Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι αλλου βλεπω Κ750 και αλλου K750i Υπαρχει καποια διαφορα ?

Καλώς ήλθες στο φόρουμ. :)

Μόνο Κ750i υπάρχει απλά για λόγους ευκολίας οι περισσότεροι το αναφέρουν Κ750.

129026.png?1640591734

Παιδάκια,για οποιον ενδιαφέρεται...χτες μου ήρθε η 2Gb duo pro-high speed-PsP που αγόρασα από το ebay!! :shifty:

Η καρτούλα φυσάει...και την βρήκα με 150,περίπου,ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά!!) ;)

Παιδάκια,για οποιον ενδιαφέρεται...χτες μου ήρθε η 2Gb duo pro-high speed-PsP που αγόρασα από το ebay!! :shifty:

Η καρτούλα φυσάει...και την βρήκα με 150,περίπου,ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά!!) ;)

re c fostirop mporeis na gemiseis tin karta (vale 1,5-1,8 Gb) na mas peis pws paei to kinito apo taxytita otan to msduo einai fortwmeno?

Koita kai ta thumbnails stis fwto an ta fortwnei grigora...

thanks!!! :cool:

Get a life...

exei brei kaneis stin ellada se magazi na pouliounte ta akoustika tou W800 ksexorista?!

kai an nai poso ta brike?

So this is how liberty dies, with thunderous applause

re c fostirop mporeis na gemiseis tin karta (vale 1,5-1,8 Gb) na mas peis pws paei to kinito apo taxytita otan to msduo einai fortwmeno?

Koita kai ta thumbnails stis fwto an ta fortwnei grigora...

thanks!!! :cool:

Ok φιλε αλλά θα περιμένεις λίγο, μόλις συμμαζέψω την μουσική μου θα περάσω αρκετά στην κάρτα και θα σου πω!!! :)

Λοιπόν, μόλις αγόρασα το κινητό (σύνδεση Cosmote) και έχει περασμένη την R1N035 prgCXC125952_EU_ 1_CL.

Χρειάζεται να κάνω update αυτή τη στιγμή;

Καλορίζικο! Όχι δεν χρειάζεσαι είναι η τελευταία , αν και λένε ότι σε λίγο καιρό θα βγεί καινούργια,έτσι μου είπαν στην SE.
:love:

Εχω εγκατεστημένη την R1N035. Τελευταία αντιμετωπίζω συχνά το εξής πρόβλημα:

Οταν με καλούν δεν ακούγεται ήχος, μόνο δόνηση. Αν απαντήσω δεν ακούω φωνή αλλά ούτε και με ακούνε. Κλείνω το κινητό για κάνω reset και μετά δεν ανοίγει με τίποτα, εκτος αν βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία. Ολα μετά λειτουργούν κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει συχνά - πυκνά κι ένας φίλος με το ίδιο κινητό και update. Εχει συμβεί τίποτα; Γνωρίζει κανείς κάτι;

Στο sms δεν μπορω να βρω το τελικο ς. Δεν θελω να το γραψω απο το Αγγλικο λεξικο.Oταν βαζω ελληνικο Τ9 την τεξη με καταληξη ς μου γραφει ολοκληρη την λεξη στα ελληνικα και το ς απο το αγγλικο.Μας κοροιδευουν? η υπαρχει καπου και δεν μπορω να το βρω.

Στο sms δεν μπορω να βρω το τελικο ς. Δεν θελω να το γραψω απο το Αγγλικο λεξικο.Oταν βαζω ελληνικο Τ9 την τεξη με καταληξη ς μου γραφει ολοκληρη την λεξη στα ελληνικα και το ς απο το αγγλικο.Μας κοροιδευουν? η υπαρχει καπου και δεν μπορω να το βρω.

F.A.Q.: Sony Ericsson Κ750i/W800 ερώτηση 30, με την συμπλήρωση ότι κανένα SE ΠΟΤΕ δεν είχε δυνατότητα εισαγωγής τελικού "ς" , ούτε στα SMS ούτε στις επαφές, παρά μόνο μέσω Τ9 και μόνο από το K700 και μετά (το Τ610 και Τ630 δεν είχαν τέτοια δυνατότητα).!

Μονο μεσω του Ελληνικού Τ9 θα βγάλεις ελληνικό 'ς'. Πάτα το πλήκτρο 7 μία φορά και θα δεις οτι με το Stick μπορεις να επιλέξεις ποιο γράμμα θες να πληκτρολογήσεις. Μεταξύ αυτών και το 'ς'. Αρκεί να έχεις ελληνική γλώσσα και Τ9 ενεργοποιημένο.

Επειδή όμως παίζει να κατάλαβα λάθος το πρόβλημα σου, μήπως εννοείς οτι τις λέξεις που πας να γράψεις μέσω Τ9 στις βγάζει με αγγλικό 'ς'? Στο Vdlive δεν μπορω να γράψω πεζά γράμματα οποτε δεν μπορω να βοηθήσω σε αυτη τη περίπτωση.

Εχω εγκατεστημένη την R1N035. Τελευταία αντιμετωπίζω συχνά το εξής πρόβλημα:

Οταν με καλούν δεν ακούγεται ήχος, μόνο δόνηση. Αν απαντήσω δεν ακούω φωνή αλλά ούτε και με ακούνε. Κλείνω το κινητό για κάνω reset και μετά δεν ανοίγει με τίποτα, εκτος αν βγάλω και ξαναβάλω την μπαταρία. Ολα μετά λειτουργούν κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει συχνά - πυκνά κι ένας φίλος με το ίδιο κινητό και update. Εχει συμβεί τίποτα; Γνωρίζει κανείς κάτι;

Κανένας ρε παιδιά με το ίδιο πρόβλημα;

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα.Μου έρχεται ένα αρχείο που μου λέει να το ανοίξω,του τύπου 39Ι1512.sls.Τι αρχείο είναι αυτό?Δεν το φορτώνω βέβαια γιατί... :blink: Ξέρει κανείς κάτι?
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Κανένας ρε παιδιά με το ίδιο πρόβλημα;

Μπορείς να μας πεις την έκδοση της R1N035 που έχεις ?

Θα την βρείς με >*<<*<* κάτω ακριβώς από την έκδοση της κάμερας.

Η δικία μου έκδοση (από τις αρχικές) είναι:

ITP

CXC 125 932 R1B

και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αντίθετα αρκετοί φίλοι που έκαναν τώρα τελευταία την αναβάθμιση έχουν διάφορα προβλήματα.

Έχω την υποψία ότι υπάρχουν περισσότερες της μιας εκδόσεις R1N035 από την στιγμή που έγω με την R1B δεν έχω πρόβλημα ενώ οι φίλοι με την R1E έχουν!!!

Εγώ έχω την R1N035 - CXC 125 932 RID με κανένα απολύτως πρόβλημα

Η αναβάθμιση έγινε μόλις είχε βγεί στον server.

Το κινητό είναι de-vodated :)

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα.Μου έρχεται ένα αρχείο που μου λέει να το ανοίξω,του τύπου 39Ι1512.sls.Τι αρχείο είναι αυτό?Δεν το φορτώνω βέβαια γιατί... :blink: Ξέρει κανείς κάτι?

Ειναι ΙΟΣ .... που ομως επιρεαζει τα κινητά με λειτουργικό SYMBIAN.

Ειναι αυτομεταδιδόμενος μεσω ΒΤ. Καθε φορά που θα εντοπίσει ενα κινητό με ανοιχτό ΒΤ κανει απόπειρα να του στειλει (με διαφορετικό όνομα κάθε φορά) ένα αρχειο με προέκταση .SIS .

1 Συνέπεια. Το κινητό που έχει τον ΙΟ λειτουργεί πάρα πολύ αργά...λες και έχει φορτώμενα στην μνημη τα απειρα προγράμματα.

2. Τελέιώνει η μπαταρία του πάρα πολύ γρήγορα....αφου το ΒΤ ψάχνει συνέχεια για άλλες συσκευές.

Η λύση για τις συσκευές (που έχουν τον ΙΟ) είναι να φορμάρουν την εξωτερική μνήμη τους και να κάνουν ένα MASTER RESET στο κινητό τους.

Μακρια απο εμάς να ναι.

Εγώ έχω την R1N035 - CXC 125 932 RID με κανένα απολύτως πρόβλημα

Η αναβάθμιση έγινε μόλις είχε βγεί στον server.

Το κινητό είναι de-vodated :)

Αυτή είναι καινούργια έκδοση λογισμικού;;;

Μπορείς να μας πεις την έκδοση της R1N035 που έχεις ?

Θα την βρείς με >*<<*<* κάτω ακριβώς από την έκδοση της κάμερας.

Η δικία μου έκδοση (από τις αρχικές) είναι:

ITP

CXC 125 932 R1B

και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αντίθετα αρκετοί φίλοι που έκαναν τώρα τελευταία την αναβάθμιση έχουν διάφορα προβλήματα.

Έχω την υποψία ότι υπάρχουν περισσότερες της μιας εκδόσεις R1N035 από την στιγμή που έγω με την R1B δεν έχω πρόβλημα ενώ οι φίλοι με την R1E έχουν!!!

Εγώ εχω την R1N035-CXC 125 932 R1A038 και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν από διάφορα Themes από net που δεν μου έδειχνε τους τίτλους των φωτογραφιών μέσα στον φάκελο,αλλά διορθώθηκε αφου δεν ξαναπέρασα τα Themes αυτά. Να σας ρωτήσω κάτι, κατά την ηχογράφηση για τα φωνητικές εντολές λέει μιλήστε μετά τον τόνο,εμένα αυτός ο τόνος δεν ακούγεται,συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό???

:love:

Πώς γίνεται να ακούγονται οι εισερχόμενες κλήσεις στα ακουστικά;

Το ρωτάω αυτό γιατί τώρα που τo handsfree είναι συνδεδεμένο και είναι ενεργοποιημένο το προφίλ "handsfree", όταν δέχομαι κλήση ακούγεται μόνο το μεγάφωνο του κινητού, με αποτέλεσμα όταν φοράω τα ακουστικά και έχω το κινητό σε κάποια τσέπη να μην αντιλαμβάνομαι την εισερχόμενη κλήση!

Πώς γίνεται να ακούγονται οι εισερχόμενες κλήσεις στα ακουστικά;

Το ρωτάω αυτό γιατί τώρα που τo handsfree είναι συνδεδεμένο και είναι ενεργοποιημένο το προφίλ "handsfree", όταν δέχομαι κλήση ακούγεται μόνο το μεγάφωνο του κινητού, με αποτέλεσμα όταν φοράω τα ακουστικά και έχω το κινητό σε κάποια τσέπη να μην αντιλαμβάνομαι την εισερχόμενη κλήση!

Ενεργοποιησε την αθορυβη λειτουργια και ο ηχος θα ερχεται στα ακουστικα.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i