21century Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Σιγουρα περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να παρεις απο ενα ειδικιευενο service point της ΣΕ στην ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Καλημέρα! Αρχικά για να πω την αλήθεια δεν διάβασα όλες τις σελίδες σχετικά με το Κ750i. Να ρωτήσω όμως κάτι? Έχει ο αδερφός μου αυτό το κινητό. Το συνδέσαμε χτες με τον υπολογιστή και ενώ βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες και τα mp3, τα μηνύματα και οι επαφές δεν υπάρχουν. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα βλέπουμε και αυτά ώστε να μπορούμε να τα αντιγράψουμε? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Καλημέρα! Αρχικά για να πω την αλήθεια δεν διάβασα όλες τις σελίδες σχετικά με το Κ750i. Να ρωτήσω όμως κάτι? Έχει ο αδερφός μου αυτό το κινητό. Το συνδέσαμε χτες με τον υπολογιστή και ενώ βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες και τα mp3, τα μηνύματα και οι επαφές δεν υπάρχουν. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα βλέπουμε και αυτά ώστε να μπορούμε να τα αντιγράψουμε? Prepi na exis to programma "MyPhoneExplorer" gia na mporis na dis tis epafes kai ta minimata.Kai vevea na ta apothikeusis. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostoula06 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Καλημέρα! Αρχικά για να πω την αλήθεια δεν διάβασα όλες τις σελίδες σχετικά με το Κ750i. Να ρωτήσω όμως κάτι? Έχει ο αδερφός μου αυτό το κινητό. Το συνδέσαμε χτες με τον υπολογιστή και ενώ βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες και τα mp3, τα μηνύματα και οι επαφές δεν υπάρχουν. Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα βλέπουμε και αυτά ώστε να μπορούμε να τα αντιγράψουμε? Αν αυτά δεν είναι αποθηκευμένα στη memory stick όχι δεν μπορείτε να τα δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Αν αυτά δεν είναι αποθηκευμένα στη memory stick όχι δεν μπορείτε να τα δείτε. den isxih auto pou les.Ola mporis na ta dis me to programma auto. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ε ναι είναι λίγο περίεργο να μην μπορείς να τα δεις. Θα το κατεβάσω το πρόγραμμα από το σπίτι για μας κόβει ο proxy στη δουλειά :mad: Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ε ναι είναι λίγο περίεργο να μην μπορείς να τα δεις. Θα το κατεβάσω το πρόγραμμα από το σπίτι για μας κόβει ο proxy στη δουλειά :mad: Σ ευχαριστώ πολύ! Parakalo, na sai kala. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Γεία σας :) Μιά ερώτηση θέλω να κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω στο κινήτο μου ( K750 ) κάρτα μνήμης 1GB. Σκεύτομαι να αγοράσω μια κάρτα 2GΒ. Με αυτή τη κάρτα υπάρχει καμμία επίπτωση στη ταχύτητα του κινήτου ; Μπορεί να το κάνει ποιό αργό στη πλοήγηση του μένού κλπ; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 kalispera , meta apo 1 xrono to allaksa k pira to 6280,eyxaristimenos.. kai apo ta 2 dn mporw na pw.... mono i mpataria toy 6280 krataei 2 meres peripoy enw to 750 pigaine 4-5 ! to 8ema eiani oti to xrisimopoiei o aderfos moy pleon kai apo x8es dn doyleyei... ebgale aspri o8oni... ekane restart,ebgale mpataria alla tpt... paei se service? toy exei tyxei kanenos ayto? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Στο ImTOO 3GP Video Converter αν θέλουμε να μετατρέψουμε μια ταινία .avi σε .mp4 για να την δούμε στο κινητό, πώς μπορούμε να βάλουμε και τους υπότιτλους μέσα (.srt); Ή μήπως πολλά ζητάω; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Γεία σας :) Μιά ερώτηση θέλω να κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω στο κινήτο μου ( K750 ) κάρτα μνήμης 1GB. Σκεύτομαι να αγοράσω μια κάρτα 2GΒ. Με αυτή τη κάρτα υπάρχει καμμία επίπτωση στη ταχύτητα του κινήτου ; Μπορεί να το κάνει ποιό αργό στη πλοήγηση του μένού κλπ; Ευχαριστώ :) Στην πλοήγηση η στο μενού όχι. Απλά θα γίνει λίγο πιο αργό όταν ανοίγει, ανάλογα πάντα με το πόσο γεμάτη έχεις την κάρτα. Εγώ έχω τη 2GB (High speed) σχεδόν γεμάτη και όταν το ανοίγω κάνει περίπου 50-55 δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει σε κατάσταση αναμονής. Aν δε βάλεις τη High Speed αλλα την απλή λογικά θα κάνει λίγο περισσότερο, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα δεις καθυστέρηση αλλού ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 kalispera , meta apo 1 xrono to allaksa k pira to 6280,eyxaristimenos.. kai apo ta 2 dn mporw na pw.... mono i mpataria toy 6280 krataei 2 meres peripoy enw to 750 pigaine 4-5 ! to 8ema eiani oti to xrisimopoiei o aderfos moy pleon kai apo x8es dn doyleyei... ebgale aspri o8oni... ekane restart,ebgale mpataria alla tpt... paei se service? toy exei tyxei kanenos ayto? thanks Βγάλε τη μπαταρία και το memory stick, άστο ένα τεταρτάκι και ξαναδοκίμασε. Αν δε πάρει μπροστά δυστυχώς πας για σέρβις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Βγάλε τη μπαταρία και το memory stick, άστο ένα τεταρτάκι και ξαναδοκίμασε. Αν δε πάρει μπροστά δυστυχώς πας για σέρβις. Eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Έχει δοκιμάσει κανείς το Φλας MXE-60; :worry: Σκέφτομαι να το πάρω για το V630i... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Στο ImTOO 3GP Video Converter αν θέλουμε να μετατρέψουμε μια ταινία .avi σε .mp4 για να την δούμε στο κινητό, πώς μπορούμε να βάλουμε και τους υπότιτλους μέσα (.srt); Ή μήπως πολλά ζητάω; :O Ναι καλά! Και πως θα τα βλέπεις ? με μικροσκόπιο ? :lol: :p Σοβαρά τώρα. Δεν μπορείς να ενσωματώσεις υπότιτλους srt ή άλλο αρχείο μέσω του ImTOO 3GP VC. To εγχείρημα απαιτεί virtualdub ή virtualdub mod ή nanmod vobsub plugin και stream encode με λίγη γνώση και υπομονή. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα avi με ενσωματωμένους (Στα frames) υπότιτλους. Μετά μπορείς να πάρεις το avi και να το περάσεις στο ImTOO 3GP Video Converter, αλλά οι υπότιτλοι θα είναι πολύ μικροί και πολλά γράμματα δυσανάγνωστα (εκτός αν τους ρυθμίσεις σε πολύ μεγάλο μέγεθος αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα φαίνεται η ταινία καλά :blink: Άστο καλύτερα δεν αξίζει τον κόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Ναι καλά! Και πως θα τα βλέπεις ? με μικροσκόπιο ? :lol: :p Σοβαρά τώρα. Δεν μπορείς να ενσωματώσεις υπότιτλους srt ή άλλο αρχείο μέσω του ImTOO 3GP VC. To εγχείρημα απαιτεί virtualdub ή virtualdub mod ή nanmod vobsub plugin και stream encode με λίγη γνώση και υπομονή. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα avi με ενσωματωμένους (Στα frames) υπότιτλους. Μετά μπορείς να πάρεις το avi και να το περάσεις στο ImTOO 3GP Video Converter, αλλά οι υπότιτλοι θα είναι πολύ μικροί και πολλά γράμματα δυσανάγνωστα (εκτός αν τους ρυθμίσεις σε πολύ μεγάλο μέγεθος αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα φαίνεται η ταινία καλά :blink: Άστο καλύτερα δεν αξίζει τον κόπο! Γιατί ρε συ; :D Αν το βλέπεις οριζόντια, κάτι θα φαίνεται... Και αν το μετρέψεις σε mp4 η ποιότητα θα είναι άριστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Έχει δίκαιο ο xamurabi. Το εγχείρημα ταινία στο Κ750 είναι λίγο κουλό. Αν επιμένεις πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και το Mobile Movie Studio της Sony. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 geia sas paidia ti kanete? phra k egw to k750i k exw mia aporia :P panw panw aristera sthn othonh etsi opws to exei anoixto(ekei pou einai o deikths gia to poso shma exeis akribos dipla).... mou bgazei ena prasino eikonhdio k deixnei ena thl (Ena akoustiko as poume) k exei enan arithmo ''1'' den katalaba ti einai auto? oute anapanthtes exw oute tipota ... ti paizei? prwth fora pernw se k den kserw :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 geia sas paidia ti kanete? phra k egw to k750i k exw mia aporia :P panw panw aristera sthn othonh etsi opws to exei anoixto(ekei pou einai o deikths gia to poso shma exeis akribos dipla).... mou bgazei ena prasino eikonhdio k deixnei ena thl (Ena akoustiko as poume) k exei enan arithmo ''1'' den katalaba ti einai auto? oute anapanthtes exw oute tipota ... ti paizei? prwth fora pernw se k den kserw :O Καλά μωρέ, να αρκετή ζέστη έχει αλλά την παλεύουμε. :p Προφανώς έχεις COSMOTE η οποία υποστηρίζει 2 γραμμές. Δεν είναι τίποτα, αγνόησέ το. Είναι από την Cosmote αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 nai xaxa cosmote exw ok. to agnow entelws........ :P euxaristw polu file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 kalimera se olous,,xreizome thn gnwsh se opoion tou xei sumvei to idio.evala kato apo to kalima tis mpatarias tou k750 mia deuterei sim pou exw kai auto kolise asxhma..den anoigei me tipota..ti mporo na kanw?sta servis tha mporoun na to anoixoun?:worry: :cry: Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 kalimera se olous,,xreizome thn gnwsh se opoion tou xei sumvei to idio.evala kato apo to kalima tis mpatarias tou k750 mia deuterei sim pou exw kai auto kolise asxhma..den anoigei me tipota..ti mporo na kanw?sta servis tha mporoun na to anoixoun?:worry: :cry: Βγες στο δώμα του σπιτιού σου και αμόλα το προς το πεζοδρόμιο! Εγγυημένο αποτέλεσμα! Αν δεν ανοίξει, θα σου αγοράσω εγώ καινούριο!:p Είναι δυνατόν βρε να μην μπορείς να το ανοίξεις;Ζόρισέ το, το πολύ πολύ να σπάσει!:D Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα; Όταν γράφω sms, μου βγάζει πάνω δεξιά ένα κουτάκι με κάτι νούμερα, 1/25 που γίνεται 1/17, 1/69, 1/34 κτλ, ανάλογα τι έχω γράψει. Τι ακριβώς είναι αυτό;;; Είναι πόσες λέξεις του T9 βρίσκει με τα γράμματα που έχω πληκτρολογήσει; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_w800 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Βγες στο δώμα του σπιτιού σου και αμόλα το προς το πεζοδρόμιο! Εγγυημένο αποτέλεσμα! Αν δεν ανοίξει, θα σου αγοράσω εγώ καινούριο!:p Είναι δυνατόν βρε να μην μπορείς να το ανοίξεις;Ζόρισέ το, το πολύ πολύ να σπάσει!:D Να ρωτήσω κι εγώ κάτι τώρα; Όταν γράφω sms, μου βγάζει πάνω δεξιά ένα κουτάκι με κάτι νούμερα, 1/25 που γίνεται 1/17, 1/69, 1/34 κτλ, ανάλογα τι έχω γράψει. Τι ακριβώς είναι αυτό;;; Είναι πόσες λέξεις του T9 βρίσκει με τα γράμματα που έχω πληκτρολογήσει; Αυτο ακριβως..Αν παρατηρησεις οσο πληκτρολογεις τοσο μειωνονται ως που στο τελος βγαζει ενα η δυο αποτελεσματα αναλογα με τισ διαθεσιμες λεξεις..:D Παράθεση IMPOSSIBLE IS NOTHING.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 a se euxaristw polu gia ti sumvouli,an den exeis kati sovaro na peis mi mpeneis sto kopo na apantiseis sta provlimata ton allon giati atoma san esena tzampa gemizoun selides sto forum..filika panta,pantos tha to dokimasw..alos kamia idea? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_w800 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 a se euxaristw polu gia ti sumvouli,an den exeis kati sovaro na peis mi mpeneis sto kopo na apantiseis sta provlimata ton allon giati atoma san esena tzampa gemizoun selides sto forum..filika panta,pantos tha to dokimasw..alos kamia idea? Εγω θα σου προτεινα να πας με την εγγυηση σε ενα εξουσιοδοτημενο service για sony ericsson..Aν προσπαθησεις να το ανοιξεις μπορει να τοθ προκαλεσεις φθορα ..Για τα κινητά τηλέφωνα της εταιρίας Sony - Ericsson μπορείτε να απευθύνεστε στο εξουσιοδοτημένο service TELESERVICE 2105197562-513 ή στην αντιπροσωπεία στο τηλ. 801-11-92000 (Ρωτησα προσφατα και μου το στειλαν σε e-mail..) Παράθεση IMPOSSIBLE IS NOTHING.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts