bill_viper Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Άλλο ένα συγκριτικό υπέρ του βασιλιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Άλλο ένα συγκριτικό υπέρ του βασιλιά :) Καλα τα test αυτης της λογικής... Αλλα το βασικό είναι πως συμπεριφερεται η συσκευή σε κατάσταση αναμονής... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Τη συνολική ram της συσκευής εννοω, επειδή σε public το demo που είδα εγώ ήταν με 6 gb Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως ήταν το s10e? Εδώ ένα μίνι συγκριτικό με note 9 σε ζουμ κανονική και πορτραίτο, και με v30 σε wide http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7793102# Edited March 2, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Άλλο ένα συγκριτικό υπέρ του βασιλιά :) Τα συγκριτικά αυτά δυστυχώς δεν αποτυπώνουν το θέμα με την κάκιστη αυτονομία σε αναμονή. Ένα 35%θα χασει κι ας κάθεται το κινητο χωρίς χρήση, από το πρωί μέχρι το βράδυ (κι αυτό αφορά όλα τα Samsung των τελευταίων ετών, αν έχεις τα πάντα ανοιχτά - GSM, GPS, nfc, wifi κλπ και μπολικα push email accounts) . Εκεί είναι το πρόβλημα,καθως κατά κάποιο τρόπο στα Samsung έχεις "αφετηρία" στην αρχή της μέρας το 65% και στον ανταγωνισμό (Huawei, oneplus) το 85% (τα 35 και 15 αντίστοιχα, αναφέρονται στο ποσοστό που θα έχει απώλεσει στο τέλος της μέρας χωρίς καμία απολύτως χρήση). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα τα test αυτης της λογικής... Αλλα το βασικό είναι πως συμπεριφερεται η συσκευή σε κατάσταση αναμονής... Έδωσα παραπάνω review για το πως συμπεριφερεται σε κατάσταση αναμονής... Το γράφημα είναι απογοητευτικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τελικά επιβεβαίωσα με samsung πως τα demo είναι με 6gb ram. Και τώρα που είδα σε Κωτσοβολο Έτσι ήταν. Επίσης ξαναείδα το YouTube. Με τα 2 δάχτυλα διαλέγεις full screen γύρω από την οθόνη ή όχι. Το παλικάρι της samsung μου είπε πως από τις 7 θα έρχονται Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τελικά επιβεβαίωσα με samsung πως τα demo είναι με 6gb ram. Και τώρα που είδα σε Κωτσοβολο Έτσι ήταν. Επίσης ξαναείδα το YouTube. Με τα 2 δάχτυλα διαλέγεις full screen γύρω από την οθόνη ή όχι. Το παλικάρι της samsung μου είπε πως από τις 7 θα έρχονται Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο τις 7/3/2019 θα αρχισουν να ερχονται οχι απο τις 8/3/2019 οπως μας ειπαν ; ισχυ και για τα κυπριακα καταστηματα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τα συγκριτικά αυτά δυστυχώς δεν αποτυπώνουν το θέμα με την κάκιστη αυτονομία σε αναμονή. Ένα 35%θα χασει κι ας κάθεται το κινητο χωρίς χρήση, από το πρωί μέχρι το βράδυ (κι αυτό αφορά όλα τα Samsung των τελευταίων ετών, αν έχεις τα πάντα ανοιχτά - GSM, GPS, nfc, wifi κλπ και μπολικα push email accounts) . Εκεί είναι το πρόβλημα,καθως κατά κάποιο τρόπο στα Samsung έχεις "αφετηρία" στην αρχή της μέρας το 65% και στον ανταγωνισμό (Huawei, oneplus) το 85% (τα 35 και 15 αντίστοιχα, αναφέρονται στο ποσοστό που θα έχει απώλεσει στο τέλος της μέρας χωρίς καμία απολύτως χρήση). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έδωσα παραπάνω review για το πως συμπεριφερεται σε κατάσταση αναμονής... Το γράφημα είναι απογοητευτικό... Περίμενες κάτι καλύτερο σε αναμονή Βαγγέλη ; Δυστηχως το μόνο ελάττωμα που βρίσκω εγώ τουλάχιστον στις συσκευές της Samsung Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ενταξει αυτο συμβαινει γιατι πχ. τα xiaomi εχουν ενεργοποιημενο τον τερματισμο των διεργασιων απο το πρωτο Boot .Δεν ειναι ελαττωμα αυτο της samsung απλα δεν το κανει αυτη και το κανω πχ.εγω στη δικη μου συσκευη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Το τσέκαρα προάλλες σε public είχαν μόνο μονο λευκό και μαύρο. Ηθελα να δω κυρίως τα του fingerprint sensor(ρυθμίσεις σεταρισμα,επιλογές σε animation) αλλά στα demo είναι απενεργοποιημενο εντελώς,ούτε καν εμφανίζεται στο μενού στο settings. Και έτσι είδα τα των Gestures τι αλλαγές έγιναν και έχει κανονικά double tap to wake. Δούλεψε και άψογα κάνα 10λεπτο που το χάζεψα άνετα μιας και δεν είχε κόσμο και μόνο εγώ ασχολήθηκε τόσο πολύ με το χαζεμα του κινητού :lol: Είδα και τις επιλογές σε AOD. Οι τρύπες κλασικά αχωνευτες και DOA μου ανεκατευαν το στομάχι να τις βλέπω τόση ώρα :p Sent from my iPad using Tapatalk Στα ελληνικα μας πως λεγονται αυτες οι επιλογες αλεξ τι κανουν αυτες οι επιλογες ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Περίμενες κάτι καλύτερο σε αναμονή Βαγγέλη ; Δυστηχως το μόνο ελάττωμα που βρίσκω εγώ τουλάχιστον στις συσκευές της Samsung Sent from my iPhone using Tapatalk Ακριβως Άκη. Η πληρέστερη συσκευή του εμπορίου (και καλύτερη μέχρι το φθινόπωρο του 2019) φέρει για μια ακόμη φορά ένα fatal flaw. Ο λόγος που έφυγα από το νότε 9... Κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Πραγματικά ποτέ μα ποτέ δε με ενόχλησε η μπαταρία στο standby. Από την εποχή του S6 Edge+ κάθε βράδυ μπαίνει η συσκευή στη wireless βάση φόρτισης της και τελείωσε το παραμύθι. Είτε είναι με 70% μπαταρία, είτε με 50%, είτε με 20%. Δε θα βάλω άλλο ένα άγχος στη ζωή μου μήπως δε με φτάσει η μπαταρία την επόμενη μέρα για να έχω μερικές ώρες παραπάνω οθόνη ή αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ακριβως Άκη. Η πληρέστερη συσκευή του εμπορίου (και καλύτερη μέχρι το φθινόπωρο του 2019) φέρει για μια ακόμη φορά ένα fatal flaw. Ο λόγος που έφυγα από το νότε 9... Κριμα Βαγγέλη, αψεγάδιαστη συσκευή δεν θα βρείς ποτέ! Όλα έχουν και απο ένα μικρό/μεγάλο κουσούρι. Τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις! Εγώ ακόμα χάνω υπενθυμίσεις και notifications στο Mate 20 Pro... :lol::lol: Στο Oneplus 6S είχα άθλιο RAM management...:p Περιμένω να παραλάβω μέσα στην εβδομάδα τη συσκεύη και να την τεστάρω. Δεν πιστέυω όλα αυτά που ακούω και διαβάζω εάν δεν τα δουλέψω εγω με τον δικό μου τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Πραγματικά ποτέ μα ποτέ δε με ενόχλησε η μπαταρία στο standby. Από την εποχή του S6 Edge+ κάθε βράδυ μπαίνει η συσκευή στη wireless βάση φόρτισης της και τελείωσε το παραμύθι. Είτε είναι με 70% μπαταρία, είτε με 50%, είτε με 20%. Δε θα βάλω άλλο ένα άγχος στη ζωή μου μήπως δε με φτάσει η μπαταρία την επόμενη μέρα για να έχω μερικές ώρες παραπάνω οθόνη ή αναμονή. Δυστυχώς προσωπικά δεν αναφέρομαι σε επόμενη μέρα. Σε όλα τα Samsung αν είχα οθόνη πχ 4,5 ώρες και κατά τις 20:00 προέκυπτε μια δουλειά με πλοήγηση καμία ώρα (Google maps) ήταν κυριολεκτικά αδύνατο να γυρίσω σπίτι χωρίς να έχει σβήσει το κινητο. Με s9+ το σενάριο που γράφω παραπάνω, αλλάζει και τη θέση του 20:00 παίρνει πχ το 18:00... Η μπαταρια είχε αποδεκατιστει δηλαδή από την αναμονη και την λίγο αυξημένη χρήση σε απαιτητική μέρα. Όπως και να έχει. Μεγάλη κουβέντα, αλλά τα "επιφανή" reviews καλό είναι να μην ταΐζουν σανο τον κόσμο για την αυτονομία των Samsung. Πρέπει κάποια στιγμή να ξαναγράψει τους kernels της η samsung... ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαγγέλη, αψεγάδιαστη συσκευή δεν θα βρείς ποτέ! Όλα έχουν και απο ένα μικρό/μεγάλο κουσούρι. Τα βάζεις κάτω και τα ζυγίζεις! Εγώ ακόμα χάνω υπενθυμίσεις και notifications στο Mate 20 Pro... :lol::lol: Στο Oneplus 6S είχα άθλιο RAM management...:p Περιμένω να παραλάβω μέσα στην εβδομάδα τη συσκεύη και να την τεστάρω. Δεν πιστέυω όλα αυτά που ακούω και διαβάζω εάν δεν τα δουλέψω εγω με τον δικό μου τρόπο. Γιωργο προφανώς είναι έτσι. Το s10+ όπως έγραψα θα είναι η καλύτερη συσκευή του εμπορίου μέχρι το χειμώνα του 2019. Μέχρι τώρα ήταν το mate 20 pro, το οποίο ξεκάθαρα, πλέον, υποσκελιζεται. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...;) Με το καλό να παραλαβεις. 8/512 μαζεψες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Δυστυχώς προσωπικά δεν αναφέρομαι σε επόμενη μέρα. Σε όλα τα Samsung αν είχα οθόνη πχ 4,5 ώρες και κατά τις 20:00 προέκυπτε μια δουλειά με πλοήγηση καμία ώρα (Google maps) ήταν κυριολεκτικά αδύνατο να γυρίσω σπίτι χωρίς να έχει σβήσει το κινητο. Με s9+ το σενάριο που γράφω παραπάνω, αλλάζει και τη θέση του 20:00 παίρνει πχ το 18:00... Η μπαταρια είχε αποδεκατιστει δηλαδή από την αναμονη και την λίγο αυξημένη χρήση σε απαιτητική μέρα. Όπως και να έχει. Μεγάλη κουβέντα, αλλά τα "επιφανή" reviews καλό είναι να μην ταΐζουν σανο τον κόσμο για την αυτονομία των Samsung. Πρέπει κάποια στιγμή να ξαναγράψει τους kernels της η samsung... ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιωργο προφανώς είναι έτσι. Το s10+ όπως έγραψα θα είναι η καλύτερη συσκευή του εμπορίου μέχρι το χειμώνα του 2019. Μέχρι τώρα ήταν το mate 20 pro, το οποίο ξεκάθαρα, πλέον, υποσκελιζεται. Τόσο απλά είναι τα πράγματα...;) Με το καλό να παραλαβεις. 8/512 μαζεψες; Ναι, δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω χωρητικότητα. Το 8/128 μου κάνει και θα μου κάνει για καιρό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Ναι, δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω χωρητικότητα. Το 8/128 μου κάνει και θα μου κάνει για καιρό ;) Κάτσε ρε συ. Με μπέρδεψες. 6/128 ή 8/512? 8/128 δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Κάτσε ρε συ. Με μπέρδεψες. 6/128 ή 8/512? 8/128 δεν παίζει...6/128 δεν παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Κάτσε ρε συ. Με μπέρδεψες. 6/128 ή 8/512? 8/128 δεν παίζει... Τα S10 και S10+ εχουν ολα 8gb ram και το S10+ στην 1tb εκδοση εχει 10 ή 12gb ram(δεν θυμαμαι ποιο απο τα δυο). Μονο το μικρο S10e ξεκιναει με 6gb ram. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δουλεψα κανα μισαωρακι.Κορυφαια προταση απο την Samsung για αλλη μια φορα.:bow: Βεβαια λογο να το αγορασω δεν εχω καθως ειμαι στο S9 και δεν υπαρχει διεγερση. Ανεβηκε και φωτογραφια πιο πισω που αν κοιταξει δεξια καποιος βλεπει με ποση ram ξεκιναει το S10+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 https://www.androidpit.com/how-to-save-battery-life Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Θήκη θα προτιμήσω γι αρχη την clear view της Samsung. Την έχω διαχρονικά απο τα α5 και δε θα ήθελα να κρύψω το πράσινο της πλάτης. Λυπάμαι που δε βγαίνει Και για εδώ η hyperknit όπως για τα 9, μένει να δούμε την αίσθηση της leather η οποία κοστολογείται γύρω στα 50 όποτε θα την αφήσω γι αργότερα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Θήκη θα προτιμήσω γι αρχη την clear view της Samsung. Την έχω διαχρονικά απο τα α5 και δε θα ήθελα να κρύψω το πράσινο της πλάτης. Λυπάμαι που δε βγαίνει Και για εδώ η hyperknit όπως για τα 9, μένει να δούμε την αίσθηση της leather η οποία κοστολογείται γύρω στα 50 όποτε θα την αφήσω γι αργότερα. Sent from my iPad using TapatalkΚίνα μαργαρίτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμάς με τον exynos θα έρθει πάλι α; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Κάτσε ρε συ. Με μπέρδεψες. 6/128 ή 8/512? 8/128 δεν παίζει... Παίζει παίζει :lol: Όπως έγραψαν και τα παίδια παραπάνω μόνο το 10Ε έχει 6/128, τα 10 και 10+ ξεκινούν με 8GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Παίζει παίζει :lol: Όπως έγραψαν και τα παίδια παραπάνω μόνο το 10Ε έχει 6/128, τα 10 και 10+ ξεκινούν με 8GB Έχεις δίκιο. My fault... Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Όσο καλό κινητό και αν είναι (που είμαι σίγουρος πως είναι) η κάμερα μέσα την οθόνη (ειδικά στο plus) δεν παλεύεται. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Τα συγκριτικά αυτά δυστυχώς δεν αποτυπώνουν το θέμα με την κάκιστη αυτονομία σε αναμονή. Ένα 35%θα χασει κι ας κάθεται το κινητο χωρίς χρήση, από το πρωί μέχρι το βράδυ (κι αυτό αφορά όλα τα Samsung των τελευταίων ετών, αν έχεις τα πάντα ανοιχτά - GSM, GPS, nfc, wifi κλπ και μπολικα push email accounts) . Εκεί είναι το πρόβλημα,καθως κατά κάποιο τρόπο στα Samsung έχεις "αφετηρία" στην αρχή της μέρας το 65% και στον ανταγωνισμό (Huawei, oneplus) το 85% (τα 35 και 15 αντίστοιχα, αναφέρονται στο ποσοστό που θα έχει απώλεσει στο τέλος της μέρας χωρίς καμία απολύτως χρήση). ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έδωσα παραπάνω review για το πως συμπεριφερεται σε κατάσταση αναμονής... Το γράφημα είναι απογοητευτικό... Ρε συ Βαγγέλη, αυτό με το 35% πτώση σε αναμονή που το είδες ? Έχω το Note 9 4 μήνες και έχω φτάσει μέχρι το βράδυ με χρήση στο 80%.. Πως γίνεται να λες ότι τρώει 35 μόνο σε αναμονή ? Ακόμα και το s9 plus μου είχε φτάσει με 65-70 σε χρήση. Μήπως κάτι λες λάθος ? Επίσης σε mate 10 pro θυμάμαι το ανάποδο, σε χρήση να πέφτει για πλάκα μετά το 50% και ενώ μπορεί να είχα 4 ώρες οθόνη στο 50, μετά το 50 να μάζευε μόνο 2 ώρες ακόμα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Ρε συ Βαγγέλη, αυτό με το 35% πτώση σε αναμονή που το είδες ? Έχω το Note 9 4 μήνες και έχω φτάσει μέχρι το βράδυ με χρήση στο 80%.. Πως γίνεται να λες ότι τρώει 35 μόνο σε αναμονή ? Ακόμα και το s9 plus μου είχε φτάσει με 65-70 σε χρήση. Μήπως κάτι λες λάθος ? Επίσης σε mate 10 pro θυμάμαι το ανάποδο, σε χρήση να πέφτει για πλάκα μετά το 50% και ενώ μπορεί να είχα 4 ώρες οθόνη στο 50, μετά το 50 να μάζευε μόνο 2 ώρες ακόμα. Αυτά που αναφέρω είναι από 6 s9+ και 4 note 9 που πέρασαν από τα χέρια μου. Δυστυχώς, δεν κάνω κάτι λάθος... Mate 10 pro και mate 20 pro έχουν περίπου 30% καλύτερη αυτονομία στην πράξη, πάντα με τα δικά μου σενάρια χρήσης ... Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts