Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

otan sas erxete sms, sas anabei to fos tou kinitou

????

episeis 8imame me tin palia mou ekdwsi (N035)

otan erxotane SMS ebgaze kai tin fotografia tou atomou pou mou tin estelne, twra me tin teleftaia ekdwsi pou exw (A) den to kanei afto , alla oute kan anabei to fos tou , prepei na to kseklidosw

Οχι, δεν αναβει τπτ!:ninja: Μονο ο ηχος του μηνυματος ακουγεται! ΘΕΛΩ ενα firmware που ΜΟΝΟ να διορθωνει bugs των προηγουμενων firmwares και να μη δημιουργει καινουργια, υπαρχει;;:w00t:

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει αντάπτορας όπου μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόχρονα τον φορτιστή και το hands free;

Αυτό ίσως σε βολέψει.

http://www.play247.gr/images/Palmtops/w800_musicdock.jpg

Link

Το έχω και κάνει μια χαρά δουλειά. Φορτίζει και μέσω usb και μέσω ρεύματος από την πρίζα (ταχεία φόρτιση με τον 2ο τρόπο). Έχεις ανοιχτή ακρόαση σε κλήσεις από τα ηχεία και ακούς ραδιόφωνο ή τα Mp3 σου από τα εκεί. Έχει επίσης και είσοδο για να βάλεις άλλη πηγή ήχου.

Για ακουστικά και φόρτιση μαζί, δεν έχω βρει κάτι.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

paidia gia na kano anabathmish prepei na eimai sundedemenos sto internet.mporo na thn kano apo to spiti;

Ναι. Πήγαινε εδώ:

Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson

Κατέβασε το: UpdateService_Inst_2.2.13.7.exe

και ακολούθα τις οδηγίες (στα Ελληνικά είναι).

Το κατέβασα κι εγώ το UpdateService_Inst_2.2.13.7.exe, το εγκατέστησα, αλλά με το που τρέχω το εικονίδιο που μου βάζει στο desktop που λέγεται "Update Service", δεν γίνεται τίποτα. Σαν να μην το τρέχω.

Στον task manager δεν φαίνεται να τρέχει κάτι....

Καμιά βοήθεια;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Το κατέβασα κι εγώ το UpdateService_Inst_2.2.13.7.exe, το εγκατέστησα, αλλά με το που τρέχω το εικονίδιο που μου βάζει στο desktop που λέγεται "Update Service", δεν γίνεται τίποτα. Σαν να μην το τρέχω.

Στον task manager δεν φαίνεται να τρέχει κάτι....

Καμιά βοήθεια;

Το plugin της Macromedia λογικά το έχεις.

Πολλά μπορεί να είναι τώρα. Δεν ξέρω τι προγράμματα έχεις να τρέχουν στο backround (για XP μιλάμε πάντα).

Κάνε δεξί κλικ στην συντόμευση να δεις αν βλέπει κανονικά το αρχείο στον δίσκο ή δεν ψάχνει πουθενά (εδώ πρέπει να κοιτάει λογικά: C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service).

Μια απεγκατάσταση επίσης ίσως βοηθήσει. Μετά από την απεγκατάσταση, κάνε πάλι εγκατάσταση, όμως πιο πριν κλείσε όλα τα προγράμματα που μπορείς να κλείσεις στο backround. Ξανακάνε εγκατάσταση πάλι το Plugin της Macromedia και δοκίμασε.

Οχι, δεν αναβει τπτ!:ninja: Μονο ο ηχος του μηνυματος ακουγεται! ΘΕΛΩ ενα firmware που ΜΟΝΟ να διορθωνει bugs των προηγουμενων firmwares και να μη δημιουργει καινουργια, υπαρχει;;:w00t:

Το 'πρόβλημα' είναι πολύ χαζό!

Μετά το update το τηλ. αλάζει την ρύθμιση για τα νέα συμβάντα!(sms,mms,alarm,κ.α.)

Το μόνο που είχεις να κάνεις είναι να πάς Ρυθμίσεις->Γενικές->Νεα συμβάντα(5η επιλογή) και να επιλέξεις 'αναδυόμενο πλ.'!

Αυτό είναι το bug!

http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg

click me....

Μηπως ξερει κανεις αν πωλουνται πουθενα διπλα ακουστικα για k750i καινουρια?

Αυτα που ειχε το κουτι μου χαλασαν μεσα σε 2 μηνες...:(

Ε του κερατά, σίγουρα.. Και μάλιστα με μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτό που σου χάλασε (οθόνη, κλπ κλπ) Δες εδώ

Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιούμε την ηχητική ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία; Το κινητό στριγκλίζει σαν γουρούνι όταν φτάνει να σβήσει! :X

Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιούμε την ηχητική ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία; Το κινητό στριγκλίζει σαν γουρούνι όταν φτάνει να σβήσει! :X

νομιζω δεν γινεται.αλλα μου'χει κανει εντυπωση και εμενα ο πολυ δυνατος ηχος οταν η μπαταρια ειναι στα τελευταια της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα καλα καθουμενα καθως παω να βγαλω φωτογραφια πατωντας το κουμπακι, κ ενω το τηλεφωνο προσπαθει να κανει autofocus μενει πρασινο το πλαισιο στο κεντρο αλλα και το "λαμπακι" πανω δεξια της οθονης,και απο κει κ περα τιποτα...

Τις μπορει να πταιει??

φίλε αυτό το παθαίνει και σε μένα...απλώς ακύρωσε την τρέχοντα φωτογραφεία και ξανα προσπάθησε να φωτογραφήσεις...αυτά κάνει και είμαι :)

-----

να προσθέσω αν δεν έχει αναφερθεί η ηχογράφηση είναι τέλεια.τουλάχιστον 10 λεπτά ηχογραφεί...10 λεπτά=0.9mb ;)

Λειτουργεί σε εσάς η ρύθμιση "απάντηση με όλα τα πλήκτρα"; Βρίσκεται στο: Ρυθμίσεις > Προφίλ > Επεξεργ. προφίλ > Τρόπος απάντησ. > "Κάθε πλήκτρο". Πάντως στο δικό μου Κ750 δεν λειτουργεί σε κανένα προφίλ :nagger:

φίλε αυτό το παθαίνει και σε μένα...απλώς ακύρωσε την τρέχοντα φωτογραφεία και ξανα προσπάθησε να φωτογραφήσεις...αυτά κάνει και είμαι :)

-----

να προσθέσω αν δεν έχει αναφερθεί η ηχογράφηση είναι τέλεια.τουλάχιστον 10 λεπτά ηχογραφεί...10 λεπτά=0.9mb ;)

φιλε το κανει παντα και καθε φορα που παω να βγαλω φωτο διστυχως....

-----

Και λίγα λες!!!

Το έχω χρησιμοποιήσει σα δημοσιογραφικό κασετόφωνο και μου έχει γραψει περίπου 80 λεπτά συνεχόμενα!!!

Βεβαια στην διαχείριση του αρχειου μετά κολλάει λιγάκι (πρέπει να έχεις υπομονή, αλλά δουλεύει τελικά). Με το καλώδιο μεταφέρεται το αρχείο στον Η/Υ και ανοιγει με το quicktime.

Μόνο να μην σε πάρει κάποιος τηλ όση ώρα ηχογραφείς γιατί κόβει την ηχογράφηση (ευτυχώς τα σώζει τα αρχεία) και χτυπάει το τηλ.

Και εγώ έπαθα το ιδιο στους 3 μήνες. Στερεοφωνικά ακουστικά βρηκα στο γερμανό και στο πλαίσιο γύρω στα 40ευρω αυθεντικά sonyericsson. :)

Και λίγα λες!!!

Το έχω χρησιμοποιήσει σα δημοσιογραφικό κασετόφωνο και μου έχει γραψει περίπου 80 λεπτά συνεχόμενα!!!

Βεβαια στην διαχείριση του αρχειου μετά κολλάει λιγάκι (πρέπει να έχεις υπομονή, αλλά δουλεύει τελικά). Με το καλώδιο μεταφέρεται το αρχείο στον Η/Υ και ανοιγει με το quicktime.

Μόνο να μην σε πάρει κάποιος τηλ όση ώρα ηχογραφείς γιατί κόβει την ηχογράφηση (ευτυχώς τα σώζει τα αρχεία) και χτυπάει το τηλ.

και εγώ το χρησιμοποίησα για εργασία στο σχολείο.απλά η ηχογράφηση γα*^%% και δε%$#!!!!μήπως ξέρετε τι kbps έχουν τα αρχεία amr και τι khz??

giati den pairneis ta koustika tou W800? pou einai kai kalytera kai stin idia timi panw katw??

se vodafone shop kai se germano prepei na yparxoun ;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

giati loipon afou einai problima ekdwsis kai oxi kinitou mou , den to exei ksana anaferei kaneis? i genika den asxoli8ike kaneis??

giati e8elotifloume merikes fores, ?

enas filos mou pou exei to K700 otan tou erxete SMS tou fotizei , alla tou bgazei kai tin foto tou apostolaia, pio ? to K700 , kai to K750 pou einai o antikatastatis tou (to kalytero tou diladi ) ekei pou to ekane mas to ekopsan!!!

re paidia, ti kanete me ta SMS??

basika mou tin spaei ka8e ligo kai ligaki , na mou gemizei to kinito me SMS kai na prepei na svinw!

katarxas , gia kinito me tosi mnimi 8a eprepe na eixe megaliteri xwritikotita, kai ektws aftou , estw kapio kolpo san tou V3 ts motorola pou eixa, pou tou elega as poume , oti to 21o SMS na svinete aytomata (to paliotero panta) i eixe episeis , otan ta minimata palionane panw apo 3 meres i mia bdomada na svinontan aftomata ...

eseis ti kanenete me to 8ema!?

epidh pairnw kai stelnw polla SMS mou tin spaei kamia fora

Βρε παιδια,

Please, ας μου πεί κάποιος, γιατι δεν τρέχουν τα παιχνιδια στο κιν? έχουν και τα 3 ενα κλειδι δίπλα. Μήπως χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις για την JAVA και αν ναι που θα τις βρώ? Σε εμένα στις ρυθμίσεις JAVA έχει "COSMOTE_MMS". Το ενεργοποιώ αλλά τπτ....?Τι να κάνω?

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον bluetooth adaptor για να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή (γύρω στα 20€); Ποιά η διαφορά μεταξύ των class 1 και class 2 (μεγαλύτερη εμβέλεια των class 1...?);

• The title was changed to Sony Ericsson K750i