ccypruss000 Δημοσιεύτηκε March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2019 Εδω αγαπητα μου μελη ποστάρουμε φωτογραφιες και βιντεο που βγαλαμε με την συσκευη μας. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ένα δείγμα σήμερα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εξαιρετικές, το χρώμα στο λουλούδι (που το περίμενα πιο κορεσμένο), τα σύννεφα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εξαιρετικές, το χρώμα στο λουλούδι (που το περίμενα πιο κορεσμένο), τα σύννεφα.. Στα γρήγορα είναι πρόχειρες. Ψιχαλιζε. Δεν είναι αυτό που ήθελα να βγει. Η αιτία είμαι εγώ όχι η συσκευή. Ο ευρυγωνιος μου αρέσει πολύ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ενα μικρό photo vs με mate 20pro και s10+ https://www.flickr.com/gp/96581092@N06/Cy17oL Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Στο χέρι σε auto Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Πολύ καθαρή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Πολυ καλα τα δείγματα Manolis Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Πολύ καθαρή! Πολυ καλα τα δείγματα Manolis Sent from my iPad using Tapatalk Καλή είναι, περιμένω ακόμα βελτίωση και είμαι σίγουρος θα το κανει, κάθε χρόνο έτσι ξεκινά η samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Moderators ,μηπως θα ηταν καλη ιδεα να γινει ενα blind comparison με mate 20 . Για να ψηφισουμε ολοι αντικειμενικα πλεον. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Moderators ,μηπως θα ηταν καλη ιδεα να γινει ενα blind comparison με mate 20 . Για να ψηφισουμε ολοι αντικειμενικα πλεον. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣούπερ ιδέα θα ήταν. Πολύ σωστός Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Εχουμε μηπως ξεχασει τι γραφει ο τιτλος του θεματος? Φωτογραφιες/video συγκεκριμενων Samsung κινητων. Το Vs με το mate20pro σε τι ακριβως βοηθαει στο παρον θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Εχουμε μηπως ξεχασει τι γραφει ο τιτλος του θεματος? Φωτογραφιες/video συγκεκριμενων Samsung κινητων. Το Vs με το mate20pro σε τι ακριβως βοηθαει στο παρον θεμα? Τις φωτογραφίες εδώ της ανεβάζουμε, για να δούμε την ποιότητα της καμερας κινητού, όχι για να πάρουμε like. Οι κάμερες των κινητών κάθε χρόνο εξελίσσονται και αλλάζουν . Ο καλύτερος τρόπος για να δεις τηβ ποιότητα μιας καμερας είναι να την συγκρίνεις με άλλες. Δεν θα υπήρχε το καλό αν δεν υπήρχε και το κακό. Άρα για εμένα όταν ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό, και θέλω να δω την ποιοτητα της καμερας ,ένα vs με αντίστοιχης κατηγορίας κινητά θα με βοηθουσε στην απόφασή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Ο καλύτερος τρόπος για να δεις τηβ ποιότητα μιας καμερας είναι να την συγκρίνεις με άλλες. Δεν θα υπήρχε το καλό αν δεν υπήρχε και το κακό. Άρα για εμένα όταν ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό, και θέλω να δω την ποιοτητα της καμερας ,ένα vs με αντίστοιχης κατηγορίας κινητά θα με βοηθουσε στην απόφασή μου. Ναι αλλα δεν εχει σχεση αυτο που λες με το παρον θεμα. Στο παρον θεμα πρεπει να ανεβαινουν φωτογραφιες μονο απο τα συγκεκριμενα κινητα. Υπαρχει αλλο θεμα για συγκρισεις καμερων κινητων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=471041&page=99 Edited March 17, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Στο auto με τον κανονικό φακό και με τον wide. https://drive.google.com/file/d/1sWkwPMUGZ0tOtr9acbcfnePg7oYYKiCY/view?usp=drivesdk https://drive.google.com/file/d/1Vc3a-lk7bXXFJ-rTQs6jFwOv6GMnDzTh/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Τις φωτογραφίες εδώ της ανεβάζουμε, για να δούμε την ποιότητα της καμερας κινητού, όχι για να πάρουμε like. Οι κάμερες των κινητών κάθε χρόνο εξελίσσονται και αλλάζουν . Ο καλύτερος τρόπος για να δεις τηβ ποιότητα μιας καμερας είναι να την συγκρίνεις με άλλες. Δεν θα υπήρχε το καλό αν δεν υπήρχε και το κακό. Άρα για εμένα όταν ψάχνω να αγοράσω ένα κινητό, και θέλω να δω την ποιοτητα της καμερας ,ένα vs με αντίστοιχης κατηγορίας κινητά θα με βοηθουσε στην απόφασή μου. εδω αφορα μονο το παρον κινητο που ειναι το s10+/s10/s10e υπαρχει τετοιο θεμα στους (τεχνολογικους διαξιφισμους) Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Νυχτερινή στο auto. 20190318_013123 by No Feels Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Στο auto Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Αμα μπορειτε τα σημεια που τραβα ο καθενας να τα βγαζει και ultra wide.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Αμα μπορειτε τα σημεια που τραβα ο καθενας να τα βγαζει και ultra wide.... Η φωτο μου στη ζεα ειναι ultra wide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Έτσι οι φωτογραφίες δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Πρέπει να ανέβουν σε κανένα flickr ώστε να δούμε την ανάλυση λεπτομέρειες χρώμα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Exynos Gcam version Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Exynos Gcam version Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχεις δοκιμάσει φίλος;; έχει καλή διαφορά από στοκ δουλεύει ρολόι; απλά η φώτο που έχει εκεί δείγμα δεν δείχνει κάτι φοβερό βέβαια δεν ξέρω αν είναι σε πίσσα σκοτάδι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Την κατέβασα αλλά θέλει ρυθμίσεις συνεχίζουν να βγαίνουν φουλ φωτεινές θέλει τέρμα σκοτεινό δωμάτιο για να βγάλει έστω κ λίγο να έχει αν βάλεις νυχτερινή όραση τις καίει το ίδιο θέμα είχα και στο s9 plus Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nino_s10plus Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Καλημέρα, Ερώτηση: πως το κάνουνε αυτό που τραβάμε φωτογραφία και το πίσω μέρος της να φαίνεται θολό...!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts