Mbokota Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Έι, συμμαζευτείτε. Έχετε απαξιώσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων 10 ετών... Εκτίθεστε!:p Για το "Μολις χώρισα" το λες αυτο ε; Συμφωνώ, είμαστε πολύ κάφροι... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 "Charlie Wilson's War" και "The Bucket List" :down: Θα μπορούσαν να λέγονται "Ύπνος Βαθύς" και "Ατέλειωτο χασμουρητό" αντίστοιχα. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Wolfcreek...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 "Charlie Wilson's War" και "The Bucket List" :down: Θα μπορούσαν να λέγονται "Ύπνος Βαθύς" και "Ατέλειωτο χασμουρητό" αντίστοιχα. Η πρωτη απλα καλη και η δευτερη πολυ καλη με ερμηνειες απο ιερα τερατα.Ενα οχι και φοβερο σεναριο το απογειωσαν με τις ερμηνειες τους.Πολυ συγκινητικο φιναλε.Την προτεινω ανεπιφυλακτα. Απαλευτη εντελως ταινια το "don't mess with Zohan".ΑΙΣΧΟΣ!Εκτος του οτι γελοιοποιησαν ενα ζητημα για το οποιο σκοτωνονται δυο λαοι,ηταν απιστευτα κουραστικο και ηλιθιο.Προσπαθησα να το δω σε 2 δοσεις,παρολα αυτα το σταματησα 15 λεπτα πριν το τελος.Μετα DELETE+Empty Recycle Bin!Τσαμπα το ρευμα που χαλασε ο θειος μου να μου το φερει! Ισως η χειροτερη ever! Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Για μένα η χειρότερη ταινία που έχω δει ήταν το 'Syriana'. Προκαλώ όποιον θέλει αν μπορέσει να την παρακολουθήσει μέχρι τέλους:p. Για να φανταστείτε την κλείσαμε κανένα τέταρτο πριν τελειώσει, δεν αντέχαμε άλλο!! Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Η χειροτερη ταινια ever Μεγας Αλεξανδρος. Εφυγα στην αρχη της ταινιας! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Η χειροτερη ταινια ever Μεγας Αλεξανδρος. Εφυγα στην αρχη της ταινιας! Πώς μπορείς να εκφέρεις γνώμη για μια ταινία που δεν είδες; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εμένα δεν μου αρέσει ο ''Κώδικας Da Vinci'':down:.Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου το έχει το Mega και απ'ότι φαίνεται θα την περάσω παρέα με dvd.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Πώς μπορείς να εκφέρεις γνώμη για μια ταινία που δεν είδες; Μπορω να πω την αποψη μου ομως για οσα ειδα μεχρι τοτε! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Μπορω να πω την αποψη μου ομως για οσα ειδα μεχρι τοτε! Οκ, άρα δεν σου άρεσαν οι τίτλοι αρχής της ταινίας, ήταν οι χειρότεροι τίτλοι αρχής που έχεις δει ποτέ? :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Γιατί αν καθόταν και παραπάνω θα έβλεπε και τίποτα ενδιαφέρον (άντε... εκτός από την Angelina :p) ;;; Εεε;; Καρδουλίτσε...εεε...Χουρχουλίτσε; :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δεν ξερω πως τα καταφερε αλλα εχει δικιο η ταινια πλυν της παρουσιας της Τζολι που ειναι αξιοπρεπεστατη ειναι απαισια..Πολλα ντοκυμαντερ που εχουν γινει για τον μεγα Αλεξανδρο ηταν απειρως καλυτερα..Δεν εδειξε πολλα σημαντικα γεγονοτα απο την ζωη του,ενδιαφερουσες μαχες ..Παντιθετα εφτιαξαν μια προσωπικοττα ενος ονειροπολου πολυ,εξαρτημενου απο την μητερα τυπου που ηταν αμφισεξουαλ..Καιπροσπαθησαν να πουλησουν αυτο για ιστορικη ταινια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Μπορεί να διαφωνήσουν μερικοί αλλά εγώ τουλάχιστον με τα 21 γραμμάρια σκυλοβαρέθηκα. Όπως επίσης και με το Shotgirl, αυτή και αν ήταν χάλια... είδα Steve Martin και νόμιζα ότι θα γελάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 epic movie, dissaster movie, narnia I Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Γιατί αν καθόταν και παραπάνω θα έβλεπε και τίποτα ενδιαφέρον (άντε... εκτός από την Angelina :p) ;;; Εεε;; Καρδουλίτσε...εεε...Χουρχουλίτσε; :p Απαίσιε τύπε, προτού μπεις και με διαβάλεις μάθε πως το ζήτημα το λύσαμε με την αγαπητή _βέλτιστη_ χωρίς να σπαμμάρουμε το topic. Εξάλλου, όπως είπα δεν εκφράζω τη γνώμη μου για την ταινία, δηλ. δεν λέω αν είναι καλή ή κακή, απλά το ότι πρέπει να έχεις δει παραπάνω από την αρχή μιας ταινίας για να έχεις σωστή και πλήρη άποψη. Έχε χάρη που ο έρωτας με έχει κάνει καλό, αλλιώς θα ένιωθες την οργή μου, κακιασμένε. epic movie, dissaster movie, narnia I Εσύ λίγα με τη Νάρνια. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Η χειροτερη ταινια ever Μεγας Αλεξανδρος. Εφυγα στην αρχη της ταινιας! Πρέπει να ήταν πολύ βαρετή ταινία. Εγώ που είδα 3-4' σκηνές σκυλοβαρέθηκα!!! Θα ήθελα να δω μια παρωδία που να λέει ότι γεννήθηκε στο Πρίλεπ ή στο Σαντάνσκι του Μπλαγκόεβγκραντ (μακεδονία του Πιριν όπως τη λένε), έπιασε το Βουκεφάλα στη Γευγελή όπου έβοσκε και μιλούσε άπταιστα σλαβικά!!!χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πρέπει να ήταν πολύ βαρετή ταινία. Εγώ που είδα 3-4' σκηνές σκυλοβαρέθηκα!!! Θα ήθελα να δω μια παρωδία που να λέει ότι γεννήθηκε στο Πρίλεπ ή στο Σαντάνσκι του Μπλαγκόεβγκραντ (μακεδονία του Πιριν όπως τη λένε), έπιασε το Βουκεφάλα στη Γευγελή όπου έβοσκε και μιλούσε άπταιστα σλαβικά!!!χαχαχ Εσύ μην χάσεις, σε κάθε θέμα να διαδώσεις την προπαγάνδα σου, τσιφλικά. Ζεις ακόμη; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βλεπετε και παραμυθακια ;:lol::p Καλα εκανε η βελτιστη και δεν την ειδε την ταινια..Μην την κατηγορεις επειδη ηταν τυχερη και την γλυτωσε..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βλεπετε και παραμυθακια ;:lol::p Καλα εκανε η βελτιστη και δεν την ειδε την ταινια..Μην την κατηγορεις επειδη ηταν τυχερη και την γλυτωσε..:p Πφφφ, η σημερινή γενιά. Δεν έχει υπομονή. Τσάμπα καθόμουν εγώ να δω ολόκληρη τρίωρη ταϊβανέζικη ταινία, απλά για να μπορώ μετά να την θάψω με το δίκιο μου; Δεν μπορώ να πω, είχα μέχρι το τέλος ελπίδα ότι μπορεί να βελτιωθεί. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrreto Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 E,kαλα μην υπερβαλεις .Πολλες ταινιες απο Ταιβαν,Ισπανια,Γαλλια,Ιαπωνια ειναι αριστουργηματα σε σχεση με τις πατατες που εχουν βγει απο το χολιγουντ..Και το χειροτερο ειναι οτι οταν πηραν τις ταινιες να τις κανουν remake στην Αμερικη βγαλαν τερατουργηματα..Αλλα οκ δεν χρειαζεται να δεις ολη την ταινια μονο απο το πως παρουσιαζαν την μανα του Αλεξανδρου με τα φιδια στην αρχη φαινοταν το πραγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts