Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ζητήσει και εγώ τις ρυθμίσεις από την Vodafone και μου είχαν στείλει το παρακάτω doc για Word όπου αναφέρονται αναλυτικά όλα τα βήματα.

Έχω TIM...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών της ΤΙΜ για να σε καθοδηγήσει

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Γεια σε όλους,

Συγνώμη αλλα μετα τις πρώτες 100Σελιδες δεν αντεξα να διαβάσω παραπάνω... 380 σελιδες Thread.. lol. :cool:

Σκεφτομαι και εγώ να κάνω χρήση τις επιδοτησης της "αγαπημένης" Vodafone. Μια ερώτηση μόνο.

Ξερω οτι γίνετε να αφαιρεθέι το VF live menu του Κ750i στο 9volto.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι αν μπορω να το κάνω σπιτι μου, χρησιμοποιώντας το USB καλώδιο και την διαδικασία που περιγράφεται για την αναβάθμηση σε w800, η γενικά αν υπάρχει αλος τρόπος να αφερέσεις το Vodafone live χωρις να επισκευτείς 9volto. Home made dld.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν έφτανες στην 373 θα έβρισκες απαντήσεις !!! :lol:

To VL Menu βγαίνει από το davinci.com με πιστωτική η μπορείς να το πας στο 9volto.gr . Χάνεις την εγγύηση της συσκευής.

Και copy-paste η απάντηση που είχα δώσει και τότε... :wink:

Εγώ δεν το έχω σε Live, αλλά το είδα σε ένα φίλο και πραγματικά δεν έχει και κάποια σοβαρή διαφορά, πέρα το "κακό" κουμπί VL.

Ειδικά σε λειτουργίες δεν υστερεί πουθενά, ότι κάνει το ένα, μπορεί να το κάνει και το άλλο... Στη θέση σου δε θα έμπαινα σε τέτοιες διαδικασίες. Δεν αξίζει το ρίσκο δηλαδή από τη στιγμή που το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα η κλείδωμα...

Αυτά :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Συμφωνω με το φιλο marra! Εγω το εχω σε VL και δεν εχω κανενα προβλημα!Η μονη διαφορα που θυμαμαι ειναι τα διαφορετικα εικονιδια στο μενου,αλλα σιγα το πραγμα..Δεν αξιζει να χασεις την εγγυηση για να αλλαξεις τα εικονιδια στο μενου..Αλλωστε το κινητο ειναι παλιο πλεον και αν σου παθει κατι και δεν εχεις εγγυηση ουτε να το πουλησεις δεν θα μπορεις ευκολα!Γι αυτο κρατατη εγγυηση που εχει 2 χρονια.. Αρκει βεβαια να το παρεις πρωτα!!!

Θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κολλήματα ότνα τρέχει full screen video. Το κινητό το αγόρασα προχτές , το ανοίγω και παω να δώ το εισαγωγικό βίντεο του , και το βλέπω να κολλάει!! Μετα τράβηξα και εγώ κατι βιντεο και ότνα τα έπαιζα και αυτά full screen (οριζόντια) κολλούσαν ... μεγάλη απογοήτευση -.- . ; Έχω R1CA021, και σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε R1DB001 αν και δεν ξέρω αν έχει βγεί με ελληνικά ούτε αν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Καμιά ιδέα ?

CID49 :s

Α και κάτι άλλο δεν μπορώ να συνδεθώ στο update service pro της SE , δημιουργώ profile αλλά πάντα βγάζει failed to log in, contact your administrator ...

Aν έφτανες στην 373 θα έβρισκες απαντήσεις !!! :lol:

To VL Menu βγαίνει από το davinci.com με πιστωτική η μπορείς να το πας στο 9volto.gr . Χάνεις την εγγύηση της συσκευής.

Και copy-paste η απάντηση που είχα δώσει και τότε... :wink:

Εγώ δεν το έχω σε Live, αλλά το είδα σε ένα φίλο και πραγματικά δεν έχει και κάποια σοβαρή διαφορά, πέρα το "κακό" κουμπί VL.

Ειδικά σε λειτουργίες δεν υστερεί πουθενά, ότι κάνει το ένα, μπορεί να το κάνει και το άλλο... Στη θέση σου δε θα έμπαινα σε τέτοιες διαδικασίες. Δεν αξίζει το ρίσκο δηλαδή από τη στιγμή που το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα η κλείδωμα...

Αυτά :)

Σε ευχαριστω Marras για την αμεση απάντηση :)

Τώρα ψάχνω μαγαζί στην Αττική να το έχει.. μετα απο 10 τηλέφωνα.. τζίφος.

Μετα τις 20 του μηνός ολοι λένε οτι θα το παραλάβουν.. Ειδομεν

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και όμως μπορείς να κάνεις home made ξήλωμα τσάμπα. Αρκεί το CID σας να είναι 36 (Το CID49 δεν υποστηρίζεται ακόμη) Το σχετικό ρίσκο υπάρχει (όπως και με κάθε άλλο τρόπο που θα το έκανες εξάλλου) και ο τρόπος αυτός απαιτεί τη χρησιμοποίηση flasher όπως π.χ. το 13.7 του davinci. και τη χρήση του FAR για την εισαγωγή finalization αρχείο για την ολοκλήρωση της διαδικασία.

Αρκεί να φλασάρει κάποιος ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία με την μετατροπή του σε W800 (δηλαδή χωρίς finalization) με τη διαφορά ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τα αρχεία του firmware του W800 αλλά τα αρχεία του firmware του K750i (του unbranded) στο VL κινητό του. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Απαιτεί εγγραφή και ψάξιμο για τα κατάλληλα αρχεία. Επίσης θέλει προσοχή η αλλαγή του customize.xml στα κατάλληλα σημεία (γραμμές) με τα επιθυμητά στοιχεία (cda-number, cda-revision και default-language) και αντιγραφή στο κατάλογο του τηλεφώνου του παραπάνω αλλαγμένου αρχείου για την σωστή ολοκήρωση της διαδικασίας.

Υ.Γ.

Προσοχή για την αποφυγή παρεξηγήσεων. Το site που σας έδωσα και που έχει πολλές φορές εδώ μέσα αναφερθεί, σας δίνει όλες όσες πληροφορίες χρειάζονται για την μετατροπή του Κ750 σε W800 ενώ εγώ σας έδωσα εναλλακτική "διαδρομή" φλασαρίσματος για μετατροπή VL K750 σε unbranded Κ750i σε όποια έκδοση firmware θέλετε να βάλετε (όχι απαραίτητα στην τελευταία).

Η όλη διαδικασία μπορεί να καταστρέψει το τηλέφωνό σας και γίνεται με ευθύνη σας. Η μεθοδολογία έχει αναπτυχθεί από κάποιους που αρέσκονται στο να πειράζουν το τηλέφωνό τους για χόμπυ και μπορεί να περιλαμβάνει και "ανεπίσημα" αρχεία που δεν έχουν την άδεια του ιδιοκτήτη τους.

xamurabi ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΑ AVI KAI TA MOV ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Κ750?

Καλό είναι μερικές φορές να ψάχουμε και λίγο πριν ρωτήσουμε γιατί πολλές φορές η απάντηση βρίσκεται κάτω από τη μύτη μας. :blink:

Τέλος πάντων επειδή φαίνεσαι καλό παιδί :p κοίτα εδώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται έχω κάνει συγκριτικό τεστ (3 αναφορές στις τελευταίες 2-3 σελιδες του MOTO V3i) με το ΜΟΤΟ V3i για το Κ750ι επειδή τα έχω και τα δύο αυτές τις μέρες και δε ξέρω ποιο να κρατήσω....Το V3i το πήρα να αντικαταστήσω το Κ750 λόγω joystick που μου έσπασε τα νευρα με τα κολλήματα του (και τα νύχια).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ εκτός από τις συγκρίσεις που έχω κάνει. Με μκικρότερη (έστω και πάντα άδειες) κάρτα μνήμης δηλαδή 64άρα και όχι 512άρα συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα. ΕΠίσης με άλλη κάρτα sim έβαλα πχ της Cosmote και κυριολεκτικά το joystick τρέχει σε σχέση με την διπλή sim της ΤΙΜ....το έχω κάνει το τεστ εδώ και 5 μέρες συνέχεια....Είναι τυχαίο ρε παιδιά ή έχει κάποια σχέση????

Από μένα Κ750, αν και παλιό είναι πολύ σταθερό κινητό.

Και όχι μόνο σταθερό, αλλά και οι δυνατότητες που έχει ξεπερνούν κατά πολύ αυτές του W300.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

k750i και απο μενα για μια αλλη φορα! Εχουν μεγαλη διαφορα τιμης απ οσο ξερω και η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι η μνημη και το flight mode! Ενδεικτικα σου λεω οτι εγω εχω k750i και με 60Ευρω πηρα καρτα 2GB και του εβαλα! Οποτε και παλι πιο λιγα μου βγηκε!! Συν το οτι εμενα μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα το μαυρο του k750i..

Αυτα απο μενα!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=60904203&product=767514&tab=specs

diathesimotita se 24 wres ara tha iparxei sto plaisio..ekei rwtises?

k750i και απο μενα για μια αλλη φορα! Εχουν μεγαλη διαφορα τιμης απ οσο ξερω και η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι η μνημη και το flight mode! Ενδεικτικα σου λεω οτι εγω εχω k750i και με 60Ευρω πηρα καρτα 2GB και του εβαλα! Οποτε και παλι πιο λιγα μου βγηκε!! Συν το οτι εμενα μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα το μαυρο του k750i..

Αυτα απο μενα!

H διαφορά στην τιμή είναι μόλις ένα 20άρικο... ούτε άξια αναφοράς δεν είναι.

To w300 έχει 180 ευρώ στη microland http://www.eml.gr/default.asp?pid=19&la=1&kw=w300&x=0&y=0

Ενώ το Κ750 έχει 200 στη media markt (δεν έχει λινκ :p )

Οι διαφορές όμως στις δυνατότητες είναι δραματικά υπέρ του Κ750... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

k egw pros K750i eimai aplws to mono pou me psiloxalaei einai oti exei vgei hdh ena xrono.alla emena me thn epidothsh mou vgainei h diafora sta 40eurw(anamesa sto k750 k w700) ara lew gia k750 k mia mnhmoula 2 gb k eimai mia xara pisteuw

thanks!!

παιδια η θύρα φόρτισης απο το κ750 είναι αίσχος!!

Μου αρέσει που την άλλαξαν και για καλύτερα!!

Δεν μπορεί αυτή η εταιρεία να κάνει μια πιο αξιοπιστη και πιο ευκολη θύρα?

σαν των νοκια για πχ ή των sharp.

Το κ750 της αδερφης μου με το ζόρι φορτίζει,δεν κάνει καλή επαφη,με πολύ δυσκολία φορτίζει...τι να κανει?να παει στην se ή θα της πουν πληρωσε 30 ευρώ γιατι δεν το καλυπτει η εγγυηση.

Eixa to k750i 1 xrono...

Yperoxo kinito...

Kali mpataria

Alla ayto to joystick..... ax :( :( :!:

Ayrio omws 8a to paw gia anaba8misi (vodafone live)

Epeidi moy bgazei aspri o8oni mono....

Toy exei tyxei kanenos??

Parte to paidia einai super(gia ta lefta toy -pleon-)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i