Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια ερωτηση επειδη ειμαι στο ψαξιμο για να παρω το κ750 η το 800..τι να κανω δεν ξερω στο 800 κολλαω στην εμφανιση του αλλα στο κ750 αποτι ακουω εχει αρκετα προβληματα.ειναι οντως ετσι??δουλεψα και τα 2 απο κοντα και νομιζω οτι το 800 εχει πιο γρηγορο μενου ετσι μου φανηκε..δεν ξερω βοηθειστε με!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα Κ750i vodafone live και μου είπαν ότι κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα το οποίο βγάζει την πλατφόρμα του VL και αφήνει μόνο της SE ώστε να μπορεί να παίζει και mp3. Μπορώ να βρώ κάπου αυτό το πρόγραμμα;

Ευχαριστώ

παιδια μια ερωτηση επειδη ειμαι στο ψαξιμο για να παρω το κ750 η το 800..τι να κανω δεν ξερω στο 800 κολλαω στην εμφανιση του αλλα στο κ750 αποτι ακουω εχει αρκετα προβληματα.ειναι οντως ετσι??δουλεψα και τα 2 απο κοντα και νομιζω οτι το 800 εχει πιο γρηγορο μενου ετσι μου φανηκε..δεν ξερω βοηθειστε με!!!

εγω στην θεση σου θα επαιρνα το w800i,γιατι γενικοτερα ειναι πιο "γρηγορο"εχει καλυτερο joystic,και επισης οτι ειναι walkman με δωρο μια καρτουλα 512 ΜΒ και προσφερετε σε πολυ καλη τιμη αυτη την εποχη στα 374 euro!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα Κ750i vodafone live και μου είπαν ότι κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα το οποίο βγάζει την πλατφόρμα του VL και αφήνει μόνο της SE ώστε να μπορεί να παίζει και mp3. Μπορώ να βρώ κάπου αυτό το πρόγραμμα;

Ευχαριστώ

καλησπερα.μπορεις να κοιταξεις εδω .επισης εδω .και εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρόσθεσα μια φωτο σε μια επαφή αλλά δεν ξέρω πως να τη βγάλω... Καμιά συμβουλή;

πηγαινεις στο ονομα που θελεις,πατας -->επιλογες-->προβολη&επεξεργασια-->πηγαινεις φωτογραφια-->επεξεργασια-->διαγραφη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω 2 ερωτησεις:

1) Ειναι original οι προσοψεις, ή σε κανα δυο μερες θα αρχισει να ξεβαφει;

2) Ποιο ακριβως κατσαβιδι ειναι αυτο το Τ6; Το σταυροκατσαβιδο; Για να βγει η μπροστα η προσοψη, αποτι ειδα, χρειαζεται ενα κατσαβιδι σαν αστερακι

Όχι,οι προσόψεις δεν είναι original έστω κι αν έτσι τις διαφημίζουν στο site

τους,σου μιλάω εκ πείρας ;) .Όσο για το Τ6 σου έχει ήδη απαντήσει ο xamurabi...

Δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να σου απαντήσει με 100% σιγουριά. Το πιό λογικό είναι να υποθέσουμε οτι επειδη το κ750 κυκλοφόρησε πολούς μήνες νωρίτερα απο το w800, να υπήρξαν πολλές διαφορετικές κατασκευαστικές παρτίδες, μερικές απο τις οποίες παρουσιάσαν μεμονωμένα προβλήματα. Και με αυτή το λογική, το νεότερο w800 αλλα και οι τελευταίες παρτίδες του K750, θα πρέπει να έχουν την ίδια ποιότητα και ν παρουσιάζουν την ίδια πιστότητα. Σκέψου λοιπόν τις πολλές παρτίδες του κ750 και την μία (αντε δυο) του w800 και καταλαβαίνεις οτι τα περισσότερα προβλήματα αφορούν τις παλίοτερες συσκευές κ750 (όταν το w800 δεν υπήρχε καν).

Την απόλυτη απάντηση δεν θα την πάρουμε μάλλον ποτέ. Εαν δεν λάβεις υπόψιν την εμφάνιση, θα έλεγα οτι το w800 με την 512mb καρτούλα, είναι καλύτερη επιλογή οικονομικά (και μουσικά). Βέβαια παίζει να είσαι κάπως απαιτητικός και να θες να αγοράσεις κάρτα 1gb, οπότε και θα πληρώσεις παραπάνω, και θα σου βγει κάπως "αχρηστη" η 512mb. Απο προβλήματα, θα έλεγα οτι και τα δυο κινητά κινούνται πλέον στα ίδια πλαίσια, αρκει να βρεις κάποια προσφατη παρτίδα του κ750. Έχε υπόψιν οτι με το καιρό, θα βελτιωθούν και οι W800 παρτίδες, οπότε τρέχα γύρευε. Ρίσκο. Σαν καλός καταναλωτής θα ρισκάρεις :(

Παιδια το κινητο μου τριζει!! :cry:

Απο τη δεξια πλευρα, απο το τελος της οθονης (λιγο πιο πανω απο το δεξι πληκτρο) εως το κουμπι C ειναι λιγο σαν "ξεχαρβαλομενο" και τριζει. Δεν ειναι τιποτα τραγικο αλλα ειναι ενοχλητικο να το χειριζεσαι και να τριζει :w00t: Τι να κανω?? Να το γυρισω πισω? Ή να δοκιμασω να βιδωσω τη βιδα κατω απο το καπακι? :cry:

Σας ευχαριστω πολυ παιδες!

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδια το κινητο μου τριζει!! :cry:

Απο τη δεξια πλευρα, απο το τελος της οθονης (λιγο πιο πανω απο το δεξι πληκτρο) εως το κουμπι C ειναι λιγο σαν "ξεχαρβαλομενο" και τριζει. Δεν ειναι τιποτα τραγικο αλλα ειναι ενοχλητικο να το χειριζεσαι και να τριζει :w00t: Τι να κανω?? Να το γυρισω πισω? Ή να δοκιμασω να βιδωσω τη βιδα κατω απο το καπακι? :cry:

file mou distixos etsi ine se ola.. den nomizo oti mporis na paremvis.. odos se kapies fasis ine eknevristiko..

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

file mou distixos etsi ine se ola.. den nomizo oti mporis na paremvis.. odos se kapies fasis ine eknevristiko..

Τριζει και εσενα στο ιδιο σημειο? :(

kalimera se olus, ksimeroni mia orea mera simera logo oti poli apo mas den dulevun kai den pame simera sti sxoli ti eftixia :w00t: :w00t: !!

lipon pedia anakalipsa (tora tha mu pite siga tin anakalipsi!)oti to k750 mu den mou stelni minima me 160 xraktires alla me 60 :p

pira tin sony ericsson alla tha xriasti na mou to kratisun! :cry:

mipos iparxi kapios tropos na kano monos mou kati???? :w00t:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

πηγαινεις στο ονομα που θελεις,πατας -->επιλογες-->προβολη&επεξεργασια-->πηγαινεις φωτογραφια-->επεξεργασια-->διαγραφη.

Πάω στο όνομα που θέλω και έχει επιλογή "πρόσθετα" και μέσα έχει Επεξεργασια επαφης αλλα δεν βλεπω πουθενα επιλογη για φωτο!!!

Πάω στο όνομα που θέλω και έχει επιλογή "πρόσθετα" και μέσα έχει Επεξεργασια επαφης αλλα δεν βλεπω πουθενα επιλογη για φωτο!!!

Πάτα επεξεργασία επαφής, δεξιά με το μοχλό 2 φορές και θα βγείς στην εικόνα..θέλει και λίιιιιιγο ψάξιμο το κινητό :)

Όταν μιλάτε με τα handsfree, σας έχει πει κάποιος απο τους συνομιλητές σας ότι ακούει ένα σιγανό εκνευριστικό σφύριγμα?Αυτό εγώ δεν το ακούω,μόνο ο συνομιλητής μου και όφείλεται στα handsfree,άρα έχουν κάποιο πρόβλημα ή έτσι είναι γενικά η συνομιλία με αυτά(θορύβους κτλ.)? :(

Ευχαριστώ

Επίσης, έχεις την εξής εναλλακτική:

Αντί να βγάλεις τελείως την πλατφόρμα του live (αποκτώντας ένα καθαρό κινητό, χάνοντας όμως την εγγύηση), μπορείς απλά να χρησιμοποιείς την εφαρμογή DRM Packager (εγκατάσταση στο PC). Είναι μια εφαρμογή που προσθέτει "πνευματικά δικαιώματα" στα mp3 που θέλεις, έτσι ώστε παίζουν σαν ήχοι κλήσης στο K750 χωρίς να πειράξεις καθόλου το software του τηλεφώνου ή να βγάλεις το live.

Αν χρειάζεσαι την εφαρμογή, κάνε ένα search στο google (π.χ. drm packager sony ericsson). Ένα από τα sites που πέτυχα εγώ για download είναι το http://home.tiscali.ch/tutorials/drm_packager_1_21.zip

Οδηγίες χρήσης στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1090325#post1090325 (#4027) και στο http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=78791

Πάτα επεξεργασία επαφής, δεξιά με το μοχλό 2 φορές και θα βγείς στην εικόνα..θέλει και λίιιιιιγο ψάξιμο το κινητό :)

Ναι όντως θέλει λίγο ψάξιμο... Ευχαριστώ πολύ πάντως! :)

kalimera se olus, ksimeroni mia orea mera simera logo oti poli apo mas den dulevun kai den pame simera sti sxoli ti eftixia :w00t: :w00t: !!

lipon pedia anakalipsa (tora tha mu pite siga tin anakalipsi!)oti to k750 mu den mou stelni minima me 160 xraktires alla me 60 :p

pira tin sony ericsson alla tha xriasti na mou to kratisun! :cry:

mipos iparxi kapios tropos na kano monos mou kati???? :w00t:

Υποθέτω, έχεις απενεργοποιήσει τους "εθνικούς χαρακτήρες", έτσι; (Αποστολή Νέου \ Πρόσθετα \ Εθνικοί χαρακτήρες)

Όταν μιλάτε με τα handsfree, σας έχει πει κάποιος απο τους συνομιλητές σας ότι ακούει ένα σιγανό εκνευριστικό σφύριγμα?Αυτό εγώ δεν το ακούω,μόνο ο συνομιλητής μου και όφείλεται στα handsfree,άρα έχουν κάποιο πρόβλημα ή έτσι είναι γενικά η συνομιλία με αυτά(θορύβους κτλ.)? :(

Αυτό συμβαίνει κάποιες φορές με τα handsfree (όλα), αφού έχουν σχετικά ευαίσθητα μικρόφωνα και "μαζεύουν" ήχους από το περιβάλλον, αλλά δεν ξέρω αν αυτό που περιγράφεις είναι κάτι πιο έντονο. Δοκίμασες αν το κάνει ανεξάρτητα από το χώρο που βρίσκεσαι; Πχ μήπως όταν το κάνει βρίσκεσαι δίπλα σε κάποιο aircondition ή άλλο μηχάνημα; Εμένα το handsfree του σταθερού δίνει ένα ελαφρό βόμβο από το... blower του pc - όταν πάω σε άλλο δωμάτιο σταματάει. Άβυσσος η ψυχή του handsfree...

Καταρχήν χαιρετώ το forum.

Είμαι και εγώ κάτοχος του k750 με R1N φορεμένη.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα (αν είναι πρόβλημα δεν ξέρω) κάθε φορά που συνδέω το κινητό με το pc για μεταφορά αρχείων αυτό φορτίζει. Η μεταφορά αρχείων από και προς το κινητο γίνεται κανονικά αλλά ταυτόχρονα φορτίζει.

Πηρα το service της ericsson και μου είπαν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό και κάποιο βραχυκύκλωμα έχει γίνει και να το παώ απο έκει να το δουν, δεντους εμπιστέυομαι όμως ρε παιδιά για αυτό ζητάω τα φώτα σας.

Είναι φυσιολογικό να φορτίζει ταυτοχρονα το κινητό όταν μεταφέρω αρχεία; και αν ναι δεν την σκίζω την μπαταρία με αυτον τον τρόπο;

Και εγω έχω ακριβως την ιδια περιπτωση.....k750 με R1N , και πλεον το συγχρονιζω με το ΒΤ, και στελνω και ΜΡ3 με το ΒΤ(οταν βαριεμαι να βγαλω την μνημη και να τα περασω απο το card reader)

Πιστευω οτι ηταν καιρος πλεον να αλλαξω απο smartphone σε κανονικα κινητα, γι αυτό και πήρα το Κ750ι, αλλα τελικα αυτό ειναι πιο smart απο τα προηγούμενα μου, που τα φορτιζα καθε μερα, και ήταν και τεραστια.

Ασε που φοβαμαι μην το χάσω, τοσο μικρο που ειναι.

Και σε μενα φορτιζει οταν μεταφερω αρχεια και δεν γουσταρω!! Υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησουμε?

• The title was changed to Sony Ericsson K750i