spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Ναι...... Περαστικά σου και σε σένα. Τα ίδια και εγώ.Σε σχέση με του Δεκεμβρίου έχω τουλάχιστον 25% χειρότερη αυτονομία τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Και εγώ του Ιανουαρίου την ελληνική έχω, η πρώτη με android 9, η αλήθεια ειναι ότι έχω χάσει περίπου 1 ώρα sot, είμαι με 5 ώρες sot και 1,5 μέρα αναμονή.. Βέβαια λογο του ότι είναι η πρώτη φορά που πήρα το android 9 υπέθεσα ότι φταίει αυτό. Εσείς έχετε το ελληνικό update? Αν είναι μπορούμε να περάσουμε το γερμανικό του Δεκέμβρη? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Νταξει παιδια αυτα που ανεβαζετε ειναι φρικη κατι δεν παει καλα . Εγω περασα την γερμανικη ιανουαριου απο την πρωτη μερα που ειχε βγει. Εχω σοτ μονιμα 4 ως 4.5 ωρες μεχρι 50% μπαταρια και καταληγει 6μιση εως 7ωρες στο 15%... Εφοσον το εχω εγω αρα το εχετε και σεις.Πρεπει να βρεθει το προβλημα. Σαυτα τα θεματα ισχυει ο νομος του ενος. 100 χρηστες να εχουν μικρο σοτ , ενας να εχει διφορετικο ισχυει το διαφορετικο αρα το λαθος πρεπει να βρεθει .Ειναι στο σεταρισμα , ειναι στις εφαρμογες χμμμ .....? Edit: Μη σκεφτεστε για επαναφορες δεκεμβρη γιατι ειχε bugs το οποια προφανως δεν τα εντοπισατε .Στο bt δεν μπορουσα να απενεργοποιησω τον ηχο πολυμεσων να εχω μονο για κλησεις , και αλλα.Ξεχαστε του δεκεμβριου.... Edited January 25, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Νταξει παιδια αυτα που ανεβαζετε ειναι φρικη κατι δεν παει καλα . Εγω περασα την γερμανικη ιανουαριου απο την πρωτη μερα που ειχε βγει. Εχω σοτ μονιμα 4 ως 4.5 ωρες μεχρι 50% μπαταρια και καταληγει 6μιση εως 7ωρες στο 15%... Εφοσον το εχω εγω αρα το εχετε και σεις.Πρεπει να βρεθει το προβλημα. Με την γερμανική Δεκεμβρίου θυμάσαι πόσο καλά πήγαινε το κινητό μου. Από Όταν πέρασα την Ευρωπαϊκή Ιανουαρίου έχω πέσει πάρα πολυυυυυ. Μάλλον θα το γυρίσω στην γερμανική πάλι να δω. Με την γερμανική είχα 3-4% κατανάλωση οθόνης ανά ώρα και Τώρα έχει πάει 5-6% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Οπότε πια είναι η συμβουλή? Τι κάνεις? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Όταν θα έχω χρόνο και όρεξη θα περάσω την γερμανική παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Με την γερμανική Δεκεμβρίου θυμάσαι πόσο καλά πήγαινε το κινητό μου. Από Όταν πέρασα την Ευρωπαϊκή Ιανουαρίου έχω πέσει πάρα πολυυυυυ. Μάλλον θα το γυρίσω στην γερμανική πάλι να δω. Με την γερμανική είχα 3-4% κατανάλωση οθόνης ανά ώρα και Τώρα έχει πάει 5-6% Αγορι μου καλο δεν γινεται να επιστρεψεις στο ρομ του δεκεμβρη ειχε θεματα .Δεν πρεπει να κανεις πισωγυρισμα θα βρεθει το προβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε πια είναι η συμβουλή? Τι κάνεις? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Το σοτ που ανεβασες ειναι φρικη σκετη.Προφανως εσυ δεν εχεις κανει καθολου και ρυθμισεις για περιμενε μισο....-----> πηγαινε εδω και κανε οτι βλεπεις στις εικονες----> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7764065#post7764065 Edited January 25, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Αγορι μου καλο δεν γινεται να επιστρεψεις στο ρομ του δεμεμβρη ειχε θεματα .Δεν πρεπει να κανεις πισωγυρισμα θα βρεθει το προβλημα. Τουλάχιστον κράταγε η μπαταρία. Χαχαχαχαχ Τώρα χάνω 2% μπαταρία ανά μια ώρα στην αναμονή. Δεν βλέπω όμως κάτι να τρέχει στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Αγορι μου καλο δεν γινεται να επιστρεψεις στο ρομ του δεμεμβρη ειχε θεματα .Δεν πρεπει να κανεις πισωγυρισμα θα βρεθει το προβλημα. Τουλάχιστον κράταγε η μπαταρία. Χαχαχαχαχ Τώρα χάνω 2% μπαταρία ανά μια ώρα στην αναμονή. Δεν βλέπω όμως κάτι να τρέχει στο παρασκήνιο. Εχεις κανει τις ρυθμισεις ? Εφαρμογες σε αδρανεια? Εχεις απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις? Τα εχεις κανει σωστα? Για πηγαινε και στις ρυθμισεις/εφαρμογες/υπηρεσιες google play , αφαιρεσε ολες τις αδειες να δουμε μηπως τρεχει κατι με τα google play service. Edited January 25, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Τα έχω κάνει όλα αυτά. Είναι ακριβώς το ίδιο στημένο όπως Όταν είχα την γερμανική Δεκεμβρίου. Τότε είχα 5,5 sot με 50% υπόλοιπο μπαταρίας.1% κατανάλωση ανά 2 ώρες περίπου αναμονής και 3-4% ανά ώρα χρήσης οθόνης. Τώρα έχω 3:15 λεπτά sot με 51% υπόλοιπο. 2% κατανάλωση ανά ώρα αναμονής και 6% περίπου ανά ώρα οθόνης. Στο DisableService δεν δείχνει να τρέχει κάτι διαφορετικό από πριν. Είναι ακριβώς τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Τα έχω κάνει όλα αυτά. Είναι ακριβώς το ίδιο στημένο όπως Όταν είχα την γερμανική Δεκεμβρίου. Τότε είχα 5,5 sot με 50% υπόλοιπο μπαταρίας.1% κατανάλωση ανά 2 ώρες περίπου αναμονής και 3-4% ανά ώρα χρήσης οθόνης. Τώρα έχω 3:15 λεπτά sot με 51% υπόλοιπο. 2% κατανάλωση ανά ώρα αναμονής και 6% περίπου ανά ώρα οθόνης. Στο DisableService δεν δείχνει να τρέχει κάτι διαφορετικό από πριν. Είναι ακριβώς τα ίδια. Οκ δεν εισαι χαλια απλα εισαι λιγο χειροτερα απο το καλυτερο πριν , αφαιρεσε τις αδειες απο τις υπηρεσιες google play δεν θα συμβει κατι και αστο να δεις πως θα παει.Οι dev της Samny ειχαν ξεχασει βασικες λειτουργιες στο rom δεκεμβρη μη ξανασκεφτεις επαναφορες. Να και γω οπως εγραψα νωριτερα σταθεροτατο σοτ καθε μερα και οπως ειπα στο 50% φτανει 4σιμιση ωρες. Edited January 25, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Χάλια δεν το λες. Ποιο πολυ με έχει χαλάσει το 2% ανά ώρα που χάνει στην αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Χάλια δεν το λες. Ποιο πολυ με έχει χαλάσει το 2% ανά ώρα που χάνει στην αναμονή Δεν πιστευω να εχεις βαλει καποιο θεμα μαυρο περα απο το ναιτ της κουρτινας επανω. Μη βαζεις κανενος κατασκευαστη για την ωρα ακομα και τα δυο εχτρα που εχει μεσα η συσκευη να μη βαλεις κανενα .Ειναι beta ακομα η Pie ας την λενε και καλα σταθερη .Θα διορθωθουν και αλλα στην πορεια Edited January 25, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Όχι το μαμά έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Να ρωτήσω άμα κάνω όλες τις ρυθμίσεις όπως περιγράφει ο φίλος όμως χωρίς να κάνω hard reset η φλας με οντιν δεν πιάνει το κόλπο; και εάν Όχι για πιο λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 (edited) Να ρωτήσω άμα κάνω όλες τις ρυθμίσεις όπως περιγράφει ο φίλος όμως χωρίς να κάνω hard reset η φλας με οντιν δεν πιάνει το κόλπο; και εάν Όχι για πιο λόγο Εαν κανεις ολες τις ρυθμισεις θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα. Εαν τις κανεις μερικως παλι θα εχεις αρκετα. Δεν ειναι κολπο . Ενας χρηστης μετα απο hard-reset μπαινοντας σε ασφαλη λειτουργια απενεργοποιουνται καποιες στανταρ ρυθμισεις που εχει το λειτουργικο .Ετσι καθως το σεταρεις το προσαρμοζεις στα δικα σου "θελω" . Εαν δεν γνωριζεις βασικα πραγματα προσπαθησε τουλαχιστον στον ελευθερο χρονο σου να τα κανεις τυποποιημενα οσο μπορεις θα εχεις ενα καλο αποτελεσμα. Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε πολυ εκτεταμενη αναλυση στον καθε χρηστη ξεχωριστα και να εξηγουμε με υπερβολικη αναλυση τι ειναι το καθενα και τι πετυχαινει .Θα επρεπε να γραφαμε ατελειωτες σελιδες. Edited January 26, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 S-wind μου κάνει εντύπωση που προτείνεις WQHD. Θεωρώ ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά με το default FHD και καταναλώνει παραπάνω μπαταρία, έστω και λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 S-wind μου κάνει εντύπωση που προτείνεις WQHD. Θεωρώ ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά με το default FHD και καταναλώνει παραπάνω μπαταρία, έστω και λίγο. Ισχυει ναι δεν εχει σοβαρες διαφορες οπτικα .Δεν εχω κανει μετρησεις να δω σε καταναλωση εαν υπαρχει κερδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 (edited) :eek::eek::eek::shock::shock::shock: 30' Fb 33' Chrome Κατασταση Μπαταριας : Υπνοστεντον :zzz::zzz::zzz: Edited January 26, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 S9 απλό... Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 (edited) καταφερα να πετυχω καλη αναμονη αλλα παλι με το ζορι 4 ωρες οθονη σε σ9πλας.Hard reset και στησιμο απο την αρχη συμφωνα με τον οδηγο να δουμε διαφορες.Θα αναφερω τι δεν εκανα και τι εκανα διαφορετικο και με το καιρο αποτελεσματα Λοιπον το εκανα.Ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο.οι διαφορες ειναι την τριτη animation δεν την εβαλα οff αλλα 05 χαρτες κρατησα chrome πεταξα smartswitch πεταξα ηχοι συστηματος κρατησα 1-2 στο on και κρατησα την μαμα γραμματοσειρα (εχει διαφορα?) επισης αλλαξα οθονη την αποχρωση συμφωνα με εναν μινι οδηγο που δινετε εδω και εβαλα kai ton adguard dns. Aod εβαλα μονο οταν παταω την οθονη Για να δουμε αν θα εχει διαφορα εν τελει Edited January 26, 2019 by nikolis2000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Το πρόβλημα βρέθηκε και διορθώθηκε. Για κάποιο λόγο στις επιλογές προγραμματιστή/Εφαρμογές σε κατάσταση αναμονής είχαν μπει όλες σε active. Τις άλλαξα σε rare πάλι και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Επιλογή rare? Σε όλες? Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spithas11 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Εγώ έτσι τα έβαλα όλα. Προς το παρών όλα δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Εγώ έτσι τα έβαλα όλα. Προς το παρών όλα δουλεύουν. Γνωριζεις τι ειναι το καθενα ?? Πχ τι σημαινει το rare?? Tι το working set, το frequent κτλ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts