Jump to content

katerina_b

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katerina_b

  • Ημ. Γέννησης 31/10/1980

katerina_b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εγώ κάνω ασφαλή κατάργηση. Σήμερα που το πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα μου είπαν ότι μπορεί να τράβηξε ιό από το internet αλλά δεν παίζει σαν πιθανότητα γιατί στον υπολογιστή που το δούλευα δεν είχα σύνδεση. Από αρχεία πάντως δεν κατάφεραν να σώσουν κάτι σημαντικό. Μόνο κάτι εικόνες που είχα μέσα. (και μου ήταν εντελώς άχρηστες!!!!!!!!!!)
  2. Καλησπέρα παιδιά. Selespeed το ίδιο έπαθα κι εγώ με το δικό μου στικάκι πριν απο λίγο. Ενώ το δούλευα κανονικά, μόλις τελείωσα την δουλειά μου το έλεγξα ότι όλα ήταν εντάξει και πήγα σπίτι. Το έβαλα στο pc και μου έβγαλε υπερβολικά πολλά αρχεία και φακέλους μέσα στο στικάκι, με κάτι τρελά μεγέθη. :(:( Το στικάκι μου είναι 1GB, myflash, αγορασμένο πριν απο 15 μέρες. :mad: Αν βρήκες τρόπο να σώσεις τα αρχεία σου μπορείς να μου πεις κι εμένα; :cry::cry::cry: Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι με περιμένει για να ξανακάνω τα αρχεία που είχα μέσα.:cry::cry::cry: Και εγώ δεν το είχα στην τσάντα. Επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια το είχα με κορδόνι στο λαιμό απο το πρωί μέχρι το βράδυ. (οπότε δεν βρέθηκε κοντά σε κλειδιά ή κάτι άλλο).
  3. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Έχω ίδια σύνδεση με σένα και στην αρχή χρησιμοποιούσα το modem της sagem. Αλλά αφού δεν μπορούσα να πιάσω ταχύτητες και στο torrent δεν μου άνοιγε και port έβαλα ένα modem - router της level One και ησύχασα... Τουλάχιστον έχω πιιο γρήγορες ταχύτητες απο όσο είχα με το modem. Τις ταχύτητες που λέει δεν τις έχω δει ακόμη να δουλεύουν πραγματικά.
  4. To active sync μπορείς να το ψάξεις μέσω γούγλε. Ψάξε για την έκδοση 4.0 ή 4.1. Ελληνικό πληκτρολόγιο ούτε το δικό μου είχε αλλά έβαλα το Ιnfomanos Greek Keyboard που μου έδινε το πρόγραμμα του GPS μέσα στην κάρτα (και είναι free απ' όσο ξέρω) και έμεινα ευχαριστημένη για όσο χρειάστηκε να γράψω κάτι με ελληνικούς χαρακτήρες. Όσο για το resco ρίξε μια ματιά στο site της resco.
  5. :confused: :confused: :confused: :confused: Για το firewall βρήκα ότι πρέπει να απενεργοποιήσω το firewall της Nvidia (ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε) και να ρυθμίσω το τείχος προστασίας των windows. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα πάω σπίτι και θα σας πω. Αυτό το dc τι είναι;:fool: :fool: :fool:
  6. Το είδα αυτό. Αναφέρθηκε και παραπάνω. Αλλά οι σελίδες του angelou δεν ανοίγουν, το emule δεν με ενδιαφέρει και το portforward μόνο με μπέρδεψε παραπάνω αντί να με βοηθήσει. Κάτι ακόμη. Ενώ κάνει upload, σε μικρή ταχύτητα βέβαια, δεν κάνει καθόλου download.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Ας κάνω και εγώ την ερώτησή μου. Έβαλα πρόσφατα conn-x 2048 με modem sagem f@st 800 στο σπίτι και το πρόγραμμα utorrent για κατέβασμα απο το BW. Το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει ένα κόκκινο εικονίδιο στο κάτω μέρος του torrent, το οποίο λέει ότι πρέπει να ανοίξω κάποιο port για να μπορέσω να συνδεθώ. Αυτό πως μπορώ να το κάνω; (απο antivirus χρησιμοποιώ το avast - αν χρειάζεται να απενεργοποιήσω κάποιο firewall θα σας παρακαλούσα να μου πείτε πως γίνεται). Επίσης, λόγω του ότι η τηλεφωνική σύνδεση είναι πολύ παλιά, δεν έχω μπρίζα στον τοίχο αλλά σε ένα κουτάκι εξωτερικό του ΟΤΕ έχω συνδεδεμένο το τηλέφωνο απ' όπου βγάζω δύο καλώδια για το ίδιο νούμερο (pstn γαρ) και το ένα απο τα δύο το έβγαλα απο την συσκεύη και το σύνδεσα στο modem. Συγνώμη αν κούρασα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει
  8. Να ρωτήσω κάτι άλλο. Κατέβασα κάποια αρχεία avi στο pc. Τα πέρασα στην κάρτα μνήμης (2gb) και την έβαλα στο mio p550. Ενώ τα παίζει κανονικά με το πρόγραμμα tcmp παρατήρησα ότι χάνει κάποια καρέ. (Ο ήχος παίζει κανονικά, η εικόνα δεν ανταποκρίνεται). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό;:worry:
  9. Τελικά το έλυσα με ένα hard reset. Απλά δεν περίμενα να το κάνω reset τόσο γρήγορα.
  10. Καλησπέρα παιδιά. Θα χρειαστώ και εγώ τη βοήθειά σας. Αγόρασα σήμερα το πρωί ένα mio p550 και ενώ μέχρι το μεσημέρι είχε κανονικά ήχο, απο κάποια στιγμή και μετά μου έβγαλε το ηχείο επάνω με ένα χ απο μπροστά. Το πατάω και μου δείχνει ότ ιείναι off. Οπότε ξαναπατάω, το κάνω on και μόλις πατήσω σε κάποιο σημείο της οθόνης μου ξαναβγάζει το χ. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω;
  11. crazygirl όταν λες "όλοι" δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι το 100% του ελληνικού πλυθυσμού στήνεται στην τηλεόραση κάθε βράδυ και παρακολουθεί. Αλλά ότι έχει δει έστω και μία φορά κάποιο επεισόδιο. Τουλάχιστον έτσι μπορεί να σχηματίσει άποψη και να εκφράσει γνώμη. Τώρα, αν σε έθιξα με το "όλοι" τότε συγνώμη!
  12. Πάντως παιδιά μετά απο 13 σελίδες γεμάτες καυγάδες, διαφωνίες, συμμαχίες κ.τ.λ. ένα πράγμα κατάλαβα. Όλοι βλέπετε Μαρία άσχετα απο το αν σας αρέσει ή όχι. Και κάπως έτσι καταφέρνει και μαζεύει τηλεθέαση. Υ.Γ. Και εγώ απο τους φανατικούς είμαι. Κάθε βράδυ στις 9 στήνομαι μπροστά απο την τηλεόραση.
  13. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχω ένα Κ750i vodafone live και μου είπαν ότι κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα το οποίο βγάζει την πλατφόρμα του VL και αφήνει μόνο της SE ώστε να μπορεί να παίζει και mp3. Μπορώ να βρώ κάπου αυτό το πρόγραμμα; Ευχαριστώ
  14. Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω ένα παιχνίδι, το lemonade tycoon σε *****ed version. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
×
×
  • Create New...