megatr0n Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 (edited) Αν εξαιρέσεις την υπεροχή της υπαρξεις του ultra wide φακού, σε πολλά σενάρια κλασσικής καθημερινής φωτογραφίας και βίντεο (που για κάποιο λόγο συνήθως η κάτοχοι mate το αφήνουν απέξω λες και το βίντεο δεν ανηκει στις δυνατότητες της κάμερας ή δεν είναι σημαντικότατο) είναι υποδεέστερο από pixel, iPhone max, note 9. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβως φιλε μου. Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. March 12, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Αφαιρέθηκαν και τροποποιήθηκαν posts που ήταν εκτός O.Π.Χ. Παρακαλώ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί σε πρόσωπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsidesp Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Κανείς με κωδικό από public που δεν θα χρησιμοποιήσει κ διατίθεται να τον δώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Μίλησα με Samsung, τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν οι αποστολές των ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Αν και από εικόνες και βίντεο δε μου άρεσε η τρύπα στην οθόνη, μετά που δοκίμασα ένα live demo έρχομαι να επιβεβαιώσω αυτό που όλοι έχετε πει εδώ. Το κινητό αφήνει μια εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, την τρύπα την ξεχνάς στην άκρη χωρίς να σε ενοχλεί. Πολύ καλύτερη υλοποίηση από notch και water drop. Γενικά νομίζω ότι είναι το καλύτερο Galaxy των τελευταίων ετών και εκείνο που αξίζει να πας, ακόμη και αν έχεις το S9. Μπράβο στην Samsung, νομίζω έβαλε τα γυαλιά σε όλους. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Απλά ενημερωτικά να πω κι εγώ πως στέλνει κωδικούς και η mediamarkt. "Έως" 200€ γράφει, φαντάζομαι το 200άρι θα αφορά την ακριβότερη έκδοση. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλησπερα εχω παραγγηλει κ αναμενω κ εγω το S10 oντως κατωχος S8 κ ολης της πρωηγουμενης galaxoσειρας. Μοια μικρη βοηθεια παιδια.. . α] Τα bus περα την μουσικης μοιλαμε-τερματιζουμε κλησεις κτλ. κανονικα η μονο φαση για μουσικη ειναι ? κ β] στην μεταφορα αρχειων απο smart switch την sim την περναω στο νεο τηλ.νο πριν το σεταρω η την αφηνω στο παλιο κ βαζω μονο τα μειλ μου για αρχη μετα το τρανσφερ κ την αλλαζω στο τελος για να μην χαθει κατι ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Απλά ενημερωτικά να πω κι εγώ πως στέλνει κωδικούς και η mediamarkt. "Έως" 200€ γράφει, φαντάζομαι το 200άρι θα αφορά την ακριβότερη έκδοση. Ναι, αφορα την 12GB/1TB εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ήρθε μήνυμα για έκπτωση 150 € αλλά το S10+ δεν είναι διαθέσιμο. https://www.germanos.gr/category/samsung-galaxy-s10s10/cat3010028/ Το S10 που δεν τραβάει σε πωλήσεις βέβαια είναι. Θα λήξει η προσφορά και τα S10+ θα είναι άφαντα μέχρι τότε Πήρα σήμερα στα κεντρικά του Γερμανού, ζήτησα διαθεσιμότητα για s10+/128gb/black στα Βόρεια Προάστια και μου είπαν ότι έβλεπαν κάποια τεμάχια στην Λυκόβρυση. Πήρα, έκανα κράτηση και πριν λίγο πέρασα και το πήρα.. Μου είπε ότι έχει κάποια ακόμα αλλά είχε πελάτη και δεν μου είπε αριθμό τμχ, χρώματα κτλ Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Πήρα σήμερα στα κεντρικά του Γερμανού, ζήτησα διαθεσιμότητα για s10+/128gb/black στα Βόρεια Προάστια και μου είπαν ότι έβλεπαν κάποια τεμάχια στην Λυκόβρυση. Πήρα, έκανα κράτηση και πριν λίγο πέρασα και το πήρα.. Μου είπε ότι έχει κάποια ακόμα αλλά είχε πελάτη και δεν μου είπε αριθμό τμχ, χρώματα κτλ Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Κωδικος για 150 αρι... Καμία ανταλλαγή του Γερμανού αν υπήρχε με 450-500 για s9 plus τι καλά που θα ήτανε.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ε δε νομίζω να έδιναν και ανταλλαγή και κουπόνι μαζί.Αν ξεκινήσουν οι ανταλλαγές θα ξεκινήσουν μετά την λήξη των κουπονιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ε δε νομίζω να έδιναν και ανταλλαγή και κουπόνι μαζί.Αν ξεκινήσουν οι ανταλλαγές θα ξεκινήσουν μετά την λήξη των κουπονιών Μια χαρά έδιναν πέρυσι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Παιδιά μία χαρά θα δώσουν επιταγές για μελλοντική αγορά του κινητού και στο άμεσο μέλλον... Μήπως ομως αυτά τα μηνύματα θα επρεπε να μεταφερθούν και να γίνεται συζήτησή στο thread αγορά κινητού; Ωστε να μένουν εδώ οι εντυπώσεις χρηστών για την συσκευή; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ένα συγκριτικό gcam vs stock camera Sent from my Mi A2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Να γράψω κ εγώ την εμπειρια μου με τα buds καθώς τα παρέλαβα σήμερα σε μαύρο χρώμα ,πληρωμένα κανονικα(Όχι από την προπαραγγελια, καθώς ότιδηποτε λευκό σε συσκευη -κινητό,ακουστικά κτλ- μου φερνει αλλεργία.) Θα είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αντίπαλο δέος των airpods, επιτέλους. Πήρε 2 χρόνια στην βιομηχανία αλλά τα κατάφερε και μάλιστα παρά πολύ καλά. Το integration είναι απίστευτο και ο ήχος σε παρά πολύ καλά επίπεδα. Προσωπικά με βολευουν τα ακουστικά με τις σιλικόνες, καθώς δουλεύω σε ιδιαίτερα θορυβώδες περιβάλλον και τα airpods στο παρελθόν δεν με είχαν καλύψει. Nice job Samsung. (Μου μένει να δω τις κλήσεις σε περιβάλλον με θόρυβο, καθώς για λίγο που μίλησα σπίτι μου είπαν ότι ακούγομαι σαν από το κινητό) . Η ασύρματη όλα τα λεφτά. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Ένα συγκριτικό gcam vs stock camera Sent from my Mi A2 using Tapatalk Φοβερή δουλειά ή gcam μακάρι να υπήρχε και στο s9 plus.. Κρίμα που δεν τα κάνει κ με τη στοκ κ γράφουν ότι απ το mate 20 pro τρωει σκόνη στο δίπλα νήμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Έχω ταυτόχρονα S10+ και Note 9. Πως στο καλό γίνεται με την ίδια χρήση, στα ίδια σημεία, με τις ίδιες εφαρμογές, με τα πάντα ανοιχτά όλα (bluetooth, location, συγχρονισμούς, τίποτα απενεργοποιημένο) το Note να μου δίνει καλύτερους χρόνους στη μπαταρία; Σήμερα έκανα τη 4η φόρτιση αλλά με το ζόρι πιάνω δυόμιση ώρες οθόνη ως το 50%. Είμαι σίγουρος ότι στο S10+ η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από το Note. Περίμενα καλύτερη κατανάλωση λόγω 8nm chipset και ραφιναρισματος One UI. Ελπίζω να στρώσει με καμιά μελλοντική αναβάθμιση. Φυσικά δεν έκανα καμία επαναφορά, το έστησα από το 0 το S10+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Έχω ταυτόχρονα S10+ και Note 9. Πως στο καλό γίνεται με την ίδια χρήση, στα ίδια σημεία, με τις ίδιες εφαρμογές, με τα πάντα ανοιχτά όλα (bluetooth, location, συγχρονισμούς, τίποτα απενεργοποιημένο) το Note να μου δίνει καλύτερους χρόνους στη μπαταρία; Σήμερα έκανα τη 4η φόρτιση αλλά με το ζόρι πιάνω δυόμιση ώρες οθόνη ως το 50%. Είμαι σίγουρος ότι στο S10+ η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από το Note. Περίμενα καλύτερη κατανάλωση λόγω 8nm chipset και ραφιναρισματος One UI. Ελπίζω να στρώσει με καμιά μελλοντική αναβάθμιση. Φυσικά δεν έκανα καμία επαναφορά, το έστησα από το 0 το S10+. Κανε υπομονή, η μπαταρία θέλει μερικές μέρες να στρώσει, το note δεν το ξεκίνησες την ίδια μέρα.. είναι καιρό πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Έχω ταυτόχρονα S10+ και Note 9. Πως στο καλό γίνεται με την ίδια χρήση, στα ίδια σημεία, με τις ίδιες εφαρμογές, με τα πάντα ανοιχτά όλα (bluetooth, location, συγχρονισμούς, τίποτα απενεργοποιημένο) το Note να μου δίνει καλύτερους χρόνους στη μπαταρία; Σήμερα έκανα τη 4η φόρτιση αλλά με το ζόρι πιάνω δυόμιση ώρες οθόνη ως το 50%. Είμαι σίγουρος ότι στο S10+ η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από το Note. Περίμενα καλύτερη κατανάλωση λόγω 8nm chipset και ραφιναρισματος One UI. Ελπίζω να στρώσει με καμιά μελλοντική αναβάθμιση. Φυσικά δεν έκανα καμία επαναφορά, το έστησα από το 0 το S10+.Δυστυχώς έχει τραγική αυτόνομια στην αναμονή. Μακάρι να στρώσει γιατί είναι δυνατή συσκευή Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Κανε υπομονή, η μπαταρία θέλει μερικές μέρες να στρώσει, το note δεν το ξεκίνησες την ίδια μέρα.. είναι καιρό πρινΘυμάμαι στο Note με την Oreo από day 1 έπιανα 6ωρα, έδειχνε τα δόντια της από την αρχή δηλαδή. Είναι το μοναδικό σημείο στη συσκευή μέχρι στιγμής που με ξενερώνει. Τώρα είμαι με 35% από το πρωί στις 7 που το έβγαλα από την ασύρματη φόρτιση. Βέβαια, ακόμη λέει "learning usage patterns". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εγώ είμαι εδώ Το δουλεύω γιατί θέλω να πέσει κατω από 10% πριν πάω για ύπνο, για να το βάλω σε φόρτιση Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Θυμάμαι στο Note με την Oreo από day 1 έπιανα 6ωρα, έδειχνε τα δόντια της από την αρχή δηλαδή. Είναι το μοναδικό σημείο στη συσκευή μέχρι στιγμής που με ξενερώνει. Τώρα είμαι με 35% από το πρωί στις 7 που το έβγαλα από την ασύρματη φόρτιση. Βέβαια, ακόμη λέει "learning usage patterns". Έχεις δίκιο είναι πολύ χάλια, κλείσε το 4G και το volte και δες μήπως βοηθήσει. Πρέπει άμεσα να βγάλει ενημέρωση, έτσι γίνετε πάντα στην αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Εγώ είμαι εδώ Το δουλεύω γιατί θέλω να πέσει κατω από 10% πριν πάω για ύπνο, για να το βάλω σε φόρτιση Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καθολου δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Είχα δεδομένα χτες κάνα 2ωρο το μεσημέρι + σήμερα κάνα 3ωρο επίσης το πρωί και ανοιχτό bluetooth με καμία ώρα συνολικά συνδεδεμένο στο αμάξι. Κυρίως wifi δηλαδή έχει παίξει , και 1 ώρα YouTube συνδεδεμένο με bluetooth ηχείο Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts