Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις το παρήγγειλα μέσω internet από το site της voda, και από ότι μου είπαν είναι διαθέσιμο. Μιλάω για το http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10254

Ευχαριστω..αλλα αυτο ειναι του w800 :)

Ευχαριστω..αλλα αυτο ειναι του w800 :)

Του w800 δεν ειναι καλύτερο απο του κ750? αυτη την εντύπωση είχα.

Του w800 δεν ειναι καλύτερο απο του κ750? αυτη την εντύπωση είχα.

Ακουστικα ειναι οντως καλυτερα απλα με εκνευριζει που μπαινει ολο μεσα στο αυτι ...:)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...Πήρα μια νέα κάρτα 512 mb και αντέγραψα όλα τα δεδομένα απο την παλιά σε αυτή μέσω card reader. Έλα όμως που δεν ανοίγουν τα παιγνίδια... Μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω πλήρες back up απο τη μια κάρτα στην άλλη χωρίς προβλήματα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόσεχε. Θα σε χρεώσει!

Απευθυνομαι στον Thawth. Παρακαλω στειλε μας το ΙΜΕΙ να ελεγξουμε το περιστατικό. Ευχαριστουμε εκ των προτερων.

Απευθυνομαι στον Thawth. Παρακαλω στειλε μας το ΙΜΕΙ να ελεγξουμε το περιστατικό. Ευχαριστουμε εκ των προτερων.

Tι συνέβη;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδες ειχα κολλησει με το κ750 πριν λιγο καιρο αλλα τελικα δεν το πηρα τοτε λογω διαβασματος (u know...πειρασμος κλπ). Αξιζει να το παρω τωρα στην (αμεταβλητη) τιμη που εχει ακομα (345) ή επικειται μειωση μολις περασουν οι γιορτες?

Παιδες ειχα κολλησει με το κ750 πριν λιγο καιρο αλλα τελικα δεν το πηρα τοτε λογω διαβασματος (u know...πειρασμος κλπ). Αξιζει να το παρω τωρα στην (αμεταβλητη) τιμη που εχει ακομα (345) ή επικειται μειωση μολις περασουν οι γιορτες?

σιγουρα θα μειωθει γιατι σε λιγο καιρο αναμενεται να κυκλοφορησει το νεο sony ericsson w900i και οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις,πεφτει ραγδαια η τιμη ενος προιοντος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα...ο αδερφος μου μολις αγορασε το Κ750 και εχει το εξης προβλημα:

Οταν κλεινει το κινητο...χανει ολα τα shortcuts του joystick που εχει ορισει!

Συμβαινει και σε εσας αυτο; Εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου...μολις την τσεκαραμε με τα παραπανω ποστ.

Τι να κανει;

Eυχαριστω...

παιδια τελικα ποιο να προτιμήσω το Vodafone Live η το απλο ?

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι...Πήρα μια νέα κάρτα 512 mb και αντέγραψα όλα τα δεδομένα απο την παλιά σε αυτή μέσω card reader. Έλα όμως που δεν ανοίγουν τα παιγνίδια... Μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω πλήρες back up απο τη μια κάρτα στην άλλη χωρίς προβλήματα?

Άνοιξε την παλιά σου την κάρτα και ρύθμισε τα Windows έτσι ώστε να εμφανίζουν και τα κρυφά αρχεία. Μετά πάτα ctrl+a και copy για να τα αντιγράψει όλαμ, γιατί πιθανόν δεν παίρνεις 1-2 αρχεία που είναι κρυφά.

Τα λέτε..

Ναι, αλλά μπορείς να συνδέσεις ότι ακουστικά γουστάρεις ;), αφου έχουν βύσμα mini-jack!

Τωρα το τραβαμε λιγο αλλα θα σου απαπντησω.. :lol:

Το εχω σκευτει αυτο...αλλα το καλωδιο στο συνολο του..δηλαδη το πανω μερος και το κατω... γινεται υπερβολικα μεγαλο...:)

Τωρα το τραβαμε λιγο αλλα θα σου απαπντησω.. :lol:

Το εχω σκευτει αυτο...αλλα το καλωδιο στο συνολο του..δηλαδη το πανω μερος και το κατω... γινεται υπερβολικα μεγαλο...:)

Ναι. Κι εμενα μου αρεσε η ιδεα, αλλα μολις ειδα ποσο μεγαλο ειναι ξενερωσα. Παντως καπου στο νετ ειχα δει εναν αναλυτικο οδηγο με εικονες κλπ που σου λεει πως να βγαλεις τα ακουστικα απο το μανισιο setακι και να βαλεις οποια θελεις. Πως θα το ξαναβρουμε ομως; :happy:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ναι. Κι εμενα μου αρεσε η ιδεα, αλλα μολις ειδα ποσο μεγαλο ειναι ξενερωσα. Παντως καπου στο νετ ειχα δει εναν αναλυτικο οδηγο με εικονες κλπ που σου λεει πως να βγαλεις τα ακουστικα απο το μανισιο setακι και να βαλεις οποια θελεις. Πως θα το ξαναβρουμε ομως; :happy:

Καλησπέρα.

Θα το βρείτε εδώ .

Χρόνια πολλά σε όλους/ες .

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

Βρήκα έναν τέτοιο οδηγό :

http://www.patricktam.net/entry.asp?ENTRY_ID=18

Ο παραπάνω οδηγός είναι για να βάλεις aux-in , όμως για οποιοδήποτε άλλο ακουστικό δεν αλλάζει τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Θα το βρείτε εδώ .

Χρόνια πολλά σε όλους/ες .

Ούπς , με πρόφτασε ο migel :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστω :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους. Έχω την R1J002 και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση λογισμικού επείδη το τηλέφωνο κάθε 2-3 μέρες κολλάει και δεν παίζει mp3, video και θέματα σωστά. Έχω ακούσει όμως ότι η ποιότητα των video χάλασε από κάποια έκδοση και μετά. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ή να κάνω ένα format στο memory stick μήπως και ησυχάσω??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή πρωτοχρονιά σε όλους.

The city never sleeps...

Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους. Έχω την R1J002 και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση λογισμικού επείδη το τηλέφωνο κάθε 2-3 μέρες κολλάει και δεν παίζει mp3, video και θέματα σωστά. Έχω ακούσει όμως ότι η ποιότητα των video χάλασε από κάποια έκδοση και μετά. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ή να κάνω ένα format στο memory stick μήπως και ησυχάσω??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή πρωτοχρονιά σε όλους.

Αν τα προβλήματα που έχεις είναι από αρχεία αποθηκευμένα στην κάρτα τότε κάνε ένα format. Αν όχι η αναβάθμιση είναι μονόδρομος

Εχω το κινητό εδώ και μια εβδομάδα...

Είναι το κανονικό όχι vodafone.Αγορά 340€ bankoui (μπανκουί):X στην Ρόδο με 13% ΦΠΑ

Η έκδοση είναι R1N035

Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές και τα led βοηθάνε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά σίγουρα χρειάζεται το εξωτερικό φλάς

Τα πλήκτρα έχουν καλή αίσθηση στο πάτημα εκτός απο τα τρία στην πάνω σειρά που είναι κοντά στην οθόνη. Εχω και εγώ στις μικρογραφίες πρόβλημα με μαύρη προεπισκόπιση σε μία μόνο "factory" φωτογραφία

Το joystick ευτυχώς δουλεύει καλά. Δεν είναι για ανθρώπους με χοντρά δάκτυλα :)

Το τηλέφωνο έχει κολήσει 2 φορές κατά την διάρκεια ενεργοποίησης του headset HHB-600 (siemens bluetooth). Το έχω κάνει συνολικά 7 φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση και δεν το έχει ξανακάνει.Ούτε άσπρες οθόνες, ούτε τίποτα άλλο αν και το έχω ξεσκίσει

Η συνεργασία τηλεφώνου και HHB-600 άριστη (27€) για όσουν δεν αντέχουν τα 80€ (minimum) για αντίστοιχες συσκευές SonyEricsson

'Οταν εβγαλα την μπαταρία για να ξεκολήσει, έχασε την ρύθμιση sortcut που είχα βάλει στο δεξί του joystick.Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία ενώ δούλευε κανονικά και πάλι έχασε το sortcut

Η οθόνη του δείχνει να έχει μεγαλύτερες αντοχές σε μικροχτυπήματα απο άλλες συσκευές που είχα.Το κουβαλάω στην τσέπη του τζίν και δεν έχει πάθει το παραμικρό.Απο κατασκευής έχει 2 μικρά σημάδια (σαν τελίτσες) τα οποία τα είδα μετά απο πολύ πολύ προσεκτικό έλεγχο με το που έβγαλα την ζελατίνα. Επίσης δείχνει πάλι με προσεκτικό έλεγχο (με φακό) σκόνες στο εσωτερικό του.Αυτό σημαίνει όχι και τόσο καλές συνθήκες συναρμολόγησης

(Σημείωση: Η συσκευή ήταν σφραγισμένη απο την SE)

Το καπάκι της μπαταρίας θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στο κούμπωμα

Τα βύσματα του φορτιστή,hands-free,data cable δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα χαλαρώσουν με ότι συνεπάγεται αυτό

Τα βύσματα βγαίνουν τραβώντας προς τα πίσω όπως λέει το αγγλικό manual και όχι "ισια προς τα επάνω" όπως λέει το ελληνικό

Επίσης δεν μου αρέσει ο τρόπος που "κάθεται" το τηλέφωνο. Είναι όλο στον αέρα και στηρίζεται στο καπάκι της κάμερας

Η πλοήγηση στα μενού (φόρτωση φωτογραφίας, αλλαγή οριζόντια-κάθετα, ζούμ) παρουσιάζει μια μικρή καθυστέρηση που δεν είναι και τόσο ενοχλητική

Το αρχείο κωδικών (το αντίστοιχο πορτοφόλι της NOKIA) δεν δέχεται πάνω απο 15 χαρακτήρες και δέν δέχεται ελληνικά

Η μπαταρία του δείχνει πολύ καλή. Εδώ και 24 ώρες που το άφησα να ηρεμήσει, δουλεύει με ενεργοποιημένο bluetooth συνεχώς και απο 100% έχει πάει στο 87% με συνολικά 7 λεπτά ομιλίας

Δεν υπάρχουν "τριξίματα" στο κινητό. Είναι στιβαρή κατασκευή. Εξαίρεση αποτελεί το συρόμενο καπάκι της κάμερας που δεν θέλει και πολλά πολλά

Μεγάλο προσόν και κριτήριο για την αγορά του, η αναβάθμιση λογισμικού απο τον χρήστη

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος έως τώρα...

Δημήτρης

Αυτο με τα shortcuts το παθαινει και ο αδερφος μου οταν κλεινει, και ξανα ανοιγει το τηλεφωνο!

Ποια ειναι η λυση;

Αυτο με τα shortcuts το παθαινει και ο αδερφος μου οταν κλεινει, και ξανα ανοιγει το τηλεφωνο!

Ποια ειναι η λυση;

γρηγορα στον γιατρο!! το κινητο ειναι αρρωστο και θελει την αντιβιωση του!!

..δηλαδη αναβαθμιση;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K750i