disorder Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ρε παιδία εγκαθιστω το pc suite που έχει το cd του k750 αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα ετσι ωστε να μπορέσω να μεταφερω αρχεία.τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_w800 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ρε παιδία εγκαθιστω το pc suite που έχει το cd του k750 αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα ετσι ωστε να μπορέσω να μεταφερω αρχεία.τι πρεπει να κανω? Το ιδιο μου παρουσιαζει και εμενα..Πολυ απλα εγκατεστησε το usb και μετεφερε τα αρχεια κατευθειαν στην καρτα μνημης..Οταν μετα συνδεεις το κιν με το usb θα στο εμφανιζει σαν αφαιρουμενο δισκο..Το ανοιγεις και κανεισ αντιγραφη-επικολληση..:D Παράθεση IMPOSSIBLE IS NOTHING.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 a se euxaristw polu gia ti sumvouli,an den exeis kati sovaro na peis mi mpeneis sto kopo na apantiseis sta provlimata ton allon giati atoma san esena tzampa gemizoun selides sto forum..filika panta,pantos tha to dokimasw..alos kamia idea? Επίσης πάντα φιλικά, όπως είδες η δημοσίευσή μου ήταν για να κάνω κι εγώ μία ερώτηση και όχι μόνο "για να γεμίσω σελίδες στο forum"... Άκου "άτομα σαν εμένα", λες και με ήξερες και χτες! Ωραίος είσαι εσύ! Και εν πάση περιπτώσει, αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ απ' το trolling, δεν σου φταίω εγώ!:rtfm: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Επίσης πάντα φιλικά, όπως είδες η δημοσίευσή μου ήταν για να κάνω κι εγώ μία ερώτηση και όχι μόνο "για να γεμίσω σελίδες στο forum"... Άκου "άτομα σαν εμένα", λες και με ήξερες και χτες! Ωραίος είσαι εσύ! Και εν πάση περιπτώσει, αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ απ' το trolling, δεν σου φταίω εγώ!:rtfm: Ήρεμα.:) Η αλήθεια είναι ότι το post σου θα μπορούσε εύκολα να παρεξηγηθεί. Ειδικά από κάποιον που περιμένει απάντηση σε θέμα που τον καίει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ήρεμα.:) Η αλήθεια είναι ότι το post σου θα μπορούσε εύκολα να παρεξηγηθεί. Ειδικά από κάποιον που περιμένει απάντηση σε θέμα που τον καίει. ΟΚ, το σέβομαι αυτό! Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, οκ; Λίγο χιούμορ πήγα να κάνω, τέτοια ήταν η διάθεσή μου το πρωί! Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα, γενικά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κοροϊδεύω και δεν θα το έκανα σε ένα forum και προς έναν άγνωστο άνθρωπο. Συγγνώμη για την παρεξήγηση φίλε Αθανάσιε, έχουμε και το ίδιο όνομα. Friends? Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Το ιδιο μου παρουσιαζει και εμενα..Πολυ απλα εγκατεστησε το usb και μετεφερε τα αρχεια κατευθειαν στην καρτα μνημης..Οταν μετα συνδεεις το κιν με το usb θα στο εμφανιζει σαν αφαιρουμενο δισκο..Το ανοιγεις και κανεισ αντιγραφη-επικολληση..:D ΔΕν καταλαβα τι εννοεις.Tο προβλημα μου ειναι οτι αφου έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα και υπαρχει το εικονιδειο sony erickson file manager στην επιφάνεια εργασίας,το ανοιγω και μου βγαζει ενα εικονιδιο που λεει Not connected.Δεν καταλαβα αυτο που με είπες μηπως μπορείς να το πεις πιο αναλυτικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Ρε παιδία εγκαθιστω το pc suite που έχει το cd του k750 αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα ετσι ωστε να μπορέσω να μεταφερω αρχεία.τι πρεπει να κανω? Καλησπερα.απεγκαταστησε το συγκεκριμενο προγραμμα και κατεβασε το myphone explorer.ειναι το καλυτερο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 ok no problem βρηκα τροπο να μεταφερω τα αρχεια μεσω του εκτυπωτη μου χωρίς προγράματα και ********.Απλα χρησιμοποιησα το card reader του εκτυπωτη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 re paidia daivazw k diavazw alla den exw brei pws briskw ti firmware exw . pio einai to kalutero?(ennow xwris kanena problhma?) k pws blepeis pou exei kataskeuasth h suskeuh sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 re paidia daivazw k diavazw alla den exw brei pws briskw ti firmware exw . pio einai to kalutero?(ennow xwris kanena problhma?) k pws blepeis pou exei kataskeuasth h suskeuh sou? δυστηχως made in china ειναι,κατω απο τη μπαταρια το γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 mhpws ksereis pws blepw pio firmware exw k pio tha eprepe na exw kanonika? k kati teleutaio mhpws ksereis stis prwtes fortiseis posh wra na balw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 mhpws ksereis pws blepw pio firmware exw k pio tha eprepe na exw kanonika? k kati teleutaio mhpws ksereis stis prwtes fortiseis posh wra na balw? Αστο κανα 5ωρο θα σου λεγα εγω.. Κοιτα αν μπορεις και μια μερα που λεει ο λογος δεν θα ταν κακο ισα ισα... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 mhpws ksereis pws blepw pio firmware exw k pio tha eprepe na exw kanonika? k kati teleutaio mhpws ksereis stis prwtes fortiseis posh wra na balw? Για την εμφάνιση των πληροφοριών συσκευής (ανάμεσα αυτών και το firmware) σε κατάσταση αναμονής πατάς ακόλουθα: joystick δεξιά, αστερίσκο, joystick αριστερά, joystick αριστερά, αστερίσκο, joystick αριστερά και αστερίσκο. Στις επιλογές που εμφανίζονται επιλέγεις Service Info και μετά Info Software. Η τελευταία έκδοση του K750 είναι η R1CA021. Να φορτίζεις το κινητό σου κανονικά, μέχρι να γεμίσει η μπάρα φόρτισης. Τα δωδεκάωρα και εικοσιτετράωρα που ακούγονται κατά καιρούς είναι για μπαταρίες άλλων εποχών... Απλά καλό είναι οι πρώτες φορτίσεις να είναι πλήρεις και να αφήνεις το κινητό σου να ξεφορτίζει σχεδόν τελείως μέχρι να το ξαναφορτίσεις. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 se euxaristw polu kotetsi gia tis sumboules ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 exw akoma liges apories... telia foraei thn ekdosa R1BC002 k kamera 4.5 ti lete? exei parousiasei kapoio problhma auth h ekdosh? prepei na thn allaksw anagastika? k kati teleutaio........ egw to afhsa to kinhto na kleisei... k to fortisa enw htan kleisto. otan to anoiksa enw eixa balei (prin to kleiso) me to pou kaneis deksia to joystick na se paei sto hmerologio twra den to exei k prepei na to ksanabalw.. xanontai k alles tetoies ruthmiseis pou eixa kanei otan to kleinw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Μόλις χθες πήρα στα χέρια μου το Κ750. Αν και κινητό της χρονιάς είναι το Κ800, πιστεύω ότι το Κ750 είναι value for money αυτήν την εποχή. Κόσμημα, μέσα και έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 H R1BC002 είναι η αμέσως προηγούμενη έκδοση από την R1CA021. Όταν αγόρασα το τηλέφωνο είχε αυτή και δε μου δημιούργησε κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Δοκίμασε να ξαναθέσεις το ημερολόγιο ως συντόμευση εκεί που θέλεις, κλείσε το τηλέφωνο (αν θέλεις βγάλε και την μπαταρία για 1-2 λεπτά) και μετά άνοιξέ το πάλι. Αν σου χάνεται πάλι η συντόμευση τότε μάλλον η αναβάθμιση θα σου λύσει το πρόβλημα (αν κι εμένα αυτά τα «περίεργα» που σε άλλους εμφανίζονται και σε άλλους όχι μου φαίνονται για conflicts της συσκευής). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Μόλις χθες πήρα στα χέρια μου το Κ750. Αν και κινητό της χρονιάς είναι το Κ800, πιστεύω ότι το Κ750 είναι value for money αυτήν την εποχή. Κόσμημα, μέσα και έξω... Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω...από αυτή την σειρά Κ750, W700, W800 κόσμημα θεωρώ το W700.:O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Δοκίμασε να ξαναθέσεις το ημερολόγιο ως συντόμευση εκεί που θέλεις, κλείσε το τηλέφωνο (αν θέλεις βγάλε και την μπαταρία για 1-2 λεπτά) και μετά άνοιξέ το πάλι. Δεν είναι ανάγκη να βγει η μπαταρία. Αρκεί να το κλείσεις αφού ορίσεις την συντόμευση και να το ξανανοίξεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω...από αυτή την σειρά Κ750, W700, W800 κόσμημα θεωρώ το W700.:O Πάλι το κάνεις, πάλι το κάνεις!!!:mad: :mad: :mad: Λες και το κάνεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!:cry: Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Πάλι το κάνεις, πάλι το κάνεις!!!:mad: :mad: :mad: Λες και το κάνεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!:cry: :whistle: :whistle: :whistle: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelmois Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 paidia mporoume mesw internet na fortwsoume 8emata kai apo pou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Εννοείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή ή κατευθείαν στο κινητό; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 paidia mporoume mesw internet na fortwsoume 8emata kai apo pou? Κατευθείαν από το σύνδεσμο που έχει στο φάκελο με τα θέματα, και σε συνδέει με τη σελίδα της SE... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Άν, φυσικά, η συσκευή δεν είναι Vodafone Live!. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts