Jump to content

makis_p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makis_p

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

makis_p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Bouhou σχετικά με τα λάστιχα που έβαλες, σε τεστ που έκανε πρόσφατα το Auto Bild σε λάστιχα με την δική μας διάταση έβαλε τα continental contisportcontact3 πιο θορυβώδεις από τα michelin pilot sport δεν ξέρω αν το έχεις δει και τελικά τι πρέπει να πιστέψουμε ?
  2. Πάντως αν βάλεις τα continental contisportcontact3 θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις. Με ενδιαφέρουν και εμένα αυτά τα λάστιχα..
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, όταν λέμε να μην τρέξεις το E2C εννοούμε να μην το ανοίξεις καθόλου την εφαρμογή ή να προσπαθήσεις να κάνεις σύνδεση. Εγώ δηλαδή το άνοιξα κατά λάθος και το έκλεισα αμέσως. Τώρα τι γίνεται πρέπει να κάνω hard reset ?
  4. Πάντως πρέπει το πρόβλημα αυτό να το εξετάσουν τα συνεργεία για τι δεν είναι πιστεύω 1 ή 2 αυτοκίνητα που το έχουν αλλά αρκετά και θέλει τέλος πάντων μια περισσότερο προσοχή.
  5. Ακόμα ένας που επιβεβαιώνει το τράβηγμα του τιμονιού. Πάντως και μένα στο συνεργείο που είπαν ότι δεν είναι τίποτε…. Θα το δείξει ……
  6. Παιδία δεν έχει κανένα πρόβλημα με το αμορτισέρ, το μόνο πρόβλημα είναι με ένα θόρυβο που έκανε στο πίσω τροχό, που πιθανών να είναι από το χειρόφρενο και όχι από τα αμορτισέρ που είπαν.
  7. Γεια σας παιδιά Έχω πρόβλημα με την μπαταρία, δεν κρατάει πάνω από μισή ώρα και όταν είναι κλειστώ πάνω από μια μέρα. Από ότι καταλαβαίνω η μπαταρία τα έχει παίξει, μήπως μπορεί να που πει κάποιος που μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία, σε τι τιμές κυμαίνονται, και αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη για να κρατά περισσότερο. Ευχαριστώ
  8. Έχω ένα Πεζω 106 τα λάστιχα που φοράω 165/65 Ρ13 θέλω να τα αλλάξω και θέλω την γνώμη σας για ΤΟΥΟ 190 euro, Michelin Energy 220 euro, BRIDGESTONE 200 euro. Ξέρω πως σε αυτή την διάσταση δεν έχω και πολλές επιλογές για την ποιότητα του ελαστικού.
  9. Συμφωνώ….. και σε μένα αυτή την εντύπωση μου έδωσε στην αρχή, ότι ο θόρυβος αυτός προέρχεται από τα πίσω τακάκια.
  10. Για πες μας τι ακριβως είναι αυτό το "bump stops" για να το εχουμε υποψη μας στο επομενο σερβις που θα παμε το Civic.
  11. Ούτε σε μένα υπάρχει φθορά, απλά λόγω ότι ακουμπούν τα χέρια στα συγκεκριμένα σημεία πιθανών με τον ιδρώτα να σκληραίνει το πέλμα, και δεν ξέρω τη να κάνω εκτός από το να το πάω για καθαρισμό.
  12. Να ρωτήσω για το πώς συντηρείτε την ταπετσαρία του αυτοκινήτου. Εμένα στα σημεία που ακουμπούν τα χέρια αρχίζει το πέλμα ή να γίνετε άγριο. (Μιλάμε πάντα για τι νέο Honda Civic)
  13. Φίλε μου δεν το λέω σε σένα, αλλά σε όλα τα αλλά παιδιά που έχουν το νέο Civic, αλώστε το θέμα μας είναι αν δεν το έχεις δει το νέο Honda Civic
  14. Τι έγινε ρε παιδία πέσατε όλοι με τα μούτρα πάνω στο Civic και το τρελάνατε στο χιλιόμετρο ! Πείτε μας εσείς που το έχετε στα χέρια σας, εντυπώσεις, προβλήματα που τυχών παρουσιάστηκαν ή αλλαγές που του κάνατε. Περιμένω με αγωνία :rolleyes:
  15. Παιδία χαιρετώ Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν το Honda Civic αν έχουν κάνει service, και αν έχουν να μου προτείνουν ένα καλό συνεργείο για να αρχίσω και εγώ να του κάνω.
×
×
  • Create New...