Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kanena programmataki pou na metatrepei ta video .wmv se kapoia morfh pou etsi wste na ta paizei to k750i yparexei? kai ean uparxei pou to vriskw?? thakns..

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πας κ κατεβάζεις το 3gp Converter απο http://www.xilisoft.com/3gp-video-converter.html το οποίο σου φτιάχνει τα πολυπόθητα 3gp βιντεο.

Γιώργος :)

kanena programmataki pou na metatrepei ta video .wmv se kapoia morfh pou etsi wste na ta paizei to k750i yparexei? kai ean uparxei pou to vriskw?? thakns..

:worry: ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ & DVD

Mετατροπέας απο mpeg / mp4 ( PSP9 )

Ρυθμίσεις για το K750i στο PSP9

Μετατροπείς mpeg / mp4

Sony Mobile Media Maker το πρόγραμμα της Sony που κάνει τα DVD movies μετατροπή για το κινητό.

Μpegable Broadcaster or Mpegable X4 live

[sIGPIC][/sIGPIC]

:worry: ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ & DVD

Mετατροπέας απο mpeg / mp4 ( PSP9 )

Ρυθμίσεις για το K750i στο PSP9

Μετατροπείς mpeg / mp4

Sony Mobile Media Maker το πρόγραμμα της Sony που κάνει τα DVD movies μετατροπή για το κινητό.

Μpegable Broadcaster or Mpegable X4 live

Έχεις μετρήσει πόσες φορές έχεις απαντήσει στην ίδια ερώτηση; :)

Γύρω στις 15-20 φορές θα πρέπει να απάντησα εγώ. Εσύ μάλλον παραπάνω από τις διπλάσιες.

Η αναζήτηση είναι μάλλον άγνωστη λέξη στους περισσότερους.

Αλλά από ότι κατάλαβα θα πρέπει να έχεις λύσει το πρόβλημα κάνοντας copy-paste την απάντηση από έγγραφο με έτοιμες απαντήσεις που έχεις ετοιμάσει. Κάνω λάθος; :)

και σενα ποιο ειναι το προβλημα σου! :blink:

εδω ειναι δημοσια συζητηση και οταν καποιος χρειαζεται την βοηθεια..δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να του απαντησεις.αλλωστε αμα ψαξεις ολες τις σελιδες αυτου του topic θα δεις ιδιες ερωτησεις και απαντησεις παρα πολλες.

δηλαδη εσυ δεν εχεις δωσει απαντηση σε καποιον ενω πιο πριν εχει απαντησει και αλλο μελος.:worry: την παρτη σου και εφοσον δεν εχω ενοχλησει..και δεν ενοχλω και το forum και πολυ περισσοτερο τους συντονιστες αυτης της ενοτητας,μην μου κανεις :chair: γιατι δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα και αμα σε πειραζει καθε απαντηση μου μην :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω ειναι δημοσια συζητηση και οταν καποιος χρειαζεται την βοηθεια..δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα να του απαντησεις.αλλωστε αμα ψαξεις ολες τις σελιδες αυτου του topic θα δεις ιδιες ερωτησεις και απαντησεις παρα πολλες.

δηλαδη εσυ δεν εχεις δωσει απαντηση σε καποιον ενω πιο πριν εχει απαντησει και αλλο μελος.:worry: την παρτη σου και εφοσον δεν εχω ενοχλησει..και δεν ενοχλω και το forum και πολυ περισσοτερο τους συντονιστες αυτης της ενοτητας,μην μου κανεις :chair: γιατι δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα και αμα σε πειραζει καθε απαντηση μου μην :X

:blink: :blink: :blink:

Προφανώς δεν κατάλαβες ότι έκανα χιούμορ.

Τι ακριβώς σε ενόχλησε δεν κατάλαβα.:!:

Ρε συ τι αρπάζεσαι; Ίσα-ίσα απότι κατάλαβα σε επαινεί ο geofil. Δεν κατάλαβες πώς το εννοούσε. :rolleyes:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Θέλω να πουλήσω ένα Κ750 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, αχρησιμοποιητο.. Πόσο περίπου είναι η αξία του? Μου είπαν 100 euros, αλλά μου φάνηκαν λίγα.. :O

Ρε συ τι αρπάζεσαι; Ίσα-ίσα απότι κατάλαβα σε επαινεί ο geofil. Δεν κατάλαβες πώς το εννοούσε. :rolleyes:

Ακριβώς.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Θέλω να πουλήσω ένα Κ750 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, αχρησιμοποιητο.. Πόσο περίπου είναι η αξία του? Μου είπαν 100 euros, αλλά μου φάνηκαν λίγα.. :O

Εγώ που το αγόρασα πριν 10 μέρες από το e-shop το πήρα 255€. Άκουσα ότι τώρα το ΠΛΑΙΣΙΟ το έχει 235€. Πιστεύω πως με 200€, άντε 180€ στη χειρότερη μπορείς να το πουλήσεις άνετα, εφόσον είναι ολοκαίνουριο όπως λες.

Εγώ που το αγόρασα πριν 10 μέρες από το e-shop το πήρα 255€. Άκουσα ότι τώρα το ΠΛΑΙΣΙΟ το έχει 235€. Πιστεύω πως με 200€, άντε 180€ στη χειρότερη μπορείς να το πουλήσεις άνετα, εφόσον είναι ολοκαίνουριο όπως λες.

Σήμερα το πήρα και είναι ακόμα στο κουτί του! Γνωρίζεις μήπως κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να αγοράζει συσκευές?

Δεν ξέρω για 180 αλλά και εγώ συμφωνώ με τον minovg ότι 100 ευρώ είναι πολύ λίγα για το κ750 καινούριο.

Σήμερα το πήρα και είναι ακόμα στο κουτί του! Γνωρίζεις μήπως κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να αγοράζει συσκευές?

Όχι σε μαγαζί φυσικά!! Μη τυχόν! Θα σε εκμεταλλευτούν και λογικό είναι! Άλλωστε αυτός θα το μεταπουλήσει! Βάλτο σε αγγελία ή εδώ στο μαιφόν ή σε κάποια εφημερίδα. Απότι βλέπω αν είσαι από επαρχία λίγο δύσκολο για εφημερίδα γιατί θα χρειαστεί συνάντηση χέρι-χέρι... Θα σου πρότεινα και το fleamarket και αποστολή με το ταχυδρομείο. Με 180€ θα το πουλήσεις άνετα και θα πρόκειτα και για ευκαιρία. (Δε μου τό' λεγες 10 μέρες νωρίτερα να στο αγόραζα εγώ; :p )

Όχι σε μαγαζί φυσικά!! Μη τυχόν! Θα σε εκμεταλλευτούν και λογικό είναι! Άλλωστε αυτός θα το μεταπουλήσει! Βάλτο σε αγγελία ή εδώ στο μαιφόν ή σε κάποια εφημερίδα. Απότι βλέπω αν είσαι από επαρχία λίγο δύσκολο για εφημερίδα γιατί θα χρειαστεί συνάντηση χέρι-χέρι... Θα σου πρότεινα και το fleamarket και αποστολή με το ταχυδρομείο. Με 180€ θα το πουλήσεις άνετα και θα πρόκειτα και για ευκαιρία. (Δε μου τό' λεγες 10 μέρες νωρίτερα να στο αγόραζα εγώ; :p )

Κρίμα όντως!!! Θα μπορούσες να το πάρεις εσυ..

Ευχαριστώ πολύ παντως για την πολύτιμη βοήθεια σου!:O

Ούτε να το σκεφθεις να το δώσεις σε κάποιο μαγαζί τύπου ΄΄kaizer'' και 'ολα αυτά.Θα στο πάρουν τσάμπα και θα το μοσχοπουλήσουν μετά.
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

paidia ekatsa panw sto k750 kai epase h othonh.

merikes erwthseis

1 kserete an tha plhrwsw gia na thn alaxw,h einai sthn egyhsh?

2 yparxei pithanotata na mou baloun othonh san tou w810?

3 an plhrwsw pso tha paei peripou?

Ούτε να το σκεφθεις να το δώσεις σε κάποιο μαγαζί τύπου ΄΄kaizer'' και 'ολα αυτά.Θα στο πάρουν τσάμπα και θα το μοσχοπουλήσουν μετά.

Δηλαδή και εσύ προτείνεις αγγελία ε?

paidia ekatsa panw sto k750 kai epase h othonh.

merikes erwthseis

1 kserete an tha plhrwsw gia na thn alaxw,h einai sthn egyhsh?

2 yparxei pithanotata na mou baloun othonh san tou w810?

3 an plhrwsw pso tha paei peripou?

Δυστηχως τετοια βλαβη δεν καλυπτει η εγγυηση.οθονη θα σου βαλουν ιδια με αυτη που ειχες.επισης το κοστος μιας οθονης ειναι μαζι με τα εργατικα περιπου 70 euro.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν υπαρχει, και δεν ειναι ενας ο λογος που γινεται αυτο!

Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι μια επεξεργασια μετεπειτα, ωστε να διαχωρισεις τις συχνοτητες

Εχεις να μου προτεινεις καποιο προγραμμα για να το δοκιμασω?

Ευχαριστω!

Δεν το έιχα δοκιμάσει ποτέ.. κ είπα να το δοκιμάσω σε ένα κέντρο που είχαμε πάει!!

Καμία σχέση.. ένα χάλι κ μισό!! K από όλη την παρέα, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή(sony W-12), μια χαρά ανταποκρίθηκε με σωστότατο ήχο (έστω κ μονοφωνικό :p) κ μια χαρά φωτισμό.

Ρε παιδιά,έχω μια απορία...Θέλω να πάρω μια νέα κάρτα μνήμης για το Κ750i μου και δεν ξέρω πως λέγονται...Λέγονται Memory Stick Duo ή Memory Stick Pro Duo...;;;Ποια απ'τις δύο να πάρω...;;;

Ρε παιδιά,έχω μια απορία...Θέλω να πάρω μια νέα κάρτα μνήμης για το Κ750i μου και δεν ξέρω πως λέγονται...Λέγονται Memory Stick Duo ή Memory Stick Pro Duo...;;;Ποια απ'τις δύο να πάρω...;;;

Οι καρτες μνημης Memory Stick Duo εχουν χωρητικοτητα απο 64mb - 128mb

Οι καρτες μνημης Memory Stick Pro Duo εχουν χωρητικοτητα 256mb - 4GB

Οποτε εσυ θα παρεις Memory Stick Pro Duo :D

Το Κ750ι υποστηριζει καρτες μνημης εως 2GB ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Το Κ750ι υποστηριζει καρτες μνημης εως 2GB ;)

Σύμφωνα με το διαφημιστικό της vodafone το κινητό δέχεται και τις νέες κάρτες των 4 GB.

Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση! έχω στερεοφωνικό handsfree και όταν δεχόμουν κλήση άκουγα τον ήχο από τα ακουστικά. Πριν λίγο που δέχτηκ κλήση και ενώ είχα τα ακουστικά στα αυτιά μου, ο ήχος ακούστηκε απο το ηχείο του κινητού. Γιατί ;

Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση! έχω στερεοφωνικό handsfree και όταν δεχόμουν κλήση άκουγα τον ήχο από τα ακουστικά. Πριν λίγο που δέχτηκ κλήση και ενώ είχα τα ακουστικά στα αυτιά μου, ο ήχος ακούστηκε απο το ηχείο του κινητού. Γιατί ;

Μήπως καταλάθος αποσυνδέθηκε...;;;

• The title was changed to Sony Ericsson K750i