Jump to content

Κινητο με καλή καμερα για νυχτερινές ληψεις

euzin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω για κινητό με καλή καμερα και για νυχτερινές λήψεις αλλιώς και το Redmi note4 που εχω τωρα βγάζει καλές φωτογραφίες με φως.

To budget ειναι περίπου 350€ θα με ενδιεφερε απο Πλαίσο ή Γερμανό αλλά δεν αποριπτω και τα Scroutzoμαγαζα.

Ευχαριστώ

HTC U11 απο μένα. Δεν υπαρχει καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά. Μιλαώ για σκρουτζομάγαζο προφανώς.

Mi mix 2s, άψογη κάμερα, απίθανες βραδινές με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, ίδιο σετ με το mix 3 που έχει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στο dxo και φυσικά σκίζει και στα υπόλοιπα (snap 845, μπαταρία, εμφάνιση).

HTC u11 και από μένα... Συν στα της κάμερας θα χεις και μια συσκευή με πολύ καλό βιντεο(και ήχο στο βίντεο), πολύ καλό λογισμικό και συνολικά όλο το πακέτο... Θύρα ακουστικων μόνο δεν έχει...

HTC U11 απο μένα. Δεν υπαρχει καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά. Μιλαώ για σκρουτζομάγαζο προφανώς.

HTC u11 και από μένα... Συν στα της κάμερας θα χεις και μια συσκευή με πολύ καλό βιντεο(και ήχο στο βίντεο), πολύ καλό λογισμικό και συνολικά όλο το πακέτο... Θύρα ακουστικων μόνο δεν έχει...

Από μπαταρία πως είναι;

Από μπαταρία πως είναι;
Καλούτσικα εξάλλου στα λεφτά που θέλεις δεν έχει κάτι άλλο η αυτό η πας 600+

Εγώ θα έπαιρνα mi8. Περνάς και gcam κι είσαι άρχοντας

Sent from my C106 using Tapatalk

ας πάρει κατι που λειτουργεί out of the box και να μην ασχολείται άνθρωπος με modies κλπ

το htc ειναι μονόδρομος σε αυτα τα χρηματα

Καλούτσικα εξάλλου στα λεφτά που θέλεις δεν έχει κάτι άλλο η αυτό η πας 600+

Πολύ καλη θες να πεις. Καλύτερη αυτονομία από 1+6, mix 2s ή ακόμα και v30. Με την oreo ανέβηκε πολύ η αυτονομία και το boost+

Για το P20 τι λέτε ? Εχω διαβάσει καλές κριτικές στο sκroutz απο καμερα λένε είναι καλο, οι αρνητικές κριτικές που έχει κυρίως είναι για το video αλλά και για το gps το οποιο με προβληματίζει... :worry:

Αν εννοείς το "απλό" p20 και όχι το pro, σε καμερα για το οποίο ρώτησες αρχικά υπολείπεται του u11.

Από την άλλη, αν τελικά καταλήξεις σε αυτό, βγαίνει στα 320€ στο πλαίσιο αν έχεις κάρτα eurobank. Μέχρι σήμερα όμως.

Απίστευτη τιμή γι αυτό το κινητό.

Στάλθηκε από το Mi Mix 2s

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειμαι αναποφασιστος ..αυτό που δεν εγραψα στο αρχικο post είανι οτι ενδιαφερομαι για dual sim (ειδα και το u11 οτι βγαινει) αλλά και οθονη 6". Το φοβαμαι το u11 γιατί είναι εκδοση 2017 και δεν ξέρω για ποοσο καιρο θα βγάζει updates. Φίλος που είχε παλιότερο μοντελο htc δεινοπαθησε με το service τους δεν ξλερω αν ισχυει ακόμα. Ισως περιμένω να πεσει λίγο η τιμή του Mi Mix3 ή του ? P20 pro εφοσον μου λετε ότι έχει τα θεματα του το P20.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας!!

Εμ, ένα ένα μας τα βγάζεις.:D

Η 6άρα οθόνη είναι από τα πρώτα που θα έπρεπε να αναφέρεις.

Συνεπώς ξεχνάς U11 καθώς και Ρ20. Το τελευταίο μπορεί να είναι 5,8" αλλά δεν του φαίνεται με τίποτα. Πολύ μαζεμένο τηλέφωνο, ειδικά για αντρικό χέρι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ειμαι αναποφασιστος ..αυτό που δεν εγραψα στο αρχικο post είανι οτι ενδιαφερομαι για dual sim (ειδα και το u11 οτι βγαινει) αλλά και οθονη 6". Το φοβαμαι το u11 γιατί είναι εκδοση 2017 και δεν ξέρω για ποοσο καιρο θα βγάζει updates. Φίλος που είχε παλιότερο μοντελο htc δεινοπαθησε με το service τους δεν ξλερω αν ισχυει ακόμα. Ισως περιμένω να πεσει λίγο η τιμή του Mi Mix3 ή του ? P20 pro εφοσον μου λετε ότι έχει τα θεματα του το P20.

htc και αναβαθμίσεις είναι αγνωστες έννοιες.. για το σερβις πρεπει να το στείλεις έξω, νομίζω Ρουμανία

όσο και να πέσει η τιμή του p20 pro, τα 350 που έχεις όριο δεν πρόκειται να τα πιάσει ποτέ

το honor 10 δεν σ αρέσει; δες κι εδω μερικά δείγματα που έχω τραβήξει

https://www.flickr.com/photos/127981122@N02/albums/72157696381010960

aka bill_thes

htc και αναβαθμίσεις είναι αγνωστες έννοιες.. για το σερβις πρεπει να το στείλεις έξω, νομίζω Ρουμανία

όσο και να πέσει η τιμή του p20 pro, τα 350 που έχεις όριο δεν πρόκειται να τα πιάσει ποτέ

Πολύ καλές.

Tcl 20 5g

Πολύ καλές.

σ ευχαριστώ

edit: μερικές είναι με το view 10, άλλο μοντέλο προφανώς αλλά οι κάμερες είναι σχεδόν παραπλήσιες ως προς το αποτέλεσμα

aka bill_thes

Στα 320€ το P20 το παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κάμερά του top, εφάμιλλη του P20 pro. Για τα προβλήματα που αναφέρεις για το P20 εγώ προσωπικά πρώτη φορά τα διαβάζω.

Το honor 10 που προτάθηκε επίσης πολύ καλή επιλογή. Φυσικά αν μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα, πας στο P20 pro.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εμ, ένα ένα μας τα βγάζεις.:D

Η 6άρα οθόνη είναι από τα πρώτα που θα έπρεπε να αναφέρεις.

Συνεπώς ξεχνάς U11 καθώς και Ρ20. Το τελευταίο μπορεί να είναι 5,8" αλλά δεν του φαίνεται με τίποτα. Πολύ μαζεμένο τηλέφωνο, ειδικά για αντρικό χέρι.

Βασικά μπορεί να είναι 5.8 αλλά στη πραγματικότητα είναι μικρότερη από του u11. Είναι άλλες αναλογίες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα 320€ το P20 το παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κάμερά του top, εφάμιλλη του P20 pro. Για τα προβλήματα που αναφέρεις για το P20 εγώ προσωπικά πρώτη φορά τα διαβάζω.

Το honor 10 που προτάθηκε επίσης πολύ καλή επιλογή. Φυσικά αν μπορείς να διαθέσεις τα παραπάνω χρήματα, πας στο P20 pro.

Τα χεις συγκρίνει; Γιατί το απλό p20 σε νυχτερινές έχανε αρκετά από το mix 2s το οποίο δεν το λες καλύτερο από u11 (αλλού κερδίζει αλλού χάνει). Εγώ νομίζω ότι διαφέρουν αρκετά στις νυχτερινές

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα στέλνει ελληνικη εταιρεία έξω. Δεν ασχολείσαι ο ίδιος.

Τα χεις συγκρίνει; Γιατί το απλό p20 σε νυχτερινές έχανε αρκετά από το mix 2s το οποίο δεν το λες καλύτερο από u11 (αλλού κερδίζει αλλού χάνει). Εγώ νομίζω ότι διαφέρουν αρκετά στις νυχτερινές.

Εννοείς να συγκρίνω το P20 και το P20 pro? Προσωπικά όχι, αλλά από reviews που έχω δει δεν εχουν και τρελές διάφορες, είτε υπέρ του ενός είτε του άλλου, ενώ δείγματα του P20 που έχουν ανεβάσει και παιδιά στο νήμα του μου άρεσαν. Στα 320€ πάντως νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση.

Εν πάσει περιπτώσει νομίζω ο φίλος θέλει κινητό με μια καλή κάμερα. Σχεδόν όλα όσα προτάθηκαν έχουν καλές κάμερες και θα τον ικανοποιησουν είτε πάρει το u11 είτε το P20 είτε κάποιο άλλο ανάλογα με το πόσα θέλει να πληρώσει. Αν ψάχνουμε τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας δεν ξέρω αν βοηθάει. Κάπου θα κερδίζει το ένα και κάπου το άλλο.

The day is my enemy, the night my friend

Εγώ επιμένω για mi8. Όταν θες καλές φώτο σε low light η gcam είναι μονόδρομος. Όσο για το out of the box που είπε ένας φίλος, το να βάλεις gcam είναι σα να κατεβάσεις το viber από το playstore. Δε θα κοιτούσα u11. Πάρε κάτι πιο φρέσκο. Σ αυτά που αναφέρατε κι εγώ θα προτιμούσα το p20

Και που να μην είχε κριτήριο τις νυχτερινές φωτογραφίες ο φίλος :p

Τεσπά, ας τα δει και βλέπει.

Edited by Antretng

Τι εννοώ? Ότι θα δώσει ένα σεβαστό ποσο. Ας πάρει κάτι top σε specs. Και δε νομίζω να είναι άσχημο το mi8 σε καμερα

Καθόλου άσχημο δεν ειναι. Αλλά απο την άλλη λες κακό το u11 που βγάζει κανα 30% πανω σε αυτονομία, καλύτερο ήχο, sd slot και αδιαβροχοποίηση ip67; Για να μην μιλήσω για τα ποιοτικα ακουστικά που περιλαμβάνει οταν η xiaomi δεν βαζει καν ακουστικα. Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.

Ειλικρινά δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής στη σύγκριση. Δεδομένου όμως ότι δινει μεγαλύτερη βαρύτητα στη κάμερα, που απο ότι κατάλαβα είναι ο μόνος λογος που αλλάζει κινητο, δεν βλέπω λόγο να πάρει ενα ακριβότερο κινητό (εκτός αν το πάρει απο σκρουτζ με εγγύηση καταστήματος) που αν και εχει γρηγορότερο soc υστερεί στο πρωτεύον χαρακτηριστικό που κοιτάει ο topic starter.

Γενικα όλα τα κινητά καλά ειναι. Δεν υπάρχει το τέλειο κινητό. Υπάρχει μονο το ιδανικότερο κινητό και ως εκ τούτου θεωρώ καλύτερη επιλογή το u11. Διαφορετικά δεν θα χε και νόημα να ανοίγονται threads. Από εκεί και πέρα ας δει ολες τις προτάσεις και αποφασίζει ο ίδιος.

Edited by Antretng