Jump to content

Μέχρι 450€ για αντικατάσταση του P20 pro,γίνεται;

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις γιορτές αγόρασα το p20 pro αλλά μετά από 10 μέρες έπρεπε λόγω οικονομικού θέματος να το δώσω άμεσα και δυστυχώς δεν το χάρηκα.Παρολαυτα πρόλαβε να βγάλει τον φωτογράφο που δεν ήξερα ότι κρύβεται μέσα μου και θέλω την γνώμη σας αν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάποιο κινητό να μπορεί επάξια να το αντικαταστήσει.Προτεραιοτητα κάμερα και αυτονομία και όσο το δυνατόν καθαρό και δυνατό ηχείο (ακόμα καλύτερα stereo).Επίσης θέλω να έχει B20 και να είναι σχετικά καινούριο μοντέλο (Android 9 ή 8 με σίγουρη αναβάθμιση).Τα υπόλοιπα (dual,radio,υπέρυθρες) καλοδεχουμενα και να πω ότι η αγορά μπορεί να γίνει από οπουδήποτε (Και Κίνα εννοείται) οπότε περιμένω τις προτάσεις σας αν αξίζει κάτι ή να μην κάνω αγορά γιατί θα ξενερώσω με την κάμερα πχ ή κάτι άλλο... Ευχαριστώ.

Τώρα που πήρε την 9 σε κάμερα σκοτώνει.

Από τα λεγόμενά σου δεν βλέπω να έχεις άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα, θα ξενερώσεις σίγουρα η σε κάμερα η σε μπαταρία η και τα δύο.

Γι' αυτό προσωπικά θα πήγαινα για μεταχειρισμένο P20 Pro.

Το σκέφτηκα και γω,αλλά λέω να δώσω σχεδόν 1000€ για να έχω πάρει το ίδιο κινητό 2 φορες;Δεν ξέρω αν είναι σωστή η λογική μου...Κατά τ άλλα αν κάνω μεγάλη υπέρβαση για μένα και το πάω μέχρι 500€ υπάρχει κάτι;;Το pixel 2 xl πχ αξίζει;;

P20 pro ξανά. Κάτσε ένα μήνα μάζεψε τα και το πήρες. Αλλιώς και χασούρα έχεις και τα 450 θα πάνε στο χαμό

P20 pro ξανά. Κάτσε ένα μήνα μάζεψε τα και το πήρες. Αλλιώς και χασούρα έχεις και τα 450 θα πάνε στο χαμό

Αφού είναι έτσι τα πράγματα οκ...θα περιμένω.

Σε αυτά τα χρήματα εννοείται δεν αγοράζεις από Κίνα εκτός και αν δεν σε απασχολεί καθόλου η εγγύηση. Αν η προτεραιότητα είναι η κάμερα, δες και το P20 που έχει κάτω από 400€, αλλά και το honor 10. Χάνεις σε μνήμη βέβαια σε σχέση με το p20 pro αλλά έχουν πολύ δυνατές κάμερες. Ειδάλλως περιμένεις να βρεις καμία καλή ευκαιρία όπως πχ σε black Friday.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Σε αυτά τα χρήματα εννοείται δεν αγοράζεις από Κίνα εκτός και αν δεν σε απασχολεί καθόλου η εγγύηση. Αν η προτεραιότητα είναι η κάμερα, δες και το P20 που έχει κάτω από 400€, αλλά και το honor 10. Χάνεις σε μνήμη βέβαια σε σχέση με το p20 pro αλλά έχουν πολύ δυνατές κάμερες. Ειδάλλως περιμένεις να βρεις καμία καλή ευκαιρία όπως πχ σε black Friday.

Το p20 είναι μια λύση αλλά μάλλον θα περιμένω όπως λες και συ για κάποια προσφορά..

Επίσης κοντά σε αυτό το budget μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το s9/s9+. Κορυφαία κάμερα επίσης.

The day is my enemy, the night my friend

Επίσης κοντά σε αυτό το budget μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το s9/s9+. Κορυφαία κάμερα επίσης.

Το s9+ το κοιτούσα είναι η αλήθεια...Τώρα που θα βγει το S10 υπάρχει περίπτωση να πέσει η τιμή ή θα περάσει κάποιο διάστημα;

• 2 weeks later...
Δες και το LG G7....

Ευχαριστώ,θα το δω αν και με φοβίζει η LG με όλα αυτά που διαβάζω και το ότι δεν έχει επίσημη παρουσία στην Ελλάδα.