dleyteris Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 (edited) Να ρωτήσω το iPad σηκώνει μέγιστη φορτιση στα 30 watt η μπορεί και 60 ? Βρήκα έναν συμβατό ο οποίος είναι για γρήγορη φόρτιση https://www.kooqie.com/el/powerport-speed-1-usb-c Edited May 31, 2019 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Είναι καθαρά θέμα αναγκών η επιλογή μιας συσκευής από τις δύο Το iPad είναι καλό για τις εφαρμογές του Το surface είναι ένας κανονικός υπολογιστής αλλά όχι για απαιτητικούς χρήστες Εγώ πχ είμαι ένας από αυτούς Τα laptops τα θεωρώ ξεπερασμένα Το iPad δεν μου χρησιμεύει. Είχα αλλά ότι έκανα με το κινητό έκανα και με το iPad Το surface στα 600€ νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό για εμένα Δεν ισχύει όμως το ίδιο για όλους τους δίπλα μου που θέλουν τέτοιου τύπου συσκευές Οπότε καλώς και υπάρχουν επιλογές για να έχουμε να επιλέξουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας Πολλές φορές χρόνο με τον χρόνο οι ανάγκες οι δικές μας αλλάζουν και ενώ βολεύεται κάποιους με το iPad μετά ξαφνικά αλλάζουν τα σχέδια και έχεις ανάγκη από windows Πχ εγώ άρχισα να ασχολούμαι με το αέριο στο αυτοκίνητο και αναγκαστικά έπαιρνα ένα Asus transformer του αδερφού μου για να κάνω δουλειά Θέλω με αυτά ν πω ότι δεν υπάρχει καλό και κακό μηχάνημα Υπάρχει η σωστή και η λάθος επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες μας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Είμαι μεταξύ του air 2019 και του pro 2017. Τείνω πιο πολύ στο Pro λόγω καλύτερης οθονης, ήχειων, καμερες. Ενώ το 2019 εχει καλύτερο επεξεργαστή. 3D games δεν με ενδιαφέρουν. Αξίζει σήμερα η αγορά του αν και 2 χρονών μοντέλο ή να πάω στο νεότερο 2019; το Προ θα σταματήσει τις ενημερώσεις πιο σύντομα από το 2019.. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Έχει αλλα 3 χρόνια ζωής σε αναβαθμίσεις το Pro. Αν σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε η οθόνη των 120hz πήγαινε εκεί. Κάμερες και ηχεία είναι δευτερεύοντα σε ένα ταμπλετ και στην πραγματικότητα δεν έχουν μεγάλη διαφορα. Αν δεν καίγεσαι για την οθόνη , πας στο Air. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Ευχαριστώ! Θα πάω για το αιρ τελικά. :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Το surface δεν έχει το store του iPad.Δεν κάνει για κατανάλωση περιεχομένου δεν είναι touch friendly,games και τέτοια δεν έχει ούτε το 1/3 το store..Γενικά αν δεν το θέλεις για δουλειά δεν κάνει..Κατά τα άλλα είναι πιο pro απο τα iPad pro..Αλλά τάμπλετ=iPad.. Εγώ εδώ και κάτι μήνες πήγα σε iPad 6th gen και έχω να πω ότι όσο υπάρχει και δουλεύει τόσο υποδειγματικά,δεν αξίζει να πας ούτε σε iPad pro ούτε σε ανδροιδ εννοείτε (Γιατί και επεξεργάστικα είναι πολύ πίσω τα ανδροιδ) ειδικα αν σκεφτεις ότι το απλό iPad έχει 280 ευρώ (260 το πήρα τότε με τιμολόγιο).. Όσο για το κενό σε μαύρο χρώμα δεν φαίνεται ούτε από το πλάι,φυσικά και δεν είναι και ο Ισθμός της Κορίνθου (μιλάμε για χιλιοστό του χιλιοστού) και το touch του και η απόκριση είναι φανταστικά..Για να μη δίνουμε και λάθος εντυπώσεις..Δε λέω άλλο επίπεδο ο Α12 Αλλά και ο Α10 είναι πολύ καλός για το 99% της λειτουργίας του iPad..Ύστερα ο καθένας κοιτάει τις ανάγκες του και το πορτοφόλι τού! Σε smartphone android μόνο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Παιδιά το πήρα και εγώ τελικά... Γενικά πέρασα αρκετά βάσανα για να βγάλω άκρη με τα μαγαζιά και τις δήθεν μη διαθεσιμότητες τους. Είχα το AIR 2 το οποίο και πούλησα. Νομίζω αρκετά θετικές εντυπώσεις. Θα έλεγα καλύτερη οθόνη από το AIR 2 και μπαταριά εννοείται. Μεγάλο + για εμένα η ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη. Στα αρνητικά. Το νιώθω λιγότερο στιβαρό από το AIR 2 και η οθόνη σαν να πλαστικο-φερνει λίγο. Δεν έχει την ιδιά αίσθηση του γυαλιού τουλάχιστον στα δικά μου χέρια. Επίσης το power button μου παίζει λίγο. Πατιέται μια χαρά αλλά δεν είναι τόσο "σταθερό" όσο τα κουμπιά της έντασης. Θα ήθελα τώρα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κανένα πενάκι, προφανώς όχι το αυθεντικό αλλά κάποιο συμβατό σε καλύτερη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Γειά σας!. Αγόρασα το τάμπλετ στην Νέα Υόρκη μαζί με θήκη!, όμως η θήκη καλύπτει μόνον την οθόνη και εγώ δεν το κατάλαβα!. Υπάρχει κάποια λύση ώστε να καλυφθεί και το πίσω μέρος?, χωρίς φυσικά να πετάξω την θήκη!. Σας ευχαριστώ!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Γειά σας!. Αγόρασα το τάμπλετ στην Νέα Υόρκη μαζί με θήκη!, όμως η θήκη καλύπτει μόνον την οθόνη και εγώ δεν το κατάλαβα!. Υπάρχει κάποια λύση ώστε να καλυφθεί και το πίσω μέρος?, χωρίς φυσικά να πετάξω την θήκη!. Σας ευχαριστώ!. Οταν ανοιγεις τη θήκη/κάλυμμα, αυτή δεν καλύπτει το πίσω μέρος του τάμπλετ; Αν μιλάς για την επίσημη της Apple, έτσι λειτουργεί και απλώς το ακουμπάς κάθε φορά με το μέρος που καλύπτει η θήκη. Αν δεν σε καλύπτει αυτό, πας σε άλλη θήκη απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Οταν ανοιγεις τη θήκη/κάλυμμα, αυτή δεν καλύπτει το πίσω μέρος του τάμπλετ; Αν μιλάς για την επίσημη της Apple, έτσι λειτουργεί και απλώς το ακουμπάς κάθε φορά με το μέρος που καλύπτει η θήκη. Αν δεν σε καλύπτει αυτό, πας σε άλλη θήκη απλά. Ναί!, για την επίσημη μιλάω, ακριβώς αυτό που λές κάνει!. Όμως το πίσω μέρος όταν καλύπτεις την οθόνη μένει κενό!, δεν έχει ανάγκη από γρατζουνιές?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Ναί!, για την επίσημη μιλάω, ακριβώς αυτό που λές κάνει!. Όμως το πίσω μέρος όταν καλύπτεις την οθόνη μένει κενό!, δεν έχει ανάγκη από γρατζουνιές?. Εγώ 3 χρόνια τώρα στο δικό μου δεν έχω δει κάτι σημαντικό. Πάντοτε το ακουμπώ με οποια μεριά καλύπτει η θήκη και δεν είχα θέμα. Όπως νιώθεις εσυ καλύτερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Εγώ 3 χρόνια τώρα στο δικό μου δεν έχω δει κάτι σημαντικό. Πάντοτε το ακουμπώ με οποια μεριά καλύπτει η θήκη και δεν είχα θέμα. Όπως νιώθεις εσυ καλύτερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Σωστό!, να είσαι καλά!, δεν το είχα σκεφθεί!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Παιδιά το πήρα και εγώ τελικά... Γενικά πέρασα αρκετά βάσανα για να βγάλω άκρη με τα μαγαζιά και τις δήθεν μη διαθεσιμότητες τους. Είχα το AIR 2 το οποίο και πούλησα. Νομίζω αρκετά θετικές εντυπώσεις. Θα έλεγα καλύτερη οθόνη από το AIR 2 και μπαταριά εννοείται. Μεγάλο + για εμένα η ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη. Στα αρνητικά. Το νιώθω λιγότερο στιβαρό από το AIR 2 και η οθόνη σαν να πλαστικο-φερνει λίγο. Δεν έχει την ιδιά αίσθηση του γυαλιού τουλάχιστον στα δικά μου χέρια. Επίσης το power button μου παίζει λίγο. Πατιέται μια χαρά αλλά δεν είναι τόσο "σταθερό" όσο τα κουμπιά της έντασης. Θα ήθελα τώρα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κανένα πενάκι, προφανώς όχι το αυθεντικό αλλά κάποιο συμβατό σε καλύτερη τιμή Πόσο πούλησες το Ipad air 2, αν επιτρέπεται; Κι εγώ το ίδιο έχω και λέω να πάρω το καινούργιο air, αν το 256gb έχει τσιμπημένη τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Η αναβάθμιση σε εμάς θα έρθει τέλη του μηνός; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Συγκριτικά με το νέο 10,2" που είναι 200 ευρώ φθηνότερο τι άποψη έχετε ; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Συγκριτικά με το νέο 10,2" που είναι 200 ευρώ φθηνότερο τι άποψη έχετε ; Είναι άλλη κατηγορία το ένα με το άλλο. Γι' αυτό και η διαφορά τιμής. Αν θέλεις απλώς ένα ταμπλετ για καταναλωση περιεχομένου netflix, youtube, browsing Κλπ, πάρε το απλό. Αν θες ακόμα πιο φωτεινή οθόνη για εξωτερικούς χώρους, apple pencil, πολύ δυνατό επεξεργαστή, παίρνεις το air. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλή σας ημέρα !! Υπάρχει τρόπος να βλέπω την υγεία της μπαταρίας το iPad και αν ναι πως? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Καλή σας ημέρα !! Υπάρχει τρόπος να βλέπω την υγεία της μπαταρίας το iPad και αν ναι πως? Ευτυχώς, ΟΧΙ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Δεν βλέπω πολύ κίνηση στο συγκεκριμένο thread και άρα είτε δεν βγάζει προβλήματα το συγκεκριμένο ipad είτε δεν το έχει αγοράσει κανένας. Σκέφτομαι να φύγω από το ipad air 2 και προσανατολίζομαι σε αυτό, ειδικά και λόγω χωρητικότητας, δεν με καλύπτουν τα 64gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Δεν βλέπω πολύ κίνηση στο συγκεκριμένο thread και άρα είτε δεν βγάζει προβλήματα το συγκεκριμένο ipad είτε δεν το έχει αγοράσει κανένας. Σκέφτομαι να φύγω από το ipad air 2 και προσανατολίζομαι σε αυτό, ειδικά και λόγω χωρητικότητας, δεν με καλύπτουν τα 64gb. Μια χαρά είναι Αν είχε και το iPad υγεια μπαταριας θα εβλεπες τι θα γινοταν και εδω .....Στα iPhone γινεται χαμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Γνωρίζετε μέχρι πόσα watt «σηκώνει-μέγιστο» για πιο γρηγόρη φόρτιση το συγκεκριμένο iPad ; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Πολύ ησυχία στο νήμα !! Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Έχει αγοράσει κάποιος Lightning to usb adapter απο άλλη εταιρία να μας πει αν δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Έχει αγοράσει κάποιος Lightning to usb adapter απο άλλη εταιρία να μας πει αν δουλεύει? Μην κάνεις τον κόπο είναι πεταμένα χρήματα, δυστυχώς σε αντάπτορες lighting μόνο γνήσιοι τις Apple. Θα σου πρότεινα μόνο τον παρακάτω, τροφοδοτείς με ρεύμα την συσκευή και ενώνεις πάνω ότι θες, από hub έως και εξωτερικούς δίσκους και όλα λειτουργούν μια χαρά. Θες 50 ευρώ άλλα αν θες να γίνει σωστή δουλειά δεν υπάρχει εναλλακτική. https://www.skroutz.gr/s/9093910/Apple-Lightning-male-Lightning-USB-A-female-MK0W2ZM-A.html?o=Lightning+to+USB+3+Camera+Adapter ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζετε μέχρι πόσα watt «σηκώνει-μέγιστο» για πιο γρηγόρη φόρτιση το συγκεκριμένο iPad ; 18W φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από τον φορτιστή που έχει μέσα το κουτί. Σου προτείνω τα παρακάτω που είναι και πάφτηνα, 10 ευρώ όλα μαζί. https://www.aliexpress.com/item/33017802793.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dc04c4deQe2Tz https://www.aliexpress.com/item/4000538747697.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3dc04c4deQe2Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 (edited) καλησπέρα Πρόσφατα πήρα ένα Ipad air 2019, έχω δέρμα και θέλω να φτιάξω μια θήκη. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να κάνω την θήκη να λειτουργεί στο να ανοίγει/κλίνει. έχω δει εδώ που λένε άλλα δεν δούλεψε: https://www.cnet.com/how-to/how-to-turn-any-case-into-an-ipad-smart-cover/?fbclid=IwAR0H6xu6L5uGeFFaZnBFLXJkxAyfbxO0ydVoztHeO6bXc3twD7o1ck8d530#comments Έχετε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ. Υ.Γ. Από τις ρυθμίσεις είναι κομπλέ Edited September 12, 2020 by cristofer9680 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts