konakis Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Ναι γράφτηκε και στο νήμα του S20 plus, έρχονται καλούδια Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Καλημερα στη παρεα,ειδα σε κατι βιντεο στο youtube οτι το κινητο οταν ανοιγεις τη καμερα εχει κατι επιλογες Live Focus, σε μενα γιατι δε τις βγαζει?????Εσας της εχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Πότε ακούγεται ότι θα πάρουμε one UI 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Καλημέρα, μία απορία... Επειδή θέλω να παίρνω τα updates όποτε έρχονται στα γερμανικά, φλασάρω το γερμανικό (DBT) και κάνω hard reset με τη γερμανική sim ή απλά κάνω hard reset με τη γερμανική sim μέσα, ανεξάρτητα από το ποιό Firmware έχω. Το αρχικό, όταν αγόρασα τη συσκευή, είναι το TPH (Πορτογαλικό). Το ρωτάω γιατί παρατηρώ ότι σε κάποια διαφέρουν τα 4 τελευταία ψηφία-γράμματα (γερμανικό --> 9DTI8 / πορτογαλικό --> 9DTI9). Επίσης, δε θα έχω κάποιο θέμα με το γερμανικό, αφού βρίσκομαι εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Σήμερα, ξαφνικά, δεν ανοίγει η Ψηφιακή ευεξία. Εμφανίζει γκρι οθόνη. Το έχει παρατηρήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 σε εμένα ανοίγει κανονικά όπως πάντα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Το έκανε πάλι το θαύμα της η Samsung: https://eu.community.samsung.com/t5/mobile-apps-services/digital-wellbeing-app-not-working/m-p/2198334 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Καλησπέρα σε ολους... Εχω ενα S10PLUS 512GB και επειδη θα κανω hard reset προκειμενου να το στειλω στη Smartec,εκανα back up τα παντα στο smart switch. Προκειμενου να κανω restorе τα αρχεια και τις ρυθμίσεις μετα,ειναι αξιόπιστο το smart switch ή να κανω αντιγραφη τα αρχεια απο το τηλέφωνο με copy paste?Mιλάμε για 140GB αρχεια.Με τη δευτερη διαδικασία αργει απιστευτα κατα το back up με copy paste (πάνω απο 5 ωρες σε σημειο που βαριέμαι) ενω με την πρωτη (smart switch) αργει μεν αλλά κάποτε τελειώνει (εστω και σε δύο ώρες). Ειναι αξιόπιστο λοιπόν το smart switch? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Καλησπέρα σε ολους... Εχω ενα S10PLUS 512GB και επειδη θα κανω hard reset προκειμενου να το στειλω στη Smartec,εκανα back up τα παντα στο smart switch. Προκειμενου να κανω restorе τα αρχεια και τις ρυθμίσεις μετα,ειναι αξιόπιστο το smart switch ή να κανω αντιγραφη τα αρχεια απο το τηλέφωνο με copy paste?Mιλάμε για 140GB αρχεια.Με τη δευτερη διαδικασία αργει απιστευτα κατα το back up με copy paste (πάνω απο 5 ωρες σε σημειο που βαριέμαι) ενω με την πρωτη (smart switch) αργει μεν αλλά κάποτε τελειώνει (εστω και σε δύο ώρες). Ειναι αξιόπιστο λοιπόν το smart switch? Καλημέρα φίλε μου! Εννοείται ότι είναι αξιόπιστο. Προχώρα άφοβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Καλησπέρα σε ολους... Εχω ενα S10PLUS 512GB και επειδη θα κανω hard reset προκειμενου να το στειλω στη Smartec,εκανα back up τα παντα στο smart switch. Προκειμενου να κανω restorе τα αρχεια και τις ρυθμίσεις μετα,ειναι αξιόπιστο το smart switch ή να κανω αντιγραφη τα αρχεια απο το τηλέφωνο με copy paste?Mιλάμε για 140GB αρχεια.Με τη δευτερη διαδικασία αργει απιστευτα κατα το back up με copy paste (πάνω απο 5 ωρες σε σημειο που βαριέμαι) ενω με την πρωτη (smart switch) αργει μεν αλλά κάποτε τελειώνει (εστω και σε δύο ώρες). Ειναι αξιόπιστο λοιπόν το smart switch? εγω δε θα ρισκαρα να μην τα βλεπω σεε φυσικο φακελοο στο pc Μου... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 εγω δε θα ρισκαρα να μην τα βλεπω σεε φυσικο φακελοο στο pc Μου... Θα συμφωνησω απόλυτα... Ετσι κινουμαι εδω κ χρόνια... Αν δεν εχω φακελους με τα αρχεία μπροστά μου, δεν προχώραω σε hard reset. Μολις κανω χειροκινητη μεταφορά ότι θέλω, μονο τοτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Θα συμφωνησω απόλυτα... Ετσι κινουμαι εδω κ χρόνια... Αν δεν εχω φακελους με τα αρχεία μπροστά μου, δεν προχώραω σε hard reset. Μολις κανω χειροκινητη μεταφορά ότι θέλω, μονο τοτε.... 30 ευρώ κάνει μια καλή sd που τα χωράει όλα τα αρχεία του φίλου, πάρε και ρίξε τα μέσα ή σε ένα φλασακι με USB on the go Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Καλησπέρα, Σας έχει έρθει security update Νοεμβρίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Ναι. Προχθές σε eur Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) Κατέβασα από περιέργεια το App PHONE INFO και στην καρτέλα CSC CODE γράφει.. Firmware's CSC Code: XEF Active CSC Code: EUR Τί σημαίνουν? Εν τω μεταξύ δε μου έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση Νοεμβρίου (Πορτογαλικό) Edited November 13, 2020 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 ΧEF ειναι γαλλικο Unbranded και EUR ελληνικο. Παιρνεις δλδ κανονικα OTA updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Το BTU τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Το BTU τι είναι; https://www.droidviews.com/how-to-change-csc-in-samsung-galaxy-phones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημέρα στην ομάδα, ειμαι κάτοχος s8 και σκέφτομαι αγορά s10+ μιας και το s20 ακούω έχει προβλήματα μπαταρίας και αύξηση θερμοκρασίας. θα ήθελα αν μπορείτε γνώμες και αν αξίζει. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Thanks..... @GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 ΧEF ειναι γαλλικο Unbranded και EUR ελληνικο. Παιρνεις δλδ κανονικα OTA updates? Ναι, το γνωριζω οτι ειναι γαλλικο απλα τη συσκευη απο την αρχη την πηρα με πορτογαλικο (TPH), ετσι γραφει αλλωστε και στις πληροφοριες λογισμικου (EUR/EUR,EUR/TPH). Απο τοτε εχω κανει 3 φλασαρισματα: 1 φορα γερμανικο (DBT) και τις αλλες δυο πορτογαλικο. Ποτε δεν περασα Ελληνικο (EUR) και ποτε γαλλικο. Αυτο το XEF που βγαζει το app δεν ξερω απο που το βρηκε. ΟΤΑ δεν παιρνω τωρα. Πιο πριν επαιρνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Πρεπει να φλασαρεις με odin χωρις sim για να παρεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) Πρεπει να φλασαρεις με odin χωρις sim για να παρεις update. Δεν θυμάμαι αν είχα sim μέσα κατά το φλασάρισμα... αλλά εγώ νομίζω ότι αυτό που παίζει ρόλο είναι να έχεις τη sim μέσα όταν κάνεις wipe data / factory reset. Πάντα κάνω factory reset μετά από φλασάρισμα. Edited November 14, 2020 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Καλημέρα στην ομάδα, ειμαι κάτοχος s8 και σκέφτομαι αγορά s10+ μιας και το s20 ακούω έχει προβλήματα μπαταρίας και αύξηση θερμοκρασίας. θα ήθελα αν μπορείτε γνώμες και αν αξίζει. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε το S10+ με κλειστά τα μάτια. Αξίζει η αγορά του ειδικά τώρα που έχει βγει το 20. Σε σχέση με το s8 θα δεις μεγάλη διαφορά στη κάμερα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Πάρε το S10+ με κλειστά τα μάτια. Αξίζει η αγορά του ειδικά τώρα που έχει βγει το 20. Σε σχέση με το s8 θα δεις μεγάλη διαφορά στη κάμεραΕυχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι περιμένω black friday Μήπως βγει σε προσφορά αλλιώς θα το είχα ήδη παραγγείλει. Μιαα τελευταία ερώτηση από τζαμακι υπάρχει πρόβλημα διότι στο s8 λόγω οτι ειναι edge δεν έβρισκα κανένα με spiegen οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts