Worrion Δημοσιεύτηκε February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2019 καλησπέρα σας. είμαι στην φάση της έρευνας για νέο κινητό. προσανατολίζομαι στο Xiaomi Redmi Note 6 Pro (64GB). Αλλά θέλω να ρωτήσω κ τις δικές σας προτάσεις. τα χρήματα που σκέφτομαι να επενδύσω είναι max 250 ευρώ. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Ή καβατζώνεις αρκετά από τα 250 και πας στο 6αρι η δίνεις ακόμη 35 και παίρνεις poco που θα σε βγάλει 2 χρόνια άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 καλησπέρα σας. είμαι στην φάση της έρευνας για νέο κινητό. προσανατολίζομαι στο Xiaomi Redmi Note 6 Pro (64GB). Αλλά θέλω να ρωτήσω κ τις δικές σας προτάσεις. τα χρήματα που σκέφτομαι να επενδύσω είναι max 250 ευρώ. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων! :) Συμπλήρωσε αυτόν τον οδηγό πρώτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Worrion Δημ. February 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 πριν περίπου 2μιση χρόνια είχα πάρει το Xiaomi Redmi Note 3 Pro (την σπέσιαλ έκδοση του). το έχω λιώσει το κινητό αυτό, αυτά τα χρόνια, και έτσι προσανατολίστηκα στο Xiaomi Redmi Note 6 Pro! Αλλά είπα μήπως υπάρχει και καμιά καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Redmi Note 7..νομιζω πως έχει αρχίσει να κυκλοφορεί σιγά σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Worrion Δημ. February 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Νομίζω ότι θέλει λίγο ακόμη. Μου πρότειναν και το P20! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Οκ προτείνω το xs της apple. Ως 250 λες όχι unlimited Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Αν μπορείς να ανέβεις 20€ ρίξε και μια ματιά στο honor play. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Αν είσαι οκ με το μέγεθος... Mi Max 3... τρομερό σε όλα του... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Worrion Δημ. February 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Xiaomi Pocophone F1 (64GB) και αυτό κοίταξα. Στο ψάξιμο είμαι ακόμα! Το τωρινό κινητό μου δεν το βλέπο να αντέχει και πολλή ακόμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 (edited) Επειδή ειμαι κ εγω σε παρόμοια αναζήτηση πιο έχει καλύτερη οθόνη ? κ εγώ κοιτάω το pocophone που λέτε εδώ άλλα μένω επαρχία υποστηρίζει 4g ? επισης θα ήθελα να ρωτήσω αν σε xιaomi υπάρχει amoled οθόνη ? Thnx Edited February 14, 2019 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Επειδή ειμαι κ εγω σε παρόμοια αναζήτηση πιο έχει καλύτερη οθόνη ? κ εγώ κοιτάω το pocophone που λέτε εδώ άλλα μένω επαρχία υποστηρίζει 4g ? επισης θα ήθελα να ρωτήσω αν σε xιaomi υπάρχει amoled οθόνη ? Thnx Μια χαρά υποστηρίζει 4G και έχει και Β20 οπότε είσαι κομπλέ ανεξαρτήτως παρόχου... Amoled έχει το Mi 8, αλλά θα πρέπει να ανέβεις σε σχέση με το Poco... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 (edited) Μια χαρά υποστηρίζει 4G και έχει και Β20 οπότε είσαι κομπλέ ανεξαρτήτως παρόχου... Amoled έχει το Mi 8, αλλά θα πρέπει να ανέβεις σε σχέση με το Poco... Το poco δλδ τι οθόνη εχει ? Το mi8 lite να φανταστώ οχι ε ? Thnx Edited February 14, 2019 by stelioskrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Το poco δλδ τι οθόνη εχει ? Το mi8 lite να φανταστώ οχι ε ? Thnx IPS LCD όπως και το Mi 8 Lite... Αν καίγεσαι τόσο πολύ για Amoled και δε μπορείς να πας για το Mi 8, δες το Samsung Α7 που υπάρχει σε καλή τιμή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε πέφτει η τιμή ...να πάω σε mi8 ?με ενδιαφέρει κ το χαμηλό sar λόγο μωρού στο σπίτι ... Thnx ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα να ρωτήσω...το sar είναι οταν μιλάμε στο τηλέφωνο η κ σε κατάσταση αναμονής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε πέφτει η τιμή ...να πάω σε mi8 ?με ενδιαφέρει κ το χαμηλό sar λόγο μωρού στο σπίτι ... Thnx ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα να ρωτήσω...το sar είναι οταν μιλάμε στο τηλέφωνο η κ σε κατάσταση αναμονής Θα παίρνει τηλέφωνα το μωρό; :) Το Sar είναι μια μέτρηση που αφορά την επαφή του ανθρώπου με το κινητό όταν μιλάει, δεν λέει τίποτα για το κινητό σε κατάσταση αναμονής ή ακόμα περισσότερο για την επίδραση του σε τρίτους που είναι μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Εσείς που λέτε για το sar του κινητού (Και εγώ το κοιτάζω δεν θέλω να ναι στο Θεό) Μάθετε Όμως πως το ρούτερ και το ασύρματο τηλεφωνο που πλέον υπάρχει σε κάθε σπίτι,ακτινοβολούν πολλαπλάσια από το κινητο (Και το μωρό δεν έχει δουλειά με το κινητό,γιατί όταν μεγαλωσει δεν θα ξέρει να επικοινωνήσει με άνθρωπό) όποτε κλείνουμε κάνα ρουτερακι το βραδύ που μας είναι άχρηστο,γιατί αν αναλογιστούμε την ακτινοβολία που εκπέμπει το δικό μας ρούτερ,του απο πανω,του απο κάτω και του δίπλα κλαφτα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Εσείς που λέτε για το sar του κινητού (Και εγώ το κοιτάζω δεν θέλω να ναι στο Θεό) Μάθετε Όμως πως το ρούτερ και το ασύρματο τηλεφωνο που πλέον υπάρχει σε κάθε σπίτι,ακτινοβολούν πολλαπλάσια από το κινητο (Και το μωρό δεν έχει δουλειά με το κινητό,γιατί όταν μεγαλωσει δεν θα ξέρει να επικοινωνήσει με άνθρωπό) όποτε κλείνουμε κάνα ρουτερακι το βραδύ που μας είναι άχρηστο,γιατί αν αναλογιστούμε την ακτινοβολία που εκπέμπει το δικό μας ρούτερ,του απο πανω,του απο κάτω και του δίπλα κλαφτα :/ Η αλήθεια είναι ότι ούτε το sar, ούτε η ακτινοβολία των ρουτερ έχει αποδειχθεί ότι βλάπτουν. Η ακτινοβολία είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 μολις δειτε το βιντεο θα σας λυθουν ολες οι αποριες σχετικα με το sar Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Worrion Δημ. February 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Huawei Mate 20 Lite Dual (4GB/64GB) . σε αυτό προσανατολίζομαι πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts