sakaflias Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 oxi δεν ειναι λογικο. Ισως μετα απο μερικα χρόνια. Το να εχει ανανεωσεις δεν σημαινει οτι εσυ που εξερες το μεχρι προτινος δεν ξερεις office Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 oxi δεν ειναι λογικο. Ισως μετα απο μερικα χρόνια. Το να εχει ανανεωσεις δεν σημαινει οτι εσυ που εξερες το μεχρι προτινος δεν ξερεις office Δηλαδη ρε συ τωρα που το interface του Office αλλαξε ριζικα οι παλιοι δεν θελουν ανανεωση; Κουφο μου ακουγεται! :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Δηλαδη ρε συ τωρα που το interface του Office αλλαξε ριζικα οι παλιοι δεν θελουν ανανεωση; Κουφο μου ακουγεται! :confused: Δηλαδη αν εχεις πτυχιο πολιτικου μηχανικου και εχει αλλαξει ριζικα ο Χ κανονισμος θα πρεπει να "ανανεωσεις" το πτυχιο σου; :lol: Απλα κοιτας να τον μαθεις. Αυτα ειναι για να τα αρπαζουν τα λαμογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Δηλαδη αν εχεις πτυχιο πολιτικου μηχανικου και εχει αλλαξει ριζικα ο Χ κανονισμος θα πρεπει να "ανανεωσεις" το πτυχιο σου; :lol: Απλα κοιτας να τον μαθεις. Αυτα ειναι για να τα αρπαζουν τα λαμογια. Καλα, κι εσυ πηγες και μου εφερες το πιο ακυρο παραδειγμα! :p Οκ, δεν ξερω τι παιζει αλλα οσοι θελετε ecdl ψαχτε το πριν να τα σκασετε...και πειτε και σε μας τι γινεται! :ninja: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Καλα, κι εσυ πηγες και μου εφερες το πιο ακυρο παραδειγμα! :p Οκ, δεν ξερω τι παιζει αλλα οσοι θελετε ecdl ψαχτε το πριν να τα σκασετε...και πειτε και σε μας τι γινεται! :ninja: Δεν διαφωνω οτι μπορει να θελει ανανεωση (ετσι ξερω και εγω), αυτο που λεω ειναι οτι ειναι μια -ακομα- αρπαχτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Δεν διαφωνω οτι μπορει να θελει ανανεωση (ετσι ξερω και εγω), αυτο που λεω ειναι οτι ειναι μια -ακομα- αρπαχτη. OK, συμφωνουμε! :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Ρε παιδια αφου βγανουν καινουριες εκδοσεις office λογικο δεν ειναι να θελει ανανεωση; Οσοι το χρειαζεστε πηγαιντε και παρτε το οταν θελησετε να βγειτε στην αγορα εργασιας ωστε να μην χρειαστει να το ανανεωσετε οταν ληξει. :) Καταρχήν λογικό δεν είναι.. Τα officd-word-excel-access δεν αλλάζουν, ακόμα και αν τα office packs αλλάξουν;) Αν ήταν έτσι να ανανεώναμε κάθε 3 χρόνια και το δίπλωμα οδήγησης δίνοντας ξανά εξετάσεις.. 2ον: Ούτε να το πάρουμε όταν θα χρειαστεί να μπούμε στην αγορά εργασίας, διότι όταν μπαίνεις εκεί μπαίνεις με όλα σου τα εφόδια..Εμείς φταίμε όμως (KAI εμεις πιο σωστά:mad:που πάμε και δίνουμε ΙΔΙΩΤΙΚΑ χαρτιά και ακούμε την κάθε μπαρούφα που μας λένε..) Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Λοιπον, εχω νεα..;) Οσοι εχουν ecdl πριν απ τις 01/01/2006 πρεπει να το ξαναπιστοποιήσουν διότι μετα τις 31/12/2006 δεν θα μετρά Τροπος πιστοποίησης: 1) E - learning lessons update (σύστημα που το κάνεις μονος σου με 40 ώρες και περιπου 90 ευρώ - χωρίς καθηγητη) 2) 18 ώρες με καθηγητη (περιπου 150 ευρώ) 70 ευρώ για τις εξετάσεις + 25 για να βγει το διπλωμα ...Οπερ (που την θυμηθηκα αυτην την λεξη??:):)) περιπου 250 με καθηγητη και ολα τα συναφή..Ασε που καθε χρονο πρεπει να το ανανεωνουμε μεσω email (λεπτομερειες ακομα δεν ξερει κανεις..) Ερωτησουλα: Επειδη εχω χασει τα cd με τις ενοτητες (εννοώ τα cd που ειχαν μεσα το πως γινονται οι εξετασεις) το χει κανεις να μου το στειλει? Για να το ξαναθυμηθω.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Δηλαδη τελικα τσιμπεϊσον...παλι σου τον πιανουν...:ninja: (τι μου ΄λεγες για διπλωματα; ) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Απατη; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Καλά τόσο πολύ σας κόφτη η θέση στο δημόσιο; Τελικά το Greek Dream είναι μια θέση στο δημόσιο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Καλά τόσο πολύ σας κόφτη η θέση στο δημόσιο; Τελικά το Greek Dream είναι μια θέση στο δημόσιο :P Γιατι μονο η θεση στο δημοσιο ειναι? Παντού πλέον ζητάνε χαρτιά με γνώσεις υπολογιστή:mad: Οπου και να πας "ecdl" χρειάζεσαι.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts