Tthawth Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Μια χαρα δουλευουν και οι 2, απλα εχουν βαλει τη ταμπελα gaming για να λενε οτι ειναι psp compatible. Εγω εχω lexar 512mb gaming. Απο όσο έχω παρακολουθήσει, πρώτη η sandisk έβγαλε μία σειρα msduo με την ονομασία gaming. Δεν ήταν τυχαίο το οτι προοριζόταν για το PSP. Σε διάφορα τεστ που μπορείτε με μια απλη αναζήτηση να βρειτε και στο google, οι gaming της Sandisk υπερτερούσαν των απλών msduo αλλα και των msduo της Sony, στο τομέα της ταχύτητας ενώ παράλληλα ήταν πολύ φτηνότερες. Καμμία ασυμβατότητα δεν έχω δει να αναφέρεται ανάμεσα σε διάφορες msduo και είναι μάλλον η τεχνική βελτίωση που προκαλέι την εξέλιξη αυτών των sticks. Έτσι καταλήγουμε στο οτι κάθε msduopro είναι συμβατή με το k750 μας. Δεν ξέρω όμως αν μπορούμε να καταλήξουμε στο oti το κ750, εκμεταλεύεται την έξτρα ταχύτητα των "gaming". Επειδή κάθε hardware έχει τα όρια του, πιστεύω οτι το k750 πολύ λίγο έχει να κερδίσει απο την εξτρα ταχύτητα μια msduo gaming, αφού ναι μεν προσφέρεται καλύτερο saving/loading, αλλα δεν πρεπει να ξεχνάμε οτι τελικό λόγο στα γκάζια έχει η κυρίως συσκευή. Και τι μας μένει; Η πολύ καλή τιμή βέβαια. Πτώση που μάλλον οφείλεται στην κυκλοφορία του PSP. Μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, καλύτερες εμπορικές συνθήκες, που επέτρεψαν μια πιό ελαστική τακτική στις τιμές των msduogaming. Αγοράστε ελέυθερα και άφοβα λοιπόν και απολάυστε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, κάθε στιγμή στο τσεπάκι σας! Άντε και καλές κλήσεις! Για τους αγγλομαθείς, δείτε και αυτο το λινκ: http://www.clubsonyericsson.com/forum/index.php/topic,3675.from1129326689/topicseen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Off topic αλλα έχει την πλάκα του: http://www.clubsonyericsson.com/forum/index.php/topic,3778.0.html Απομίμηση του w800 απο του κινέζους! Βουρ για τα κινέζικα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darged Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 re paidia sigoura den yparxei sthn ellada to kinhto se ashmi?shmera vrhka kapoion pou douleyei se gnwsth alysida sth 8es/niki o opoios leei mou to fernei kainourio sfragismeno sto kouti tou alla mono se ashmi xrwma giati teleiwsan ta mayra.moufa?na me klepsei paei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methana Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 re paidia sigoura den yparxei sthn ellada to kinhto se ashmi?........... φιλε το εχω και εγω με ασημι και ειναι πανεμορφο οντως τελειωσαν τα μαυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 φιλε το εχω και εγω με ασημι και ειναι πανεμορφο οντως τελειωσαν τα μαυρα Καλό ειναι και σε ασημι. Πολύ διαφορετικο όμως και είναι θέμα γουστου τελικώς. Αλλα τώρα που πρόσεξα την φωτο του vodafonlive silver k750 σου... Το κεντρικο soft key έχει το λογοτυπο της vodafon? το δικο μου vodavon live γιατι έχει το unbranded soft key? και γιατι παίζει κανονικα mp3 ως ringtones? Κι επειδη δε θα μου απαντήσετε... παω να ακουσω λιγο μουσικουλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 ... Το κεντρικο soft key έχει το λογοτυπο της vodafon? το δικο μου vodavon live γιατι έχει το unbranded soft key? και γιατι παίζει κανονικα mp3 ως ringtones?... Κάτι δεν μας λες καλά εδώ!!!!! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 Καλό ειναι και σε ασημι. Πολύ διαφορετικο όμως και είναι θέμα γουστου τελικώς. Αλλα τώρα που πρόσεξα την φωτο του vodafonlive silver k750 σου... Το κεντρικο soft key έχει το λογοτυπο της vodafon? το δικο μου vodavon live γιατι έχει το unbranded soft key? και γιατι παίζει κανονικα mp3 ως ringtones? Κι επειδη δε θα μου απαντήσετε... παω να ακουσω λιγο μουσικουλα ! afou ipame thawth! to kin. sou ine silectiko... ;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Η ενταση του ξυπνητηριου ειναι αναλογη με την ενταση του ηχου κλησης ή μου φαινεται? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Thwarth, Nrg, Thanx! Θα χτυπήσω μια gaming 1gb :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_p Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Παιδιά η οθόνη του Κ750 χαράζεται; Έχω το S700i γύρω στους 7 μήνες και δεν έχει ούτε μια χαρακιά χωρίς ιδιαίτερη προστασία! :lol: Την ίδια απορία έχω και εγώ, το έχω στα χέρια μου 4 μέρες είναι πολύ καλό ! Παράθεση :what: Μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ine aparetito i karta mnimis pou tha paro na ine oposdipote sony? to leo gia thema akrivias.. iparxi periptosi na exo provlimata i asimvatotites an paro mia pio asimi marka opos i sandisc i kapia ali?? thanx.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ine aparetito i karta mnimis pou tha paro na ine oposdipote sony? to leo gia thema akrivias.. iparxi periptosi na exo provlimata i asimvatotites an paro mia pio asimi marka opos i sandisc i kapia ali?? thanx.. Αν δεις στο κινητο σου, δεν εχει sony αλλα sandisk :wacko: Οποτε δεν θα εχεις προβλημα ειτε παρεις sandisk ειτε lexar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ine aparetito i karta mnimis pou tha paro na ine oposdipote sony? to leo gia thema akrivias.. iparxi periptosi na exo provlimata i asimvatotites an paro mia pio asimi marka opos i sandisc i kapia ali?? thanx.. Οχι, κανενα προβλημα ο,τι κ αν παρεις! Μαλιστα, μαζι με το w800 νομιζω οτι δινουν αλλη μαρκα κ οχι Sony! Edit: Για ενα λεπτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ναι Sandisk δίνουν (είναι θυγατρική της sony) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 kalhspera paidia! mia erothsh sas parakalo.uparxei tropos na doume ta periexomena ths kartas (memory stick) apo to menou tou kinhtou?euxaristo pragmatika! Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕ Κ600ι εκτος του οτι ειναι 3g κ η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,3???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 >>Και τι μας μένει; Η πολύ καλή τιμή βέβαια. Πτώση που μάλλον οφείλεται στην >>κυκλοφορία του PSP. Μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό, καλύτερες εμπορικές >>συνθήκες, που επέτρεψαν μια πιό ελαστική τακτική στις τιμές των msduogaming. Επισης η gaming sandisk εχει και μικροτερη καταναλωση σε ρευμα πραγμα που σημαινει περισσοτερες ωρες αναμονης Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Μια απορία, ποια η διαφορα μεταξύ μιας απλής ms do pro και μιας ms duo pro high speed?! :confused: Καταλαβαίνω ότι έχει να κάνει με την ταχύτητητα ανάγνωσης και μετάδοσης δεδομένων από την κάρτα αλλα σε σχέση με το κινητό (K750i) υπάρχει διαφορα στην ταχύτητα ανάγνωσης?!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Σκέφτομαι να το παρώ.Τι προτείνετε?Να το πάρω ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει resize τις φωτό που τραβάω με την ψηφιακή των 5mpixel σε 2mpixel ώστε να τις βάζω στο κ750?Η ψηφιακή που έχω (sony) κάνει η ίδια resize αλλά δυστυχώς όχι σε 2mp,οπότε αναγκαστικά τις κάνω σε 1,2mp με αποτέλεσμα να χάνω σε ποιότητα στην απεικόνιση στο κινητό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Kalhmera paidia! mia erothsh sas parakalo.uparxei tropos na doume ta periexomena ths kartas (memory stick) apo to menou tou kinhtou?euxaristo pragmatika! Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 @argiris77 Πρόγραμμα για το κινητό (σε μορφή jar) που να κάνει resize δεν υπάρχει (από όσο γνωρίζω πάντως), αν εννοείς αυτό.!Υπάρχουν όμως πολλά προγραμμάτα επεξεργασίας εικόνας ( photoshop κλπ) ή ακόμη και ενσωματωμένα σε σουίτες όπως το MS Picture manager που υπάρχει στο MS Office που κάνουν την δουλειά σου μια χαρά. Από την άλλη ποιότητα στην απεικόνιση αποκλείεται να χάνεις απο την στιγμή που η οθόνη σου (Κ750) έχει ανάλυση απεικόνισης 220*176=0,039 Μpixels !!! Το μόνο που θα χάσεις είναι σε ανάλυση του αρχείου που πρόκειται να μεταφέρεις, αν χρησιμοποιήσεις γιαυτό το σκοπό την MSDUO σου. @oxima Δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να λειτουργήσει το τηλέφωνο σαν file browser. Ο σχεδιασμός του κινητού περιορίζει το browsing, και μάλιστα υπο συνθήκες περιορισμού, ΜΟΝΟ στα αρχεία που διαχειρίζεται (εικόνες, ήχους κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 παιδια μπορω να ενεργοποιησω τα mms vodafone c.u. manually? το κινητο ηρθε απο τη γαλλια, στο σαιτ της βονταφον στελνουν μηνυμα για ρυθμισεις μεχρι το κ-700...ειπα να μου το στειλουν αλλα μου εβγαλε ενδιεξη οτι το κινητο ειναι φουλ απο ρυθμισεις...καποια αλλαγη θελει αλλα δε ξερω τι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Σκέφτομαι να το παρώ.Τι προτείνετε?Να το πάρω ή οχι? Να το παρεις!:) Η γενικη εικονα του πιστευω οτι ειναι θετικη, τωρα αν σου τυχει ελαττωματικο πες οτι δεν εδωσα ποτε αυτη τη συμβουλη:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Σκέφτομαι να το παρώ.Τι προτείνετε?Να το πάρω ή οχι? Καταρχάς, εαν ειχες κανει ερευνα αγοράς δε θα μας ρώταγες, αλλα θα είχες αποφασίσει θετικά ή αρνητικά. Μία πρώτη συμβουλή είναι να το ψάξεις αρκετά πριν σκάσεις τα όποια πολλά ευρώ. Ίσως κάποια άλλη συσκευή σε καλύπτει περισσότερο. Ισως το κ750 έχει κάτι που ξερεις οτι θα σε ξενερώσει. Εμείς το πήραμε άρα είμαστε περισσότερο θετικοί ως προς την επιλογη της συσκευής αυτής. Αυτό δε σημαίνει οτι ξέρουμε και τι ζητάς. Έχουν αναφερθεί διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται σε διάφορες συσκευές και μεχρι τώρα δε νομιζω οτι έχει υπάρξει κ750 που να συγκεντρώνει όλα τα ελαττώματα ταυτόχρονα. Όπως με κάθε τηλεφωνική συσκευή, είναι να μη σου τύχει. Λάβε υπόψιν σου και το δυστροπο σερβις της Sony ericsson, αλλα μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και λοιπές εταιρείες. Εαν τελικώς επιλέξεις κ750, τότε κάνε το βήμα. Ναι μεν θα έχεις κάποια ρίσκα, αλλα θα είναι ενα μεγάλο βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts