Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τα Multirama 221 ευρώ αν δεν απατώμαι.

Το Multirama ξεκινησε να πουλαει κινητα???

:worry: :worry: :worry:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολις το αγορασα!!Θελετε να ακουσετε τιμη???

140 ευρω!!ΣΤΟΚ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ!!!!

Λειτουργει αψογα!!!Για ram πηγαινα,αλλα το ειδα και το πηρα επιτοπου...!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

Ωραιος.Τυχερος εισαι.

Αντε καλοριζικο.

Και παλι το ΠΛΑΙΣΙΟ τα εχει πιο φθηνα.

Ο Γερμανος το 750 το εχει 249 Ευρω ενω το ΠΛΑΙΣΙΟ 235.

Ειναι καποια διαφορα...

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Μετά από πολύ έρευνα για να κάνω μετατροπή το Κ750 σε W800 διαπίστωσα ότι έχω CID49 οπότε δεν γίνεται μετατροπή λόγω του ότι δεν υπάρχουν w800 firmwares με CID49.

Για το W810 όμως υπάρχουν, γίνεται να κάνω το K750--> W810 ??? ή μήπως είναι διαφορετικό το hardware?

Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5

Μετά από πολύ έρευνα για να κάνω μετατροπή το Κ750 σε W800 διαπίστωσα ότι έχω CID49 οπότε δεν γίνεται μετατροπή λόγω του ότι δεν υπάρχουν w800 firmwares με CID49.

Για το W810 όμως υπάρχουν, γίνεται να κάνω το K750--> W810 ??? ή μήπως είναι διαφορετικό το hardware?

Υπάρχουν όμως Κ750 με CID36 και αν δεν κάνω λάθος μπορείς να το αλλάξεις ;) και μετά να το μετατρέψεις σε W800.

Από την άλλη μπορείς να βάλεις flight mode στο Κ750 χωρίς μετατροπή. Αν μάλιστα μεταφέρεις (το περιμένουμε εναγωνίως από μέρα σε μέρα) το media player του w800 στο K750, ...δεν χρειάζεται να το μετατρέψεις καθόλου.!!!

Η διαδικασία αυτή γίνεται με το FAR. Για περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στο esato.

Το 810 είναι μεν σε αρκετά σημεία ίδιο αλλά όχι απόλυτα, όπως πχ στο πληκτρολόγιο. Μην το δοκιμάσεις!!!

Αι καλα! Παει και το Κ750! 140€! και μερικοι(και εγω μεσα) που το πηραμε οταν πρωτοβγηκε εκανε 380€! Εχει πεσει δηλαδη η τιμη κατω απο 50%!!!

Ελεος...

Ρε παιδια η προσοψη ποσο εχει για να αλλαξει?? Γιατι ειναι λιγο γδαρμενη... Και το joystic επειδη κολαει ποσο εχει να αλλα ξει και αυτο??

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Η βλακεια ειναι που ελειπαν τα ακουστικα handsfree και δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο...ξερετε που μπορω να τα βρω και σε τι τιμες?Καλο ειναι παντως λεει...εχει τα παντα...

Με γειά! Ποιά διαφορά έχει με αυτά που πουλάει το Πλαίσιο στα υποκαταστήματα του? Και αυτά του στοκ καινούργια είναι, σωστά?

Αναλογα την προσφορα..το δικο μου ηταν σε τοσο χαμηλη τιμη γιατι εγραφε πανω στο κουτι επισκευασμενο και στην αποδειξη εγραφε αρχικη τιμη 240ευρω,εβγαζε μια εκπτωση και τελικη τιμη=140 ευρω..Παντως ολα τα προϊοντα εχουν τουλαχιστον 6μηνη εγγυηση...

Ρε παιδιά;

Μήπως ξέρει κανείς σας αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει το user-agent που βγάζει ο browser του κινητού; Ο default browser, όχι κάποιος άλλος, τύπου Opera mini.

Όπως είναι τα πράγματα, ο browser στέλνει requests περιέχοντας το user-agent π.χ.

"SonyEricssonK750i/R1C Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1"

ανάλογα βέβαια και με την έκδοσή του. Αυτό όμως που παραμένει σταθερό είναι το

"SonyEricssonK750i/"

Ένας φίλος έχει ένα Samsung X700 και πληκτρολογώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων (σαν το δικό μας με το joystick: >*<<*<*), του το εμφανίζει, δίνοντάς του μάλιστα τη δυνατότητα να το κάνει edit.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο SE K750i ή κάποια εφαρμογή που να το κάνει; Που να φτιάχνουμε δική μας τώρα.... :yawn: !

Ο λόγος που θέλω κάτι τέτοιο σχετίζεται με την απόρρητη ( :ninja: :secret: ) εργασία μου. Πλάκα κάνω :)

Απλά θέλω να τεστάρω κάτι στη δουλειά και δε βρίσκω κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Do not play with others' feelings!

ΨΑΞΕ ΓΙΑ RADIO SHACK ΜΟΛΙΣ 190€ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ..........

Ρε παιδιά σε ποιο κατάστημα μπορώ να βρω το k750(όχι vodafone live) στην καλύτερη τιμή??:D

Ευχαριστώ

Παιδια αν παω το κινητο μου για αλλαγη joystick σε γερμανο κλπ (επειδη δεν μπορω να περιμενω 2 βδομαδες που μου παν απο το service της SE!) ποσα λεφτα περιπου θα κοστισει κ σε ποσες μερες περιπου θα εχει φτιαχτει; :confused:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδια αν παω το κινητο μου για αλλαγη joystick σε γερμανο κλπ (επειδη δεν μπορω να περιμενω 2 βδομαδες που μου παν απο το service της SE!) ποσα λεφτα περιπου θα κοστισει κ σε ποσες μερες περιπου θα εχει φτιαχτει; :confused:

αναλογα τι joystic θα σου βαλει..αν βαλει "μη-αυθεντικο" το κοστος μαζι με την εργασια καπου στο 25αρι ευρο ενω ανα βαλει αυθεντικο θα πας κοντα στα 50 ευρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω πόσο ακριβώς χρεώνουν το τζόιστικ του Κ750 στα σέρβις, αλλά για το το τζόιστικ του Κ700 του αδερφού μου που είχα ρωτήσει στο σέρβις πρόσφατα, μου το χρεώναν 50 ευρώ. :blink: Φυσικά δεν το άλλαξα. Αλήθεια πόσο κάνει ένα καινούργιο Κ700 τώρα; κοστίζει τόσο;

Δεν ξέρω πόσο ακριβώς χρεώνουν το τζόιστικ του Κ750 στα σέρβις, αλλά για το το τζόιστικ του Κ700 του αδερφού μου που είχα ρωτήσει στο σέρβις πρόσφατα, μου το χρεώναν 50 ευρώ. :blink: Φυσικά δεν το άλλαξα. Αλήθεια πόσο κάνει ένα καινούργιο Κ700 τώρα; κοστίζει τόσο;

Όχι, πολύ παραπάνω κάνει.

Ρε παιδια η προσοψη ποσο εχει για να αλλαξει?? Γιατι ειναι λιγο γδαρμενη... Και το joystic επειδη κολαει ποσο εχει να αλλα ξει και αυτο??

Σήμερα άλλαξα πρόσοψη και μου πήραν 45 ευρώ. Joystick δεν έχω αλλάξει αν και έχει μικροπροβληματάκια.

joystic για κ700ι,κ750ι,w800i μονο 10 ευρο

http://www.9volto.gr/menu/image.php?object_id=1926&image_id=1768

[sIGPIC][/sIGPIC]

50€;;; :w00t: :shock:

Παιδια δεν συμφερει με τιποτα!!

Αυτο που δινεις raver απο το 9volto ειναι αυθεντικο ε; Γινεται να τους το παμε να το περασουν αυτοι; Στον γερμανο εννοω

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Με γειά! Ποιά διαφορά έχει με αυτά που πουλάει το Πλαίσιο στα υποκαταστήματα του? Και αυτά του στοκ καινούργια είναι, σωστά?

Stock House το Πλαισιο εχει μονο στην Μεταμορφωση και πουλαει μεταχειρισμενα κινητα και hardware, με εγγυηση απο το Πλαισιο φυσικα...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Δεν γινεται σε καμια περιπτωση το K750 να μετατραπει σε W810. Ειναι καθαρα θεμα Hardware...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

50€;;; :w00t: :shock:

Παιδια δεν συμφερει με τιποτα!!

Αυτο που δινεις raver απο το 9volto ειναι αυθεντικο ε; Γινεται να τους το παμε να το περασουν αυτοι; Στον γερμανο εννοω

Δεν ξερω αν ειναι αυθεντικο.παντως και να το παραγγηλεις και μετα να πας σε αλλο κατστημα και να το περασεις ειναι καπως "κουφο".τωρα εαν εχεις γνωστο σε τετοιο καταστημα..καντο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και με το Κ300 και με το Κ750 δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις νεες λέξεις. Για παράδειγμα έχω βάλει την λέξη ΜΩΡΑΚΙ πααάρα πολλές φορές και δεν την έχει πάρει ούτε μια το κινητό, με αποτέλεσμα να χρειαζεται να την γράφω κάθε φορά (Από ορθογραφία). Πάω στις "λέξεις μου" και την βρίσκω δύο φορές, μια ως ΜΩΡΑΚΙ και μια που μοιάζει με κάτι σαν ΜΩΡΑΚ| (βασικά το Ι για κάποιο λόγο φαίνεται μεγαλύτερο στην δεύτερη). Πάω να τις σβύσω αλλά δεν με αφήνει. Όπως γίνεται τελικά και με πολλές από τις "Λέξεις μου". Έχετε ιδέα τι παίζει; Ευχαριστώ

Να ρωτήσω κάτι ακόμα μήπως ξέρει κανείς;

Οι λέξεις που αποθηκεύονται αυτόματα στο

Μενού -> Μηνύματα -> Νέο μήνυμα -> SMS -> Πρόσθετ. -> Οι λέξεις μου

υπάρχει καποιος τρόπος να μην αποθηκεύονται;

Για μένα είναι η πιο σπαστική λειτουργεία του κινητού.

Κρατάει ακόμα και λάθη που κάνεις και μάλιστα μετά δεν διαγράφονται...

Αλήθεια γιατί μερικές διαγράφονται και μερικές όχι;

Θα έπρεπε να υπάρχει ρύθμιση να διαγράφονται όλες.

Ο μόνος τρόπος που έχω βρεί είναι με Επαναφορά Ρυθμίσεων (με την επιλογή Διαγραφή Όλων)

Αλλά μετά πρέπει να ρυθμίσεις τα πάντα από την αρχή και δεν βολεύει.

Μήπως έχει βρει κάποιος κάτι καλύτερο; Ίσως με κάποια επέμβαση στο λογισμικό;

Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Kαλησπερα στο 9volto.gr λενε για καινουριο firmware με ονομασια R1DB001.

Πάντως δεν έχει βγει ακόμα στο ιντερνετ...

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

• The title was changed to Sony Ericsson K750i