Jump to content

Smartphone 70-75€

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα...Θέλω μια συσκευή όσο καλύτερη γίνεται μέχρι 75€.Προφανως δεν έχω απαιτήσεις,μια αξιοπρεπής μπαταρία και όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα στα βασικά...ειδα αυτό σε προσφορά,αξίζει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476205

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πρόταση αλλά το budget δεν μπορεί να ανέβει ούτε 1€ παραπάνω.

https://www.skroutz.gr/s/15430797/Xiaomi-Redmi-6A-16GB.html

Δεν χρειάζεται να το ψάχνεις άλλο, είναι αρκετά αξιοπρεπες

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα...Θέλω μια συσκευή όσο καλύτερη γίνεται μέχρι 75€.Προφανως δεν έχω απαιτήσεις,μια αξιοπρεπής μπαταρία και όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα στα βασικά...ειδα αυτό σε προσφορά,αξίζει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476205

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πρόταση αλλά το budget δεν μπορεί να ανέβει ούτε 1€ παραπάνω.

Από το να πάρεις το oukitel χίλιες φορές κάποια αξιόπιστη μάρκα όπως το xiaomi που πρότεινε ο φίλος. Για βασική χρήση θα σε καλύψει.

Προσθέτω οτι και με τα δυο θα κάνεις τη δουλειά σου αλλά η xiaomi έχει εκπροσώπηση στην Ελλάδα.

Προσθέτω οτι και με τα δυο θα κάνεις τη δουλειά σου αλλά η xiaomi έχει εκπροσώπηση στην Ελλάδα.

ναι αλλα θα δωσει 110 ευρω

70 με 110 μεγάλη διαφορα (για τόσο φτηνή συσκευή)

αλλα στην δεύτερη περίπτωση θα εχει εγγύηση στην πρώτη ότι πάρει ο χάρος...

αν θελει και εγγύηση και παρομια τημη παει σε y5... κατι αλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό

ναι αλλα θα δωσει 110 ευρω

70 με 110 μεγάλη διαφορα (για τόσο φτηνή συσκευή)

αλλα στην δεύτερη περίπτωση θα εχει εγγύηση στην πρώτη ότι πάρει ο χάρος...

αν θελει και εγγύηση και παρομια τημη παει σε y5... κατι αλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό

~75 ευρώ έχει το 6Α στο σκρουτζ.

~75 ευρώ έχει το 6Α στο σκρουτζ.
Ναι εγγυηση? Αν πάρει με εγγύηση πρέπει να πάρει από τα επισιμα αλλιος έχει εγγύηση μαγαζιού που στα περισσότερα είναι σαν να μην έχεις

Ναι εγγυηση? Αν πάρει με εγγύηση πρέπει να πάρει από τα επισιμα αλλιος έχει εγγύηση μαγαζιού που στα περισσότερα είναι σαν να μην έχεις

Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία/παράδειγμα να στηρίξεις αυτό που λες το "είναι σαν μην έχεις εγγύηση"; Πχ το βλέπω στα 79 ευρώ με 2ετή εγγύηση από το DRELE (κατάστημα με 1274 αξιολογήσεις στο Skroutz και 4.9 out of 5)...

Αν θες και εγγύηση πας στα 79€ στο alcatel 1X που το έχουν σε προσφορά τα μεγάλα μαγαζιά.

TCL 40 NXTPAPER

Έχεις κάποια προσωπική εμπειρία/παράδειγμα να στηρίξεις αυτό που λες το "είναι σαν μην έχεις εγγύηση"; Πχ το βλέπω στα 79 ευρώ με 2ετή εγγύηση από το DRELE (κατάστημα με 1274 αξιολογήσεις στο Skroutz και 4.9 out of 5)...

αρκετές μαλιστα ελάχιστες θετικές περισσότερες αρνητικές

ας σου πω μια... ενα xiaomi mi a2 αγορασμένο απο α μαγαζί μετα από 1 μην άρχισε να κάνει κάτι σαν είδωλα στην οθόνη επικοινώνησα με το μαγαζί μου είπαν στειλτο πίσω (με δικα σου έξοδα) οκ το στέλνω περνάνε διο βδομάδες τους παίρνω τηλέφωνο λέει το στείλαμε στον προμηθευτή (από ότι κατάλαβα κάπου στο εξωτερικό) να μην πολυλογώ τράβηξε περίπου 2 μήνες και κάτι όλο το θέμα

το να μην έχω δυο μήνες κινητό = δεν έχω και εγγύηση

μέχρι τοτε πήρα αλλα και αυτο που παρέλαβα το έδωσα απλά (της κοπέλας μου ήταν απλά λέω το εγω μέσα γιατί εγώ εκανα ολη την διαδικασία)

βεβαία όσες συσκευές καλύπτονται από local πχ samsung huawei κλπ αν χαλάνε απλά το στέλνω στο επίσημο service το θέμα είναι όσες δεν έχουν local service point εκεί αρχιζουν τα τρεχαματα (οχι παντα αλλα πολυ συχνά)

Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω, και εννοείται ότι έχεις δίκιο ότι ουσιαστικά είναι χωρίς εγγύηση, ή καλύτερα εγγύηση που πρέπει να σταλθεί εξωτερικό.

Θέλω να αναφέρω απλά ότι πρόσφατα ένα Huawei, καινούργιο κ αγορασμενο από μεγάλη αλυσίδα, παρουσίασε πρόβλημα στην οθόνη και πήγε για αλλαγή. Και ένα σχεδόν ένα μήνα. Εννοείται ότι άλλο ένας μήνας και άλλο δύο, αλλά μην νομίζουν ότι αν πάει σε τοπικό σέρβις θα κάνει μια βδομάδα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω, και εννοείται ότι έχεις δίκιο ότι ουσιαστικά είναι χωρίς εγγύηση, ή καλύτερα εγγύηση που πρέπει να σταλθεί εξωτερικό.

Θέλω να αναφέρω απλά ότι πρόσφατα ένα Huawei, καινούργιο κ αγορασμενο από μεγάλη αλυσίδα, παρουσίασε πρόβλημα στην οθόνη και πήγε για αλλαγή. Και ένα σχεδόν ένα μήνα. Εννοείται ότι άλλο ένας μήνας και άλλο δύο, αλλά μην νομίζουν ότι αν πάει σε τοπικό σέρβις θα κάνει μια βδομάδα.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

αν είναι για κάνα mate 20 pro δικαιολογημένα (πάρα πολλοί έχουν βγει με χάλια οθόνη δεν έχουν πλέον ανταλλακτικά για επισκευή) αν κάποιο άλλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

εγω αν βλέπω οτι περνάμε της 2 βδομάδες πάω αγοράζω άλλο και αυτό που έρχεται πίσω απλα το πουλάω

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι σε αυτή την τιμή χρειάζεται να ρίξω το βάρος στην εγγύηση..Θέλω να πω αν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σε οτιδήποτε προκύψει ποιο μετά να το στείλω πίσω κλπ κλπ.Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτό;

Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι σε αυτή την τιμή χρειάζεται να ρίξω το βάρος στην εγγύηση..Θέλω να πω αν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο σε οτιδήποτε προκύψει ποιο μετά να το στείλω πίσω κλπ κλπ.Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτό;

Όχι δεν χρειάζεται. Παρέχουν τα καταστήματα 1 χρόνο εγγύηση. Για 75 ευρώ φτάνει και επαρκεί.

• 2 weeks later...

https://gr.gizchina.com/2019/01/16/doogee-y8-62-euro/

Τελικά παρήγγειλα αυτό το είχα βάλει από την αρχή στο μάτι όχι για τις επιδόσεις του αλλά ήθελα καιρό να δοκιμάσω μια εταιρία τύπου doogee,oukitel,umidigi κλπ να δω αν έχουν να μου δώσουν κάτι..τωρα αν είναι πεταμένα λεφτά δεν ξέρω.Το βρήκα στα 65€ μαζί με τα μεταφορικά και όσο κρατήσει..

https://gr.gizchina.com/2019/01/16/doogee-y8-62-euro/

Τελικά παρήγγειλα αυτό το είχα βάλει από την αρχή στο μάτι όχι για τις επιδόσεις του αλλά ήθελα καιρό να δοκιμάσω μια εταιρία τύπου doogee,oukitel,umidigi κλπ να δω αν έχουν να μου δώσουν κάτι..τωρα αν είναι πεταμένα λεφτά δεν ξέρω.Το βρήκα στα 65€ μαζί με τα μεταφορικά και όσο κρατήσει..

Ίσως είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ των budget προτάσεων. Και όπως είπες το δοκιμάζεις και όσο κρατήσει. 62 ευρώ κοστίζει. :)

• 4 weeks later...
Άκυρο μου έβγαλε θέματα... Edited by George6633