugs που δεν υπήρχαν; Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή δεν έχω το π΄ροβλημα με το μαύρο τετράγωνο που διαβάζω ότι έχουν πολλοί.

Εγώ έχω την R1J... Γενικά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα το τηλέφωνο. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ή θα βγουν bugs που δεν υπήρχαν; Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή δεν έχω το π΄ροβλημα με το μαύρο τετράγωνο που διαβάζω ότι έχουν πολλοί.

Αν δουλεύει όπως το θέλεις εσύ και δεν έχεις πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει λόγος αναβάθμισης.

Αναβάθμιση κάνουμε όταν:

1. Έχουμε πρόβλημα με το ήδη υπάρχον firmware

2. Υπάρχει κάτι νέο στην αναβάθμιση (π.χ. μεγαλύτερη ανάλυση στις φώτο, καλύτερη ποιότητα ήχου, καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας κ.λ.π.), που τεσταρισμένα δουλεύουν οκ.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

thanks για την απάντηση.

να το παω σε τιμ shop που το πηρα ή σε καποιο επισημο service point της SE (αλήθεια που μπορώ να βρ κατάλογο με τέτοια; )

ευχαριστώ προκαταβολικα

Για μηνυματα δεν γνωριζω, αλλα τον καταλογο σου τον σωζεις μεσω Outlook και του προγραμματος που συνοδευει το κινητο.

Καλυτερα να το πας σε επισημο service point καθως και η ΤΙΜ εκει θα σε στειλει. Καταλογος υπηρχε σαν link στις προηγουμενες σελιδες. Μπορεις να τον βρεις και στο site της SE.

Αν σε βοηθαει, ολα τα καταστηματα Γερμανος θεωρουνται επισημα service points (συνεργαζονται με την SE) αλλα θα στο κρατησουν 10 εργασιμες ημερες (αν εισαι τυχερος) καθως το στελνουν σε ενα κεντρικο για τις αναβαθμισεις και λοιπες διορθωσεις.

Τιποτα :)

Dream big and dare to fail..

Poia einai h teleutaia re paidia ?? Egw exw tin R1N035.

H R1AA008

ο κατάλογος μπορεί να σωθεί ευκολα χωρίς χρήση καποιου ειδικού software αν εχεις υπέρυθρες ή bluetooth adapter στο PC σου (κάνεις απλά αποστολή του καταλόγου στο pc όπως θα το έκανες πρός ένα άλλο κινητό)

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

Κατέβασα το νέο Update Service II και το εγκατέστησα. Μου έχει βάλει ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας, όταν όμως κάνω κλίκ επάνω του μου βγάζει μήνυμα "Could not locate a Java Virtual Machine". Εχω Windows XP Home και το τελευταίο Update 6 της Java εγκατεστημένα. Τι τρέχει; Πως θα κάνω την αναβάθμιση τώρα; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα της Java που δεν υπάρχει στο σύστημά μου; Σχόλια ευπρόσδεκτα.. :rolleyes:

Κατέβασα το νέο Update Service II και το εγκατέστησα. Μου έχει βάλει ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας, όταν όμως κάνω κλίκ επάνω του μου βγάζει μήνυμα "Could not locate a Java Virtual Machine". Εχω Windows XP Home και το τελευταίο Update 6 της Java εγκατεστημένα. Τι τρέχει; Πως θα κάνω την αναβάθμιση τώρα; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα της Java που δεν υπάρχει στο σύστημά μου; Σχόλια ευπρόσδεκτα.. :rolleyes:

1.κανε μια δοκιμή αν έχει εγκατασταθεί σωστα η java εδώ

http://www.java.com/en/download/installed.jsp

2.δες αν στο log της εγκαταστασης :

C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Update_Service_InstallLog.log

υπάρχει κάτι που να μην εχει ενδειξη "installed"

3.δες αν υπάρχει o φάκελος C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\jre

just updated to R1AA008.

Όλα πήγαν μια χαρά και το καινούριο app δουλεύει πολύ ωραία...

αν παρατηρήσω κάτι διαφορετικό θα το αναφέρω.

--spirit

1.κανε μια δοκιμή αν έχει εγκατασταθεί σωστα η java εδώ

http://www.java.com/en/download/installed.jsp

2.δες αν στο log της εγκαταστασης :

C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\Update_Service_InstallLog.log

υπάρχει κάτι που να μην εχει ενδειξη "installed"

3.δες αν υπάρχει o φάκελος C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\jre

1. Δείχνει θετικό το τέστ.

2. Ολα φαίνονται εντάξει. (0 problems).

3. Υπάρχει ο φάκελλος jre.

Πιστεύω ότι φταίει το firewall που έχω (Panda Internet Security 2006).

Οταν το απενεργοποιώ και κάνω κλίκ στο εικονίδιο του Update Sevice μου βγάζει μήνυμα "Application error. Incorrect Macromedia version."

Εχω όμως εγκατεστημένες όλες τις free εκδόσεις του προγράμματος. Τι στο καλό πάει στραβά;

Η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται....

1. Δείχνει θετικό το τέστ.

2. Ολα φαίνονται εντάξει. (0 problems).

3. Υπάρχει ο φάκελλος jre.

Πιστεύω ότι φταίει το firewall που έχω (Panda Internet Security 2006).

Οταν το απενεργοποιώ και κάνω κλίκ στο εικονίδιο του Update Sevice μου βγάζει μήνυμα "Application error. Incorrect Macromedia version."

Εχω όμως εγκατεστημένες όλες τις free εκδόσεις του προγράμματος. Τι στο καλό πάει στραβά;

Η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται....

μπές εδώ

http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

και πάτα το "install now"

Ρε παιδιά, που δι@ολο είναι αυτό το update στο site της SE??? μπαινω και δε βρίσκω πουθενά επιλογή για update (όπως είχε παλαιότερα)

πώς θα κάνω update?

Φίλε καλέ, έχω φάει τον κόσμο να βάζω και να βγάζω flash players. Δεν βγαίνει άκρη, όλο το ίδιο μήνυμα παίρνω. Απελπίστηκα...:mad:

Φίλε καλέ, έχω φάει τον κόσμο να βάζω και να βγάζω flash players. Δεν βγαίνει άκρη, όλο το ίδιο μήνυμα παίρνω. Απελπίστηκα...:mad:

Τραγικό πρόβλημα, απλή (αλλά ηλίθια) λύση... :p Απλά δημιούργησε ένα νέο profile στα Windows (ελπίζω να έχεις XP), ξαναεγκατέστησε το update πρόγραμμα και θα παίξει ;)

Εγώ έτσι τα κατάφερα πάντως (και μου είχε δουλέψει την πρώτη φορά κανονικά!)

παιδια επειδη δεν καταλαβα..τι κερδιζω με την αναβαθμιση?Ειναι επισημη?

Εχω voda-live κινητο.. μπορω να το γυρισω σε νορμαλ γιατι μου τη σπαει ?

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Τραγικό πρόβλημα, απλή (αλλά ηλίθια) λύση... :p Απλά δημιούργησε ένα νέο profile στα Windows (ελπίζω να έχεις XP), ξαναεγκατέστησε το update πρόγραμμα και θα παίξει ;)

Εγώ έτσι τα κατάφερα πάντως (και μου είχε δουλέψει την πρώτη φορά κανονικά!)

Για στάσου να καταλάβω.. εννοείς ένα νέο user account στο Control Panel των Windows XP;

oooouuuuuuugkkkkk pediaaaa :(((((((((

apo periergia eklisa to kinitop patica C kai sindesa to kinito..kati kanan ta windows ekei k telika den to afisa to ekana reboot...

kai moy kane format tin karta mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS