Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους.

Επιτρέψτε μου κάποιες ερωτήσεις (και πάλι ) γιατί έχω μπερδευτεί.

Βλέπεις 'οτι μας κατεβαίνει στο μυαλό το πετάμε στο forum και τρέχα γύρευε.

α) ο άλλος θέλει να μετατρέψει το Κ750 σε W800. Για ποιό λόγο? τι θα κρδίσεις? πές μας και μάς να ξέρουμε.

β) ο άλλος θέλει να μετετρέψει το VFL κ750 σε non branded. ε! πάρε ένα non branded από την αρχή...ή στο κάτω κάτω εξήγησέ μας τι θα κερδίσεις να το κάνουμε και μείς.

γ) ο άλλος λέει μη πειράξετε το firmware που έχει από τη μάνα του ο παραάλλος λεει αλλάξε το (το τιμημένο) να βρεις τη χαρά σου.

δ) ο άλλος θέλει να του αλλάξει τα ακουστικά...ο άλλος τη camera, ο άλλος τα φώτα. Για ηρεμήστε...ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΙΔΕΕΣ..

δ) εγώ λέω ΄ότι τα έκανα μούσκεμα και τις 2 φορές που προσπάθησα να αναβαθμίσω την VFL συσκευή μου και τελικά δε ξέρω να το ξαναπροσπαθήσω ή όχι? όσα αναφέροντε εδώ περί αναβαθμίσεων αφορούν και τις VFL ή μόνο τις non branded?

ε) και μία σοβαρή ερώτηση. η χρήση του μπλε δοντιού έιναι επίσης επιβλαβής για τον εγκέφαλο? (έμεινε που έμεινε λίγος να μη τον ξεροψήσυμε και αυτόν).

Α! Καλή χρονιά ευχήθηκα? Δεν ευχήθηκα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..... και ηρεμαααααααααα!

ΜΦΧ

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γρηγορα στον γιατρο!! το κινητο ειναι αρρωστο και θελει την αντιβιωση του!!

..δηλαδη αναβαθμιση;)

Μα εχει την τελευταια εκδοση!

Τι κανει;

Ευχαριστω

Loipon paidia akouste.

Exw kanei arketa posts me provlimata pou exei i R1N035 sto kinito mou.

Xthes mou ekane kati koryfaio, to opoio epanalifthike kai simera. Mou esvise oles tis photos ap'to fakelo "Apo Camera".Afto synevei xafnika sta kala kathoumena!Ekana restart alla tpt!Evgala to memory stick,to xanavala...to idio!Oi photos, exw epilxei na apothikevonte sto memory stick.To periergo tis ypothesis einai oti svinonte mono oi fwtos toy sygkekrimenou fakelou.Ola ta alla dedomena sto memory stick paramenoun athikta!!!:blink:

Exete kamia idea ti ftaei?

To memory stick h' to logismiko??:!:

Kata ta alla efxomai se olous Kali xronia!!!

(kai me polles kales nees ekdoseis logismikou apo ti SE):)

Get a life...

Μα εχει την τελευταια εκδοση!

Τι κανει;

Ευχαριστω

περιμενει να βγει η νεωτερη! και την παλευει οπως οπως με τα προβληματακια:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηδη ο χρήστης FilthX έχει την R1AA008. Αλλα δεν θυμάμαι αν την εκανε απο SEUS η Davinci.

Τελικά του το μετέτρεψα σε RED36 και εκανε αναβάθμιση μόνος του, αν και με παίδεψε λίγο το κινητό του. :)

re pedia ti ginete mpenw sto site pou exei to arxio .exe pou lete na katevasoume gia update gia na balo tin R1AA008 kai mou vgazei sto site to eksis : Oh no! 404 - page not found

Sony Ericsson makes attractive mobile phones and mobile phone accessories, and develops powerful mobile computing technology.

Unfortunately, the page you are looking for could not be found.

kai mpla mpla ti egine ta eftise???????

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

file oute ayto leitourgh tespa ithela na rotiso kai kati asxeto tsimpisa to psp kai exo mia aporia otan to sindeo me to pc diabazei to memory stick tou kai mou vgazei tous fakelous tou PSP opos PHOTO GAME MUSIC COMMON NETWORK ala pouthena d vlepw na leei VIDEO k etsi d mporo na balo videakia exw kanei egw diko mou fakelo ton onomasa VIDEO xono mesa videakia mpg-4 arxia dexete mono mpenw sto psp patao sta video to stick k mou leei dn yparxei tpt einai dinaton? enw ola sta ala kanonika metafero fotos mp3s kai games mono sto video exo provlima 3eri kaneis h mipos tixenei kaneis na exei psp na me voithisi? h as mou dosei kapios kapio sxetiko forum eyxaristo :)
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

file oute ayto leitourgh tespa ithela na rotiso kai kati asxeto tsimpisa to psp kai exo mia aporia otan to sindeo me to pc diabazei to memory stick tou kai mou vgazei tous fakelous tou PSP opos PHOTO GAME MUSIC COMMON NETWORK ala pouthena d vlepw na leei VIDEO k etsi d mporo na balo videakia exw kanei egw diko mou fakelo ton onomasa VIDEO xono mesa videakia mpg-4 arxia dexete mono mpenw sto psp patao sta video to stick k mou leei dn yparxei tpt einai dinaton? enw ola sta ala kanonika metafero fotos mp3s kai games mono sto video exo provlima 3eri kaneis h mipos tixenei kaneis na exei psp na me voithisi? h as mou dosei kapios kapio sxetiko forum eyxaristo :)

Μπορείς να ρωτήσεις κ στο Digital Gadgets

Πάντως αν κ είμαστε :offtopic: , ο φάκελος για τα video είναι στο MP_ROOT\100MNV01 .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά παιδιά!Θα ήθελα να μου πείτε πως λέγετε το πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τα MP-3 για Vodafone Live κινητά και που μπορώ να τα βρώ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χρόνια πολλά παιδιά!Θα ήθελα να μου πείτε πως λέγετε το πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τα MP-3 για Vodafone Live κινητά και που μπορώ να τα βρώ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα κ χρόνια πολλά. Το πρόγραμμα που ψάχνεις είναι το DRMpackager

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθές βράδυ,μετά τη χιλιοστή επανεκίνηση,το κινητό τά'παιξε!Δεν ανοίγει πιά με τίποτα!Είναι voda-live,με 2 αναβαθμίσεις λογισμικού,ώρες χάσιμο με αναμονή στο Sony service center,διαβεβαιώσεις για την καλή του λειτουργία,αργοπορίες σε ραντεβού γιατί όταν έβαζα το ξυπνητήρι το κιν.κολλούσε κ άλλα παρεμφερή!Όμως το κιν.μού αρέσει κ δεν θα το αλλάξω!Υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν καινούργιο άν απαιτήσω αλλαγή?Καλή χρονιά σε όλους υγεία κ ευτυχία!:mad: :mad: :mad:

....... Πριν 2 εβδομάδες, μέρα Τρίτη (20/12) πήγα το κινητό μου για service στο vodafone-shop που είναι δίπλα στον πύργο των Αθηνών.

Το πρόβλημα μου ήταν ότι το @#$@$ κουμπί της κάμερας μια τράβαγε φώτο και μια όχι με αποτέλεσμα να χάνω φωτογραφίες...

Το κατάστημα μου το πρότειναν στο 801... της SE.

Πάω το κινητό, τους λέω το πρόβλημα και μου λένε να το αφήσω μέχρι πέμπτη - παρασκευή.

Τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο από τότε και έπαιρνα συνέχεια την απάντηση "έχουμε πολύ δουλειά, θα σας πάρουμε εμείς".

Τελικά εχθές το βράδυ με πήραν τηλέφωνο και πήγα και το πήρα (10 μέρες σύνολο - 2 αργίες, 8 εργάσιμες ημέρες! μου είχαν πει 2-3).

Να το είχαν φτιάξει όμως να πω εντάξει. Μετά από 10 φωτογραφίες άρχισε πάλι τα ίδια και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Τόσο τέλειο κινητό (γιατί πραγματικά είναι τέλειο, όσο έλειπε είχα ένα nokia 3410 και ένα motorola V620 και είχα φρίξει!) και να έχει τόσο χάλια service...

Μου λείπει το φοβερό 1-day service της original ericsson :(

Όπως και να έχει, αποφύγετε το συγκεκριμένο κατάστημα για το δικό σας καλό...

Τελικά λύθηκε σε κανέναν με τη νέα έκδοση το πρόβλημα με το μαύρο κουτί στο μενού και την εξαφάνιση της οθόνης του θέματος και κυρίως του ringtone?

Ειναι τραγική η κατάσταση, χάνω κλήσεις. Αυτό συμβαίνει κάθε 2 μέρες περίπου και εντελώς απρόβλεπτα.

Τέλος απέκτησα και νέο πρόβλημα: Στα ξαφνικά χάνετε το memory stick και τα στοιχεία του τα ξαναβλέπεις μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό μου θυμίζει τις αρχικές εκδόσεις του S700 το οποίο λύθηκε αργότερα με τις αναβαθμίσεις.

Συμβαίνουν και σε σας τέτοια πράγματα ????

Καλή χρονιά

Someone, Somewhere in Summer Time

Τελικά λύθηκε σε κανέναν με τη νέα έκδοση το πρόβλημα με το μαύρο κουτί στο μενού και την εξαφάνιση της οθόνης του θέματος και κυρίως του ringtone?

Ειναι τραγική η κατάσταση, χάνω κλήσεις. Αυτό συμβαίνει κάθε 2 μέρες περίπου και εντελώς απρόβλεπτα.

Τέλος απέκτησα και νέο πρόβλημα: Στα ξαφνικά χάνετε το memory stick και τα στοιχεία του τα ξαναβλέπεις μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό μου θυμίζει τις αρχικές εκδόσεις του S700 το οποίο λύθηκε αργότερα με τις αναβαθμίσεις.

Καλή χρονιά

Οχι γινεται και στην καινουργια. :(

Dystixws ta provlimata synexizontai...exw akrivws ta idia provlimata me sena mono pou egw otan kanw epanekinisi xanw polles fwtos (svinontai teleiws!!!).

Krima ta lefta pou dwsame...

Get a life...

Μπορεις να μας δωσεις το ΙΜΕΙ της συσκευης σου?

Μπα. Δεν συνηθίζω να μοιράζομαι το IMEI με αγνώστους. Και φυσικά δεν σκοπεύω να παιξω τον ρόλο του πειραματόζωου για να κάνει η omnitech και κάθε άλλος απατεώνας σαν την Omnitech, έλεγχο των υπηρεσιών της. Άντε καλή χρονιά να έχουμε με την κατάργηση της Omnitech απο τα επισημα της Sony ericsson.

Και γιατι δεν στελνεται κανενα γραμμα στα κεντρικα της SE [Οχι εδω φυσικα] να μαθουν τι υπηρεσιες παρεχουν με το ονομα τους εδω ?:mad:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

• The title was changed to Sony Ericsson K750i