garfield Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Θα το δω και θα σας πω :). Εχω και μια αδυναμία στη Joddie Foster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Για μενα με διαφορα η χειροτερη ταινια που εχω δει ειναι το the village. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Για μενα με διαφορα η χειροτερη ταινια που εχω δει ειναι το the village. Οι άλλες ταινίες του σου άρεσαν? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το «Τhe New World» πλέον αποτελεί τη χειρότερη ταινία που έχω παρακολουθήσει ποτέ. Ήταν απίστευτα φορτική και βαρετή.Η υπόθεση δεν είχε κανένα ενδιαφέρον ,ενώ η δράση ήταν τραγικά περιορισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Οι άλλες ταινίες του σου άρεσαν? Εμένα το 6η Αίσθηση που άρεσε σε όλο τον κόσμο με έκανε να βαρεθώ, το Οιωνός, το θεωρώ καλούτσικο (αν δεν έδειχνε τον εξωγήινο θα ήταν καλύτερο!) και το Χωριό το θεωρώ καλό (αν και το τέλος με ψιλοξένισε!);) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Περίεργο γιατί άκουσα από αρκετούς να έχουν την ίδια αρνητική γνώμη για "το νησί". Εμένα μου φάνηκε πολύ καλή ταινία. κι εμένα μια χαρά μου φάνηκε το νησί. βλεπόταν πολύ άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εμένα το 6η Αίσθηση που άρεσε σε όλο τον κόσμο με έκανε να βαρεθώ, το Οιωνός, το θεωρώ καλούτσικο (αν δεν έδειχνε τον εξωγήινο θα ήταν καλύτερο!) και το Χωριό το θεωρώ καλό (αν και το τέλος με ψιλοξένισε!);) 6th sence μπορεί να είναι και το καλύτερο ψυχολογικό όλων των εποχών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 6th sence μπορεί να είναι και το καλύτερο ψυχολογικό όλων των εποχών Τι να σου πω; Εγώ βαρέθηκα στο πρώτο μισάωρο...Τι σας άρεσε ακόμα το ψάχνω... Α ξέχασα τον Άφθαρτο... Χ Α Λ Ι Α!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εμένα το 6η Αίσθηση που άρεσε σε όλο τον κόσμο με έκανε να βαρεθώ, το Οιωνός, το θεωρώ καλούτσικο (αν δεν έδειχνε τον εξωγήινο θα ήταν καλύτερο!) και το Χωριό το θεωρώ καλό (αν και το τέλος με ψιλοξένισε!);) Η 6η αίσθηση για τότε που βγήκε ήταν οκ. Με τον Οιωνό δεν τρελάθηκα (λολ με το Scary Movie 3, αν το χετε δει θα καταλάβετε). Το Χωριό δεν ήταν πολύ χάλια. Γενικώς αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει καλές ιδέες, είναι συμπαθητικός σκηνοθέτης, αλλά κάτι λείπει..Δε νομίζω ότι καμιά από αυτές τις ταινίες είναι πραγματικά σπουδαίες. Α, και το Unbreakable ήταν αρκετά έξυπνο. Ουπς Ντέζερτ, τώρα είδα το δικό σου. Τόσο χάλια σου φάνηκε το Unbreakable? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Σε σινεμά, μακράν η χειρότερή μου είναι οι Υδάτινες Ιστορίες (The Life Aquatic with Steve Zissou). Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, πώς αρέσει σε πολλούς. Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος στο πρώτο μισάωρο, χώρια που άκουσα (παίρνω και όρκο) και άλλον να τον έχει πάρει ο ύπνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Οι άλλες ταινίες του σου άρεσαν? Οταν λες αλλες ταινιες? :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Οταν λες αλλες ταινιες? :O :OΑναφέρθηκαν όλες παραπάνω :D: Η 6η Αίσθηση (The Sixth Sense), Ο Άφθαρτος (Unbreakable), Οιωνός (Signs) και Το Χωριό (The Village).Είχε γυρίσει και κάποιες παλαιότερα αλλά δεν τις έχω δει. Άλλωστε έγινε γνωστός από την 1η (που και εγώ θεωρώ την καρυφαία του και από τις κορυφαίες όλων των εποχών). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Nrg, εννοούσα αυτό που είπε ο Αιμίλιος, τις άλλες ταινίες του ιδίου:) . Σε ρώτησα γιατί μου έκανε λίγο εντύπωση το ότι δε σου άρεσε καθόλου το Village. Καταλαβαίνω πώς μπορεί να μην αρέσει σε κάποιον, αλλά... Βέβαια εγώ δε θα πρέπε να μιλάω γιατί δε μου αρέσουν πολλές ταινίες που θεωρούνται αριστουργήματα, το Dogville π.χ.:whistle: Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Βέβαια εγώ δε θα πρέπε να μιλάω γιατί δε μου αρέσουν πολλές ταινίες που θεωρούνται αριστουργήματα, το Dogville π.χ.:whistle: Μπρρρρ..... όπως και όλα τα έργα του Φον Τρίερ. Το 95% των κριτικών κινηματογράφου χρειάζεται άμεση ψυχιατρική παρακολούθηση.:wacko: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Μπρρρρ..... όπως και όλα τα έργα του Φον Τρίερ. Το 95% των κριτικών κινηματογράφου χρειάζεται άμεση ψυχιατρική παρακολούθηση.:wacko: Το Breaking the Waves μου είχε αρέσει όταν είχε βγει (και ήμουν 19:blink: ) αλλά γενικώς έχω σοβαρό πρόβλημα με τις ταινίες του και τον τρόπο που τις σκηνοθετεί. Και πάλι καλά που υπάρχουν ένας δυο κριτικοί (δε λέω ονόματα)που έχουν καταλάβει ότι δεν είναι η ιδιοφυία που έχει κάνει τους υπόλοιπους να πιστεύουν ότι είναι.. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Το Breaking the Waves μου είχε αρέσει όταν είχε βγει (και ήμουν 19:blink: ) αλλά γενικώς έχω σοβαρό πρόβλημα με τις ταινίες του και τον τρόπο που τις σκηνοθετεί. Και πάλι καλά που υπάρχουν ένας δυο κριτικοί (δε λέω ονόματα)που έχουν καταλάβει ότι δεν είναι η ιδιοφυία που έχει κάνει τους υπόλοιπους να πιστεύουν ότι είναι.. Εγώ πάλι μπορώ χαλαρά να κατατάξω το Breaking the Waves στο τοπ5 των χειρότερων ταινιών που έχω δει! Μου φάνηκε τόσο ηλίθιο και εξωπραγματικό το story και ενοχλητικό που στο τέλος χάρηκα που πέθανε η πρωταγωνίστρια:p Θεώρησα ότι με τις πράξεις της της άξιζε απόλυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Εγώ πάλι μπορώ χαλαρά να κατατάξω το Breaking the Waves στο τοπ5 των χειρότερων ταινιών που έχω δει! Μου φάνηκε τόσο ηλίθιο και εξωπραγματικό το story και ενοχλητικό που στο τέλος χάρηκα που πέθανε η πρωταγωνίστρια:p Θεώρησα ότι με τις πράξεις της της άξιζε απόλυτα... Το περίεργο είναι ότι δεν διαφωνώ :) Ήταν όντως λίγο τραβηγμένη απ'τα μαλλιά η ιστορία, ή μάλλον ακόμα και η αρχική ιδέα. Παρόλα αυτά, είχε κάποιο πόιντ, που λένε, και επίσης μου άρεσαν πολύ κάποιες σκηνές, καθώς και τα χωριστά κεφάλαια με τα τραγούδια στην αρχή (και ήταν τα περισσότερα πολύ καλές επιλογές). Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Παιδιά,ειναι μια ταινια γαλλικης παραγωγης,φτιαγμενη απο τους δημιουργους του Asterix & Obelix (το λενε στο εξώφυλλο για διαφημιση).ΠΡΟΣΟΧΗ,μην την δειτε,θα κλαιτε τα λεφτα για την ενοικιαση αλλα πιο πολυ την ΤΟΣΗ ωρα που χασατε βλεποντας την. Λεγεται Rrrrrr!!!!!! Υποθεση...ξεκαρφωτη! Διαλογοι.....ξεκαρφωτοι! ΌΛΗ η ταινια...ξεκαρφωτη! ΥΓ Παιζει κ ο ζεραρ ντε παρτιε(Ελεος!) ΥΓ Εγω παντως,σαν καλος ανθρωπος σας προειδοποίησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Bewitched με την nicole kidman...Αυτη καλουτσικη ηταν, η ολη ταινια ομως ηταν αστα να πανε στον αγυριστο...σεναριο...casting...σκηνοθεσια...ολα ενα ματσο χαλια!!!!:( Αφου λιγο πριν το τελος την σταματησα...:X Ισως να μην ειναι η χειροτεροτερη που εχω δει, αλλα διακαιωματικα παει στις πρωτες θεσεις. Αισχος δυστυχως...:down: χιλιες φορες το παλιο καλο bewitched που εβλεπα οταν ημουν πιτσιρικι...:happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Bewitched με την nicole kidman...Αυτη καλουτσικη ηταν, η ολη ταινια ομως ηταν αστα να πανε στον αγυριστο...σεναριο...casting...σκηνοθεσια...ολα ενα ματσο χαλια!!!!:( Αφου λιγο πριν το τελος την σταματησα...:X Ισως να μην ειναι η χειροτεροτερη που εχω δει, αλλα διακαιωματικα παει στις πρωτες θεσεις. Αισχος δυστυχως...:down: χιλιες φορες το παλιο καλο bewitched που εβλεπα οταν ημουν πιτσιρικι...:happy: Έτσι :( :cry: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Παιδιά,ειναι μια ταινια γαλλικης παραγωγης,φτιαγμενη απο τους δημιουργους του Asterix & Obelix (το λενε στο εξώφυλλο για διαφημιση).ΠΡΟΣΟΧΗ,μην την δειτε,θα κλαιτε τα λεφτα για την ενοικιαση αλλα πιο πολυ την ΤΟΣΗ ωρα που χασατε βλεποντας την. Λεγεται Rrrrrr!!!!!! Υποθεση...ξεκαρφωτη! Διαλογοι.....ξεκαρφωτοι! ΌΛΗ η ταινια...ξεκαρφωτη! ΥΓ Παιζει κ ο ζεραρ ντε παρτιε(Ελεος!) ΥΓ Εγω παντως,σαν καλος ανθρωπος σας προειδοποίησα.. ΟΧΙ ρε συ!!! η ταινία είναι απίστευτη!!:happy::D ακριβώς για τους λόγους που ανεφέρεις;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Ό,τι και να λέτε, το χειρότερο έργο το είδα φέτος που είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο. Τίτλος: " Τα παιδιά του πετρελαίου", Τόπος: " Ιράν", Γλώσσα: "Ιρανικά". Υπόθεση: Ένα παιδί αγωνίζεται να επιβιώσει με τη μητέρα του και την αδερφή του σε ένα χωριό του Ιράν όπου υπήρχαν μεγάλες εταιρείες πετρελαίου, ενω είχαν και ένα χρέος. Ο μόνος τρόπος για να βγάλουν λεφτά είναι να μαζεύουν πετρέλαιο από ό,τι περίσσευε από τις εταιρείες. Αλλά το αγόρι ( το όνομά του μου διαφεύγει, για να φανταστείτε πόσο πρόσεχα) βρήκε ένα τρόπο για να βγάλει κι άλλα. Ενα στοίχημα με τα πλουσιόπαιδα ότι θα περάσει πάνω από ένα φαράγγι, περπατώντας πάνω σε έναν αγωγό πετρελαίου. Ώσπου στο τέλος το κάνει αλλά η μάνα του πρώτα είχε πουλήσει το σπίτι που έμεναν. Άθλιο έργο και "βραβευμένο"(χωρίς πλάκα). Αισχρή τεχνική εγγραφής, παρακμιακό το όλο σύνολο σε συνδυασμό με ενα έθνικ-ιρανικό ιντερμέδιο-γλώσσα ροδάνι. Ούτε στον εχθρό μου. Και πληρώσαμε και 8 ευρώ για να το δούμε. Ενα τρισεκατομμύριο φορές ένα ευρώ παραπάνω και στο Village at Mall, παρά στον "τοπικό κινηματογράφο-πολιτιστικό κέντρο" Αστέρας. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Το 95% των κριτικών κινηματογράφου χρειάζεται άμεση ψυχιατρική παρακολούθηση.:wacko: Ναι, ναι ναιαιαιαιαι.....:D Εχεις δικιο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ρε συ,εννοω οτι αυτη η ταινια δεν ειναι ωραια ξεκαρφωτη (πχ Jay and the silient bob),αλλα παρα μια γαλλικη Μ@μ@ακια!ελεος.Δηλαδη εαν σου αρεσει,δεν εχω προβλημα,αλλα καποιος σου χει κανει βουντου η πλυση εγκεφάλου...See Ya!! ΟΧΙ ρε συ!!! η ταινία είναι απίστευτη!!:happy::D ακριβώς για τους λόγους που ανεφέρεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Touching The Void. Αν ήξερα ότι θα έβλεπα ντοκιμαντερ, ίσως να μη μου έπεφτε τόσο άσχημα. Αλλά είχα προετοιμαστεί να δω έργο, κανονικό και όχι αυτο που είδα (τρόπος του λέγειν είδα, λέμε τώρα :rolleyes: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts