Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia exv parei tis rythmiseis apo tin se(sony ericsson.gr) gia ta mms alla den mporv na steilo mipws prepei na rythmisw tipota kai stin syskevi.exw cosmote alla kai o filos mou pou exei vodafone tipota.kanoume kati lathos?

Μπορει να εχεις τις ρυθμισεις αλλα μην ειναι ενεγοποιημενη η υπηρεσια στη γραμμη σου.

Παρε τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και ζητα να σου τα ενεργοποιησουν...

Ελπιζω να βοηθησα.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ ευχαριστώ... κάτι ακόμα τότε... Έχω ένα t610 όπου έχω κάνει sync με το outlook. Όταν λοιπόν κάνω search με "Μ" βγάζει όλα τα ονοματα με αγγλικό "Μ" αλλά όχι αυτά με το ελληνικό! Υπάρχει αυτό το πρόβλημα στο κ750;

Όταν κάνεις search με ελληνικό Μ σου δίνει τα ελληνικά ονόματα και όταν κάνεις search με αγγλικό Μ σου δίνει τα αγγλικά. Αλλάζεις εύκολα γλώσσα πατώντας παρατεταμένα το #. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, για μένα είναι αυτονόητο. Και ένα tip: Αν βαριέσαι να αλλάζεις γλώσσα, το έχεις στα ελληνικά και βρίσκεις το ελληνικό Μ με το γνωστό τρόπο. Για να βρεις το αγγλικό Μ (έστω και με τη γλώσσα γυρισμένη στα ελληνικά) πατάς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ παρατεταμένα το 6 και.... τσακ...

Α, και μια που ανέφερες το τελικό ς στα ονόματα, άλλη μια λεπτομέρεια: θα σου πρότεινα να περάσεις τα ονόματα ολόκληρα με κεφαλαία, γιατί διαφορετικά θα μοπορείς να κάνεις αναζήτηση μόνο με το 1ο αρχικό γράμμα (το κεφαλαίο).

Όταν κάνεις search με ελληνικό Μ σου δίνει τα ελληνικά ονόματα και όταν κάνεις search με αγγλικό Μ σου δίνει τα αγγλικά. Αλλάζεις εύκολα γλώσσα πατώντας παρατεταμένα το #. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, για μένα είναι αυτονόητο. Και ένα tip: Αν βαριέσαι να αλλάζεις γλώσσα, το έχεις στα ελληνικά και βρίσκεις το ελληνικό Μ με το γνωστό τρόπο. Για να βρεις το αγγλικό Μ (έστω και με τη γλώσσα γυρισμένη στα ελληνικά) πατάς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ παρατεταμένα το 6 και.... τσακ...

Α, και μια που ανέφερες το τελικό ς στα ονόματα, άλλη μια λεπτομέρεια: θα σου πρότεινα να περάσεις τα ονόματα ολόκληρα με κεφαλαία, γιατί διαφορετικά θα μοπορείς να κάνεις αναζήτηση μόνο με το 1ο αρχικό γράμμα (το κεφαλαίο).

Ευχαριστώ για τα tips. Δυστυχώς επειδή έχω πολλές επαφές και όλες στο outlook θα πρέπει να τις περάσω με μικρά γιατί βαριέμαι να περνάω μία μία με κεφαλαία! thanks anyway!

Παιδιά, μου έχει παρουσιάσει 3-4 φορές το εξής.

Εκεί που ξαφνικά κάνω κάτι π.χ. σήμερα την ώρα που τραβούσα βίντεο, σβήνουν τα πάντα, αναβοσβήνει η οθόνη 2-3 φορές με λευκό φόντο, μετά ανάβει και μπαίνει στην οθόνη αναμονής βγάζοντας ταυτόχρονα "αναζήτηση δικτύου" και μετά επανέρχεται κανονικά. :wacko:

Είναι εξαιρετικά σπαστικό! :mad:

Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο, ή είμαι ο μόνος "τυχερός"; :blink:

Εκεί που ξαφνικά κάνω κάτι π.χ. σήμερα την ώρα που τραβούσα βίντεο, σβήνουν τα πάντα, αναβοσβήνει η οθόνη 2-3 φορές με λευκό φόντο, μετά ανάβει και μπαίνει στην οθόνη αναμονής βγάζοντας ταυτόχρονα "αναζήτηση δικτύου" και μετά επανέρχεται κανονικά. :wacko:

Μία απο τα ίδια :

Χθές κοίταγα καποιες φωτο και έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ,

μου κάνει το ίδιο πρόβλημα επίσης ( όποτε θέλει ) οταν βάλω το HBH 200 Hands Free , μπορεί να δουλεύει για μέρες χωρίς πρόβλημα και ξαφνικά να αρχίσει τα τρελλά του .

Το θέμα είναι οτι ολα δούλευαν ρολόι μέχρι που άρχισα να μπαινοβγάζω διάφορα προγράμματα και παιχνίδια .

Πιστεύω οτι με ενα "format" θα στρώσει , μόλις βρω χρόνο θα το κάνω και εαν συνεχίσει θα του κάνω και μια αναβάθμιση μπας και συνέρθει . :)

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

το ιδιο εχει παθει ενας φιλος μου.με αποτελεσμα να το παει σε ενα service και να του περασουν την τελευταιο update αναβαθμισης.

τωρα δεν του εχει συμβη παρομοιο προβλημα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αναβάθμιση τι να το πάω; Την τελευταία έκδοση λογισμικού έχει... :worry:

Migel, δες αν στρώσει με το φορμάτ και πες μας. :O

ε τοτε δεν ξερω τι αλλο να πω,μηπως να την ξαναπερασεις παλι..

περα απο την πλακα,το κινητακι αυτο εχει γινει μεγαλος μπελας για πολλους φιλους μου που το εχουν αποκτησει,συνεχεια bug βγαζει και τους εκνευριζει,ενας που το εχει απο τον ιουνιο και δεν το εχει κανει κανενα update δεν του εχει βγαλει κανενα προβλημα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον αύριο θα επισκεφτώ σέρβις της SE μετά από αρκετό καιρό...

Koufon sinexeia:

Teleios xafnika den travouse video, kai fotos. Fotos katafera meta apo 6-7 prospatheies kai evgale.

Episis xafnika, simera ola ayta, den epaize kapoia videakia travigmena apo auto!

H lisi telika apodeixtike ena restart.

Den mas ta leei kala... :worry:

Koufon sinexeia:

Teleios xafnika den travouse video, kai fotos. Fotos katafera meta apo 6-7 prospatheies kai evgale.

Episis xafnika, simera ola ayta, den epaize kapoia videakia travigmena apo auto!

καθολου καλα δεν σας τα λεει :wacko: :D εγω στην θεση σου θα το εβγαζα στο "σφυρι" ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koufon sinexeia:

Σε κάποια σελίδα στο ελληνικό manual, αναφέρει οτι το κινητό χρειάζεται επανεκινήσεις ωστε να ξεσκαρτίζει η μνήμη του και να φρεσκάρεται η λειτουργεία του. Δεν έχω μπροστά μου το ελληνικό μα η σελίδα 73 του αγγλικού manual, προτείνει ξεκάθαρα την καθημερινή επανεκίνηση της συσκευής. Η SE ειναι καλυμένη απο αυτή την άποψη λοιπόν και μας το έχει ξεκαθαρίσει. Είναι κάπως σαν το registry και τους σκληρούς ενός PC. Συχνά πυκνά, θα πρέπει να τα περιποιούμαστε με ξεσκαρτάρισμα.

otan lete restart enoietai an anoigo-kleinume thn syskeuh?h restart me kapio allo tropo as pume?p.x. kapion syndiasmo pliktron?

sorry for the silly question;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Restart όταν λειτουργεί η συσκευή: την κλείνουμε/ανοίγουμε από το power button

Restart όταν έχει κολλήσει η συσκευή: βγάζουμε/βάζουμε τη μπαταρία.

:p

129026.png?1640591734

ok thnx bill apla eixa sto myaolo kati me format mesa ktl(asopsete to SeXy1 mu!)

apo tetoia restart pu anafereis esy allo tpt..k dne nomizo oti einia ena fainomeno monadiko ''proterima'' ths sony!k met asiemnes mu to eixa ka8os k me sxedon ola ta nokia mu!;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

και αυτο το bug,δεν μπορει η sonyericsson να το σβησει μια για παντα.φαντασου εκει που μειλας να σου κολλαει χωρις λογο.μετα ειναι να μην τα παρεις στο κρανιο.

μονο το k750i τρωει τοσα κολλυματα,το σχεδον πανομοιοτυπο w800i τα καταφερνει πολυ,πολυ καλυτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και αυτο το bug,δεν μπορει η sonyericsson να το σβησει μια για παντα.φαντασου εκει που μειλας να σου κολλαει χωρις λογο.μετα ειναι να μην τα παρεις στο κρανιο.

μονο το k750i τρωει τοσα κολλυματα,το σχεδον πανομοιοτυπο w800i τα καταφερνει πολυ,πολυ καλυτερα.

Εμένα πάντως το αναβαθμισμένο (από εμένα) K750i μου (R1N) δουλεύει άψογα. Βασικά έχω ένα μικρό παράπονο με τα thumbnails των φωτογραφιών που καμία φορά βγαίνουν μαύρα, αλλά κατά τα άλλα δεν κολλάει ποτέ :)

+ ότι δεν το κλείνω σχεδόν ποτέ (1 φορά την εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση)

paidia i aderfi moy poy to exei 10 meres peripoy to kinito agorasmeno apo to germano me tin teleytaia ekdosi logismikoy,to mono bug poy moy eipe oti tis to exei kanei 3 fores einai oti eno akoyge radio kai mpike sigxronos stis foto i sta pexnidia to kinito ekane restart!ayto logika einai bug?to logismiko tha ftaei logika e?

Το χαρακτηριστικό της επανεκκίνησης (Μάλλον όχι ακριβώς επανεκκίνηση, γιατί ενώ σβήνει κατόπιν ασπρίζει η οθόνη και ανήγει στην οθόνη εισαγωγής χωρίς να ζητάει PIN) μου το κάνει σε όλες τις εκδόσεις firmware. Μου το έκανε όταν το αγόρασα VLive, μετά το "ξήλωμά" του και το πέρασμα της R1L, και μου το παρουσίασε και μια φορά με την R1N !!Πάντως το πρόβλημα ήταν συχνό όταν "μπούκωνα" με επιλογές και πατήματα πλήκτων στις αρχικές εκδόσεις και έχει σχεδόν εξαλειφθεί με την τελευταία. Την μία και μονάδική φορά το έκανε ενώ μετακινούσα τα περιεχόμενα της MSDUO στο PC.!!!

Είναι 1000% bug αλλά σχετικά ασήμαντο πιά.!!!

Καλησπερα παιδια. Επειδη εχω αρχισει να βαριεμαι το κ750, λεω αμα βρω καμια ολοκληρωμενη προσοψη του w800 να την βαλω, και οταν κατεβω Αθηνα να περασω και απο το 9volto να βαλω και το firmware του. Που μπορω να βρω τετοια προσοψη; Σε ποια τιμη; Θα ειναι original; Αλλαζει ευκολα;(βασικο)

Sorry για τις πολλες ερωτησεις. Thanx :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Το χαρακτηριστικό της επανεκκίνησης (Μάλλον όχι ακριβώς επανεκκίνηση, γιατί ενώ σβήνει κατόπιν ασπρίζει η οθόνη και ανήγει στην οθόνη εισαγωγής χωρίς να ζητάει PIN) μου το κάνει σε όλες τις εκδόσεις firmware. Μου το έκανε όταν το αγόρασα VLive, μετά το "ξήλωμά" του και το πέρασμα της R1L, και μου το παρουσίασε και μια φορά με την R1N !!Πάντως το πρόβλημα ήταν συχνό όταν "μπούκωνα" με επιλογές και πατήματα πλήκτων στις αρχικές εκδόσεις και έχει σχεδόν εξαλειφθεί με την τελευταία. Την μία και μονάδική φορά το έκανε ενώ μετακινούσα τα περιεχόμενα της MSDUO στο PC.!!!

Είναι 1000% bug αλλά σχετικά ασήμαντο πιά.!!!

nai ayto kanei eno sbinei asprizei i othoni toy gia ligo kai den zita pin!ara einai bug den ftaei to idio to til!telika to teleio fimware pote tha bgei?? :(

Καλησπερα παιδια. Επειδη εχω αρχισει να βαριεμαι το κ750, λεω αμα βρω καμια ολοκληρωμενη προσοψη του w800 να την βαλω, και οταν κατεβω Αθηνα να περασω και απο το 9volto να βαλω και το firmware του. Που μπορω να βρω τετοια προσοψη; Σε ποια τιμη; Θα ειναι original; Αλλαζει ευκολα;(βασικο)

Sorry για τις πολλες ερωτησεις. Thanx :)

Για δες εδώ. (Τιμή εντός του site !) Δεν το έχω κάνει (αλλαγή housing) αλλά το έχω κάνει "φύλλο και φτερό" αρκετά εύκολα με ένα Τ6 κατσαβίδι και λίγο προσοχή. Αν ψάχνεις στην Ελλάδα να βρείς housing μάλλον θα απογοητευτείς. Για μετατροπή σε W800 δεν χρειάζεται να "κατεβείς" Πειραιά. Τo κάνεις και από το σπίτι από το Davinci με 10€. Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις (αν κρίνω καλά από την ηλικία σου) είναι ότι δεν έχεις πιστωτική κάρτα, αλλά πιστεύω ότι θα βρείς την λύση ;)

Για δες εδώ. (Τιμή εντός του site !) Δεν το έχω κάνει (αλλαγή housing) αλλά το έχω κάνει "φύλλο και φτερό" αρκετά εύκολα με ένα Τ6 κατσαβίδι και λίγο προσοχή. Αν ψάχνεις στην Ελλάδα να βρείς housing μάλλον θα απογοητευτείς. Για μετατροπή σε W800 δεν χρειάζεται να "κατεβείς" Πειραιά. Τo κάνεις και από το σπίτι από το Davinci με 10€. Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις (αν κρίνω καλά από την ηλικία σου) είναι ότι δεν έχεις πιστωτική κάρτα, αλλά πιστεύω ότι θα βρείς την λύση ;)

Να σαι καλα :)

Εχω 2 ερωτησεις:

1) Ειναι original οι προσοψεις, ή σε κανα δυο μερες θα αρχισει να ξεβαφει;

2) Ποιο ακριβως κατσαβιδι ειναι αυτο το Τ6; Το σταυροκατσαβιδο; Για να βγει η μπροστα η προσοψη, αποτι ειδα, χρειαζεται ενα κατσαβιδι σαν αστερακι :wacko:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Εμένα πάντως το αναβαθμισμένο (από εμένα) K750i μου (R1N) δουλεύει άψογα. Βασικά έχω ένα μικρό παράπονο με τα thumbnails των φωτογραφιών που καμία φορά βγαίνουν μαύρα, αλλά κατά τα άλλα δεν κολλάει ποτέ :)

kai emena re gamwto file prophet to idio provlima mou parousiazi! tou exo foresi tin R1N kai mou exi kolisi mono mia fora kai apo diki mou vlakia malista! ala afto to prob me ta thunbails ine eknevristiko!kai pisteva pos afti i ekdosi ine edelos olokliromeni.. malon pame gia update... :cool:

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Να σαι καλα :)

Εχω 2 ερωτησεις:

1) Ειναι original οι προσοψεις, ή σε κανα δυο μερες θα αρχισει να ξεβαφει;

2) Ποιο ακριβως κατσαβιδι ειναι αυτο το Τ6; Το σταυροκατσαβιδο; Για να βγει η μπροστα η προσοψη, αποτι ειδα, χρειαζεται ενα κατσαβιδι σαν αστερακι :wacko:

1. Στην σελίδα λένε ότι είναι original και δεν έχω λόγο να αμφιβάλω. :!:

2. Το Τ6 είναι ακριβώς αυτό που είδες και εσύ, δηλαδή το αστεροειδές κατσαβίδι που αν το ζητήσεις σε μαγαζί με το όνομά του αυτό και θα σου δώσουν.!! :)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i