sentfromhell Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Ναι αυτό εννοούσα, απλά νόμιζα ότι χρειάζεται σιμ νέας γενιάς για βιντεο κλήση γιατί εγώ την έχω χρόοοονια. Ευχαριστώ για την απάντησή σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Ναι αυτό εννοούσα, απλά νόμιζα ότι χρειάζεται σιμ νέας γενιάς για βιντεο κλήση γιατί εγώ την έχω χρόοοονια. Ευχαριστώ για την απάντησή σου:) χρειαζεται και sim καινουργια για βιντεοκληση!! εγω την ειχα αλλαξει το 2004 και περυσι την ξανα-αλλαξα για να δοκιμασω την υπηρεσια,αλλαζωντας την καρτα,επωφεληθηκα με την αυξηση σε τηλεφωνικο καταλογο και σε χωρητικοτητα.τωρα εχω μια 64αρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargyrio Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Καλησπέρα Ειμαι χρήστης του Κ750 και για δικους μου λογους ( μεγεθος κινητου, χρηση ) ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Πρόσφατα διαβασα οτι μπορεί να εγκατασταθεί το google maps σε κινητά και η google εχει για sony ericsson χωρίς να διευκρινίζει μοντέλο. Ερώτηση: 1) Μπορεί να μπεί το google maps? 2) Μπορώ να το κατεβάδω από υπολογιστή (δεν συνδέομαι με το κινητό στο δικτυο) και μετά να εγκατασταθεί στο κινητό? Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Παράθεση SARGYRIO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Καλησπέρα Ειμαι χρήστης του Κ750 και για δικους μου λογους ( μεγεθος κινητου, χρηση ) ειμαι αρκετα ικανοποιημένος. Πρόσφατα διαβασα οτι μπορεί να εγκατασταθεί το google maps σε κινητά και η google εχει για sony ericsson χωρίς να διευκρινίζει μοντέλο. Ερώτηση: 1) Μπορεί να μπεί το google maps? 2) Μπορώ να το κατεβάδω από υπολογιστή (δεν συνδέομαι με το κινητό στο δικτυο) και μετά να εγκατασταθεί στο κινητό? Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Καλημερα! ναι φυσικα και μπορεις να το εγκαταστησεις. Κανε μια αναζητηση στο google και θα το βρεις. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WGIBSON Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 εχω το κ750 , ειχα εγκαταστησει το myphone explorer,ελληνικη εκδοση, και καποιους οδηγους για το κ750 απο το softpedia. ο υπολογιστης μου ανοιγε κανονικα τους φακελους του μεμορυ στικ οχι ομως και το myphone explorer , το οποιο εβγαζε καποιο σφαλμα σχετικα με ..obex.... τι φλεγον ζητημα ομως ειναι οτι, οταν κανω ασφαλη απεγκατασταση και βγαζω το usb τοτε κανει reset ο υπολογιστης αυτοματα εχει κανεις καμια ιδεα?? σας ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 παιδια θελω να μαθω αν εχει καποιος απο εσας ενα προβλημα που εχω..δηλαδη καμοια φορα μου σβηνει ο φοτισμος και δουλευει κανονικα οταν εγω ειμαι σε μενου η κατι αλλο οταν παω να το κλειδωσω μου ανοιγει κανονικα ο φοτισμος....παιζει το software να εχει προβλημα η κατι αλλο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Έτσι γίνεται. Για οικονομία. Όποιο πλήκτρο και να πατήσεις ο φωτισμός επανέρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Έτσι γίνεται. Για οικονομία. Όποιο πλήκτρο και να πατήσεις ο φωτισμός επανέρχεται. Οχι μαλλον δεν καταλαβες...ακομα και να πατισω το κουμπι κανονικα επανερχετε αλλα καμια φορα δεν το κανει και πρεπει αναγκαστικα να το κλειδωσω ωστε να αναψει παλι ο φωτισμος.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Είναι bug αυτό, μου το έκανε κι εμένα όταν το είχα. Ίσως διορθωθεί με αναβάθμιση, ίσως όχι.. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εμενα λυθηκε αυτο το προβλημα στο K750i,μετα απο δυο αναβαθμισεις. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Εμενα λυθηκε αυτο το προβλημα στο K750i,μετα απο δυο αναβαθμισεις. Mα κι εγω του εχω κανει 2 αναβαθμησεις αλλα το μονο που καταφερα ειναι να το κανει πιο σπανια...καλα δεν με πειραζει και πολυ αλλα αμα ηταν κατι ευκολο για να το διορθωσω να το εκανα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Xτες πριν φυγω βλεπω την μπαταρια να ειναι 15% και το βαζω να φορτισει 10' και μετα βλεπω να εχει παει στο 54%. Εχω παρει αυτο εδω για το αυτοκινητο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1092928&catalog=22&category=69978022 για να φορτιζω το HD που θα παρω και σκεφτηκα να δοκιμασω το καλωδιο usb που συνδεεις το κ750 με τον υπολογιστη. Το εβαλα και εδειχνε να φορτιζει, αλλα μετα απο κανενα μισαωρο κοιταω και ειχε παει 24%!!! ειχε ξεφορτισει!!!! Ξερει κανεις τι φταιει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Xτες πριν φυγω βλεπω την μπαταρια να ειναι 15% και το βαζω να φορτισει 10' και μετα βλεπω να εχει παει στο 54%. Εχω παρει αυτο εδω για το αυτοκινητο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1092928&catalog=22&category=69978022 για να φορτιζω το HD που θα παρω και σκεφτηκα να δοκιμασω το καλωδιο usb που συνδεεις το κ750 με τον υπολογιστη. Το εβαλα και εδειχνε να φορτιζει, αλλα μετα απο κανενα μισαωρο κοιταω και ειχε παει 24%!!! ειχε ξεφορτισει!!!! Ξερει κανεις τι φταιει;; μήπως δεν πάτησε καλά ο φορτιστής και άδειαζε η μπαταρία του κινητού ανάβοντας το ενδεικτικό led του φορτιστή??? το έχω πάθει με φορτιστή αυτοκινήτου!!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 χμμμμ....μπορει να εχεις και δικιο. Απλα θυμαμαι καπου-καποτε εδω μεσα να αναφερει καποιος οτι αν συνδεσεις το κινητο στο πισι χωρις να εχεις περασει drivers τοτε ξεφορτιζει αντι να φορτιζει το κινητο... Τεσπα, θα το ξαναδοκιμασω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 To δοκιμασα σημερα και παλι τα ιδια...... σε 1' ειχε πεσει 2% η μπαταρια. Ο φορτιστης πατουσε καλα στον αναπτηρα. Μαλλον πρεπει να εχει περασμενους drivers για να φορτισει μεσω usb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasgr Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Θέλω να ξεκλειδώσω ενα Κ750 που αγόρασα από EBAY και είναι κλειδωμένο στο δίκτυο Vodafone Αγγλίας. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 εχω το κ750ι και μου δωσανε μια μπαταρια με κωδικο BST-36 την εβαλα στο κινητο και λειτουργει μια χαρα.Αλλα αναρωτιέμαι μήπως δεν κανει και χαλασει το κινητο...ανησυχώ χωρις λογο??εχει δοκιμασει κανεις να βαλει μπαταρια με αλλο κωδικο στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 εχω το κ750ι και μου δωσανε μια μπαταρια με κωδικο BST-36 την εβαλα στο κινητο και λειτουργει μια χαρα.Αλλα αναρωτιέμαι μήπως δεν κανει και χαλασει το κινητο...ανησυχώ χωρις λογο??εχει δοκιμασει κανεις να βαλει μπαταρια με αλλο κωδικο στο κινητο?? κανενα προβλημα δεν θα εχεις! αντιθετως θα εχεις και καλυτερη αποδοση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 α υπέροχα!thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Θέλω να ξεκλειδώσω ενα Κ750 που αγόρασα από EBAY και είναι κλειδωμένο στο δίκτυο Vodafone Αγγλίας. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει. Πήγαινε στο 9volto στον Πειραιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που πουλάνε αυτό το τηλέφωνο? Εαν υπάρχει βέβαια μετά απο τόσο καιρό, απλά είναι πολύ βολικό στο μέγεθος του σαν δεύτερο είναι ότι πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που πουλάνε αυτό το τηλέφωνο? Εαν υπάρχει βέβαια μετά απο τόσο καιρό, απλά είναι πολύ βολικό στο μέγεθος του σαν δεύτερο είναι ότι πρέπει. Μονο απο ebay θα το βρεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Αυτό σίγουρα απλά έλεγα μήπως υπήρχε Ελλάδα πουθενά αλλα χλωμό μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Αυτό σίγουρα απλά έλεγα μήπως υπήρχε Ελλάδα πουθενά αλλα χλωμό μάλλον.. Μονο μεταχειρησμενο θα το βρεις! σε μια γρηγορη αναζητηση βρηκα 1 στα 100 ευρο! καλυτερα να παρεις αλλο σε'αυτα τα χρηματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Καλησπερα!Εχω ενα sony ericsson k750i και σκεφτομαι να του παραγγειλω προσοψη απο w800 που μου αρεσει περισσοτερο!Ξερετε αν ταιριαζουν ή οχι?Νομιζω πως μπαινουν κανονικα!! Ευχαριστω εκ των προτερων;) Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts