Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλα ξέρω πάρα πολλά κινητά χωρίς αυτό το σύστημα που βγάζουν πεντακάθαρες φωτο, έτσι δεν είναι?

Ασχετο, το joystick του Κ750 επιλέγει από μόνο του καμια φορά και κάνεις κλήσεις άθελά σου, η μονο σε μένα συνέβη?

Φιλαράκο, το κινητό μόλις θα το πάρεις, πρέπει να του κόψεις το βήχα! Ρίξτου κανένα μπινελικάκι, αγρίεψέ του κιόλας, γιατί άπαξ και πάρει αέρα, την έβαψες! Θα στέλνει sms στην κοπελιά σου, θα γειώνει το αφεντικό σου, θα παίρνει τηλέφωνο τη μάνα σου την ώρα που ξερνάς μετά από τρελό μεθύσι με τους κολλητούς! Αν λοιπόν βλέπεις ότι αρχίζει να σηκώνει κεφάλι, κλείστο στο κουτί του χωρίς φορτιστή για 1-2 μέρες μπας και ισιώσει, γιατί αλλιώς την έβαψες! Και τα συμπτώματα που μας αναφέρεις είναι άσχημα! Πίστεψέ με, την έχω πάθει και ξέρω!!!:lol: :lol: :lol: :tease: :tease: :tease:

Σε πειράζω φίλε μου! Μάλλον τυχαίο θα ήταν!

Ερώτηση κρίσεως... Φακέλους για ταξινόμηση των sms δεν μπορούμε να φτιάξουμε;

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχηγέ μου το ξέρω πολύ καλά ότι το έγραψες εσύ και μάλιστα έκανες πολύ καλή δουλειά με την βοήθεια φυσικά αρκετών μελών του myphone. Ίσα-ίσα μάλιστα που το διαφημίζω όσο μπορώ. Όλους τους νέους χρήστες εκεί τους παραπέμπω. Έχει συγκεντρωμένες σχεδόν όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης. Δύσκολα βρίσκεις για συγκεκριμένα μοντέλα τόσο καλή δουλειά από ελληνικά sites. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις.

Τον θυμάμαι τον RIP ίσως καλύτερα από σένα αφού είμαι μέλος της παρέας από την εποχή του unwired.gr. Αλλά μόνος σου είπες για παλιά χρόνια. Και η συγκεκριμένη συμβουλή ανήκει εκεί.

Δεν έπρεπε να το πάρεις προσωπικά.

Φιλικά και από μένα.

Οχι και υπαρχηγος...:p :p

Ευχαριστω για τα σχολια και θελω να πω οτι το F.A.Q. ειναι σχεδον αποκλειστικα απο τα μελη του myphone αφου γραφτηκε 2 βδομαδες πριν παρω το κινητο. :lol: Το μονο που εκανα εγω ηταν να σκεφτω πιθανες ερωτησεις και να "καθαρογραψω" τις απαντησεις των μελων. Οσο για την συμβουλη οπως αναφερω και στο ποστ μου ειναι για μπαταριες λιθιου (και οχι νικελιου). Αλλωστε δεν μιλαω για 100.000 ωρες πρωτη φορτιση κτλ (οπως φαινεται στο F.A.Q.). Τελως παντων η συζητηση τελειωνει εδω!!!!! Δεχομαι και την δικια σου συμβουλη!

Πολυ πιο φιλικα απο σενα :p,

giarlos

Παίδες, εγώ πιο φιλικά απ' όλους σας... φακέλους για ταξινόμηση των sms φτιάχνει αυτό το κινητάκι;;;

Παίδες, εγώ πιο φιλικά απ' όλους σας... φακέλους για ταξινόμηση των sms φτιάχνει αυτό το κινητάκι;;;

οχι δυστηχως δεν γινεται!:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι και υπαρχηγος...:p :p

Ευχαριστω για τα σχολια και θελω να πω οτι το F.A.Q. ειναι σχεδον αποκλειστικα απο τα μελη του myphone αφου γραφτηκε 2 βδομαδες πριν παρω το κινητο. :lol: Το μονο που εκανα εγω ηταν να σκεφτω πιθανες ερωτησεις και να "καθαρογραψω" τις απαντησεις των μελων. Οσο για την συμβουλη οπως αναφερω και στο ποστ μου ειναι για μπαταριες λιθιου (και οχι νικελιου). Αλλωστε δεν μιλαω για 100.000 ωρες πρωτη φορτιση κτλ (οπως φαινεται στο F.A.Q.). Τελως παντων η συζητηση τελειωνει εδω!!!!! Δεχομαι και την δικια σου συμβουλη!

Πολυ πιο φιλικα απο σενα :p,

giarlos

Ok φίλε μου. Θυμάμαι πως γράφηκε το FAQ αφού είχα βοηθήσει λιγάκι και εγώ και δεν θα τα χαλάσουμε με τις μπαταρίες. Είτε είναι ιόντων λιθίου είτε λιθίου πολυμερούς.:)

Ακόμα πιο φιλικά από σένα.:lol: :lol:

Δεν γίνεται και μην αρχίσεις να μας λες τι κάνει η Nokia σε παρακαλώ.:)

Δεν γίνεται και μην αρχίσεις να μας λες τι κάνει η Nokia σε παρακαλώ.:)

Μα μιλάμε σοβαρά; Ξέρετε, η nokia... Άντε, δεν σας το λέω...

Όχι, θα το πω!!! Η ΝΟΚΙΑ το βάζει στα τηλέφωνά της αυτό εδώ και μισό αιώνα περίπου... Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν!!! Και τι κάνετε τα μηνύματα που θέλετε να κρατήσετε δηλαδή;

Έχουμε όλοι από ένα 6230 και τα κρατάμε εκεί. Όσοι δεν έχουν nokia κάνουν αποθήκευση μηνύματος και τα κρατούν στα αποθηκευμένα μηνύματα.:p

Έχουμε όλοι από ένα 6230 και τα κρατάμε εκεί. Όσοι δεν έχουν nokia κάνουν αποθήκευση μηνύματος και τα κρατούν στα αποθηκευμένα μηνύματα.:p

Αμ μπράβο, το ήξερα ότι όλοι έχετε κρυφά και ένα ΝΟΚΙΑ!!!

Η αποθήκευση μηνυμάτων τα σώζει στη SIM, η οποία θα γεμίσει κάποια στιγμή...

Κρίμα, αυτό πραγματικά μου είναι χρήσιμο!!!

(Πόση ώρα δικαιούται να μείνει στην οθόνη αναβάθμισης, με ολα τα κουτάκια πράσινα και την προειδοποίηση να μην το ακουμπαω, να ανάβει;;; Πότε αρχίζω να αγχώνομαι;;; )

Αμ μπράβο, το ήξερα ότι όλοι έχετε κρυφά και ένα ΝΟΚΙΑ!!!

Η αποθήκευση μηνυμάτων τα σώζει στη SIM, η οποία θα γεμίσει κάποια στιγμή...

Κρίμα, αυτό πραγματικά μου είναι χρήσιμο!!!

(Πόση ώρα δικαιούται να μείνει στην οθόνη αναβάθμισης, με ολα τα κουτάκια πράσινα και την προειδοποίηση να μην το ακουμπαω, να ανάβει;;; Πότε αρχίζω να αγχώνομαι;;; )

Φυσικά. Όλοι έχουν ένα nokia για να μπορούν να κάνουν φακέλους με μηνύματα και να αλλάζουν το όνομα του παροχέα στην οθόνη. Για όλα τα υπόλοιπα έχουν ένα πιο σοβαρό τηλέφωνο.

Για αυτό έχεις τον υπολογιστή ώστε να μην σε περιορίζει καμία SIM.

Εξαρτάται την σύνδεση. ADSL?

Ναι... έχει κατεβάσει κ έχω παρακολουθήσει τα κουτάκια να πρασινίζουν ένα-ένα συμπαθέστατα... Και τώρα εδώ και κανένα 10-λεπτο, δεν κάνει τίποτα πέρα απ' το να αναβοσβήσει την προειδοποίηση να μην το αγγίξω! Καίει μήπως;:p Σοβαρά, πόση ώρα είναι οκ να μένει έτσι; Πότε να ανησυχώ; Αν αποτύχει η αναβάθμιση. τι γίνεται μετά;

Στο μισάωρο να αρχίσεις να ανησυχείς. Αν διάβασες σωστά τις οδηγίες και έχεις αυτά που πρέπει στον υπολογιστή όλα θα πάνε καλά.

Αν όχι τότε τα λέμε.

Είναι μία ώρα τώρα που δεν κάνει τίποτα!!! Τι κάνω ρε παιδιά; Απέτυχε; Κόλλησε; Τι του κάνω; Δεν έχω ιδέα!!!:( :( :(

Το έβγαλα απ' το καλώδιο, περίμενα 2 λεπτά χωρίς μπαταρία, την έβαλα, το άναψα, δουλεύει... Όλα αυτά μετά από συμβουλή κάποιου χρήστη στο θέμα με τα FAQ... Ευχαριστώ!

Το θέμα είναι, γιατί μου το έκανε αυτό;

Το έβγαλα απ' το καλώδιο, περίμενα 2 λεπτά χωρίς μπαταρία, την έβαλα, το άναψα, δουλεύει... Όλα αυτά μετά από συμβουλή κάποιου χρήστη στο θέμα με τα FAQ... Ευχαριστώ!

Το θέμα είναι, γιατί μου το έκανε αυτό;

Το ξέρω σου απάντησα και εκεί. Είδα ότι πόσταρες εδώ, στο θέμα της αναβάθμισης και στο FAQ.:) Αλλά καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Τέσπα τέλος καλό όλα καλά.

Φιλαράκο, το κινητό μόλις θα το πάρεις, πρέπει να του κόψεις το βήχα! Ρίξτου κανένα μπινελικάκι, αγρίεψέ του κιόλας, γιατί άπαξ και πάρει αέρα, την έβαψες! Θα στέλνει sms στην κοπελιά σου, θα γειώνει το αφεντικό σου, θα παίρνει τηλέφωνο τη μάνα σου την ώρα που ξερνάς μετά από τρελό μεθύσι με τους κολλητούς! Αν λοιπόν βλέπεις ότι αρχίζει να σηκώνει κεφάλι, κλείστο στο κουτί του χωρίς φορτιστή για 1-2 μέρες μπας και ισιώσει, γιατί αλλιώς την έβαψες! Και τα συμπτώματα που μας αναφέρεις είναι άσχημα! Πίστεψέ με, την έχω πάθει και ξέρω!!!:lol: :lol: :lol: :tease: :tease: :tease:

Σε πειράζω φίλε μου! Μάλλον τυχαίο θα ήταν!

Ερώτηση κρίσεως... Φακέλους για ταξινόμηση των sms δεν μπορούμε να φτιάξουμε;

Κι ομως δεν ηταν τυχαιο, μου εχει συμβει πολλες φορες, προφανως είναι πολυ ευαισθητο και πατιεται ευκολα, ειδικα αν εχεις μεγαλα χερια..Επισης αυτο με το autofocus σε κανει να βγαζεις κουνημενες φωτο οταν το κινητο δεν ειναι πολυ σταθερο κατα τη ληψη, πραγμα που με το Χ700 που εχω σπανιως συμβαινει. Το W700 ειναι οντως πανεμορφο, η τιμη του σε Κοσμοτε με τα 90 ευρω επιδοτηση που εχω ειναι 239 ευρω, , 55 ευρω ακριβοτερη απο το Κ750.

Παιδιά... μια ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ... Υπάρχει ανταλλακτικό αυτοκολλητάκι που να γράφει quickshare (αυτό που είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του κινητού) γιατί έφυγε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλου μου..:)

θελω να αναφέρω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζει το Κ 750 το οποίο μου το

παρουσίαζε και το Κ 700 χωρίς να βρω λύση μέχρι που το αντικατέστησα.

Λοιπόν , ορισμένες φορές ΔΕΝ χτυπάει παρόλο που υπάρχει εισερχόμενη κλήση

και αν τύχει και δω την οθόνη έχει καλώς , αν δεν την δω πάει η κλήση.

Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορεί να γίνει?

Για ρωτησε σε ενα πολυκαταστημα γιατι αυτο υπαρχει μονο μαζι με καθε συκσευη...

Επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι που το έχουν και τους γνωρίζω δεν το έχουν πια στο κινητό τους... είναι άσχημο ρε γμτ :mad:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ RAR ΑΡΧΕΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Τι σχέση έχει τώρα αυτό με το Κ750; εκτός αν εννοείς τα .jar αρχεία.

Πάντως το Winrar θα το βρεις εδώ:

http://www.rarlab.com/download.htm

Παιδιά... μια ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ... Υπάρχει ανταλλακτικό αυτοκολλητάκι που να γράφει quickshare (αυτό που είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του κινητού) γιατί έφυγε ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλου μου..:)

Φίλε μου, το πέτυχα σε κάποιο website το οποίο αναφέρθηκε προηγουμένως (καμμιά 15αριά σελίδες)

Επίσης πέτυχα πρόσοψη του W800i στο Covent Garden (Λονδίνο), όπως επίσης και μια πολύ ωραία πλαστική θήκη για το K750i μου :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• The title was changed to Sony Ericsson K750i