harispug Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Kάτι ξέρει αφού σπουδάζει....και το είχε ψάεξι πολύ...ακόμα της Πάτρας είναι πιο νεό τμήμα. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Kάτι ξέρει αφού σπουδάζει....και το είχε ψάεξι πολύ...ακόμα της Πάτρας είναι πιο νεό τμήμα. Δεν έχει βάση το επιχείρημα αυτό. Όταν ένα τμήμα είναι πιο καινούριο από ένα άλλο δε σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο καλό ή και καλύτερο,απλώς μπορεί να έχει περισσότερα προβλήματα υποδομής(κτιριο κλπ) από ένα παλαιότερο(το οποίο όμως θα έχει και αυτό τα προβλήματά του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Eσυ του λες να βάλεις την σχολή για διάφορους λόγους και δεν έχει βάση το επιχείρημα?Είναι φυσικό μια παλιότερη σχολή να έχει καλύτερη οργάνωση,να έχει αναδιαμορφώσει καλύτερα και πιο πολλές φορές το πρόγραμμα σπουδών και να έχει καλύτερη υποδομή.Δεν σου φτάνουνε? Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Eσυ του λες να βάλεις την σχολή για διάφορους λόγους και δεν έχει βάση το επιχείρημα?Είναι φυσικό μια παλιότερη σχολή να έχει καλύτερη οργάνωση,να έχει αναδιαμορφώσει καλύτερα και πιο πολλές φορές το πρόγραμμα σπουδών και να έχει καλύτερη υποδομή.Δεν σου φτάνουνε? Τι σε κάνει να νομίζεις ότι όταν δημιουργείται ένα τμήμα ξεκινά με μηδενική εμπειρία πάνω στο πρόγραμμα σπουδών;Οι καθηγητές του νέου τμήματος έχουν εργαστεί κατά κανόνα και στις παλαιότερες και "καλύτερα οργανωμένες" σχολές και φυσικά όλες οι σχολές προσπαθούν να αντιγράψουν το πρόγραμμα σπουδών των πιο επιτυχημένων σχολών διεθνώς πάνω στον τομέα που τις αφορά... Για παράδειγμα οι περισσότερες σχολές τεχνολογίας προσπαθούν να κάνουν μια ξεπατικοτούρα του προγράμματος σπουδών του αντίστοιχου τμήματος του ΜΙΤ (π.χ.)και κατόπιν το αναπροσαρμόζουν στις δικές τους ανάγκες και δυνατότητες(κλέβουν και λίγο από τα υπόλοιπα τμήματα της χώρας)...Δε λένε μετά απο 8 χρόνια στην Πάτρα βάλε λίγο από εκείνο και λιγο από το τάδε μάθημα και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Όπως και να έχει για τέτοια τμήματα δεν μπορούμε να λέμε για χειρότερα.Όλα είναι κορυφές....σε λεπτομέρειες μιλάμε. Υ.Γ Πολιτικούς ΑΠΘ βλέπω θα πας μάλον...και εγώ εκεί..... Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Καλησπέρα παιδιά, έβγαλα 21000 μόρια και θέλω αρχιτεκτονική: μάλλον θα περάσω σε μία απο τις παρακάτω: Α.Π.Θ., Πάτρας, Βόλου, Χανίων, Ξάνθης. Ποιά είναι η καλύτερη; Ποιά απο αυτές προτείνετε; Έχω ακούσει καλά λόγια για την σχολή της Πάτρας αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω. Για του Βόλου έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 εγω που ειμαι απο πατρα χωρις να εχω δηλωσει αρχιτεκτονικη ενα εχω να πω . αρχιτεκτονικη μια ειναι . αυτη που ειναι στην αθηνα . δυστηχως στην συγκεκριμενη σχολη εχει αλλο ακουσμα το πτυχιο του μετσοβειου και βεβαια αλλη οργανωση . τι να σου κανει μια σχολιτσα στην πατρα που εχει τοσα λιγα χρονια και ειναι τελειως ανοργανωτη( σε αυτη την πολη μενω και μαθαινω !) . εγω προσωπικα αν ηθελα αρχιτεκτονικη και ειχα την δικη σου βαθμολογια που δηλαδη δεν πιανω κακως εχοντων των πραγματων την αθηνα θα πηγαινα θεσσαλονικη . χειροτερη σχολη δεν το συζηταμε καν αυτο αλλα πολυ καλυτερη φοιτητικη ζωη απο οπουδηποτε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Οι σχολές Ηλεκτολόγων Μηχανικων και Μηχανικών Υπολογιστών έχουνε πλέον γίνει bαnαl και δεν είναι ανάγκη να γεμίσουνε πάλι με σπουδαστές.Όσο cool ακούγεται αυτο το Ηλεκτολόγων Μηχανικων και Μηχανικών Υπολογιστών αλλο τόσο ξε-cool είναι τα πράγματα απο μέσα. Κάνουνε πάρα πολλά χρόνια να βγούν απο τη σχολή η οποία έχει πάρα πολλά μαθήματα και πολύ μεγάλες ύλες.Όταν βγείτε θα υπάρχει σε πολλούς πολύ μεγάλη ανισότητα μισθών,πράγμα άδικο για κάποιους που έχουν τον ίδιο βαθμό και την ίδια περίπου διπλωματική επειδή ο ένας έψαξε καλύτερη ευκαιρία. Συμβουλή:Την επιλογή της σχολής δεν τη κάνουμε μόνο απο τις επιθυμίες αλλα και απο το γεγονός ότι πρέπει να αποδεχτούμε τις συνέπειες των επιθυμιών μας,γι'αυτό πρέπει να παίρνουμε υπόψη μας και τα χρόνια σπουδών που πρακτικά θα χρεαιστούμε. ΥΓ:Προσωπική γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 εγω που ειμαι απο πατρα χωρις να εχω δηλωσει αρχιτεκτονικη ενα εχω να πω . αρχιτεκτονικη μια ειναι . αυτη που ειναι στην αθηνα . δυστηχως στην συγκεκριμενη σχολη εχει αλλο ακουσμα το πτυχιο του μετσοβειου και βεβαια αλλη οργανωση . τι να σου κανει μια σχολιτσα στην πατρα που εχει τοσα λιγα χρονια και ειναι τελειως ανοργανωτη( σε αυτη την πολη μενω και μαθαινω !) . εγω προσωπικα αν ηθελα αρχιτεκτονικη και ειχα την δικη σου βαθμολογια που δηλαδη δεν πιανω κακως εχοντων των πραγματων την αθηνα θα πηγαινα θεσσαλονικη . χειροτερη σχολη δεν το συζηταμε καν αυτο αλλα πολυ καλυτερη φοιτητικη ζωη απο οπουδηποτε ! Εγώ τα λέω αλλά.... Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Εγώ τα λέω αλλά.... Σου λέει ότι και η σχολή στη Θεσσαλονίκη δεν είναι καλή(εγώ πιστεύω ότι και οι δύο καλές είναι) και προτρέπει να δηλώσει Θεσ/νίκη για άλλους λόγους (όπως πρότεινα και εγώ)...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Αρχιτεκτονική είσαι?Γιατί δεν είναι καλές οι άλλες εκτός απο ΕΜΠ? Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Γενικά όποιος έχει δυνατότητα να δηλώνει σχολή στην Αθήνα από αντίστοιχη αλλού, να το κάνει. Τα πανεπιστήμια στην πρωτεύουσα, κατά 99%, είναι έτη φωτός μπροστά σε επίπεδο έρευνας, προσωπικού, οργάνωσης, εξοπλισμού κλπ.. Έχοντας συζητήσει με διάφορους και για διάφορες σχολές το συμπέρασμα είναι το παραπάνω. Δυστυχώς. Φυσικά τα προγράμματα σπουδών στις σχολές των Αθηνών είναι αρκετά πιο δύσκολα, παίζει λιγότερη αντιγραφή σε σχέση με της επαρχίας (ειδικά σε κάτι μικρές πόλεις ΤΕΙ και ΑΕΙ είναι γελοία και βγαίνουν χωρίς διάβασμα). Τέλος, πέρσι που το έψαχνα, στα οικονομικά και διοίκησης επιχειρήσεων επαγγέλματα που με ενδιέφεραν, αν θέλεις κάτι αξιόλογο είναι μονόδρομος. Προσωπική άποψη, επίσης και σαν πόλη δε συγκρίνεται με τις άλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Γενικά όποιος έχει δυνατότητα να δηλώνει σχολή στην Αθήνα από αντίστοιχη αλλού, να το κάνει. Τα πανεπιστήμια στην πρωτεύουσα, κατά 99%, είναι έτη φωτός μπροστά σε επίπεδο έρευνας, προσωπικού, οργάνωσης, εξοπλισμού κλπ.. Έχοντας συζητήσει με διάφορους και για διάφορες σχολές το συμπέρασμα είναι το παραπάνω. Δυστυχώς. Φυσικά τα προγράμματα σπουδών στις σχολές των Αθηνών είναι αρκετά πιο δύσκολα, παίζει λιγότερη αντιγραφή σε σχέση με της επαρχίας (ειδικά σε κάτι μικρές πόλεις ΤΕΙ και ΑΕΙ είναι γελοία και βγαίνουν χωρίς διάβασμα). Τέλος, πέρσι που το έψαχνα, στα οικονομικά και διοίκησης επιχειρήσεων επαγγέλματα που με ενδιέφεραν, αν θέλεις κάτι αξιόλογο είναι μονόδρομος. Προσωπική άποψη, επίσης και σαν πόλη δε συγκρίνεται με τις άλλες... Προσωπική άποψη:Διαφωνώ σχεδόν σε όλα και κυρίως στο τελευταίο...Θεσσαλονίκη είναι καλύτερα(όσον αφορά το τελευταίο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Προσωπική άποψη:Διαφωνώ σε όλα και κυρίως στο τελευταίο...Θεσσαλονίκη είναι καλύτερα(όσον αφορά το τελευταίο)... Τι είναι καλύτερο στη Θεσσαλονίκη δηλαδή πλην του τελευταίου, κατά την άποψη σου? Όσον αφορά για το τελευταίο σκέψου τι σου προσφέρει η Αθήνα που δεν έχει η Θεσσαλονίκη και αν υπάρχει κάτι στη Θεσσαλονίκη που δεν στο προσφέρει η Αθήνα.. Και μην πεις για πιο ήρεμη ζωή στη Θεσσαλονίκη γιατί έχει καταντήσει χειρότερα από την Αθήνα του 2000. Έχω ζήσει αρκετά και στη Θεσσαλονίκη και δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα (ειδικά τώρα) σε σχέση με την Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τα πανεπιστημια στην αθηνα τουλαχιστον για πληροφορικη που εχω ψαξει εγω δεν ειναι τα καλυτερα στην ελλαδα ουτε το ημμυ στο εμπ ειναι το καλυτερο στην ελλαδα. απλα στην αθηνα εχεις ποιο πολλες δυνατοτητες για να ψαξεις για δουλεια. Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
force Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδία θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Και εγώ έδινα φέτος πανελλαδικές, στόχος μου ήταν από την αρχή το ΤΕΙ πληροφορικής της Αθήνας. Παρ' όλα αυτά δεν έβγαλα τόσα μόρια όσα χρειαζόμουν για να μπορέσω να περάσω εκεί. Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνετε από κάποιο παρόμοιο τμήμα πληροφορικής να πάω με μετάγραφη στο ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνας λόγω του οτι είμαστε πολύτεκνοι σαν οικογένεια. π.χ. αν γίνετε από το ΤΕΙ Πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών Λαμίας να πάω στο ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνας ή από άλλο ΤΕΙ σχετικό με πληροφορική... δώστε μου τα φώτα σας, περιμένω reply :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Μπορείς να πας από Πληροφορική ΤΕΙ Αθήνας σε Πληροφορική ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αντιστρόφως, ΜΟΝΟ. Κατεβάζεις ένα Εξέλ , από κει το τσέκαρα κι εγώ να στο πω. http://alfavita.gr/ejetaseis05/teiantistixiseis.xls Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τα πανεπιστημια στην αθηνα τουλαχιστον για πληροφορικη που εχω ψαξει εγω δεν ειναι τα καλυτερα στην ελλαδα ουτε το ημμυ στο εμπ ειναι το καλυτερο στην ελλαδα. απλα στην αθηνα εχεις ποιο πολλες δυνατοτητες για να ψαξεις για δουλεια. Ποια είναι οι κορυφές?Για Πληροφορική ακούγονται καλά πράγματα για της Πάτρας. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ποια είναι οι κορυφές?Για Πληροφορική ακούγονται καλά πράγματα για της Πάτρας. Για τους μηχανικούς Η/Υ και πληροφορικής ακούγονται.:) Για τους ηλεκτρολόγους....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδία θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Και εγώ έδινα φέτος πανελλαδικές, στόχος μου ήταν από την αρχή το ΤΕΙ πληροφορικής της Αθήνας. Παρ' όλα αυτά δεν έβγαλα τόσα μόρια όσα χρειαζόμουν για να μπορέσω να περάσω εκεί. Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνετε από κάποιο παρόμοιο τμήμα πληροφορικής να πάω με μετάγραφη στο ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνας λόγω του οτι είμαστε πολύτεκνοι σαν οικογένεια. π.χ. αν γίνετε από το ΤΕΙ Πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών Λαμίας να πάω στο ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνας ή από άλλο ΤΕΙ σχετικό με πληροφορική... δώστε μου τα φώτα σας, περιμένω reply :) Ναι βέβαια γίνεται γιατί της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λαμίας είναι ίδια τμήματα. Σίγουρα θα κάτσεις κανα χρόνο στην αρχική σχολή και αν πάρεις μεταγραφή πιθανόν να μην αναγνωριστούν τα μαθήματα που θα έχεις περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Ποια είναι οι κορυφές?Για Πληροφορική ακούγονται καλά πράγματα για της Πάτρας. Το καλυτερο πανεπιστημιο πληροφορικης ειναι στο ηρακλειο το επιστημης υπολογιστων και απο πολυτεχνια στην πατρα το μηχανικων υ/η και πληροφορικης. Για τους ηλεκτρολογους ξερω οτι το καλυτερο ειναι της πατρας Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Το καλυτερο πανεπιστημιο πληροφορικης ειναι στο ηρακλειο το επιστημης υπολογιστων και απο πολυτεχνια στην πατρα το μηχανικων υ/η και πληροφορικης. Για τους ηλεκτρολογους ξερω οτι το καλυτερο ειναι της πατρας Με βάση το πρόγραμμα σπουδών: Εγώ δεν έχω ακούσει, αλλά διαβάσει σε έρευνα(την έχω σε pdf) της ένωσης πληροφορικών Ελλάδας ότι της Πάτρας οι ηλεκτρολόγοι κάνουν την πιο ελλειπή ύλη (λόγω του ότι τα περισσότερα μαθήματα είναι επιλογής) σε σχέση με όλα τα ΑΕΙ της πληροφορικής! Σύμφωνα με την έρευνα πάντα: Από μη πολυτεχνικές ανάμεσα στις καλύτερες είναι της Κρήτης(Ηράκλειο),της Θεσσαλονίκης(τα τελευταία χρόνια) , του Πειραιά(επίσης τα τελευταία χρόνια) και των Ιωαννίνων(η πληροφορική, όχι μια άλλη σχολή ότι να 'ναι που δε θυμάμαι πως τη λένε) . Στις πολυτεχνικές ανάμεσα στις καλύτερες συγκαταλέγονται της Πάτρας (Η/Υ πληροφορικής) , των Χανίων(με λίγο χαμηλότερη βαθμολογία) και του Βόλου(με τον ίδιο ακριβώς βαθμό με της Πάτρας,παρόλο που του Βόλου είναι ένα νέο σχετικά τμήμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
force Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Σύμφωνα με το αρχείο που μου έδωσε η κοπέλα δεν γίνεται. Πάντως αν γίνεται πρέπει να είμαι σίγουρος 100% μην γίνει η στραβή και δεν παίρνω την μεταγραφή. Εντωμεταξύ τα ΚΕΣΥΠ στην περιοχή μου έχουν "κλείσει" από τις 9/7 που υποτίθεται έπρεπε να είναι ανοικτά για τυχών ενημέρωση στους υποψήφιους. Τέλος πάντων αν δεν γίνεται σκέφτομαι να δηλώσω ΤΕΙ Μηχανολογίας και να πάω στον ΠΕΙΡΑΙΑ, σπουδάζει κανένας από εσάς εκεί ή έχει κανέναν γνωστό να μου δώσει καμία πληροφορία ; είδα στις πιο παλιές σελίδες πως ασχόλεισαι με αυτοκίνητα κλπ ενώ διάβαζα πως ασχολείται και με υπολογιστές (προγραμματισμός κλπ) ενώ εντύπωση μου έκανε πως σε κάποιο εξάμηνο μελετάς και ρομποτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Με βάση το πρόγραμμα σπουδών: Εγώ δεν έχω ακούσει, αλλά διαβάσει σε έρευνα(την έχω σε pdf) της ένωσης πληροφορικών Ελλάδας ότι της Πάτρας οι ηλεκτρολόγοι κάνουν την πιο ελλειπή ύλη (λόγω του ότι τα περισσότερα μαθήματα είναι επιλογής) σε σχέση με όλα τα ΑΕΙ της πληροφορικής! Σύμφωνα με την έρευνα πάντα: Από μη πολυτεχνικές ανάμεσα στις καλύτερες είναι της Κρήτης(Ηράκλειο),της Θεσσαλονίκης(τα τελευταία χρόνια) , του Πειραιά(επίσης τα τελευταία χρόνια) και των Ιωαννίνων(η πληροφορική, όχι μια άλλη σχολή ότι να 'ναι που δε θυμάμαι πως τη λένε) . Στις πολυτεχνικές ανάμεσα στις καλύτερες συγκαταλέγονται της Πάτρας (Η/Υ πληροφορικής) , των Χανίων(με λίγο χαμηλότερη βαθμολογία) και του Βόλου(με τον ίδιο ακριβώς βαθμό με της Πάτρας,παρόλο που του Βόλου είναι ένα νέο σχετικά τμήμα). εμενα μου εχουν πει αρκετα ατομα που σπουδαζουν στο ηρακλειο οτι ειναι ενα πολυ καλο τμημα και δεν μαθενεις μονο προγραμματισμο αλλα και αλλα πολλα πραγματα για τους υπολογιστες. Επισης μου εχουν πει οτι οι αποφοιτη του τμηματος βρισκουν πολυ καλες δουλειες. Για τις πολυτεχνικες της πατρας ειναι το καλυτερο του βολου ειναι καλα αλλα θα μεταιονομαστει σε ημμυ μεσα στα επομενα χρονια. καθαρα πληροφορικηγ αν θελεις ειναι καλυτερα τις πατρας. Για τον χανιων δεν εχω ακουσει τιποτα αλλα πρεπει να ειναι και αυτο καλο. Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ναι βέβαια γίνεται γιατί της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λαμίας είναι ίδια τμήματα. Σίγουρα θα κάτσεις κανα χρόνο στην αρχική σχολή και αν πάρεις μεταγραφή πιθανόν να μην αναγνωριστούν τα μαθήματα που θα έχεις περάσει. Της Λαμίας δεν είναι ίδιο....αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts