ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Ο προηγούμενος Wireless charger της Samsung που έχω για το s9 θα δουλεύει για το s10? Ξέρει κάποιος? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνει κανονικά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Έστησα όλα κομπλέ και καλά τη συσκευή αλλά στο Samsung Pass δε μου πέρασε τίποτα από κωδικούς και autofill forms που είχα τόσα χρόνια τώρα. Εννοείται ότι έχω κάνει login με το Samsung account μου. Και είχα αποθηκευμένα πάνω από 200 sites. Έτυχε σε κανέναν άλλον; Υπάρχει λύση; Sent from my SM-G975F using TapatalkΒασίλη μια αναλυτική σύγκριση με το note περιμένω για να πατήσω το κουμπί αν και η πένα θα μου λήψει πάρα πολύ. Σήμερα το έπαιξα κάνα τέταρτο στον κοτσοβολο. Θετικά Εκπληκτική οθόνη. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ταχύτατο Πολύ όμορφο Πολύ μικρό σε σχέση με το note Ουδέτερα Η τρύπα στην οθόνη δε με χάλασε αλλά ούτε την θεωρώ όμορφο Αρνητικά Το μπεζελ κάτω πραγματικά μεγάλο που χάνει πολύ για μένα οπτικά Το ui που έχει κάποια εικονίδια γκουμουτσες χωρίς λόγο. Πολύ μικρό που δείχνει παιχνιδάκι σε σχέση με το note. Πολύ λεπτό αδύνατη η χρήση του χωρίς θήκη. Το πλαίσιο γύρω από τη συσκευή είναι νίκελ και όχι βαμμένο κάτι που για μένα δείχνει φτηνό. Σε γενικές γραμμές πολύ δυνατή συσκευή που δε με έπεισε να κάνω αλλαγή το note τουλάχιστον προς το παρών. Βαγγέλη ακόμα στη Huawei είσαι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βασίλη μια αναλυτική σύγκριση με το note περιμένω για να πατήσω το κουμπί αν και η πένα θα μου λήψει πάρα πολύ. Σήμερα το έπαιξα κάνα τέταρτο στον κοτσοβολο. Θετικά Εκπληκτική οθόνη. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ταχύτατο Πολύ όμορφο Πολύ μικρό σε σχέση με το note Ουδέτερα Η τρύπα στην οθόνη δε με χάλασε αλλά ούτε την θεωρώ όμορφο Αρνητικά Το μπεζελ κάτω πραγματικά μεγάλο που χάνει πολύ για μένα οπτικά Το ui που έχει κάποια εικονίδια γκουμουτσες χωρίς λόγο. Πολύ μικρό που δείχνει παιχνιδάκι σε σχέση με το note. Πολύ λεπτό αδύνατη η χρήση του χωρίς θήκη. Το πλαίσιο γύρω από τη συσκευή είναι νίκελ και όχι βαμμένο κάτι που για μένα δείχνει φτηνό. Σε γενικές γραμμές πολύ δυνατή συσκευή που δε με έπεισε να κάνω αλλαγή το note τουλάχιστον προς το παρών. Βαγγέλη ακόμα στη Huawei είσαι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα, από την στιγμή που όπως λες θα σου λείψει το spen και μάλιστα πολύ, ποιός ο λόγος να πας στο S10+ και να μην περιμένεις το note; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βασίλη μια αναλυτική σύγκριση με το note περιμένω για να πατήσω το κουμπί αν και η πένα θα μου λήψει πάρα πολύ. Σήμερα το έπαιξα κάνα τέταρτο στον κοτσοβολο. Θετικά Εκπληκτική οθόνη. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ταχύτατο Πολύ όμορφο Πολύ μικρό σε σχέση με το note Ουδέτερα Η τρύπα στην οθόνη δε με χάλασε αλλά ούτε την θεωρώ όμορφο Αρνητικά Το μπεζελ κάτω πραγματικά μεγάλο που χάνει πολύ για μένα οπτικά Το ui που έχει κάποια εικονίδια γκουμουτσες χωρίς λόγο. Πολύ μικρό που δείχνει παιχνιδάκι σε σχέση με το note. Πολύ λεπτό αδύνατη η χρήση του χωρίς θήκη. Το πλαίσιο γύρω από τη συσκευή είναι νίκελ και όχι βαμμένο κάτι που για μένα δείχνει φτηνό. Σε γενικές γραμμές πολύ δυνατή συσκευή που δε με έπεισε να κάνω αλλαγή το note τουλάχιστον προς το παρών. Βαγγέλη ακόμα στη Huawei είσαι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την οθόνη είδα ότι άλλαξαν κάποιες ρυθμίσεις όπως ανέφεραν και τα μέλη εδώ για να είναι πιο άνετη και ξεκούραστη, γιαυτό μας φάνηκε κάπως, άμα σου άρεσε είναι θετικό. Για το σασί που λες ότι προτιμάς βαμμένο, από το σ7 μέχρι τώρα, θεωρώ ότι είναι η πιο ωραία εκδοχή αυτή τη φορά. Σε σ7 ήταν μέταλλο, πραγματικά ωραίο, σ8 θεωρώ ότι ήταν ότι χειρότερο, σκέτη βαφή. Τώρα δείχνει πιο μέταλλο και μαρεσει πολύ περισσότερο. Μέγεθος επίσης θεωρώ ιδανικό, το νότε 9 δεν μπορείς να το κρατήσεις εύκολα, μεγάλο, βαρύ, χοντρό.. Αυτό είναι τέλειο. Για κάτω μπεζελ συμφωνώ,έπρεπε να είναι όπως το πάνω.. Προσωπικά το θεωρώ την τέλεια εξέλιξη και μόνο χρώμα δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά επιτέλους θα αφήσω το νότε, πραγματικά υπερβολικά μεγάλο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Καλημέρα, από την στιγμή που όπως λες θα σου λείψει το spen και μάλιστα πολύ, ποιός ο λόγος να πας στο S10+ και να μην περιμένεις το note; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα, η απάντηση απλή η "τρελά μου" και το hype της εποχής. Και φυσικά όταν με το καλό κυκλοφορήσει το N10 τα ίδια θα γράφω. Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την οθόνη είδα ότι άλλαξαν κάποιες ρυθμίσεις όπως ανέφεραν και τα μέλη εδώ για να είναι πιο άνετη και ξεκούραστη, γιαυτό μας φάνηκε κάπως, άμα σου άρεσε είναι θετικό. Για το σασί που λες ότι προτιμάς βαμμένο, από το σ7 μέχρι τώρα, θεωρώ ότι είναι η πιο ωραία εκδοχή αυτή τη φορά. Σε σ7 ήταν μέταλλο, πραγματικά ωραίο, σ8 θεωρώ ότι ήταν ότι χειρότερο, σκέτη βαφή. Τώρα δείχνει πιο μέταλλο και μαρεσει πολύ περισσότερο. Μέγεθος επίσης θεωρώ ιδανικό, το νότε 9 δεν μπορείς να το κρατήσεις εύκολα, μεγάλο, βαρύ, χοντρό.. Αυτό είναι τέλειο. Για κάτω μπεζελ συμφωνώ,έπρεπε να είναι όπως το πάνω.. Προσωπικά το θεωρώ την τέλεια εξέλιξη και μόνο χρώμα δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά επιτέλους θα αφήσω το νότε, πραγματικά υπερβολικά μεγάλοΝίκο δεν έχω κανένα θέμα με το μέγεθος του note ούτε με το βάρος του έχω μεγάλα χέρια και το χρησιμοποιώ σχεδόν με το ένα χωρίς πρόβλημα. Επίσης προτιμώ το βαμμένο περίβλημα στο μαύρο. Μου δείχνει ποιο premiun αλλά γούστα είναι αυτά. Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F Edited March 10, 2019 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βασίλη μια αναλυτική σύγκριση με το note περιμένω για να πατήσω το κουμπί αν και η πένα θα μου λήψει πάρα πολύ. Σήμερα το έπαιξα κάνα τέταρτο στον κοτσοβολο. Θετικά Εκπληκτική οθόνη. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ταχύτατο Πολύ όμορφο Πολύ μικρό σε σχέση με το note Ουδέτερα Η τρύπα στην οθόνη δε με χάλασε αλλά ούτε την θεωρώ όμορφο Αρνητικά Το μπεζελ κάτω πραγματικά μεγάλο που χάνει πολύ για μένα οπτικά Το ui που έχει κάποια εικονίδια γκουμουτσες χωρίς λόγο. Πολύ μικρό που δείχνει παιχνιδάκι σε σχέση με το note. Πολύ λεπτό αδύνατη η χρήση του χωρίς θήκη. Το πλαίσιο γύρω από τη συσκευή είναι νίκελ και όχι βαμμένο κάτι που για μένα δείχνει φτηνό. Σε γενικές γραμμές πολύ δυνατή συσκευή που δε με έπεισε να κάνω αλλαγή το note τουλάχιστον προς το παρών. Βαγγέλη ακόμα στη Huawei είσαι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα Λάζαρε, έχοντας και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα μπορώ να σου πω τα εξής: Μου λείπει το S Pen γιατί έπαιρνα σημειώσεις λόγο δουλειάς. Έβαζα τον συνομιλητή ανοικτή ακρόαση και μετά έγραφα με το S Pen. Πλέον προσπαθώ να κάνω το ίδιο αλλά με το Google Keep και το εικονικό πληκτρολόγιο. Το μοναδικό που μου έχει λείψει από τη μετάβαση από το Note. Μπαταρία πάνω-κάτω τα ίδια. Πολύ μικρότερο form factor με την ίδια οθόνη σε μέγεθος. Τελικά προσωπικά μου αρέσει που είναι ελαφρύτερο από το Note. Το τελευταίο με κούραζε όταν το κρατούσα πολύ ώρα στο χέρι. Όσον αφορά το πλαίσιο ποτέ δε το κοίταξα και δεν ήταν κριτήριο επιλογής μου (αφού το πιθανότερο είναι να κρυφτεί μέσα σε μια θήκη). Απ'όταν βγήκε η infinity-o display το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι οι κάμερες εκεί που είναι δεν ενοχλούν σε σχέση με το notch (ναι οκ μια οθόνη εντελώς άδεια θα ήταν το τέλειο) και αυτό γιατί βρίσκεται σε μια γωνία που στο 99.9% των περιπτώσεων ποτέ δε βλέπεις στις γωνίες περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει εν αντιθέσει με το notch το οποίο είναι εντελώς στο κέντρο και το μάτι λόγω συμμετρίας πέφτει πάντα πάνω του. Βοηθά στις κάμερες βέβαια ότι υπάρχει και οθόνη γύρω τους. Και τελικά το επιβεβαίωσαν και όλοι οι μεγάλοι σε ακροαματικότητα YouTubers στα reviews τους. Η οθόνη του δίπλα από το Note είναι το κάτι άλλο, που ήδη το Note έχει μια εξαιρετική έως τέλεια οθόνη. Απορώ πως στο καλό το καταφέρνουν αυτό το πράγμα κάθε φορά οι engineers της Sammy. Κάμερες το κάτι άλλο, ειδικά η wide είναι χάρμα οφθαλμών οι φωτογραφίες που βγάζει. Χρώματα με το HDR10+ από άλλο πλανήτη. Έπαιξα βίντεο HDR10+ στη QLED μου που υποστηρίζει το πρότυπο αυτό και ήταν jawdropping. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βασίλη μια αναλυτική σύγκριση με το note περιμένω για να πατήσω το κουμπί αν και η πένα θα μου λήψει πάρα πολύ. Σήμερα το έπαιξα κάνα τέταρτο στον κοτσοβολο. Θετικά Εκπληκτική οθόνη. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ταχύτατο Πολύ όμορφο Πολύ μικρό σε σχέση με το note Ουδέτερα Η τρύπα στην οθόνη δε με χάλασε αλλά ούτε την θεωρώ όμορφο Αρνητικά Το μπεζελ κάτω πραγματικά μεγάλο που χάνει πολύ για μένα οπτικά Το ui που έχει κάποια εικονίδια γκουμουτσες χωρίς λόγο. Πολύ μικρό που δείχνει παιχνιδάκι σε σχέση με το note. Πολύ λεπτό αδύνατη η χρήση του χωρίς θήκη. Το πλαίσιο γύρω από τη συσκευή είναι νίκελ και όχι βαμμένο κάτι που για μένα δείχνει φτηνό. Σε γενικές γραμμές πολύ δυνατή συσκευή που δε με έπεισε να κάνω αλλαγή το note τουλάχιστον προς το παρών. Βαγγέλη ακόμα στη Huawei είσαι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λαζαρε, δεν ειμαι σε καμια συσκευη/εταιρια. Ολες τις δοκιμαζω, κι ολες τις "αποδομω". Δεν εχω εγω τετοια σκαλωματα ;) Περιμενω ενα ταξιδι φιλικου προσωπου να μου φερει το s10+ snap855 απο Αμερικη(αν δεν είχα τη δυνατότητα να το φέρω σε αυτή την έκδοση δε θα ασχολιομουν καν) . Μεχρι τοτε mate 20 pro. Οταν ερθει θα δοκιμαστει ενδελεχως κι αναλογα θα πραξω (ολα θα κριθουν στο κομματι μπαταρια, που αυτη τη στιγμη με το mate 20 pro ειμαι +25-30% συγκριτικα με Note 9 - αν περασει αυτος ο "σκοπελος" τοτε μονο και μονο για το πολυ ανωτερο σχεδιαστικα one ui (απο το χαλι emui), η λογικη λεει οτι θα γυρισω εδω μεχρι note 10). Για τα εικονιδια μπορεις ευκολα να τα κανεις resize στο μεγεθος που μας αρεσει (κακως η samsung επελεξε το default να ειναι γιγανταιων διαστασεων, ζηλευοντας το αναχρονιστικο ios - ευτυχως εδω ρυθμιζεται ευκολα επιλεγοντας grid 5X6 σε αρχικη οθονη και drawer). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το hdr10 πως ενεργοποιειται Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Βασίλη μια αναλυτική σύγκριση με το note περιμένω για να πατήσω το κουμπί αν και η πένα θα μου λήψει πάρα πολύ. Σήμερα το έπαιξα κάνα τέταρτο στον κοτσοβολο. Θετικά Εκπληκτική οθόνη. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ταχύτατο Πολύ όμορφο Πολύ μικρό σε σχέση με το note Ουδέτερα Η τρύπα στην οθόνη δε με χάλασε αλλά ούτε την θεωρώ όμορφο Αρνητικά Το μπεζελ κάτω πραγματικά μεγάλο που χάνει πολύ για μένα οπτικά Το ui που έχει κάποια εικονίδια γκουμουτσες χωρίς λόγο. Πολύ μικρό που δείχνει παιχνιδάκι σε σχέση με το note. Πολύ λεπτό αδύνατη η χρήση του χωρίς θήκη. Το πλαίσιο γύρω από τη συσκευή είναι νίκελ και όχι βαμμένο κάτι που για μένα δείχνει φτηνό. Σε γενικές γραμμές πολύ δυνατή συσκευή που δε με έπεισε να κάνω αλλαγή το note τουλάχιστον προς το παρών. Βαγγέλη ακόμα στη Huawei είσαι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ερωτηση αλλα πως γινεται να βαζεις το μεγεθος και στα θετικα και στα αρνητικα? Για το βαρος ισχυει αυτο που γραφτηκε παραπανω.Ενα κινητο που δεν ειναι πολυ βαρυ σημαινει οτι ειναι και πιο ευκολο στην χρηση με το ενα χερι ή ακομα και για ομιλιες. Και για την ξεκουραστη οθονη που ισχυει οσοι δεν το γνωριζετε καντε μια βολτα στο internet και ψαξτε να δειτε ποσοι εχουν θεμα με τις PWM οθονες των τελευταιων Iphone με τα ματια τους(Samsung panel και αυτες φυσικα). Κατα τα αλλα περαν απο το μικροβιο οπως αναφερθηκε,δεν υπαρχει κανενας πραγματικα σοβαρος λογος μεταβασης απο το Note9 στο S10+ αν καποιον τον ικανοποιει πληρως το note9. Το ιδιο θα ισχυει σε λιγες μερες και οταν βγει το P30pro απο την Huawei(οπως εγινε περυσι).Και εκει κανενας σοβαρος πραγματικα λογος αλλαγης για καποιον σε σχεση με το mate20pro,αν το τελευταιο τον καλυπτει πληρως. Ουτως ή αλλως μιλαμε για ναυαρχιδες που με το ζορι εχουν κλεισει περιπου 6μηνες(το Note λιγο παραπανω)ειπαμε δεν πεφτει τετοια απαξιωση τοσο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Το hdr10 πως ενεργοποιειται Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Settings, advanced recording options κ εκεί έχει δύο επιλογές μια εκ των οποίων αυτή που ψάχνεις. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Settings, advanced recording options κ εκεί έχει δύο επιλογές μια εκ των οποίων αυτή που ψάχνεις.Είναι γκρι η επιλογή κ δεν αφήνει την ενεργοποίηση της Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit και 1080 αναλυση Edited March 10, 2019 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Την Παρασκευή που πήρα το s10+ μίλησα λίγο για τη διαφορά στη χρωματική απόδοση με το Note 9. Δείτε στο 5.35 του παρακάτω video αυτό ακριβώς που είπα. Πόσο πιο ζεστή φαίνεται η οθόνη του s10, δίπλα ακριβώς από το Note 9. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Στην αναμονή ή συσκευή τρώει μπαταρία ίσως είναι στο στρώσιμο ακόμα αλλά ποτέ δεν περίμενα μια συσκευή να στρώσει η μπαταρία της ώστε να καταλάβω την αυτονομία. Mate 20 pro πχ xs max Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Στην αναμονή ή συσκευή τρώει μπαταρία ίσως είναι στο στρώσιμο ακόμα αλλά ποτέ δεν περίμενα μια συσκευή να στρώσει η μπαταρία της ώστε να καταλάβω την αυτονομία. Mate 20 pro πχ xs max Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε αυτό δεν έχω παρά να συμφωνήσω όποια συσκευή είχα με πολύ καλή αυτονομία φαινόταν με το καλημέρα, δεν χρειαζόταν να περιμένω, μικρές οι διαφορές μετά. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Στην αναμονή ή συσκευή τρώει μπαταρία ίσως είναι στο στρώσιμο ακόμα αλλά ποτέ δεν περίμενα μια συσκευή να στρώσει η μπαταρία της ώστε να καταλάβω την αυτονομία. Mate 20 pro πχ xs max Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακη, ετσι ακριβως. Ακουμε, επιπεδα note 9 η μπαταρια? Ειχες καλομαθει με mate 20 pro και xs max, οποτε εδω τι βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Στην χρήση είναι καλή η μπαταρια. Ανώτερη από note μέχρι στιγμής χειρότερα από xs max k mate . Ίσως πάρει τα πάνω της. Δεν έχω πολλές ελπίδες όμως. Την ημέρα θα Στην βγάλει μια χαρά δεν το συζητώ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Στην χρήση είναι καλή η μπαταρια. Ανώτερη από note μέχρι στιγμής χειρότερα από xs max k mate . Ίσως πάρει τα πάνω της. Δεν έχω πολλές ελπίδες όμως. Την ημέρα θα Στην βγάλει μια χαρά δεν το συζητώ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε θελω στη χρηση, θελω στην αναμονη και στις δυσκολες καθημερινες συνθηκες, που ολοι βιωνουμε οταν κινουμαστε σε διαφορα μερη καθημερινα (αυτες τις μερες ειναι αργια, που σημαινει: σπιτι, wifi, συνεχομενη χρηση, δε βγαινουν ασφαλη συμπερασματα). Αυτα που σε εκαναν να φυγεις απο note 9, οπως κι εμενα και 2-3 αλλους εμπειρους χρηστες. Αυτα θελω, οποτε μπορεσεις καταθεσε τις αποψεις σου... Επισης, παρατηρησες οτι η samsung εχει βαλει πολυ αργα animations? Μπειτε μια στις επιλογες προγραμματιστη να δειτε, λογικα ειναι στο 1Χ (και δεν ξερω αν εκανε καμια τρελα και πηγε στο 1,5Χ :lol:). Η samsung "μηλαροποιειται" για τα καλα. Τεραστια default εικονιδια, αργα animations (για να επιτεινουν τη βουτυριλα των animations και να κρυψουν τα λοξυγκακια (κατα κοσμο stuttering) που μονο σε pixel xl 3 και δευτερευοντως oneplus 6t ειδα σε ελαχιστο βαθμο), εκδοση s10e (αλα iphone xr) κλπ κλπ. Κατα ποδας ακολουθει κι η huawei, που για την ωρα καλα θα κανει να αντιγραψει κανα σοβαρο ui shell, γιατι το emui εξακολουθει να ειναι εγκαταλελειμμενο ξενοδοχειο εποχης προ κρισης... Edited March 10, 2019 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Στην αναμονή ή συσκευή τρώει μπαταρία ίσως είναι στο στρώσιμο ακόμα αλλά ποτέ δεν περίμενα μια συσκευή να στρώσει η μπαταρία της ώστε να καταλάβω την αυτονομία. Mate 20 pro πχ xs max Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μια μια διαφορά! Στο Mate 20 Pro χάνεις notifications αράδα που σημαίνει οτι οι Κινέζοι κάνουν τρελό optimisation και σκοτώνουν apps, ενω το default στη Samsung τρέχουν όλα και μετά απο λίγο καιρό (μπορείς να το αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις) βάζει τις εφαρμογες που δεν δουλευεις σε sleep mode; Με το S10 δεν έχω χάσει τίποτα και όποιες εφαρμογές δεν θέλώ να τρέχουν απο πίσω τις έχω βάλει τη λίστα για ...ύπνο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 (edited) Ναι μια μια διαφορά! Στο Mate 20 Pro χάνεις notifications αράδα που σημαίνει οτι οι Κινέζοι κάνουν τρελό optimisation και σκοτώνουν apps, ενω το default στη Samsung τρέχουν όλα και μετά απο λίγο καιρό (μπορείς να το αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις) βάζει τις εφαρμογες που δεν δουλευεις σε sleep mode; Με το S10 δεν έχω χάσει τίποτα και όποιες εφαρμογές δεν θέλώ να τρέχουν απο πίσω τις έχω βάλει τη λίστα για ...ύπνο!:lol:Καλα αυτο δεν το λες και optimization αλλά κόβω αβέρτα και όσοι δεν ξέρουν αστούς να ψάχνονται. Π.χ. μια εφαρμογή που δουλεύω ποτέ δεν δούλεψε σωστά αν δεν επέμβαινα εγώ ούτε σε Xiaomi, ούτε σε Huawei. Αντίθετα σε Samsung δούλευε όπως θα έπρεπε. Ε σίγουρα με κάτι τέτοια τρικ κερδίζεις σε αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2019 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Μια συσκευή με καλή αυτονομία δεν χρειάζεται κανένα πείραγμα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Μια συσκευή με καλή αυτονομία δεν χρειάζεται κανένα πείραγμα Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈλα όμως που κάποιες είναι "πειραγμενες" εργοστασιακά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Η samsung "μηλαροποιειται" για τα καλα. Λογικό. Επρεπε να είχε δώσει True Tone φέτος. :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Κάνω υπομονή να δω αν θα προσφέρει ανταλλαγή με προηγούμενη συσκευή όπως πέρυσι (άσχετο αν την πούλησα σε παιδί) Πέρυσι είχε βγάλει για ανταλλαγή public κ Γερμανός 6 με 7 μέρες μετά την κυκλοφορία κ μάλιστα στο Γερμανό έτρεχε κ - 10% επιστροφή με κάρτες Eurobank για να δούμε φέτος αν θα το κάνουν.. Περίεργο είναι που πήρε την κατηφόρα το s9 plus 482 σε σκρουτζ πιστεύω θα ανέβει ξαφνικά σύντομα πάλι στα 520 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Καλημέρα Λάζαρε, έχοντας και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα μπορώ να σου πω τα εξής: Μου λείπει το S Pen γιατί έπαιρνα σημειώσεις λόγο δουλειάς. Έβαζα τον συνομιλητή ανοικτή ακρόαση και μετά έγραφα με το S Pen. Πλέον προσπαθώ να κάνω το ίδιο αλλά με το Google Keep και το εικονικό πληκτρολόγιο. Το μοναδικό που μου έχει λείψει από τη μετάβαση από το Note. Μπαταρία πάνω-κάτω τα ίδια. Πολύ μικρότερο form factor με την ίδια οθόνη σε μέγεθος. Τελικά προσωπικά μου αρέσει που είναι ελαφρύτερο από το Note. Το τελευταίο με κούραζε όταν το κρατούσα πολύ ώρα στο χέρι. Όσον αφορά το πλαίσιο ποτέ δε το κοίταξα και δεν ήταν κριτήριο επιλογής μου (αφού το πιθανότερο είναι να κρυφτεί μέσα σε μια θήκη). Απ'όταν βγήκε η infinity-o display το έλεγα από την πρώτη στιγμή ότι οι κάμερες εκεί που είναι δεν ενοχλούν σε σχέση με το notch (ναι οκ μια οθόνη εντελώς άδεια θα ήταν το τέλειο) και αυτό γιατί βρίσκεται σε μια γωνία που στο 99.9% των περιπτώσεων ποτέ δε βλέπεις στις γωνίες περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει εν αντιθέσει με το notch το οποίο είναι εντελώς στο κέντρο και το μάτι λόγω συμμετρίας πέφτει πάντα πάνω του. Βοηθά στις κάμερες βέβαια ότι υπάρχει και οθόνη γύρω τους. Και τελικά το επιβεβαίωσαν και όλοι οι μεγάλοι σε ακροαματικότητα YouTubers στα reviews τους. Η οθόνη του δίπλα από το Note είναι το κάτι άλλο, που ήδη το Note έχει μια εξαιρετική έως τέλεια οθόνη. Απορώ πως στο καλό το καταφέρνουν αυτό το πράγμα κάθε φορά οι engineers της Sammy. Κάμερες το κάτι άλλο, ειδικά η wide είναι χάρμα οφθαλμών οι φωτογραφίες που βγάζει. Χρώματα με το HDR10+ από άλλο πλανήτη. Έπαιξα βίντεο HDR10+ στη QLED μου που υποστηρίζει το πρότυπο αυτό και ήταν jawdropping.Με έκανες άνω κάτω :D κάνα αρνητικό ρε παιδιά. Μάλλον θα φύγει η παραγγελία αν και σε μένα λόγο δουλειάς με βολεύει φοβερά η πένα. Θα το αποφασίσω την Τρίτη. Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λαζαρε, δεν ειμαι σε καμια συσκευη/εταιρια. Ολες τις δοκιμαζω, κι ολες τις "αποδομω". Δεν εχω εγω τετοια σκαλωματα ;) Περιμενω ενα ταξιδι φιλικου προσωπου να μου φερει το s10+ snap855 απο Αμερικη(αν δεν είχα τη δυνατότητα να το φέρω σε αυτή την έκδοση δε θα ασχολιομουν καν) . Μεχρι τοτε mate 20 pro. Οταν ερθει θα δοκιμαστει ενδελεχως κι αναλογα θα πραξω (ολα θα κριθουν στο κομματι μπαταρια, που αυτη τη στιγμη με το mate 20 pro ειμαι +25-30% συγκριτικα με Note 9 - αν περασει αυτος ο "σκοπελος" τοτε μονο και μονο για το πολυ ανωτερο σχεδιαστικα one ui (απο το χαλι emui), η λογικη λεει οτι θα γυρισω εδω μεχρι note 10). Για τα εικονιδια μπορεις ευκολα να τα κανεις resize στο μεγεθος που μας αρεσει (κακως η samsung επελεξε το default να ειναι γιγανταιων διαστασεων, ζηλευοντας το αναχρονιστικο ios - ευτυχως εδω ρυθμιζεται ευκολα επιλεγοντας grid 5X6 σε αρχικη οθονη και drawer).Το ξέρω Βαγγέλη αν και κάτι μου λέει πως ακόμα και αν δεν το βρεις με snap 855 σε κάνα 15ημερο θα γράφεις από την ευρωπαϊκή έκδοση του s10 :D Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Ναι μια μια διαφορά! Στο Mate 20 Pro χάνεις notifications αράδα που σημαίνει οτι οι Κινέζοι κάνουν τρελό optimisation και σκοτώνουν apps, ενω το default στη Samsung τρέχουν όλα και μετά απο λίγο καιρό (μπορείς να το αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις) βάζει τις εφαρμογες που δεν δουλευεις σε sleep mode; Με το S10 δεν έχω χάσει τίποτα και όποιες εφαρμογές δεν θέλώ να τρέχουν απο πίσω τις έχω βάλει τη λίστα για ...ύπνο!:lol: Φίλε, τι ισχύει με τις κλήσεις και την ποιότητα σήματος; Εκεί νομίζω η Samsung υπερέχει. Για το Mate διαβάζω για πολλές χαμένες κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts