Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H kompina sendiaferei esena i to pws katorthwsa na ftiaksw apo k750 se w800 to kinito mou?I kompina gia na to parw 35 den einai tipota.Apla me tin anavathmisi kai me kalous miniaious logariasmous to pairneis..I magkia einai alli.Oxi auto.Anyway.osoi katalavan katalavan..psaxteite..

Οσο καλους λογαριασμους και αν εχεις, υπαρχει ενα μεγιστο χρηματικο ποσο που μπορεις να λαβεις για αναβαθμιση οπως λες. Και ειδικα στο V240 ;)

Το να ειναι μαγκια να αγοραζεις το Κ750 (που ειδικα στην περιπτωση σου ειναι αμφισβητισιμο) και να το μετατρεπεις σε W800 με προσοψεις κτλ κτλ... Για μενα κοπος ειναι παρα μαγκια οπως λες. Δωσε 50 euros παραπανω απο την αρχη και παρε ενα W800 αντι για ενα K750 :O

Γιατι βλεπεις, η διαφορα των 50-60 euros των 2 κινητων πως υπερκαλυπτεται αν θελεις να μετατρεψεις ενα Κ750 σε W800:

Αγορα καρτας Duo Pro 512MB ~ 70euros

Μετατροπη λογισμικου ~ 10 euros

Αγορα ακουστικων W800 ~ 30 euros

Κανε την προσθεση και ξαναδοκιμασε (αν θες φυσικα βαλε και την προσοψη σου μεσα στο κοστος) :rolleyes:

Dream big and dare to fail..

H kompina sendiaferei esena i to pws katorthwsa na ftiaksw apo k750 se w800 to kinito mou?I kompina gia na to parw 35 den einai tipota.Apla me tin anavathmisi kai me kalous miniaious logariasmous to pairneis..I magkia einai alli.Oxi auto.Anyway.osoi katalavan katalavan..psaxteite..

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον σε κανέναν "παλιό" του thread δεν έκανε εντύπωση η μετατροπή, γιατί απλά είναι κάτι ήδη γνωστό που έχει συζητηθεί ήδη και αναλυθεί πάρα πολύ. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό αποκλειστικό thread ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74992&page=1&pp=20 ) από την 1η Ιουλίου... Περιληπτικά, δες και την αναφορά του xamurabi (σελ.207, #4139).

Από την άλλη, ούτε κι εγώ έχω ακούσει ποτέ επιδότηση vodafone 330 ευρώ!!! Και είμαι χρηστης vodafone με συμβόλαιο 4 ωρών και συνήθως υπέρβαση χρόνου. Οπότε, σαφώς και θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για αυτό (αν, βέβαια, θέλεις να πεις).

Οσο καλους λογαριασμους και αν εχεις, υπαρχει ενα μεγιστο χρηματικο ποσο που μπορεις να λαβεις για αναβαθμιση οπως λες. Και ειδικα στο V240 ;)

Το να ειναι μαγκια να αγοραζεις το Κ750 (που ειδικα στην περιπτωση σου ειναι αμφισβητισιμο) και να το μετατρεπεις σε W800 με προσοψεις κτλ κτλ... Για μενα κοπος ειναι παρα μαγκια οπως λες. Δωσε 50 euros παραπανω απο την αρχη και παρε ενα W800 αντι για ενα K750 :O

Γιατι βλεπεις, η διαφορα των 50-60 euros των 2 κινητων πως υπερκαλυπτεται αν θελεις να μετατρεψεις ενα Κ750 σε W800:

Αγορα καρτας Duo Pro 512MB ~ 70euros

Μετατροπη λογισμικου ~ 10 euros

Αγορα ακουστικων W800 ~ 30 euros

Κανε την προσθεση και ξαναδοκιμασε (αν θες φυσικα βαλε και την προσοψη σου μεσα στο κοστος) :rolleyes:

Άσε που χάνεις και 2 χρόνια εγγύηση (άμα κάνει ο τεχνικός την "μαγκιά" και το ψάξει) :(

Ρε παιδιά, η μετατροπή απο κ750 σε w800 και το αντίστροφο είναι κάτι πολύ εφικτό ;) . Πωλούνται όλες οι προσόψεις και γίνονται και τρελοί συνδιασμοί αν έχεις όρεξη να σκαλίζεις τις προσόψεις όλη την ώρα :wacko: . Και ναι :) . Αλλάζουν και τα firmware και το K750 αποκτά μενου w800 και το αντίστροφο :D . Το οτι ένα μπασταρδεμένο Sony Ericsson, δεν μπορείς πλέον να το αναβαθμίσεις δωρεάν :confused: είναι το πρόβλημα και μάλιστα στα συνολικά έξοδα μετατροπής θα πρόσθετα και το κόστος μιας ή και δύο μελλοντικών αναβαθμίσεων :blink: (σιγά μην είσαι τοσο freak με τις μετατροπές και να μην λιγουρευτείς τα τελευταία firmware :lol: )

παιδια να ρωτησω κατι?σε ολα τα κινητα που ειναι κλειδωμενα απο την vodafone,px: sharp κλπ...αν μετατρεψω τα mp3 σε .drm θα τα παιζουν ως ηχο κλησης?help me pls:-)))

παιδια να ρωτησω κατι?σε ολα τα κινητα που ειναι κλειδωμενα απο την vodafone,px: sharp κλπ...αν μετατρεψω τα mp3 σε .drm θα τα παιζουν ως ηχο κλησης?help me pls:-)))

Το συγκεκριμένο DRM Packager το έχει φτιάξει η SE. Υποθέτω ότι κάνει μόνο για τα τφ της SE. Από κει και πέρα, ίσως οι άλλες εταιρίες να έχουν φτιάξει δικές τους αντίστοιχες εφαρμογές. Πάντως, το πιο σλίγουρο είναι να βρεις κάποιον με κλειδωμένο τφ (όχι SE) και να τον βάλεις να δοκιμάσει ένα .dm (υπάρχουν αρκετά από αυτά έτοιμα σε briefcases χρηστών).

Το συγκεκριμένο DRM Packager το έχει φτιάξει η SE. Υποθέτω ότι κάνει μόνο για τα τφ της SE. Από κει και πέρα, ίσως οι άλλες εταιρίες να έχουν φτιάξει δικές τους αντίστοιχες εφαρμογές. Πάντως, το πιο σλίγουρο είναι να βρεις κάποιον με κλειδωμένο τφ (όχι SE) και να τον βάλεις να δοκιμάσει ένα .dm (υπάρχουν αρκετά από αυτά έτοιμα σε briefcases χρηστών).

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Παύλο :D

Σε SHARP πάντως δεν παίζει!

Πως μπορω να μαθω ποτε κατασκευαστηκε το κινητο μου? Πως μπορω να σιγουρευτω οτι δεν εχει ξαναχρησιμοποιηθει? Ευχαριστω! :)

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον σε κανέναν "παλιό" του thread δεν έκανε εντύπωση η μετατροπή, γιατί απλά είναι κάτι ήδη γνωστό που έχει συζητηθεί ήδη και αναλυθεί πάρα πολύ. Μάλιστα, υπάρχει και σχετικό αποκλειστικό thread ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74992&page=1&pp=20 ) από την 1η Ιουλίου... Περιληπτικά, δες και την αναφορά του xamurabi (σελ.207, #4139).

Από την άλλη, ούτε κι εγώ έχω ακούσει ποτέ επιδότηση vodafone 330 ευρώ!!! Και είμαι χρηστης vodafone με συμβόλαιο 4 ωρών και συνήθως υπέρβαση χρόνου. Οπότε, σαφώς και θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για αυτό (αν, βέβαια, θέλεις να πεις).

mpori o filos o kxbgr na exi eteriko programa... giati oi dikoi mou exoun eteriko stin vodafone (3 sindesis), pira to kinito me anavathmisi dinodas mono 55 euro... :O

Often imitated, never duplicated...

ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck:

Να κανω κι εγω με την σειρα μου μια ερωτηση. :O

Στο Ρ910i υπηρχε μια επιλογη που "εσβηνε" το GPRS (την μπλε μπαρα πανω απο το σημα) για εξοικονομηση μπαταριας. Βεβαια, οποτε ερχοταν ή εστελνες MMS, αυτοματως γινοταν παλι μπλε η μπαρα και μολις τελειωνε η αποστολη/ληψη ξαναεσβηνε. Φυσικα αυτο ηταν μεσα στις επιλογες του τηλεφωνου, δεν μιλαω για εξτρα προγραμμα. Με αυτον τον τροπο γλυτωνες αρκετη μπαταρια. ;)

Στο Κ750i υπαρχει καποια τετοια επιλογη? Απο που ρυθμιζεις το GPRS??

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Στο Ρ910i υπηρχε μια επιλογη που "εσβηνε" το GPRS (την μπλε μπαρα πανω απο το σημα) για εξοικονομηση μπαταριας. Βεβαια, οποτε ερχοταν ή εστελνες MMS, αυτοματως γινοταν παλι μπλε η μπαρα και μολις τελειωνε η αποστολη/ληψη ξαναεσβηνε. Φυσικα αυτο ηταν μεσα στις επιλογες του τηλεφωνου, δεν μιλαω για εξτρα προγραμμα. Με αυτον τον τροπο γλυτωνες αρκετη μπαταρια. ;)

Θα ήταν πολύ καλό να γίνονταν και στο Κ750i αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή στο τηλέφωνο που να ρυθμίζει το GPRS.

Δοκίμασε:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΜΟΝΟ GSM

Αν είναι αυτό που εννοείς :O

Μόλις γύρισα από το εξωτερικό, Χονγκ Κονγκ όπου είδα το Κ750i σε ασημί. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου στις προηγούμενες σελίδες αλλά το ασημί είναι πραγματικά πολύ πιο όμορφο από το μαύρο !
Life is a game

Μόλις γύρισα από το εξωτερικό, Χονγκ Κονγκ όπου είδα το Κ750i σε ασημί. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου στις προηγούμενες σελίδες αλλά το ασημί είναι πραγματικά πολύ πιο όμορφο από το μαύρο !

Καλός μας ήρθες! :)

Καμια φωτό τράβηξες?!! :O

Καλός μας ήρθες! :)

Καμια φωτό τράβηξες?!! :O

Ευχαριστώ fostirop.

Οχι, δεν τράβηξα :( . Το είδα σε Χονγκ Κονγκ και Κίνα τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα είχε κυκλοφορήσει και εδώ. Θα ψάξω από κάποιο site στο Χονγκ Κονγκ και θα σας ενημερώσω. :sorry:

Life is a game

http://www.ssergio.com/got/se/k750/IMG_2981.JPG

Καλό είναι και το ασημί. Θέμα προσωπικού γούστου είναι. :)

Και μία ακόμη: http://imgs.idnes.cz/telefony/A050318_DNO_SE_K750I_OLDAL_N.JPG

Σε αυτήν είναι αρκετά όμορφο!

Και μία ακόμη: http://imgs.idnes.cz/telefony/A050318_DNO_SE_K750I_OLDAL_N.JPG

Σε αυτήν είναι αρκετά όμορφο!

Αν μη τι αλλο θα ξεχωριζε το κινητο σου στην Ελλαδα η θα το περνουσαν για καποιο αλλο μοντελο :p

Ομορφο οντως :O

Να ρωτήσω και γω κάτι,

υπάρχει δυνατότητα στην αναζήτηση ονομάτων στις επαφές να γράφουμε και με μικρά, γιατί αλλιώς η αναζήτηση περιορίζεται στο πρώτο κεφαλαίο γράμμα?

Πραγματικά, μου φαίνεται παράξενη η αναζήτηση στις επαφές στο k750i, όπως και η ταξινόμησή τους. Στο 3650 μπορούσα να αναζητήσω και με μικρά και στα αποτλέσματα συμπεριλάμβανε και ονόματα και επίθετα, ενώ στο k750i ότι είναι πρώτο.

Λίγο απογοητευτικό σε αυτόν τον τομέα.

Και στην Ιταλια πουλιεται κανονικα σε ασημι αλλα οπως το ειδα προτιμω το μαυρο..

Και κάτι ακόμα, υπάρχει διαφορά μεταξύ των καρτών memory stick duo pro και memory stick duo pro gaming. Γιατί στις φωτογραφίες φαίνονται ίδιες και οι gaming είναι λίγο φθηνότερες. To k750i παίζει και με τις gaming άραγε?

Και κάτι ακόμα, υπάρχει διαφορά μεταξύ των καρτών memory stick duo pro και memory stick duo pro gaming. Γιατί στις φωτογραφίες φαίνονται ίδιες και οι gaming είναι λίγο φθηνότερες. To k750i παίζει και με τις gaming άραγε?

Το πλαισιο εχει 2 ολοιδιες καρτες στο site του. 1GB pro duo. H μια εκανε 135 και η αλλη 10 euros πιο φθηνα. Πηγα και ρωτησα, και φυσικα η δευτερη ηταν εκτος stock και προοριζοταν για το PSP...

Μια χαρα δουλευουν και οι 2, απλα εχουν βαλει τη ταμπελα gaming για να λενε οτι ειναι psp compatible. Εγω εχω lexar 512mb gaming.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i