Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας κ απο μενα(Υποψήφιος SonyEρικσονάκιας).

Μάλλον αυριο θα αγορασω το Κ750ι.

Όμως ειδα στο site του Γερμανου το εξης: "Τηλεφωνικός κατάλογος (καταχωρήσεις): 500". :!:

Ισχύει κατι τετοιο παιδια?-Εγω εχω πανω απο 560 τηλεφωνα γραμμενα στο 6230 μου(λογω επαγγελματος)και τα χρειαζομαι ολα!!! :(

Δες τε κι εσεις για του λογου το αληθες ΕΔΩ :!:

Γεια σας κ απο μενα(Υποψήφιος SonyEρικσονάκιας).

Μάλλον αυριο θα αγορασω το Κ750ι.

Όμως ειδα στο site του Γερμανου το εξης: "Τηλεφωνικός κατάλογος (καταχωρήσεις): 500". :!:

Ισχύει κατι τετοιο παιδια?-Εγω εχω πανω απο 560 τηλεφωνα γραμμενα στο 6230 μου(λογω επαγγελματος)και τα χρειαζομαι ολα!!! :(

Δες τε κι εσεις για του λογου το αληθες ΕΔΩ :!:

Αλλα σε αυτες τις 500 μπορεις να βαλεις μεχρι και 3 τηλεφωνα στην καθε μια καθως και e-mail website και αλλα προσωπικα στοιχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλα σε αυτες τις 500 μπορεις να βαλεις μεχρι και 3 τηλεφωνα στην καθε μια καθως και e-mail website και αλλα προσωπικα στοιχεια.

φιλε x8diesel EIΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?

Θα ηθελα παρακαλω κ τη γνωμη καποιου moderator please!!!

Ναι όπως τα λέει είναι...

σ'ευχαριστω elteo (σε θυμαμαι απο το topik του 6230)

εισαι ευχαριστημενος απ το κινητακι?

Λες να το παρω αυριο?

Παντως με το παλιο μου Τ610 ενω ελεγε πως ειχε 510 επαφες τηλ.καταλογου,

οταν εβαζες σε καθε μια απο 2 τηλεφωνα π.χ. "σπιτι" κ "κινητο",

σου αφαιρουσε 2 καταχωρησεις απο τις 510.

σ'ευχαριστω elteo (σε θυμαμαι απο το topik του 6230)

εισαι ευχαριστημενος απ το κινητακι?

Λες να το παρω αυριο?

Παντως με το παλιο μου Τ610 ενω ελεγε πως ειχε 510 επαφες τηλ.καταλογου,

οταν εβαζες σε καθε μια απο 2 τηλεφωνα π.χ. "σπιτι" κ "κινητο",

σου αφαιρουσε 2 καταχωρησεις απο τις 510.

Παρτο μεγαλε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτη τη τιμη και οχι μονο ;)

να σας ρωτήσω, θέλει να το πάρει ο αδερφός μου και λέω να του παραγγείλω απο γαλλια...

μπορώ να του βάλω ελληνικό μενου μετα?

να σας ρωτήσω, θέλει να το πάρει ο αδερφός μου και λέω να του παραγγείλω απο γαλλια...

μπορώ να του βάλω ελληνικό μενου μετα?

Απο οτι λενε τα παιδια εδω μεσα πρεπει να μπορεις φιλε μου

Παρτο μεγαλε ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτη τη τιμη και οχι μονο

φιλε gjimmys εσυ εισαι σιγουρος πως ειναι 500 καρτελες κι οχι 500 τηλ.αριθμοι γενικως?

Ειναι το πρωτο που παιρνει 500 καταχωρησεις με 3 τηλεφωνα σε καθε μια δηλαδη 1500 αριθμους!

haki σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,θα ηθελα ομως να μου πεις πως μπορει να αποδειχθει αυτο το πραγμα που μου λες κ γραπτως...δηλαδη απο κατι επισημο της SE.Υπαρχει γραμμενο καπου?Ισως μεσα στο εγχειριδιο?

(προς θεου ...δε σε αμφισβητω ουτε εσενα, ουτε κανενανε...απλα θα ηθελα να εχω καποια αποδεικτικα στοιχεια για μενα,ωστε να αποφευχθει εστω κ η παραμικρη πιθανοτητα λαθους)

σ'ευχαριστω φιλε μου "παλιε" (κι εσυ ;) )

φιλε gjimmys εσυ εισαι σιγουρος πως ειναι 500 καρτελες κι οχι 500 τηλ.αριθμοι γενικως?

Ειναι οπως τα λεει ο haki

haki σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,θα ηθελα ομως να μου πεις πως μπορει να αποδειχθει αυτο το πραγμα που μου λες κ γραπτως...δηλαδη απο κατι επισημο της SE.Υπαρχει γραμμενο καπου?Ισως μεσα στο εγχειριδιο?

(προς θεου ...δε σε αμφισβητω ουτε εσενα, ουτε κανενανε...απλα θα ηθελα να εχω καποια αποδεικτικα στοιχεια για μενα,ωστε να αποφευχθει εστω κ η παραμικρη πιθανοτητα λαθους)

σ'ευχαριστω φιλε μου "παλιε" (κι εσυ ;) )

contacts

->options

->advanced

->memory status :

phone memory

contacts 264 (500)

numbers 272

αρα οι εξτρα αριθμοι δεν μειωνουν τα διαθεσιμα νουμερα,

περιορισμος υπαρχει μονο στον αριθμο των επαφων...

Παιδια 2-3 ερωτησουλες... συγχωρηστε με αν εχουν ηδη απαντηθει :O

- Διαβαζοντας το τοπικ εδω καταλαβα οτι υπαρχουν πολλα Κ750 με προβληματα κυριως στις πρωτες παρτιδες. Χθες ενας φιλος που εχει καταστημα κινητης μου ειπε αν παρω Κ750 να μην το παρω ακομα διοτι κυκλοφορουν αυτες οι προβληματικες συσκευες. Ισχυει ακομα αυτο;

- Αν παρω το Κ750 και παω και βγαλω το Vodafone Live θα χασω και τα 2 χρονια της εγγυησης (επισης, χανω και την εγγυηση της Vodafone και την εγγυηση της SE; )

- To mp3 player του τηλεφωνου εχει extra λειτουργιες οπως ας πουμε random playing (Shuffle)? Επισης, το ηχειο που εχει ειναι καλης ποιοτητας?

thanx in advance

aderfaki to ekana w 800 se gnosto katastima kai sothika
SAN TIN KOYTRA TIPOTA STON KOSMO...... :wink:

itan vl to ekana aplo kai tou prosthessa to w 800 menou

Ποιές είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στο απλό και στο w800 εκτός απτο flight mode;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

@singer

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Είναι ο μοναδικός λόγος που κάμποσο καιρό πριν δεν είχα πάρει το S700. Τελικά πήρα το Κ750 και είμαι ευτυχισμένος μαζί του (αν και vl λόγω επιδότησης). Σου δίνω τη δική μου κατάσταση μνήμης, που τα λέει όλα:

Επαφές 317(500)

Αριθμοί 522

Α, και οι αριθμοί στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο 3 ανά επαφή. Δέχεται: Σπίτι, Εργασία, Κινητό, Fax, Άλλο. Σύνολο 5. Στην ανάγκη μπορείς να βάλεις π.χ. ένα 2ο κινητό στο "Fax" (εγώ το έχω κάνει σε αρκετές περιπτώσεις, όπως με έχει βολέψει πολύ και το "άλλο" π.χ. για εξοχικό). Άρα, τελικά, θεωρητικά μέχρι 2500 νούμερα! Και συγχρονισμός με outlook άψογος...

Ξέρω ότι είμαι off topic, αλλά ρωτάω γιατί αρκετοί από εδώ μέσα έχουν το S700: ρε παίδια άλλαξα λογισμικό στο S700 (R3M008) και μου φαίνεται ότι τωρα η ποιότητα του βίντεο είναι χειρότερη από πριν...έτσι είναι όντως ή ιδέα μου είναι;γιατί κάτι παρόμοιο άκουσα ότι έγινε και με το Κ750;

@singer

Α, και οι αριθμοί στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο 3 ανά επαφή. Δέχεται: Σπίτι, Εργασία, Κινητό, Fax, Άλλο. Σύνολο 5. Στην ανάγκη μπορείς να βάλεις π.χ. ένα 2ο κινητό στο "Fax" (εγώ το έχω κάνει σε αρκετές περιπτώσεις, όπως με έχει βολέψει πολύ και το "άλλο" π.χ. για εξοχικό). Άρα, τελικά, θεωρητικά μέχρι 2500 νούμερα! Και συγχρονισμός με outlook άψογος...

Pavlo,

στο συγχρονισμο, μετα στο outlook σου εμφανιζει ολα τα πεδια, η μονο τα βασικα; (Σπιτι, Εργασια, Κινητο); Στο παλιο μου Τ610 καθε φορα που κανω συχγρονισμο οταν κοιταω τις επαφες στο Outlook εκει εμφανιζονται μονο οι Business, Home, Mobile και Business Fax (καθως και το email λιγο πιο κατω στην αναλυτικη view της επαφης). Το "other" δεν εμφανιζεται... :O

Pavlo,

στο συγχρονισμο, μετα στο outlook σου εμφανιζει ολα τα πεδια, η μονο τα βασικα; (Σπιτι, Εργασια, Κινητο); Στο παλιο μου Τ610 καθε φορα που κανω συχγρονισμο οταν κοιταω τις επαφες στο Outlook εκει εμφανιζονται μονο οι Business, Home, Mobile και Business Fax (καθως και το email λιγο πιο κατω στην αναλυτικη view της επαφης). Το "other" δεν εμφανιζεται... :O

Όχι, μου εμφανίζονται όλα κανονικά - και το "other". Είναι Outlook 2003, αν και δεν νομίζω ότι έχει σημασία, και στο 2000 που χρησιμοποιούσα παλιότερα δεν είχα πρόβλημα.

Ποιές είναι οι βασικές διαφορές ανάμεσα στο απλό και στο w800 εκτός απτο flight mode;

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! :!:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! :!:

καλύτερο media player...τίποτα άλλο...

καλύτερο media player...τίποτα άλλο...

Θαύμα! Μου απάντησαν :w00t: ! Να σαι καλά ρε παλικάρι :)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i