Silvester Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Παιδιά... μια ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ... Υπάρχει ανταλλακτικό αυτοκολλητάκι που να γράφει quickshare (αυτό που είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του κινητού) γιατί έφυγε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλου μου..:) Και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ ένα? Μάλιστα γιατί δεν φτιάχνεις ένα, που να λέει κάτι δικό σου? Μετά σε μία αυτοκόλητη σελίδα, εκτύπωση με laser printer και καθάρισες Αν μου ξεκολήσει εμένα, αυτό θα κάνω Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Και γιατί δεν φτιάχνεις εσύ ένα? Μάλιστα γιατί δεν φτιάχνεις ένα, που να λέει κάτι δικό σου? Μετά σε μία αυτοκόλητη σελίδα, εκτύπωση με laser printer και καθάρισες Αν μου ξεκολήσει εμένα, αυτό θα κάνω Δημήτρης Σωστός ο Silvester. Αν κάνεις καλή δουλειά (καλός εκτυπωτής και βασικές γνώσεις photoshop) θα δώσεις ένα πιο προσωπικό στυλ στο Κ750 σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k750kias Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Θέλω ένα λογαριασμό για το da vinci team ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Θέλω ένα λογαριασμό για το da vinci team ; παρε την πιστωτικη του πατερα σου και συντομα θα τον αποκτησεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Φίλε μου, το πέτυχα σε κάποιο website το οποίο αναφέρθηκε προηγουμένως (καμμιά 15αριά σελίδες) Επίσης πέτυχα πρόσοψη του W800i στο Covent Garden (Λονδίνο), όπως επίσης και μια πολύ ωραία πλαστική θήκη για το K750i μου :) Αγαπητέ φίλε...Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και βρήκα μερικά links που αναφέρονται αλλά δεν μπορώ να βρω το αυτοκολλητάκι αυτό! Μήπως (αν έχεις χρόνο) μπορείς να με παραπέμψεις ; Επίσης, καλή ιδέα αυτή με το photoshop. Αλλά η όλη δουλειά είναι λίγο κουραστική. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί πιστέψτε με, το τηλέφωνο είναι αρκετά αντιαισθητικό! Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Επίσης, καλή ιδέα αυτή με το photoshop. Αλλά η όλη δουλειά είναι λίγο κουραστική. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί πιστέψτε με, το τηλέφωνο είναι αρκετά αντιαισθητικό! Ευχαριστώ!:) Αν βρω χρόνο σήμερα να ασχοληθώ λίγο με το photoshop θα σου στείλω 2-3 σχεδιάκια. Πρέπει να καθήσω να μετρήσω τις διαστάσεις πρώτα. Αν θες δικό σου λογότυπο πες το. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Καλησπερα.Εχω το K750i εδω και ενα χρονο περιπου και τωρα τελευταια το joystick αρχισε να "τα παιζει" ελαφρως. -Γινεται αντικατασταση?Αν ναι που ειναι καλο να το παω (Γερμανο που το αγορασα?)Και επισης ποσο παει το μαλλι? Ευχαριστω και σορρυ αν εχει ξαναειπωθει αλλα το τοπικ εχει γινει πολυ βαρυ. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Καλησπερα.Εχω το K750i εδω και ενα χρονο περιπου και τωρα τελευταια το joystick αρχισε να "τα παιζει" ελαφρως. -Γινεται αντικατασταση?Αν ναι που ειναι καλο να το παω (Γερμανο που το αγορασα?)Και επισης ποσο παει το μαλλι? Ευχαριστω και σορρυ αν εχει ξαναειπωθει αλλα το τοπικ εχει γινει πολυ βαρυ. Εμενα τα εχει παιξει το joystick 2 φορες. Το πηγα σε ενα service center και σε μια εβδομαδα ηταν ετοιμο. Η επισκευη ειναι τσαμπα αφου το καλυπτει η εγγυηση! Αντικατασταση κινητου δε γινεται νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 K εμενα εχει προβλημα το joystick :cry: Καλα ρε παιδια, μια βδομαδα πολυ δεν ειναι; :wacko: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 K εμενα εχει προβλημα το joystick :cry: Καλα ρε παιδια, μια βδομαδα πολυ δεν ειναι; :wacko: Πραγματι, κι εγω παραξενευτηκα οταν μου ειπαν μια βδομαδα. Τι να κανουμε, ομως, απο το να μπαινεις στο menu και να χρησιμοποιεις τα νουμερα για να πας εκει που θες, καλυτερα να περιμενεις μια βδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Εμενα τα εχει παιξει το joystick 2 φορες. Το πηγα σε ενα service center και σε μια εβδομαδα ηταν ετοιμο. Η επισκευη ειναι τσαμπα αφου το καλυπτει η εγγυηση! Αντικατασταση κινητου δε γινεται νομιζω. Kαλα ναι δεν εννοουσα αντικατασταση κινητου :p αλλα του joystick.Οντως πολυ ειναι 1 εβδομαδα παντως. Που μπορω να βρω μια λιστα με τα διαφορα service center?Και για την εγγυηση χρειαζονται χαρτια,αποδειξεις κτλ? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 μηπως ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση της οθονης? μου επεσε νερο επανω κ τωρα εχει κατι μαυρους κυκλους. υπαρχει περιπτωση να στεγνωσει και να ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Kαλα ναι δεν εννοουσα αντικατασταση κινητου :p αλλα του joystick.Οντως πολυ ειναι 1 εβδομαδα παντως. Που μπορω να βρω μια λιστα με τα διαφορα service center?Και για την εγγυηση χρειαζονται χαρτια,αποδειξεις κτλ? Δεν νομίζω ότι σε όλα τα σέρβις κάνουν μια εβδομάδα. Κατέβασε από το briefcase μου την λίστα με όλα τα service points της SE στην Ελλάδα. http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Μιας που συζητάτε για το joystick, είναι η ιδέα μου ή απ' το κενό που αφήνει γύρω-γύρω, μπορεί να περάσει οτιδήποτε μέσα στη συσκευή; Λίγο βλακεία δεν είναι; Έχω ήδη αρχίσει να βλέπω σκονίτσες εκεί μέσα... Με βλέπω να πιάνω το κομπρεσέρ σύντομα (με υδατοπαγίδα, μη φοβάστε... χεχε) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 μηπως ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αντικατασταση της οθονης? μου επεσε νερο επανω κ τωρα εχει κατι μαυρους κυκλους. υπαρχει περιπτωση να στεγνωσει και να ειναι οκ? Μαυρους κυκλους? Μηπως το ξενυχτας πολυ το κινητο, το σβηνεις το βραδυ?:lol: Επειδη ισως δεν αξιζει η αντικατασταση(πολλα λεφτα) κοιταξε να στο ανοιξουν και να ριξουν ενα καθαρισμα(και να βγαλουν την υγρασια), και μετα βλεπεις τι κανεις ;) Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Με στεγνωτηρι κοιτα να απορροφησεις την υγρασια απο το πισω μερος του κινητου αλλλα και αναμεσα στα πληκτρα και ο Θεος βοηθος. Το εχει παθει ενας φιλος μου και το επανεφερα αλλα εξαρταται απο την ποσοτητα νερου που επεσε μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 ξέρει μήπως κάποιος να μου πει αν δουλεύει το ραδιόφωνο στο Κ750 με το μονοφωνικό handsfree (το HPB-60)??? ή χρειάζεται οπωσδήποτε το στερεοφωνικό (HPM-70)? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Χωρίς να είμαι σίγουρος, βασιζόμενος στο site της SE, δε νομίζω ότι δουλεύει. Δες και μόνος σου φίλε μου, δεν κάνει καμία αναφορά για χρήση ραδιοφώνου. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melahrinos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το προεγκατεστημένο πακέτο (εικόνες, ήχους, κλπ.) του K750i ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το προεγκατεστημένο πακέτο (εικόνες, ήχους, κλπ.) του K750i ; :) Στο site της Sony Ericsson νομιζω οτι τα εχει. Πανε ριξε μια ματια Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Χωρίς να είμαι σίγουρος, βασιζόμενος στο site της SE, δε νομίζω ότι δουλεύει. Δες και μόνος σου φίλε μου, δεν κάνει καμία αναφορά για χρήση ραδιοφώνου. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10255 ναι αλλά ούτε στη σελίδα του στερεοφωνικού handsfree λέει τίποτα για ραδιόφωνο.. μιλάει γενικά για μουσική (μπορεί αυτή όμως να προέρχεται από mp3 μέσα στο κινητό).. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 θελω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζει το Κ 750 το οποίο μου το παρουσίαζε και το Κ 700 χωρίς να βρω λύση μέχρι που το αντικατέστησα. Λοιπόν , ορισμένες φορές ΔΕΝ χτυπάει παρόλο που υπάρχει εισερχόμενη κλήση και αν τύχει και δω την οθόνη έχει καλώς , αν δεν την δω πάει η κλήση. Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορεί να γίνει? Καμμία ιδέα ή βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostoula06 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Στο βιβλίο οδηγιών του κινητού λέει οτι το hands free λειτουργεί ώς κεραία, οπότε δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Καλησπερα! Ειμαι κι εγω κατοχος του SE K750i... Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να καθαρισω κατι ασπρες κουκιδιτσες σαν σκονη που βρισκονται στην οθονη! (απο το μεσα μερος εννοω)... Και επισης θα ηθελα μια καλη προταση σε συνδυασμο ποιοτητας και τιμης για καποια memory stick... Βασικα τωρα εχω την sony ms 64mb...αλλα θελω καποια μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα επειδη θελω να περασω αρκετα mp3 στο κινητο...:worry: Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ENT Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 ξέρει μήπως κάποιος να μου πει αν δουλεύει το ραδιόφωνο στο Κ750 με το μονοφωνικό handsfree (το HPB-60)??? ή χρειάζεται οπωσδήποτε το στερεοφωνικό (HPM-70)? Δουλεύει και με μονοφωνικό. Το έχω δοκιμάσει με hands free της Vodafone. Μάλιστα έκοψα το καλώδιο στους 20 πόντους περίπου για να μην κουβαλάω όλο το μακρυνάρι και να χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο με το μεγαφωνάκι του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts