sv2evs Δημοσιεύτηκε January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Μια μικρή βοήθεια για κινητό μέχρι 160 ευρώ με 3 ή 4gb ram και αν γίνεται καλούτσικη κάμερα. Βλέπω Cubot P20 και Xiaomi Redmi 6... Για πείτε απόψεις...:worry: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 XIΑOMI kορυφη Δες και το Asus ZenFone Max Pro M1 3/32 απο ΚΙΝΑ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Note 5 (4-64) θα πω εγώ, στα 160 ξεκινάει στο Skroutz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Asus zenfone 3 zoom απο κινα παρα πολυ καλη καμερα,κορυφαιο ηχο και τερας μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Note 5 (4-64) θα πω εγώ, στα 160 ξεκινάει στο Skroutz... Συμφωνώ, το πιο vfm σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Πολλές προτάσεις, χαίρομαι..θα τις ψάξω 1-1...με ενδιαφέρει επίσης εγγύηση και αν γίνεται και κάποιο service στην χώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- XIΑOMI kορυφη Δες και το Asus ZenFone Max Pro M1 3/32 απο ΚΙΝΑ Θέλω κάτι από Ελλάδα για ευνόητους λόγους service.;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ, το πιο vfm σε αυτά τα λεφτά. Στα πολυκαταστήματα η τιμή του ξεκινά στα 200 ευρώ...:blink: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Αν θες εγγύηση σε xiaomi κοιτάς μόνο από μεγάλες αλυσίδες. Δες και το Huawei honor 9 lite. Πολύ όμορφο, αξιόπιστο και ποιοτικό κινητό. Αν έχεις κάρτα eurobank, το Huawei honor 10 lite (έκδοση 32gb) βγαίνει στα 159€ με την επιστροφή από το πλαίσιο. Μόλις κυκλοφόρησε, φοράει Android 9 out of the box και είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτήν την τιμή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited January 19, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Αν θες εγγύηση σε xiaomi κοιτάς μόνο από μεγάλες αλυσίδες. Δες και το Huawei honor 9 lite. Πολύ όμορφο, αξιόπιστο και ποιοτικό κινητό. Αν έχεις κάρτα eurobank, το Huawei honor 10 lite (έκδοση 32gb) βγαίνει στα 159€ με την επιστροφή από το πλαίσιο. Μόλις κυκλοφόρησε, φοράει Android 9 out of the box και είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτήν την τιμή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Το Honor 9 lite το κοιτάω είναι η αλήθεια είναι μέσα στο budget μου. Με 'χαλάει' λίγο η σχετικά μικρή μπαταρία που έχει. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html στο πλα¨του κουτιου να γραφει global version (διευκρινισε το τηλεφωνικα) Edited January 19, 2019 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Αν θες εγγύηση σε xiaomi κοιτάς μόνο από μεγάλες αλυσίδες. . Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Φίλε συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν ισχύει αυτό που λες, εγγύηση διετή σε Xiaomi προσφέρουν και κάποια skroutzoμάγαζα... ΟΚ δεν ξέρω αν είναι επίσημη εγγύηση από infoquest, αλλά είναι διετής από καταστήματα με εκατοντάδες θετικές κριτικές, οπότε είσαι καλυμμένος... Λίγο skroutzing και θα δεις αυτό που λέω... Δε θα αναφέρω συγκεκριμένα γιατί δε θέλω να κάνω διαφήμιση... Ενημρωτικά το Note 5 με διετή εγγύηση το βρίσκεις 168, τώρα που τσέκαρα... Μεταξύ Note 5 και Honor 9 Lite, σαφώς είναι καλύτερη επιλογή το Note... Το 10 Lite όντως με εξαίρεση τα 3gb ram είναι αξιόλογη επιλογή, αλλά ξεκινάει χωρίς επιστροφές Eurobank από 200... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 (edited) Xiaomi note 6 pro 64???? ή Xiaomi mi a2 64gb ???? ;) έχει καλύτερη κάμερα, βέβαια ανεβήκαμε λίγο στην τιμή. υ.γ το cubot βγήκε μάλλον εκτός. Edited January 20, 2019 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_ba Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Με mi a2 έχεις android one, λίγο περισσότερες δυνατότητες στο θέμα κάμερα και μάλλον λίγο καλύτερες αποδόσεις επεξεργαστή. Με note 6 έχεις εξαιρετική μπαταρία και 3.5 mm jack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Με mi a2 έχεις android one, λίγο περισσότερες δυνατότητες στο θέμα κάμερα και μάλλον λίγο καλύτερες αποδόσεις επεξεργαστή. Με note 6 έχεις εξαιρετική μπαταρία και 3.5 mm jack Στο note 6 έχεις επιπλέον αυτών επέκταση μνήμης και ράδιο out of the box (νομίζω το Mi A2 δεν έχει)... Θα σου πρότεινα να τα δεις από κοντά, καθώς το ένα έχει notch το άλλο οχι, οπότε μπαίνει και το θέμα τι σου αρέσει περισσότερο στη μέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Στο note 6 έχεις επιπλέον αυτών επέκταση μνήμης και ράδιο out of the box (νομίζω το Mi A2 δεν έχει)... Θα σου πρότεινα να τα δεις από κοντά, καθώς το ένα έχει notch το άλλο οχι, οπότε μπαίνει και το θέμα τι σου αρέσει περισσότερο στη μέση... Το θέμα του notch δεν ξέρω αν θα το λάβω υπόψην εφόσον δεν είναι για εμένα. Βέβαια το Honor 10 που πήρα τελευταία :D έχει την δυνατότητα να το βάλει/βγάλεις οπότε θα το δείξω για να δούμε τι αρέσει και τι όχι. Ναι, το MI A2 δεν έχει ούτε ράδιο ούτε 3.5mm jack. Δεν παίρνει επίσης κάρτα μνήμης...:( Έχει όμως Type C σύνδεση, fast charge με άλλο (όχι το stock) φορτιστή. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Και το redmi Note 6 pro υποστηρίζει quick charge 3.0 με άλλο φορτιστή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 21, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά, αγοράστηκε το Xiaomi redmi note 6 4/64. :D Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts