Everlast73 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για ένα προβλήμα που έχω μου κλείνει από μόνο του εφαρμογές την ώρα που τις χρησιμοποιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για ένα προβλήμα που έχω μου κλείνει από μόνο του εφαρμογές την ώρα που τις χρησιμοποιοΒάλτες.να μην κλεινουν Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και από ποια ρυθμίσει γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Καλησπέρα. Μια ερώτησα. Το ευρωπαϊκό μοντέλο τι κωδικό έχει;;; To Eυρωπαικο GM57BA , η Global : GM57AA (GM1903: EU - GM57BA) Oσοι εχουμε το GM1900 (ειναι αγορασμενο δηλ.απο κινεζομαγαζο κι οχι απο την oneplus) ειναι η κινεζικη εκδοση με HydrogenOS, και απλα το κινεζομαγαζο πριν το στειλει εχει φλασαρει την OOS γι αυτο το πουλαει τοσο φθηνα.Δεν υπαρχει καποιο προβλημα βεβαια σε ολο αυτο για εμας,απλα χανει εσοδα η oneplus & κερδιζει περισσοτερα το κινεζομαγαζο... Yπαρχουν εδω ολες οι βαριαντες : https://forum.xda-developers.com/oneplus-7/how-to/oneplus-7-repo-oxygen-os-builds-t3937152 __Οποιοσδηποτε θελει για καποιο λογο μπορει να γυρισει σε GM57BA με δυο τροπους ευκολα.Ειτε μεσω msm tool ειτε μεσω πρωτα του Roll back πακετου + Local update μετα.... Δεν μπορει δηλαδη να γυρισει αμεσως μεσω Local update πλεον... MSM Tool Oxygen OS : https://forum.xda-developers.com/oneplus-7/how-to/op7-unbrick-tool-to-restore-device-to-t3954325 __Το Roll Back πακετο εδω : *Roll back to OOS 9.5.2 : https://mega.nz/#!4jA2DSiR!8x4aXSDoa5P3xq4H3K99xGTaVLSV9852_QU-cPtdlSI και απο εκει πχ μεσω Local update στην τελευταια Q-10.0.3 της OOS...(ολα τα δεδομενα διαγραφονται!) Edited December 14, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Ωραια. Μιλάω πάντα για νυχτερινές και hdr+ enhanced όχι night . Δηλαδή σύγκριση stock auto με hdr+ enhanced (δεξιοτερη επιλογή στο hdr+) Εδώ η έκδοση και ρυθμίσεις: https://t.me/hellasmobiles/40607 Εδώ το γκρουπ για να βάλετε αρχεία σε υψηλή ανάλυση https://t.me/hellasmobiles . Θελω συγκριση με στοκ ή εστω τη γνωμη σας. Υπόψιν έχει ενα bug το Lib patcher όπου αν πειραξεις το wavelet μετα κολλαει σε αυτες τις ρυθμισεις και δεν ξαναλλαζουν. Αν θελετε μετα να τις ξαναπειραξετε πρεπει να κάνετε clear data την εφαρμογη. Οποτε τις ρυθμισεις τις βαζετε ολες μαζι μια και καλη. Αλλιως clear και περασμα απο την αρχή.Στις νυκτερινές ρυθμίσεις με τη GCAM βλέπω ένα προβληματακι δημιουργείται μια "άλως", μια θολερότητα δίπλα από τα φώτα. Γίνεται αυτό να μειωθεί; Sent from my GM1900 using Tapatalk Πρώτη Gcam Δεύτερη Stock Edited December 14, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 To Eυρωπαικο GM57BA , η Global : GM57AA (GM1903: EU - GM57BA) Oσοι εχουμε το GM1900 (ειναι αγορασμενο δηλ.απο κινεζομαγαζο κι οχι απο την oneplus) ειναι η κινεζικη εκδοση με HydrogenOS, και απλα το κινεζομαγαζο πριν το στειλει εχει φλασαρει την OOS γι αυτο το πουλαει τοσο φθηνα.Δεν υπαρχει καποιο προβλημα βεβαια σε ολο αυτο για εμας,απλα χανει εσοδα η oneplus & κερδιζει περισσοτερα το κινεζομαγαζο... Yπαρχουν εδω ολες οι βαριαντες : https://forum.xda-developers.com/oneplus-7/how-to/oneplus-7-repo-oxygen-os-builds-t3937152 __Οποιοσδηποτε θελει για καποιο λογο μπορει να γυρισει σε GM57BA με δυο τροπους ευκολα.Ειτε μεσω msm tool ειτε μεσω πρωτα του Roll back πακετου + Local update μετα.... Δεν μπορει δηλαδη να γυρισει αμεσως μεσω Local update πλεον... MSM Tool Oxygen OS : https://forum.xda-developers.com/oneplus-7/how-to/op7-unbrick-tool-to-restore-device-to-t3954325 __Το Roll Back πακετο εδω : *Roll back to OOS 9.5.2 : https://mega.nz/#!4jA2DSiR!8x4aXSDoa5P3xq4H3K99xGTaVLSV9852_QU-cPtdlSI και απο εκει πχ μεσω Local update στην τελευταια Q-10.0.3 της OOS...(ολα τα δεδομενα διαγραφονται!) Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αξίζει να γυρίσουμε σε ευρωπαϊκή Ρομ η δεν αλλάζει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αξίζει να γυρίσουμε σε ευρωπαϊκή Ρομ η δεν αλλάζει κάτι Επειδή το εχω δοκιμασει σου λέω δεν αλλάζει κάτι η συσκευή δουλευει το ιδιο και στις κλησεις-σημα , bloatware δεν υπαρχει κλπ οπότε δεν υπάρχει λογος να αλλαξεις Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Επειδή το εχω δοκιμασει σου λέω δεν αλλάζει κάτι η συσκευή δουλευει το ιδιο και στις κλησεις-σημα , bloatware δεν υπαρχει κλπ οπότε δεν υπάρχει λογος να αλλαξεις Αν γυρίσουμε σε ευρωπαϊκή ρομ παίρνουμε κανονικα αυτόματα ota updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αν γυρίσουμε σε ευρωπαϊκή ρομ παίρνουμε κανονικα αυτόματα ota updates; Παιρνεις κανονικα ενημερωση για τη συγκεκριμενη βαριαντα οταν τη δινει η oneplus .Μπορεις παντα να χρησιμοποιησεις και το oxygen updater απο το playstore αν θελεις.Απλα δεν νομιζω πως αξιζει εφοσον δεν αλλαζει κατι ουσιωδες στη λειτουργια της συσκευης... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 νεο update 10.3.0 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 νεο update 10.3.0Τι είδατε; Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Τι είδατε; Sent from my GM1900 using Tapatalkαν κ μόλις την έβαλα τίποτα προς το παρόν ολα καλά όπως πριν Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΚάμερα; Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Κάμερα; Sent from my GM1900 using Tapatalk Εχω την αισθηση οτι στις ημερήσιες βελτιώθηκε λιγο η οξυτητα αλλά με χειροτερο dr στο hdr Νυχτα ισως λιγο καλυτερη συνολικα. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος μιας και κυριως gcam χρησιμοποιω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 (edited) Παιδες τελικά για gcam έχω καταλήξει στα εξής (αν δεν εχετε telegram και ανοιξει μεσω browser, επιλέξτε από κατω το OPEN IN WEB) Ημερήσια τοπία ή πρόσωπα (μέρα/νυχτα) Link: http://t.me/hellasmobiles/66992 Είναι για την gcam hyper e3. Έχω στήσει τρία xml sharper ή (detail): εστιάζει στη λεπτομέρεια & οξύτητα (κόστος ανεβασμένος θόρυβος). cleaner: εστιάζει στη καθαρή φωτογραφία από θόρυβο (κόστος χαμηλότερη λεπτομέρεια). balanced: κάτι ανάμεσα στα παραπάνω δυο (σας προτείνω αυτό καλύτερα). Ίσως κάποιοι θελήσετε να χαμηλώσετε το sharpening ή saturation. Τα έστησα έτσι με τη λογική ότι κάποιος μπορει να την χρησιμοποιήσει και για νυχτερινά τοπία. Έχει μακράν τα καλύτερα χρώματα Νυχτερινά τοπία http://t.me/hellasmobiles/40607 Είναι για την urnyx 1.5.. αν βάλετε νεότερη, αλλάξτε το awb σε imx586. Σε αντίθεση με τις κλασσικές gcam που συνήθως χάνουν σε νυχτερινά τοπία (πχ απο huawei) αυτή κάνει την διαφορά. Σε πολλες περιπτωσεις θα δειτε παραπάνω λεπτομέρια με χαμηλότερο θόρυβο (εκτός αν ειναι νυχτερινή με γκαζόν σε σκιά). Επίσης έχει ανώτερο dr από την hyper και γενικότερα τις 6.1 Το αρνητικό της είναι ότι σε πρόσωπα (indoor ή χαμηλός φωτισμός) χάνει. Ποιά απο τις δύο; Αν βαριέστε να έχετε δυο, η πρώτη είναι πιο all around. Βέβαια αν δεν τραβάτε πρόσωπα, μπορείτε να μείνετε μόνο με την δεύτερη. Δοκιμάστε και οι ίδιοι ποια προτιμάτε αφου μπαίνουν παράλληλα. Για τους μερακλήδες χρησιμοποιήστε και τις δυο αναλόγως αν τραβάτε νυχτερινά τοπία (δεύτερη) ή οτιδήποτε άλλο όπως πρόσωπα ή ημερήσιες (η πρώτη). Προσωπικά τραβάω με το τρόπο που περιγράφω στα bold. Έχω μόνιμα με hdr+ enhanced (δεξιότερη επιλογή) εκτός από τις περιπτώσεις που θέλω σβέλτη φωτογραφία (πχ ο μπομπιράς σας στιγμιαία ποζάρει) όπου εκεί βαζω το απλό hdr+ (μεσαία επιλογή) Αν είναι σκοτάδι κατράμι, τότε το nightscape της στοκ δεν το φτάνει καμία. Edited January 2, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ichor Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 (edited) Παιδες τελικά για gcam έχω καταλήξει στα εξής (αν δεν εχετε telegram και ανοιξει μεσω browser, επιλέξτε από κατω το OPEN IN WEB) Ημερήσια τοπία ή πρόσωπα (μέρα/νυχτα) Link: http://t.me/hellasmobiles/66992 Είναι για την gcam hyper e3. Έχω στήσει τρία xml sharper ή (detail): εστιάζει στη λεπτομέρεια & οξύτητα (κόστος ανεβασμένος θόρυβος). cleaner: εστιάζει στη καθαρή φωτογραφία από θόρυβο (κόστος χαμηλότερη λεπτομέρεια). balanced: κάτι ανάμεσα στα παραπάνω δυο (σας προτείνω αυτό καλύτερα). Ίσως κάποιοι θελήσετε να χαμηλώσετε το sharpening ή saturation. Τα έστησα έτσι με τη λογική ότι κάποιος μπορει να την χρησιμοποιήσει και για νυχτερινά τοπία. Έχει μακράν τα καλύτερα χρώματα Νυχτερινά τοπία http://t.me/hellasmobiles/40607 Είναι για την urnyx 1.5.. αν βάλετε νεότερη, αλλάξτε το awb σε imx586. Σε αντίθεση με τις κλασσικές gcam που συνήθως χάνουν σε νυχτερινά τοπία (πχ απο huawei) αυτή κάνει την διαφορά. Σε πολλες περιπτωσεις θα δειτε παραπάνω λεπτομέρια με χαμηλότερο θόρυβο (εκτός αν ειναι νυχτερινή με γκαζόν σε σκιά). Επίσης έχει ανώτερο dr από την hyper και γενικότερα τις 6.1 Το αρνητικό της είναι ότι σε πρόσωπα (indoor ή χαμηλός φωτισμός) χάνει. Ποιά απο τις δύο; Αν βαριέστε να έχετε δυο, η πρώτη είναι πιο all around. Βέβαια αν δεν τραβάτε πρόσωπα, μπορείτε να μείνετε μόνο με την δεύτερη. Δοκιμάστε και οι ίδιοι ποια προτιμάτε αφου μπαίνουν παράλληλα. Για τους μερακλήδες χρησιμοποιήστε και τις δυο αναλόγως αν τραβάτε νυχτερινά τοπία (δεύτερη) ή οτιδήποτε άλλο όπως πρόσωπα ή ημερήσιες (η πρώτη). Προσωπικά τραβάω με το τρόπο που περιγράφω στα bold. Έχω μόνιμα με hdr+ enhanced (δεξιότερη επιλογή) εκτός από τις περιπτώσεις που θέλω σβέλτη φωτογραφία (πχ ο μπομπιράς σας στιγμιαία ποζάρει) όπου εκεί βαζω το απλό hdr+ (μεσαία επιλογή) Αν είναι σκοτάδι κατράμι, τότε το nightscape της στοκ δεν το φτάνει καμία. Συγνώμη κάτι κάνω λάθος? Δεν έχω telegram και δεν ανοίγει κανένα .xml για κατέβασμα, ούτε από τηλέφωνο ούτε από pc/web.. :O Edited January 3, 2020 by ichor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Συγνώμη κάτι κάνω λάθος? Δεν έχω telegram και δεν ανοίγει κανένα .xml για κατέβασμα, ούτε από τηλέφωνο ούτε από pc/web.. :O Σε chrome μου ανοιγε με το τροπο που ελεγα. Αν δεν σας ανοιγει να κατεβασετε το xml θα δω αργοτερα τι μπορω να κανω. Παντως ειναι δωρεαν αν θελετε να βαλετε telegram και γενικα βολευει σε πολλα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-suggested/ από εδώ κατέβασα Google cam χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Νεο update Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εκανα το update 10.3.1 και δυστυχως εχει κάκιστα contrast χρωματων. Στο Dark mode που χρησιμοποιώ εξ αρχής, τώρα πλεον (στον DIALER) δεν μπορώ να διαβάσω τα ονοματα, καθόσον ειναι με μαυρο χρωμα γραμματοσειράς σε γκρί φόντο...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εκανα το update 10.3.1 και δυστυχως εχει κάκιστα contrast χρωματων. Στο Dark mode που χρησιμοποιώ εξ αρχής, τώρα πλεον (στον DIALER) δεν μπορώ να διαβάσω τα ονοματα, καθόσον ειναι με μαυρο χρωμα γραμματοσειράς σε γκρί φόντο...!δεν πρόσεξα κατι τέτοιο φίλε αν θες βαλε ενα σκρινσοτ Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Εκανα το update 10.3.1 και δυστυχως εχει κάκιστα contrast χρωματων. Στο Dark mode που χρησιμοποιώ εξ αρχής, τώρα πλεον (στον DIALER) δεν μπορώ να διαβάσω τα ονοματα, καθόσον ειναι με μαυρο χρωμα γραμματοσειράς σε γκρί φόντο...! Voila: Το λευκό πλαίσιο επάνω, είναι επίσης "δυσλειτουργία" φρέσκια... [ATTACH]67328[/ATTACH] Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 (edited) Voila: Το λευκό πλαίσιο επάνω, είναι επίσης "δυσλειτουργία" φρέσκια... [ATTACH]67328[/ATTACH]που έχεις μπλέξει...... ισως κατι έχεις πειράξει εμένα ειναι dark κανονικά όπως πριν Edited February 16, 2020 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Και εγώ δεν βλέπω κάτι περίεργο με το νέο update... Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts