GaNgBaNg Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ολα ok. Ηθελε update server settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μια ερωτηση αν δεν κανει καποιος αναβαθμιση τωρα στην εκδοση που κυκλοφορει και κανει μετα απο μια δυο εκδοσεις θα περαστουν ολες αυτες οι διορθωσεις απο την πρωτη που κυκλοφορησε στις μεταγενεστερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Λογικα αυτο συμβαινει αφου ολες οι νεωτερες αναβαθμισεις εχουν συμβατοτητα με τις προηγουμενες εκδοσεις οποτε μην ανησυχεις γιατι κι εγω εδω που τα λεμε δεν βιαζομαι καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μια ερωτηση αν δεν κανει καποιος αναβαθμιση τωρα στην εκδοση που κυκλοφορει και κανει μετα απο μια δυο εκδοσεις θα περαστουν ολες αυτες οι διορθωσεις απο την πρωτη που κυκλοφορησε στις μεταγενεστερες? ναι, έχε όμως υπόψη ότι κάθε νέα έκδοση firmware μπορεί όχι μόνο να διορθώνει αλλα και να δημιουργεί νέα προβλήματα! Για αυτό συνήθως είναι καλό να μη σπεύδει κάποιος να κάνει update μια νεα έκδοση firmware ειδικά αν είναι οκ με αυτη που εχει τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Αφού έκανα update server settings και μετά update file list δεν μου κατεβάζει την λίστα με τα αρχεία ? μήπως είναι down ? Το άλλο link δεν δουλεύει πια... Αν μπορεί κάποιος με dsl να μου τα στείλει τα αρχεία (kyramas {at} gmail.com) ή να τα ανεβάσει κάπου. Thanks Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ναι, έχε όμως υπόψη ότι κάθε νέα έκδοση firmware μπορεί όχι μόνο να διορθώνει αλλα και να δημιουργεί νέα προβλήματα! Για αυτό συνήθως είναι καλό να μη σπεύδει κάποιος να κάνει update μια νεα έκδοση firmware ειδικά αν είναι οκ με αυτη που εχει τώρα! ...αυτό ξαναπέστο! :!: Μέχρι στιγμής με την R1J δεν έχω κανένα πρόβλημα οπότε εκτός συγκλονιστικού γεγονότος θα μείνω σε αυτήν (αν μπορώ ας κάνω κ αλλιώς...έχω πρόβλημα με την αναβάθμιση, μου κολλάει έκει που μου ζητά να το κλείσω κ να το συνδέσω με c πατημένο και με ΙΕ και με Firefox... :mad: ) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ναι, έχε όμως υπόψη ότι κάθε νέα έκδοση firmware μπορεί όχι μόνο να διορθώνει αλλα και να δημιουργεί νέα προβλήματα! Για αυτό συνήθως είναι καλό να μη σπεύδει κάποιος να κάνει update μια νεα έκδοση firmware ειδικά αν είναι οκ με αυτη που εχει τώρα! Αυτο λεω απλα αυτα που διορθωνει τωρα η αναβαθμιση που κυκλοφορει θα τα διορθωνει και η επομενη συν τα καινουργια προβληματα που θα διορθωνει η καθε νεα αναβαθμιση παρακαμπτει τις παλιες διορθωσεις και βαζει μονο τις νεες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 mia erotisi re pedia ekana anabathmisi kai mou ebale tin r1l ayti einaqi h teleytea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ναι αυτή είναι η τελευταία. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Παιδια καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποιες αποριες που εχω!!!Το cd του τηλ.πρεπει να το περασω στο pc για να γινει το update?Aν ναι τοτε εγω το περασα αλλα δεν λειτουργει τιποτα ειναι ολα τα προγραμματα νεκρα.Παιζει τιποτα με firewall και αλλα συναφη.Και οποιος εχει τον χρονο και την ευχαριστιση ας δωσει καποια χρηστικη πληροφορια σχετικα με το update.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μήπως κανείς που έχει φλασάρει από davinci μπορεί να μου στείλει το K750i_R1L002_FS_EMEA3.DVT Δεν μπορώ να τα πάρω από τον flasher ούτε από ένα site που δώσανε. Please help. EDIT: OK το βρήκα. Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Φίλοι μου καλημέρα, θέλω να κάνω online update λογισμικού και αυτό που δεν γνωρίζω είναι με ποιό τρόπο μπορώ να κρατήσω backup τα δεδομένα που έχω στο τηλέφωνο (επαφές και αρχεία που δεν είναι στην κάρτα μνήμης αλλά στο κινητό). Με το P900 που είχα πρίν είχε σουϊτα που απο εκεί έκανα backup και μετά αφού έκανα την αναβάθμιση λογισμικού έκανα restore. Εδώ με το Κ750 υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα ? Μήπως δεν είναι απαραίτητο τέτοιο πρόγραμμα γιατί κρατάει η αναβάθμιση τα δεδομένα και τα ξαναβάζει στο κινητό μετά την αναβάθμιση αυτόματα ? Συγνώμη αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν το θέμα αυτό αλλά στις σελίδες που έψαξα δε το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Haki και τον Sverver που μου στείλανε τα αρχεία που χρειαζόμουνα. Τώρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος debranded K750i. Thanks ! @ Sotzyg To back up το έκανα με το FMA mobile agent. Εναλλακτικά βάλε την σουίτα από το cd Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Αυτο λεω απλα αυτα που διορθωνει τωρα η αναβαθμιση που κυκλοφορει θα τα διορθωνει και η επομενη συν τα καινουργια προβληματα που θα διορθωνει η καθε νεα αναβαθμιση παρακαμπτει τις παλιες διορθωσεις και βαζει μονο τις νεες? Το Firmware ειναι ΟΛΟ το λογισμικο που ελεγχει προγραμματιστικα το κινητο. Άρα καθε νεα εκδοση του, περιεχει και ολες τις προηγουμενες διορθώσεις, εκτος αν καποια απο αυτες δημιουργησε περισσοτερα προβληματα απο αυτα που ελυνε. Δεν ειναι Service Pack, ουτε Patch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Το Firmware ειναι ΟΛΟ το λογισμικο που ελεγχει προγραμματιστικα το κινητο. Άρα καθε νεα εκδοση του, περιεχει και ολες τις προηγουμενες διορθώσεις, εκτος αν καποια απο αυτες δημιουργησε περισσοτερα προβληματα απο αυτα που ελυνε. Δεν ειναι Service Pack, ουτε Patch. Μαλιστα αν καταλαβα δηλαδη οι αναβαθμισεις δεν προσθετουν καποια πραγματα στο ηδη υπαρχον λογισμικο αλλα το αντικαταστουν πληρως με το νεο οποτε περιεχονται συνολικα ολες οι τυχον διορθωσεις απο τις προηγουμενες εκδοσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Μαλιστα αν καταλαβα δηλαδη οι αναβαθμισεις δεν προσθετουν καποια πραγματα στο ηδη υπαρχον λογισμικο αλλα το αντικαταστουν πληρως με το νεο οποτε περιεχονται συνολικα ολες οι τυχον διορθωσεις απο τις προηγουμενες εκδοσεις. :) ακριβώς! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgenop Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Μην ανησυχείς για τίποτα απ' αυτά που έχεις στο κινητό. Όλα θα παραμείνουν στη θέση τους μετά την αναβάθμιση. :-) Παράθεση vgenop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoretsi Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Μην ανησυχείς για τίποτα απ' αυτά που έχεις στο κινητό. Όλα θα παραμείνουν στη θέση τους μετά την αναβάθμιση. :-) Όπως είπα και σε άλλο thread σε εμένα μείνανε και κάποια απομεινάρια απο την vodafone ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgenop Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Όπως είπα και σε άλλο thread σε εμένα μείνανε και κάποια απομεινάρια απο την vodafone ..... Παρεξήγηση. Αναφερόμουν στο φίλο sotzyg. :) Παράθεση vgenop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Ρε παιδιά κι εγώ την ίδια απορία με τον sotzyg έχω...πως κάνουμε backup του κινητού στο pc? Ξέρω ότι τα αρχεία δε σβήνονται με την αναβάθμιση αλλά ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 re pedia egw exw tin r1a kai thelei na kanw update alla kai na valw ellinika.apoti diavasa stin episimi SE den ginete na valeis alli glwssa.Kati akousa gia to davinci team alithevei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Παιδια ερωτηση το αρχειο seus.exe που κατεβαζουμε για την αναβαθμιση κανει και για τις επομενες το κραταμε δηλαδη? η καθε αναβαθμιση εχει το δικο της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Παιδια ερωτηση το αρχειο seus.exe που κατεβαζουμε για την αναβαθμιση κανει και για τις επομενες το κραταμε δηλαδη? η καθε αναβαθμιση εχει το δικο της? Η version 1.1.9 που είναι διαθέσιμη τώρα και προηγείται του αρχείου αναβάθμισης λογισμικού του κινητού,είναι η πιο πρόσφατη.Θα τη βρείς εγκατεστημένη κανονικά (δες στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων:SonyEricsson Update Service)και κάθε μελλοντική διαδικάσία αναβάθμισης θα εκτελείται με το πρόγραμμα αυτό σε συνεργασία εκτέλεσης java applet online με τους SE server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 re pedia egw exw tin r1a kai thelei na kanw update alla kai na valw ellinika.apoti diavasa stin episimi SE den ginete na valeis alli glwssa.Kati akousa gia to davinci team alithevei? Μια χαρά αληθεύει. :lol: Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larris Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Τελικα ρε παιδια το Κ750ι περνει memory stick duo pro του ενος GB(Ρωτάω για να μην δωσω ασκομε 100+ εθρώ που κοστίζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts