junglist Δημ. November 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση το περιμένω το stick το 4κ από Σκρουτζ και διάβαζα κάτι αρνητικά σχόλια σχετικά με το ότι δεν παίζει amazon prime και ρωτώ αν έχεις στο Amazon πχ Γερμανικό λογαριασμό με Γερμανική διεύθυνση και τον βάλω στο σετάρισμα του όταν έρθει δεν θα παίζει κανονικά? Η παίζει ρόλο η ip που θα πάρει? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚανονικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα. Ξέρω κόσμο στην Κύπρο που βλέπει Prime κανονικά με αγγλικό account. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Παιζει σε κανεναν το κοσμοτε go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μπορεί κάποιος να μας πει τι έχει κανει με τους υπότιτλους και ποιον player χρησιμοποιεί να τους δείχνει . VLC & BS πάντως δεν τους δείχνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μπορεί κάποιος να μας πει τι έχει κανει με τους υπότιτλους και ποιον player χρησιμοποιεί να τους δείχνει . VLC & BS πάντως δεν τους δείχνουνΜέσα από Cinema HD και Cyberflix κανένα θέμα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μέσα από Cinema HD και Cyberflix κανένα θέμα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μιλάς για ταινίες που έχεις ήδη στον δίσκο σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 (edited) Έχω χρόνια amazon fire tv από την πρώτη γενιά μέχρι και την τελευταία. Από εδώ πληροφορήθηκα ότι υπάρχει δυνατοτητα για cosmote tv, nova, κτλ. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Είδα οτι γινεται με sideload google services, κτλ αλλά ποιο αναλυτικές κατευθύνσεις παίζουν; Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται να έχουν ασύρματο (bluetooth) πληκτρολόγιο, εγώ βρίσκω αυτό εδώ : https://www.kooqie.com/el/rii-i4 πολύ εύχρηστο και βολικό, ειδικά σε κάτι πληκτρολογήσεις στο youtube, κτλ. Ενημερωτικά για android χρήστες αν δεν το ξέρετε μπορείτε να κάνετε mirroring την οθόνη σας, με τη μόνη προυπόθεση να το υποστηρίζει η συσκευή σας και να έχτε συνδεθεί στο ίδιο wifi. Για όσους είστε σε iOS/Mac OS λειτουργικά, μπορείτε να αγοράσετε μια εφαρμογή (AirReceiver) με 1,78 ( λίρες στο αγγλικό) από το amazon store, και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία airplay. Edited January 7, 2020 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Έχει βρει κάποιος εφαρμογή για ελληνικά κανάλια που να δουλεύουν τα πλήκτρα έτσι ώστε να να αλλάζεις εύκολα κανάλια χωρίς back stop κλπ. Το μόνο που δουλεύει έτσι είναι ο pvr iptv client του Kodi αν του περάσεις την λίστα Greek iptv από το GitHub. Δεν περιέχει όμως κάποια κανάλια. Πχ Σκάι κλπ. Η έστω λίστα που να ενημερώνεται αυτόματα μιας και κάποια κανάλια αλλάζουν πολλές φορές την μέρα url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Έχω περασμένο Kodi. Ποιο add-on είναι το καλύτερο για κατέβασμα torrent και που δουλεύει στο fire stick χωρίς προβλήματα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ποιο apk κατεβάζουμε για να παίξει το Cosmote go γιατί κατέβασα το 1ο και δεν παίζει. Το άλλο είναι για tablet αλλά πάλι δεν παίζει . Μήπως θέλει πιο παλιά version ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Έχω χρόνια amazon fire tv από την πρώτη γενιά μέχρι και την τελευταία. Από εδώ πληροφορήθηκα ότι υπάρχει δυνατοτητα για cosmote tv, nova, κτλ. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του; Είδα οτι γινεται με sideload google services, κτλ αλλά ποιο αναλυτικές κατευθύνσεις παίζουν; Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται να έχουν ασύρματο (bluetooth) πληκτρολόγιο, εγώ βρίσκω αυτό εδώ : https://www.kooqie.com/el/rii-i4 πολύ εύχρηστο και βολικό, ειδικά σε κάτι πληκτρολογήσεις στο youtube, κτλ. Ενημερωτικά για android χρήστες αν δεν το ξέρετε μπορείτε να κάνετε mirroring την οθόνη σας, με τη μόνη προυπόθεση να το υποστηρίζει η συσκευή σας και να έχτε συνδεθεί στο ίδιο wifi. Για όσους είστε σε iOS/Mac OS λειτουργικά, μπορείτε να αγοράσετε μια εφαρμογή (AirReceiver) με 1,78 ( λίρες στο αγγλικό) από το amazon store, και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία airplay. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω κι εγώ, κυρίως για netflix και amazon prime , και αν βρεθεί λύση και για nova go... Μια που το δουλεύεις το μηχανάκι, να σε ρωτήσω... Μπορώ να έχω ενσύρματο ιντερνετ με ethernet και μπορώ να βλέπω ταινίες από εξωτερικό σκληρό ; Με τους υπότιτλους σε εξωτερικό αρχείο πως τα πάει ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει καποιον ανταπτορα usb για να κουμπωσω στικακι, γιατι εχω παρει ηδη δυο και δεν δουλευει κανενα(δεν φορτιζει).Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει καποιον ανταπτορα usb για να κουμπωσω στικακι, γιατι εχω παρει ηδη δυο και δεν δουλευει κανενα(δεν φορτιζει).ΕυχαριστωΕννοείς για να κατεβάσεις περιεχόμενο; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει καποιον ανταπτορα usb για να κουμπωσω στικακι, γιατι εχω παρει ηδη δυο και δεν δουλευει κανενα(δεν φορτιζει).ΕυχαριστωΑπό Amazon Αγγλίας. Από Ελλάδα δεν έψαξα και πολύ. Αυτό θα κάνει σίγουρα. https://www.amazon.co.uk/dp/B078M3Z84Z/ref=cm_sw_r_other_apa_i_6MNzEbD018QMS Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arnaia Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Ανταπτορα για να συνδεσω usb stick με ταινιες π.χ. ή σκληρο για να βαλω roms για το ppsspp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. March 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2020 Αμα το στικάκι ειναι κουμπωμενο πάνω στην OLED δίνει μέχρι DD+ ενώ αμα ειναι στον ενισχυτή δίνει D Atmos ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μπορεί κάποιος να μου πει καποιον ανταπτορα usb για να κουμπωσω στικακι, γιατι εχω παρει ηδη δυο και δεν δουλευει κανενα(δεν φορτιζει).Ευχαριστω Αυτό είναι το καλύτερο που έχω βρει.... Πρόσεξε μόνον πια έκδοση fire stick έχεις, για την συμβατότητα.... https://www.ebay.com/itm/3USB-HUB-LAN-Ethernet-Adapter-OTG-USB-CABLE-for-FIRE-STICK-2ND-OR-FIRE-TV3/352863465859?hash=item52284d3183:g:jtcAAOSwjYld18yH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 καλημέρα. βλέποντας από kodi μια ταινία μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν επαρκεί ο χώρος και πρέπει να απεγκαταστήσω εφαρμογές. κοιτώντας από τις εφαρμογές είδα ότι τα data στο kodi ήταν σχεδόν 2GB. προσπάθησα με το es explorer, βλέπω τα αρχεία του kodi, αλλά δεν ξέρω ποια να σβήσω ώστε να απελευθερώσω χώρο. τελικά έσβησα τα data από την εφαρμογή και πρέπει να την ξαναστήσω από την αρχή. μήπως ξέρει κάποιος ποια αρχεία δεν χρειάζονται και μπορώ να τα σβήνω ώστε να μη γεμίζει το μηχάνημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Στο πρώτο 4κ που δεν πήρε την επιλογή mirroring με ποίο app το πετυχαινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 καλημέρα. βλέποντας από kodi μια ταινία μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν επαρκεί ο χώρος και πρέπει να απεγκαταστήσω εφαρμογές. κοιτώντας από τις εφαρμογές είδα ότι τα data στο kodi ήταν σχεδόν 2GB. προσπάθησα με το es explorer, βλέπω τα αρχεία του kodi, αλλά δεν ξέρω ποια να σβήσω ώστε να απελευθερώσω χώρο. τελικά έσβησα τα data από την εφαρμογή και πρέπει να την ξαναστήσω από την αρχή. μήπως ξέρει κάποιος ποια αρχεία δεν χρειάζονται και μπορώ να τα σβήνω ώστε να μη γεμίζει το μηχάνημα;Δεν ξέρω πώς το κατάφερες. Βλέπω καθημερινά ταινίες και σειρές και ποτέ δεν πήγε πάνω από 1gb. Έχεις κάποιο έτοιμο build πάνω; Πού αναβαθμίζει πόσα add-on μαζί; Επίσης για καθαρισμό, θες ένα add on cleaner. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Έχω το Gkobu και προσπάθησα να δω από destiny addon cleaner πως βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Έχω το Gkobu και προσπάθησα να δω από destiny addon cleaner πως βάζω;Εμ για αυτό γεμίζεις έτσι. Τα build γενικά πρέπει να αποφεύγονται ειδικά για το στικ που δεν έχει και πολύ χώρο. Στην τελική βάλε 2-3 addon που χρειάζεσαι και τέλος, γιατί να το φουσκώνει με περιττά πράγματα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 καλημέρα. μήπως υπάρχει κανα source το οποίο εγκαθιστώντας το δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε κάποια addon για να μην τα ψάχνω ένα ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 καλημέρα. μήπως υπάρχει κανα source το οποίο εγκαθιστώντας το δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε κάποια addon για να μην τα ψάχνω ένα ένα;Έχω με λινκς για τα καλύτερα πρόσφατα add-ons. https://www.wirelesshack.org/top-best-working-kodi-video-add-ons.html Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Το στικάκι είναι πάνω στην Oled η οποία και ειναι συνδεμένη με ethernet στο δίκτυο αλλά το στικάκι δεν βλέπει το δικτυο μέσω του ES Explorer παρα μονο βλέπει το laptop k την TV ... Αυτό έγινε μετά από ένα κλείσιμο του ρουτερ ενω πριν το έβλεπε το δίκτυο όπως και το NAS . Τι έχει γίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts