kaly13 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Κι εγώ!!!Πρέπει να έχω πάρει γύρω στις 15-20 φορές.Από E-Mail;37 E-Mail παρακαλώ!!!Κάντε ρε παιδιά και οι άλλοι κάτι να διορθώσουν το πρόβλημα.Δήλαδη μόνο εγώ και ο Sonis? (δεν ξέρω και το όνομά σου...) Πανάθεμα την Sony Ericsson.Εγώ αν πάρω άλλο κινητό θα είναι της ΝΟΚΙΑ. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaly13 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Εγώ τους ξαναπήρα ΠΑΛΙ τηλέφωνο.Αλλά νομίζω τζάμπα ο κόπος.Δεν πρόκειται να με πιστέψουν γιατί είμαι 13 χρονών...Δεν ιδρώνει τ'αυτί τους από ένα παιδάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaly13 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Είπα και στη μητέρα μου να πάρει τηλέφωνο,αλλά μου λέει ότι δεν ανακατέυεται αυτή.Εγώ ανακατέυομαι λέει μ'αυτά,εγώ να τη βρω τη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 δεν είναι ανάγκη να πείς την ηλικία σου...αρκεί να μην σε καταλάβουν απο την φωνή και τον τρόπο που μιλάς το περίεργο είναι ότι στο εξωτερικό έχει γίνει χαμός, και εδω ακομα να το καταλάβουν, κανείς απο την εταιρεία δεν έχει αναβαθμίσει το κινητό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaly13 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Μάλλον το έχουν δοκιμάσει,γιατί όταν πήρα τηλέφωνο μιά φορά παραδέχτηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaly13 Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Και σε πληροφορώ ότι δεν τους είπα την ηλικία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 δεν είναι ανάγκη να κάνεις νέο post συνέχεια αν θέλεις κάνεις edit το παλιό (άλλωστε δεν αυξάνονται τα μηνυματά σου, εφόσον απαντάς στο ίδιο θέμα) αφού έχουν παραδεχτεί το πρόβλημα θα το φτιάξουν, στην αρχή έλεγαν ότι και καλά αυτό συνέβαινε σε όσους είχαν ξεκλειδώσει το κινητό και είχαν κάνει αναβάθμιση και άλλα τέτοια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 πήρα τηλέφωνο στην se σήμερα και ζήτησα τον Θεοδώρου. Μου λέγανε τα γνωστά να αφήσω ενα τηλέφωνο και θα επικοινωνήσει αυτός μαζι μου και κάτι τέτοια. Στο τέλος μου δώσανε να μιλήσω με ενα τύπο (Χατζή..... κάπως έτσι τον έλεγαν δεν το συγκράτησα) από όπου κατάλαβα ότι σε μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει μπει το νέο update και όλα θα διορθωθούν. είδωμεν... (sorry για double post αλλά τα προβληματα για τα update ας τα γράφουμε μόνο εδώ, ok?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsparagis Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Πάντως τα ίδια συμβαίνουν και στο εξωτερικό.Όπως είδα στο mobileburn forum και σε Αγγλία και Αμερική με την αναβάθμιση μετατρέπεται :wacko: το Κ750 σε W800 και χάνονται οι γλώσσες (ενός μάλιστα μπήκε το Κινέζικο firmware!!) Εκτός από τα χαμένα ελληνικά και την αναγνώριση του Κ750 μου από το PC σαν W800, στα themes του τώρα έχει με το όνομα default αυτό του W800 (το πορτοκαλί W)...! Το περιέργο όμως είναι ότι σαν writing language έχει σαν option τα ελληνικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Εκτός από τα χαμένα ελληνικά και την αναγνώριση του Κ750 μου από το PC σαν W800, στα themes του τώρα έχει με το όνομα default αυτό του W800 (το πορτοκαλί W)...! Το περιέργο όμως είναι ότι σαν writing language έχει σαν option τα ελληνικά!!! χαχαχαχα !!!! ειναι τελειως ****ed up η κατασταση ! Παντως, εγω που φλασαρα το δικο μου K750i σε W800, σαν default theme εχει οντως το πορτοκαλι του Walkman ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Εγω, που εχω κανει de-branding απο DaVinci, ειχα Vf Live συσκευη και ειχα για μια μερα την R1L που κανει flash απο DaVinci.Μια χαρα πηγαινε, τι ηθελα και πηγα και εκανα το update απο το site της SE. τωρα συμβαινει το κλασικο.Αγγλικο μενου, Εμφανιση ως W800i, Και στο κινητο αλλα και στο PC. Που θελω να καταληξω? Δεν λεει να κανεις ενα update και να τρεχεις για κανα μηνα να το φτιαξεις, δεν αξιζει τον κοπο δηλαδη. Η SE ειναι απλα απαραδεκτη... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsparagis Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Ρε παιδιά, έχω μια απορία: Αφού το PC αναγνωρίζει το αναβαθμισμένο από το SEUS K750 σαν W800 και έχουμε εγκαταστήσει τους drivers του W800, αν πάμε στη σελίδα του sonyericsson update και διαλέξουμε σαν option το W800 update, λέτε να μας περάσει το firmware του W800; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 δεν νομίζω... μερικοί λένε οτι στο "κρυφό" μενού του κινητού αναφέρει τη συσκευή ως W800. Στη δική μου συσκευή ενώ ο υπολογιστής το αναγνωρίζει σαν W800 και λείπει και η Ελληνική γλώσσα, σε αυτό το μενού το ονομάζει K750i :wacko: το πρόβλημα στο κινητό δεν είναι καθόλου μεγάλο (εμένα δεν με ενοχλούν πολυ τα εγγλέζικα( :p )) εκείνο όμως που με εξοργίζει περισσότερο απο όλα είναι η ανευθυνότητα τους... είναι ανατριχιαστικό με πόση ευκολία απαντάνε με email "κονσέρβα" και σε στέλνουν αναγκαστικά σε κάποιο service... άλλη δουλειά δεν έχουμε.. πρέπει να πληρώνουμε εμείς τις πρόχειρες δουλειές τους!! (ελπίζω να διαβάζει το φόρουμ κάποιος απο την εταιρεία) ;) Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 σε εμένα εμφανίζει παντού (κρυφό μενού, κατασταση τηλεφώνου, μέχρι και στις φωτογραφίες!!!) W800i... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Αυτή τι στιγμή που γράφω η SE ΔΕΝ υποστηρίζει online αναβάθμιση για το W800. Οπότε ΔΕΝ μπορεί κάποιος να επιχειρήσει μια...."μούλικη" αναβάθμιση και μετατροπή ουσιαστικά του "μούλικου" K750i/W800 σε "γαλαζοαίματο" W800. Ίσως αν κάποιος που του περισσεύουν μερικά ευρώ, έχει την όρεξη, και μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του μέσω Davinci, το οποίο υποστηρίζει Ελληνική W800 R1L002/ΕΜΕΑ3 αναβάθμιση, αλλά μόνο με service cable , να έχει τύχη.!!! Ποιός ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Αυτή τι στιγμή που γράφω η SE ΔΕΝ υποστηρίζει online αναβάθμιση για το W800. Οπότε ΔΕΝ μπορεί κάποιος να επιχειρήσει μια...."μούλικη" αναβάθμιση και μετατροπή ουσιαστικά του "μούλικου" K750i/W800 σε "γαλαζοαίματο" W800. Ίσως αν κάποιος που του περισσεύουν μερικά ευρώ, έχει την όρεξη, και μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του μέσω Davinci, το οποίο υποστηρίζει Ελληνική W800 R1L002/ΕΜΕΑ3 αναβάθμιση, αλλά μόνο με service cable , να έχει τύχη.!!! Ποιός ξέρει? Τελικά ίσως ένα από τα πλεονεκτήματα του W800 είναι και το ότι ακολουθεί το Κ750.Έτσι το Κ750 έχει γίνει το "testing ground" για αναβαθμίσεις ,κλπ. και όταν έλθει η σειρά του W800 ,όλα θα έχουν τακτοποιηθεί ( ; ),αφού και τώρα το W800 φαίνεται ότι δεν εμφανίζει προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Έχει κανεις καμια ιδέα γιατί αναφέρει οτι ο παροχεα3ς του κινητου μου δεν υποστηρίζεται για αναβάθμιση; Ή οτι δεν επιτρέπει το recovery? Πριν δύο βδομάδες στο ίδιο κινητό με την ίδια μέθοδο έβαλα την R1N και τώρα που θέλω να κάνω recovery, δεν με αφήνει. Δοκίμασα και με επιλογή το United Kingdom μήπως είχε πρόβλημα η ελληνική έκδοση. Υπάρχει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Paidia mia voithia plz, (Sorry gia ta greeklish), Exw k750i alla VL me CDA 102338/15 , r1c004, Mporw i den mporw na kanw anavathmisi mesw tou episimou site tis SE??? Exw mperdeftei.. . :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Εγω ξαναπηρα τηλεφωνο (παρτε και σεις ρε παιδια να τους σπασουμε τα νευρα τοσα λεφτα τους εχουμε δωσει) και μου ειπε ενας υπαλληλος το κλασικο ποιηματακι να το παω σε εξουσιοδοτημενο. Του απαντησα πως απο τη στιγμη που ειναι δικο τους το λαθος και δεν το εχω μονο εγω αλλα και αλλοι που εκαναν αναβαθμιση τοτε γιατι να τρεχω εγω και να χανω χρονο χρημα και να μου σπανε τα νευρα στα σερβις τους που ειναι αθλια. Αν παντως με αναγκασουν να τρεχω στα σερβις τοτε την πατησανε... Μεχρι και καινουριο θα μου δωσουν στο τελος :wacko: Αν ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους να τους αναφέρεις αυτό στο οποίο έγινα μάρτυρας σε ένα απο τα εξουσιοδοτημενα καταστήματα τους... Περιμένοντας στο Omnitech που λέτε (μεγαααααλο κατάστημα. Πολύυυ μεγαααααλο. Τόσο με το συμπαθειο :Ρ) παρατηρούσα έναν νευρικό και αγχωμένο ώριμο κύριο που περίμενε στην σειρά του. Όταν έφτασε στο γκισε (αυτόν με τους υπαλλήλους που δεν ξέρουν πως βγαίνει η msduo απο το k750), μίλησε με τον υπάλληλο και κατέληξαν στην αναβάθμιση του K750i του κυρίου. Και πόση ώρα του είπαν οτι θα χρειαστει; 3 (τρεις) ώρες τουλάχιστον! Και ο κύριος έχασε μερικά χρόνια απο την ζωή του αφου σε λίγη ώρα έπρεπε να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τελικώς πήρε την συσκευή του και έφυγε και οι τεχνικοί του Omnitech κέρδισαν 20 λεπτά να πιούν ενα καφεδάκι με την ησυχία τους.. Για αναβαθμίσεις είμαστε τώρα; ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Το δικο μου προβλημα δεν εχει ξανααναφερθει απ'οτι ειδα.. Παιδευομαι παρα πολυ ωρα και δεν εχω καταφερει τιποτα, δεν ειναι οτι μου ξεκιναει την αναβαθμιση και κολλαει σε καποιο ποσοστο, δε λεει να ξεκινησει καθολου:mad: Κ στην προηγουμενη ειχα χιλιοπαιδευτει αλλα τα ειχα καταφερει. Εχω απενεργοποιησει και firewall και antivirus. Java εχω (αφου εκανα την πρωτη αναβαθμιση). Κατεβασα το νεο Seus. Αφηνω την ιστοσελιδα ανοιχτη οπως με προτρεπει και μετα κανω τα εξης: 1. Διπλο κλικ στο Seusταδε.exe (περιμενω και δεν γινεται τιποτα) 2. Δεξι κλικ-->extract to-->το ξεζιπαρω και μετα διπλο κλικ στο exe που δημιουργηθηκε (τιποτα :mad: ) 3. Στο exe που δημιουργηθηκε μετα το extract, δεξι κλικ-->(τωρα δεν εχω το pc μου μπροστα μου) ηταν καποια επιλογη, νομιζω "ανοιγμα με" οπου ξετικαρα μια επιλογη που ελεγε να απαγορευονται τα αναδυομενα παραθυρα ή κατι τετοιο (παααλι τιποτα:mad: :mad: ) Τι συμβαινει ρε παιδια;;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 @dabo$$ Όχι,δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Thanx, exw diavasei sxedon oles tis selides tou thematos kai mou dimiourgithike mia aporia, den yparxei to frimware se p 2 p ?? Opos me ta motorola mpx gia paradigma?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Thanx, exw diavasei sxedon oles tis selides tou thematos kai mou dimiourgithike mia aporia, den yparxei to frimware se p 2 p ?? Opos me ta motorola mpx gia paradigma?? Τo Επίσημο Fw της SΕ και να υπήρχε ώς ανεξάρτητο αρχείο (που μάλλον από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει) δεν θα είχε καμιά χρηστική αξία, γιατί το client του SEUS "κατεβάζει" online και χωρίς παρέμβαση του χρήστη το αρχείο/α και μετά εκτελεί την αναβάθμιση. Τα μόνα ανεξάρτητα αρχεία που κυκλοφορούν ελεύθερα (μπορείς να τα κατεβάσεις όποτε θες) αφορούν σε clients ανεξάρτητων "Aναβαθμιστών" όπως Davinci/Total Server κλπ και είναι κομμένα και ραμμένα να λειτουργούν ΜΟΝΟ μέσα από προπληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουν οι παραπάνω και μόνο από τα clients τους. Άρα δεν υπάρχει λύση στο ζήτημα της αναβάθμισης από την στιγμή που κανένα client δεν σου επιτρέπει να επιλέξεις εσύ το αρχείο που θα χρησιμοποιήσεις. edit Τσάμπα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfmandim Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Αν ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους να τους αναφέρεις αυτό στο οποίο έγινα μάρτυρας σε ένα απο τα εξουσιοδοτημενα καταστήματα τους... Περιμένοντας στο Omnitech που λέτε (μεγαααααλο κατάστημα. Πολύυυ μεγαααααλο. Τόσο με το συμπαθειο :Ρ) παρατηρούσα έναν νευρικό και αγχωμένο ώριμο κύριο που περίμενε στην σειρά του. Όταν έφτασε στο γκισε (αυτόν με τους υπαλλήλους που δεν ξέρουν πως βγαίνει η msduo απο το k750), μίλησε με τον υπάλληλο και κατέληξαν στην αναβάθμιση του K750i του κυρίου. Και πόση ώρα του είπαν οτι θα χρειαστει; 3 (τρεις) ώρες τουλάχιστον! Και ο κύριος έχασε μερικά χρόνια απο την ζωή του αφου σε λίγη ώρα έπρεπε να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Τελικώς πήρε την συσκευή του και έφυγε και οι τεχνικοί του Omnitech κέρδισαν 20 λεπτά να πιούν ενα καφεδάκι με την ησυχία τους.. Για αναβαθμίσεις είμαστε τώρα; ... Τι λές τώρα.. Πάλι καλά που του είπαν σε 3 ώρες.. Εγώ πήγα το δικό μου στο service της Καλλιθέας στις 09:30 το πρωϊ και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στις 06:00 το απόγευμα για να μου πούν αν είναι έτοιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Εγω πηγα σημερα να κανω αναβαθμισξη και ενω ημου ετοιμος και ειχα κατεβασει το προγραμμα που τελειωνει σε .exe και ειναι 18 mb μου λεει δεν υποστηριζεται απο το δικτυο και κατι τετοιο. Βοηθεια κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts