Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα με επιδότηση ένα Κ750i το οποίο δυστυχώς βράχηκε (έπεσε σε νιπτήρα). Για επιδιόρθωση το πήγα σε service της εταιρίας όπου μου απάντησαν ότι δεν επιδιορθώνεται επειδή διαβρώθηκε η πλακέτα. Σκέφτομαι όμως να το πάω αλλού (π.χ ΓΕΡΜΑΝΟ) για να δω τι μπορεί να γίνει. Εσείς τι λέτε να το ξεχάσω ή να το κυνηγήσω; Είναι δυνατόν η ζημιά να είναι τόσο μεγάλη; Μήπως είναι μπελαλίδικη η αλλαγή της πλακέτας για αυτό δεν τους συμφέρει να ασχοληθούν;

Οχι σωστα σου ειπαν.αφησε'το χωρις την μπαταρια η ριξτο σε ενα ποτηρι καθαρο οινοπνευμα και αστο να στεγνωσει,μετα απο 3 μερες βαλε την μπαταρια και εχεις πολλες πιθανοτητες να το σωσεις το κινητο.μετα πηγαιν'το σε αλλο service και πουλα παραμυθι οτι το κινητο "τρελλαθηκε" και δεν ανοιγει..:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηγαινετο στο 9volto.

Αν ηταν καθαρο νερο, δεν ειναι συνηθως τιποτα δυσκολο.

Το k700 μου επεσε μεσα σε ποτηρι με νερο. Το εβγαλα και ειδα να στραγγιζουν τα νερα απο την μεσα μερια της οθονης.

Εβγαλα την μπαταρια, το αφησα 2 μερες επανω σε χαρτοπετσετες να στεγνωσει και να στραγγιξει και απο τοτε δουλευει αψογα.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

na parei mia odontoglifida na ksisei ligo tis epafes apo katw..egw afto eixa kanei se paliotera sony ericsson kinita....ontws einai ilithio to visma kai i ipodoxi tou.

thanks πέτυχε!φορτίζει pros to paron kanonika!

νεο πρόβλημα τώρα με το κ750 της αδερφης μου! το ακουστικό της συσκευης δεν ακουγετεαι σχεδον καθολου είναι σαν να το εχεις βάλει στο επιπεδο εντασης 1 και χειρότερα.τι έγινε πάλι?αν το κάνω καμια αναβάθμιση?η θέλει service?γιατι στανταρ θα το βγάλουν εκτός γιατι οι προσόψεις εχουν γίνει χαλια..

Δυστυχώς έχει περάσει ήδη 1 εβδομάδα από το συμβάν και το κινητό συνεχίζει να μην λειτουργεί. Αυτό σχετικά με το καθαρό οινόπνευμα δεν το καταλαβαίνω. Τι ακριβώς θα κάνει ώστε να επαναλειτουργήσει το κινητό. Τουλάχιστον τώρα μπορώ είτε να το κρατήσω ως ανταλλακτικά για το παλιό μου K750i που τώρα χρησιμοποιώ είτε ακόμα και να χρησιμοποιήσω την πλακέτα του παλιού K750i για να επιδιορθώσω το νέο, αν βέβαια τα υπόλοιπα μέρη του τελευταίου (κάμερα, ηχεία, ακουστικό, μπαταρία κ.α) το επιτρέπουν.

Ποιό κατάστημα service μου προτείνετε για να πάω το κινητό για αλλάγη joystick; Αν κάποιος έχει μείνει ευχαριστημένος από κάποιο, ας μου το προτείνει. Πόσο περίπου θα χρειαστεί να το κρατήσουν;

Ego molis allaksa joystick sto arvato teleservice. einai leof. athinon 226.

Tous pire mia mera, kai tora ola kala. den paratirisa kati stravo, ikanopiimenos emeina.

Tι εννοείς χωρίς τους drivers.? Δεν χρειάζεται drivers για να φορτίσει από τη στιγμή που το ηλεκτρικό κύκλωμα φόρτισης είναι ανεξάρτητο από όλες τις άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου τόσο σε hardware όσο και σε software επίπεδο! Αυτό που λες, πρώτη φορά το ακούω. :blink: Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες?

Και όμως φίλε μου, αν συνδέσεις το κινητό σε ένα PC και δεν του βάλεις τους drivers, αυτό αντί να φορτίζει το κινητό, θα στο εκφορτίζει, χωρίς να ξέρω πως γίνεται αυτό. Τώρα, μετά την αναβάθμιση σε R1BC002 που είχα κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν γίνεται, αν και δεν νομίζω να φταίει το firmware του κινητού ή ακόμα και το ίδιο το κινητό...Απλά συμβαίνει

Θυμήσου, μετά από κανένα format, να συνδέσεις το κινητό και μην του βάλεις τους drivers στην αρχή,για να το δείς και εσύ έτσι για την "επιστήμη" :)

Δημήτρης

Και όμως φίλε μου, αν συνδέσεις το κινητό σε ένα PC και δεν του βάλεις τους drivers, αυτό αντί να φορτίζει το κινητό, θα στο εκφορτίζει, χωρίς να ξέρω πως γίνεται αυτό. Τώρα, μετά την αναβάθμιση σε R1BC002 που είχα κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν γίνεται, αν και δεν νομίζω να φταίει το firmware του κινητού ή ακόμα και το ίδιο το κινητό...Απλά συμβαίνει

Θυμήσου, μετά από κανένα format, να συνδέσεις το κινητό και μην του βάλεις τους drivers στην αρχή,για να το δείς και εσύ έτσι για την "επιστήμη" :)

Δημήτρης

Τώρα που θυμάμαι ένα συμβάν μάλλον έχεις δίκιο. Είναι αλήθεια πως το τηλέφωνο έχει παραξενιές που οφείλονται κυρίως στο γεγονός πως απαιτεί drivers για να συνδεθεί με το PC, ακόμη και για την "απλούστερη" διαδικασία όπως την αναγνώριση της MSDUO ώς αφαιρούμενο δίσκο. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει στα καινούργια SE όπως το Z550 για παrάδειγμα που απλά τα συνδέεις και αναγνωρίζονται αυτόματα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης drivers. Αν λοιπόν αποφορτίζεται όπως λες, θα συμβαίνει μόνο και μόνο γιατί επιχειρεί συνεχώς να συνδεθεί ανεπιτυχώς (μη ύπαρξη drivers), καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Το έχω παρατηρήσει μια φορά μόνο, όταν προσπάθησα να αναβαθμίσω το τηλέφωνό μου με μισογεμάτη μπαταρία. Ως γνωστόν όταν το τηλέφωνο αναβαθμίζεται ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. Το αποτέλεσμα ήταν μοιραία να μείνω από μπαταρία (τελείωσε την μπαταρία από 50% περίπου μέσα σε 10 λεπτά!!!) με μισοκατεστραμμένο απο την ημιτελή αναβάθμιση (ευτυχώς το επανέφερα) τηλέφωνο, και με μια τόσο "ξελιγωμένη" μπαταρία που αρνιώνταν πεισματικά να ξαναφορτιστεί.

Τέλος πάντων αυτά για την ... επιστήμη.

Ελπίζω τώρα που το τηλέφωνο έχει αρκετούς φίλους που το πειράζουν να το κάνουν να λειτουργεί χωρίς drivers για να μπορούμε να το συνδέουμε παντού χωρίς να κρατάμε πρόχειρο ... το CD!!

Υ.Γ.

Όχι φίλε μου δεν θα κάνω format (ελπίζω :lol: γιατί με την Microsoft ποτέ δεν ξέρεις) σύντομα. Το "άθλημα" του πειράγματος του PC το έχω περάσει σαν παιδική ασθένεια. :p Το μόνο που πειράζω πλέον είναι το τηλεφωνάκι μου.

Γεια σας παιδια

Νεος κατοχος 750 και εχω κανα 2 ερωτησουλες

καταρχας σορρυ που μπορει να τις εχετε ξανακουβεντιασει αλλα τοσες σελιδες δεν διαβαζονται!

Λοιπον

1) Στην οθονη ακριβως πανω απο τις γραμμουλες της ενδειξης σηματος και μεχρι την αριστερη πανω γωνιτσα υπαρχει κενο. Δηλ. ενω εχω ενα φοντο που ειναι πχ. μαυρο, στο σημειο εκεινο ειναι ασπρο ή χθες ηταν γαλαζιο ασχετο με το θεμα. Οταν το ανοιγω ομως και πριν βρει το σημα (και πριν γραψει cosmote) εκει ειναι κανονικα η συνεχεια του υπολοιπου φοντου. Μόλις βρει σημα εμφανιζεται. Ειναι bug? Διορθωνεται?

2) Επειδη ειμαι ασχετος με υπολογιστες πειτε μου πως γινεται να περασω τις επαφες μου στο pc? Με το προγραμμα βεβαια, αλλα θα θελα να μου τα πει καποιος ακριβως.

3) Στο File Manager Οταν ανοιγω τα αρχεια του τηλ. δεν γινεται να τα βλεπω? πχ. να βλεπω φωτο ή να ακουω τους ηχους στο pc?

Αυτα για την ωρα. Ερχομαι απο Νοκια βλεπεται και εχω καποιες ιδιοτροποιες!

Ευχαριστω

Να μαστε ολοι καλα

Τελικά το πρόβλημα του joystick είναι επιβεβαιωμένο. Δεν υπάρχει ούτε ένα (άντε υπάρχουν ελάχιστα για να μην υπερβάλουμε) K750i ή W800 (όπως και τα παλιότερα K700) χωρίς να μην έχουν παρουσιάσει πρόβλημα λειτουργίας.

Το δικό μου παρουσιάζει που και που, προβλήματα, ιδίως μετά την συμπλήρωσ περίπου 1 χρόνο λειτουργίας. Το πρόβλημα δεν λύνεται βέβαια μόνιμα χωρίς αντικατάσταση στο service, αλλά σίγουρα λύνεται προσωρινά με φύσημα (με σπρέι αέρα ή με αεροσυμπιεστή, που απαιτεί προσοχή - προσοχή μικρή ένταση πίεσης και περισσότερη προσοχή!!!) Το εγχείρημα γίνεται καλύτερα με "ανοικτό" το τηλέφωνο και με βγαλμένο το κάλυμα του joystick πράγμα που απαιτεί γνώση. Ευτυχώς δεν απαιτεί την πλήρη διάλυση του τηλεφώνου παρά μόνο την προσεκτική αφαίρεση του μπροστινού καλύματος-πληκτρολογίου και το ανασήκωμά του για την αφαίρεση του καλύματος του joystick και το φύσημα στον μηχανισμό.

Το παραπάνω σε μένα "δούλεψε" μια χαρά.

Οι αποριες συνεχιζονται:

4)οταν ερχεται μηνυμα φαινεται στην οθονη το ονομα που το στειλε και οι πρωτες λεξεις του μηνυματος??? Κι αν ειμαι εξω και το χω πανω στο τραπεζι και παω λεμε τουαλετα και μου ρθει το λαθος μην. απο το λαθος ατομο με το λαθος περιεχομενο? Και διπλα μου καθεται το αλλο λαθος ατομο??? Λαθος! λαθος! λαθος!!! Δεν γινεται να εμφανιζεται κανονικα "εχετε 1 νεο μην." ή καπως ετσι?? Ειμαι παλιος νοκιας!

5)Στην αναφορα το ιδιο: παραδοθηκε λεει στον ταδε! Κατσε ρε φιλε! Τι το βγαζεις στην οθονη? Ειναι αναγκη να το μαθουν ολοι? Πες μου οτι κατι θελεις να μου πεις και εγω θα το δω οταν μπορω! Αντε να εξηγω τςρα γιατι εστειλα στα μουλωχτα το μην. στην ταδε!

...Θα φαμε ξυλο μ αυτο το τηλεφωνο!

6)οταν το χω συνδεμενο στο pc γιατι δεν φαινονται τα περιεχομενα του μεμ.στικ? Ποτε εμφανιζονται?

Προς διαχειριστες: Ειναι το πρωτο μου SE και οι αποριες μου δεν αφορουν βεβαια μονο το κ750. Αν δεν θελετε να φορτωνω αυτο το thread με γενικες ερωτησεις για τα SE πειτε μου που να ρωταω, αν δεν σας πειραζει τοτε συνεχιζω.

Γεια σας παιδια

Νεος κατοχος 750 και εχω κανα 2 ερωτησουλες

καταρχας σορρυ που μπορει να τις εχετε ξανακουβεντιασει αλλα τοσες σελιδες δεν διαβαζονται!

Λοιπον

1) Στην οθονη ακριβως πανω απο τις γραμμουλες της ενδειξης σηματος και μεχρι την αριστερη πανω γωνιτσα υπαρχει κενο. Δηλ. ενω εχω ενα φοντο που ειναι πχ. μαυρο, στο σημειο εκεινο ειναι ασπρο ή χθες ηταν γαλαζιο ασχετο με το θεμα. Οταν το ανοιγω ομως και πριν βρει το σημα (και πριν γραψει cosmote) εκει ειναι κανονικα η συνεχεια του υπολοιπου φοντου. Μόλις βρει σημα εμφανιζεται. Ειναι bug? Διορθωνεται?

2) Επειδη ειμαι ασχετος με υπολογιστες πειτε μου πως γινεται να περασω τις επαφες μου στο pc? Με το προγραμμα βεβαια, αλλα θα θελα να μου τα πει καποιος ακριβως.

3) Στο File Manager Οταν ανοιγω τα αρχεια του τηλ. δεν γινεται να τα βλεπω? πχ. να βλεπω φωτο ή να ακουω τους ηχους στο pc?

Αυτα για την ωρα. Ερχομαι απο Νοκια βλεπεται και εχω καποιες ιδιοτροποιες!

Ευχαριστω

Να μαστε ολοι καλα

Εσείς εκεί οι "από Nokia μεριά" πολλές ιδιοτροπίες δεν έχετε ???!!!!:p

Τέλος πάντων καλώς ήλθες στα SE που ενω θα σου καλύψουν πολλές ανάγκες, όπως θα διαπιστώσεις, θα σου δημιουργήσουν μερικές άλλες.

1. Δεν κατανοώ πλήρως αυτό που προσπαθείς να περιγράψεις. Αυτό πάντως που περιγράφεις ποτέ δεν το είδα στο δικό μου τηλέφωνοι. Ίσως κάποιος άλλος μπορέσει να σου απαντήσει.

2. Το ότι είσαι όπως λες άσχετος με τους υπολογιστές πιθανά να σε βοηθήσει με τα SE που σε αντίθεση με τα NOKIA, κάνουν τα πάντα με τα αρχεία τους, τις επαφές και πολλά άλλα χωρίς την ανάγκη του υπολογιστή. Σου θυμίζω πως με κανένα nonsmart nokia ΔΕΝ μπορείς να στείλεις όλες τις επαφές σου σε άλλο τηλέφωνο χωρίς την χρήση υπολογιστή, για να μην επεκταθώ και στην ελλειπή διαχείριση αρχείων. Με το τηλεφωνάκι σου και με την Σουϊτα του SE μπορείς μέσω συγχρονισμού να έχεις τα τηλέφωνά σου στο Outlook ή στο Outlook Express. Πάvτως το MyphoneExplorer που θα βρεις εδώ θα σου καλύψει στην κυριολεξία κάθε ανάγκη για σύνδεση με τον υπολογιστή, backup, και διαχείριση αρχείων.

3. Όχι δεν μπορείς να προεπισκοπίσεις άμεσα τα περιεχόμενα την μνήμης του τελεφώνου σου όταν συνδέεις το τηλέφωνό σου με τον υπολογιστή με κανένα πρόγραμμα. Αυτό συμβαίνει γιατί το τηλέφωνο έχει δικό του filesystem διαφορετικό από την κάρτα μνήμης και τον υπολογιστή μας.

4. Νομίζω τελικά πως αυτό το τηλέφωνο δεν φτιάχθηκε ούτε για να κάνεις απιστίες ούτε για να λες ψεματάκια :lol: χωρίς συνέπειες τουλάχιστον :O . φοβάμαι πως δεν υπάρχει σωτηρία. Να είσαι λοιπόν πιό προσεκτικός :X

5. Βγάλε την αναφορά και ...καθάρισες. Ισχύει το ίδιο με το 4.:(

6. Λογικά δεν βλέπεις την MSDUO γιατί δεσμεύεται στην χρήση από το filesystem των XP. Αν το έχεις συνδεδεμένο και θες να δείς τα περιεχόμενα μπορείς μόνο μέσω των προγραμμάτων του υπολογιστή. Όταν το αποσυνδέσεις τότε μπορείς κανονικά να διαβάσεις την μνήμη από το τηλέφωνό σου.

Κάνε μια βόλτα στο F.A.Q. και θα βρείς αρκετές απαντήσεις που σε απασχολούν ή θα σε απασχολήσουν παρότι σε μερικά σημεία του το thread είναι ανενημέρωτο και χρειάζεται μερικές διορθώσεις. Ερωτήσεις μην κάνεις εκεί. Νομίζω πως βρίσκεσαι στο κατάλληλο thread για ερωτήσεις.

Ευχαριστω για την απαντηση και:

1) Διορθώνεται από ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα->επικ.δεδομένων->προτιμ.υπηρεσίας->μονο gsm (ηταν gprs και gsm).

2) Εχεις δικιο για νοκια, οκ με myphone explorer

3) ΟΚ

4) Απο ρυθμίσεις->γενικες->νεα συμβ.->αναδυομενο πλ. βγαζει μονο από ποιον ήρθε το μην. (για καθε ενδιαφερομενο)! Πολυ καλυτερα ετσι!

5) Προσοχή λοιπον!!!

6) ΟΚ, γινεται ομως οταν δεν ειναι συνδεδεμενο με pc, να βλεπω την καρτα σαν ξεχωριστο αρχειο και οτι εχει μεσα? (...όπως στα νοκια:whistle: )

Για τα τιπς που γραφω, special thanx 2 aurora

Ευχαριστω για την απαντηση και:

1) Διορθώνεται από ρυθμίσεις->συνδεσιμότητα->επικ.δεδομένων->προτιμ.υπηρεσίας->μονο gsm (ηταν gprs και gsm).

2) Εχεις δικιο για νοκια, οκ με myphone explorer

3) ΟΚ

4) Απο ρυθμίσεις->γενικες->νεα συμβ.->αναδυομενο πλ. βγαζει μονο από ποιον ήρθε το μην. (για καθε ενδιαφερομενο)! Πολυ καλυτερα ετσι!

5) Προσοχή λοιπον!!!

6) ΟΚ, γινεται ομως οταν δεν ειναι συνδεδεμενο με pc, να βλεπω την καρτα σαν ξεχωριστο αρχειο και οτι εχει μεσα? (...όπως στα νοκια:whistle: )

Για τα τιπς που γραφω, special thanx 2 aurora

Άρα η ερώτηση Νο1 αφορούσε το μπλέ τριγωνάκι του GPRS!! Αν την διατύπωνες καλύτερα θα σε βοηθούσα και εγώ. :)

Στην ερώτηση Νο4 έχεις δίκιο. Όταν το Κ750i όμως έγινε .. W750 (W800 εννοώ):p έχασα δυστυχώς αυτή τη δυνατότητα με τα αναδυόμενα παράθυρα και είχα ξεχάσει οτι υπάρχει λύση!!!

Όσο αφορά στην 6, δεν βλέπω το νόημα να θες να δεις, όπως λες ότι έχει μέσα η κάρτα (όπως στα nokia) από τη στιγμή που έχεις την δυνατότητα ούτως ή άλλως να βλέπεις τα αρχεία ήχου, εικόνας, video, θεμάτων, εφαρμογών κλπ. ουσιαστικά δηλαδή τα πάντα. Άσε που με τα nokia μένεις στην όρεξη με μερικά αρχεία που παραμένουν πεισματικά γραπωμένα στο τηλέφωνό σου λόγω κλειδωμάτων!

thanks πέτυχε!φορτίζει pros to paron kanonika!

νεο πρόβλημα τώρα με το κ750 της αδερφης μου! το ακουστικό της συσκευης δεν ακουγετεαι σχεδον καθολου είναι σαν να το εχεις βάλει στο επιπεδο εντασης 1 και χειρότερα.τι έγινε πάλι?αν το κάνω καμια αναβάθμιση?η θέλει service?γιατι στανταρ θα το βγάλουν εκτός γιατι οι προσόψεις εχουν γίνει χαλια..

Το ίδιο έχει και το δικό μου. Μήπως είναι Vodafone Live???

Διαβάστε τώρα ποιο ερώτημα με απασχολεί:

Εδώ και 10 μέρες περίπου, έχω στην κατοχή μου το Κ750.

Μέχρι τώρα, στα se κινητά μου έκανα 4-5 πλήρεις φορτίσεις - εκφορτίσεις στην αρχή, ώστε η μπαταρία να βοηθηθεί να αποδώσει τα μέγιστα (αν και οι μπαταρίες στρώνουν καλά γύρω στο 6μηνο).

Το "πρόβλημα" είναι το εξής: συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου usb, φορτίζει παράλληλα.

Αυτό όμως δεν είναι εις βάρος της σωστής διαδικασίας φόρτισης;

Να περιμένω να κάνω 4-5 πλήρεις φορτίσεις - εκφορτίσεις και μετά να ασχοληθώ με το καλώδιο ή να το χρησιμοποιώ και τώρα στην αρχή;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι νέου τύπου μπαταρίες δεν χρειάζονται τόση προσοχή, όπως οι παλαιότερες,ούτε βέβαια έκανα πολύωρες φορτίσεις...

Εσείς τι λέτε;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δεν πιστευω να θελει τοσο μεγαλη προσοχη!

Εγω που στη αρχη δεν το προσεξα και πολυ δεν εχει κανενα προβλημα η μπαταρια του! Παρολο που το εχω 1 χρονο και 2 μηνες.

Ασχολεισου με τα καλωδια κτλ!!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Δεν πιστευω να θελει τοσο μεγαλη προσοχη!

Εγω που στη αρχη δεν το προσεξα και πολυ δεν εχει κανενα προβλημα η μπαταρια του! Παρολο που το εχω 1 χρονο και 2 μηνες.

Ασχολεισου με τα καλωδια κτλ!!

Η μπαταρία του είναι μια χαρά επειδή ΔΕΝ έκανες πλήρεις φορτίσεις - εκφορτίσεις κλπ. όπως ο p_k :)

Διαβάστε τώρα ποιο ερώτημα με απασχολεί:

Εδώ και 10 μέρες περίπου, έχω στην κατοχή μου το Κ750.

Μέχρι τώρα, στα se κινητά μου έκανα 4-5 πλήρεις φορτίσεις - εκφορτίσεις στην αρχή, ώστε η μπαταρία να βοηθηθεί να αποδώσει τα μέγιστα (αν και οι μπαταρίες στρώνουν καλά γύρω στο 6μηνο).

Το "πρόβλημα" είναι το εξής: συνδέοντας το κινητό με τον υπολογιστή μέσω του καλωδίου usb, φορτίζει παράλληλα.

Αυτό όμως δεν είναι εις βάρος της σωστής διαδικασίας φόρτισης;

Να περιμένω να κάνω 4-5 πλήρεις φορτίσεις - εκφορτίσεις και μετά να ασχοληθώ με το καλώδιο ή να το χρησιμοποιώ και τώρα στην αρχή;

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι νέου τύπου μπαταρίες δεν χρειάζονται τόση προσοχή, όπως οι παλαιότερες,ούτε βέβαια έκανα πολύωρες φορτίσεις...

Εσείς τι λέτε;

Πού να την βρεις την υπομονή? Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα όταν το είχα πάρει, όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ, αλλά με τόσα Java games που κυκλοφορούν για την συγκεκριμένη συσκευή είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μην συνδέσεις το καλώδιο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πάντως δεν φάνηκε να έχει επηρεαστεί αρνητικά η αυτονομία από αυτό. Και σε τελική ανάλυση για να το φτιάχνουν έτσι κάτι θα ξέρουν.

Και σε τελική ανάλυση για να το φτιάχνουν έτσι κάτι θα ξέρουν.

Ακριβώς. Μην λέμε συνέχεια τα ίδια.

kalo einai pou kai pou na apofortizete pliros tin mpataria an thelete na petixete megisti apodosi. episis einai kalo na exete monimos thn siskeyh anixti gia na mporei h mpataria na kanei pliri kiklo fortisis - apofortisis.... tora an den thelete na sas enoxloun otan koimaste balteto athoribo kai xoris donisi (gia aytous pou koimounte elafra...:p ). to dikomou k750 to exo sxedon 1 xrono den to exo klisi pote, ektos orismenon periptoseon pou teleionei h mpataria entelos. apotelesma, 4 meres aytonomia me 60% xrisis olon ton leitourgion tou kinitou.

kalo einai pou kai pou na apofortizete pliros tin mpataria an thelete na petixete megisti apodosi.

Από που προκύπτει αυτό;

Είδες να το προτείνει η SE πουθενά;

kalo einai pou kai pou na apofortizete pliros tin mpataria an thelete na petixete megisti apodosi. episis einai kalo na exete monimos thn siskeyh anixti gia na mporei h mpataria na kanei pliri kiklo fortisis - apofortisis.... tora an den thelete na sas enoxloun otan koimaste balteto athoribo kai xoris donisi (gia aytous pou koimounte elafra...:p ). to dikomou k750 to exo sxedon 1 xrono den to exo klisi pote, ektos orismenon periptoseon pou teleionei h mpataria entelos. apotelesma, 4 meres aytonomia me 60% xrisis olon ton leitourgion tou kinitou.

Από που προκύπτει αυτό;

Είδες να το προτείνει η SE πουθενά;

Στο επόμενο link έχει μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές για να παρατείνουμε την "ζωή" της μπαταρίας μας!

(είναι λίγο off-topic , απλά για να λυθούν οι απορίες και των 2 φίλων... δείτε το Tip 3 )

http://asia.cnet.com/buyingguides/smartphones/0,39061031,39372240,00.htm

• The title was changed to Sony Ericsson K750i