Jump to content

[S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 9 Pie

s_wind
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε συ s_wind, δεν μπορω να πειραματιστω για πρωτη μου φορα σε κατι που ουδεμια σχεση εχω κ γνωριζω κ κατι το οποιο μου έχει στοιχίσει 750 ευρω.... Κ στην οικονομική κατάσταση που εχω, σίγουρα δεν με ενδιαφέρει να πειραματιστω... Οποτε προσπαθώ να καταλαβω αυτους που θα κανουν τα πειράματα safe κ θα προσπαθήσω να αντιγραψω τις συμβουλές....

Εγω αυριο θα κανω hard reset κ θα ακολουθησω τον οδηγο πιστα που εδωσες...

Απλα επειδή κανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ 2.30 ωρες browsing, εχω μια ωρα facebook, 35-40 messenger, κανα μισαωρο instagram (ολα lite), κ λιγο μουσική , με 12 ωρες απ την πληρη φορτιση γυρναω σπίτι με 5-5.15 οθονη αλλα 20% υπολοιπο...

Ναι ζηλευω, δεν θα πω ψεματα...

Θελω κ γω ρε παιδι μ 2 μερες - 1 φορτιση...

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απορώ τι χρήση κάνει ο φίλος στο κινητό? Από την μία 7+ ώρες είναι εξωπραγματικο.... Διπλασια απο την δικιά μου απόδοση. Από την άλλη τι διαολο κάνεις 7 ώρες sot μόνο με Chrome? Ήθελα να έβλεπα από κοντά το χρήση κάνεις?

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απορώ τι χρήση κάνει ο φίλος στο κινητό? Από την μία 7+ ώρες είναι εξωπραγματικο.... Διπλασια απο την δικιά μου απόδοση. Από την άλλη τι διαολο κάνεις 7 ώρες sot μόνο με Chrome? Ήθελα να έβλεπα από κοντά το χρήση κάνεις?

Έχει και το Plus κιόλας. Οπότε να υπολογίζεις 1 ώρα λιγότερη για σένα.

Ρε τι τραβαμε:p:lol::lol:

Καντε στον ελευθερο χρονο σας εφοσον θελετε την διαδικασια .Εαν οχι το να λεμε ποσο την εχει ο καθενας δεν παιζει ρολο:rotfl:

Ευτυχως δεν ειμαι ο μονος ρε παιδι μου.... Υπαρχουν κι αλλοι σαν εμένα....

Εγω πάντως αύριο παίζω μπαλιτσα....

χαχαχχα ..εξωγηινοι χρονοι!!!!

Εχω λιωσει με το pm.που εστειλες χαχαχαχ εισαι απαιχτος:lol:

Παω φορτιστη εμεινα με 20% περιπου...:(

50816705_1057888287716649_3517761782326231040_o.jpg?_nc_cat=108&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=46b9640e0e261f0fe46d2ec128167823&oe=5CFD3029

Θα αρχισω να πιστευω η οτι απλα εχεις μονιμα ενεργη την οθονη, το βαζεις σε ενα συρταρι κ απλα το βγαζεις μονο για φόρτιση, η οτι εχεις καλο χερι κ στο Photoshop.....

Δηλ. Αν βαλεις custom rom με kernel τι θα κανεις???

s-wind...γιατί μετά την παράλειψη στο gmail...μου βγάζει της google*(ενεργοποίηση τοποθεσίας κτλ), χωρίς να έχει παράλειψη..παρά μόνο "συμφωνώ και επόμενο". Παντώντας αυτά, δυστηχώς με πάει σε εφαρμογές που θα εγκαταστήσει και όχι στην αρχική γκριζαρισμένη.

Θα αρχισω να πιστευω η οτι απλα εχεις μονιμα ενεργη την οθονη, το βαζεις σε ενα συρταρι κ απλα το βγαζεις μονο για φόρτιση, η οτι εχεις καλο χερι κ στο Photoshop.....

Δηλ. Αν βαλεις custom rom με kernel τι θα κανεις???

:lol:Να σου πω δεν μου λεει τιποτα αυτο.

Εχω δεχθει μηνυμα που λεει:

"Ελα φιλε εχω καταλαβει τι ρολο βαρας .Εισαι υπαλληλος της samsung και μπαινεις εδω στο φορουμ να περασεις λιγο την ωρα σου.Εχεις καλες γνωσεις εαν πουλας το S9 στημενο οπως τοχεις σου δινω 650ε .Ευχαριστω.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

s-wind...γιατί μετά την παράλειψη στο gmail...μου βγάζει της google*(ενεργοποίηση τοποθεσίας κτλ), χωρίς να έχει παράλειψη..παρά μόνο "συμφωνώ και επόμενο". Παντώντας αυτά, δυστηχώς με πάει σε εφαρμογές που θα εγκαταστήσει και όχι στην αρχική γκριζαρισμένη.

Βασιλη εισαι στο σημειο που γραφει για τοποθεσια κτλ εκει συμφωνησε και επομενο δεν υπαρχει προβλημα.

Μια συντομη περιληψη του πρωτου ποστ.

Τα σοτ που δειχνω δεν ειναι τιποτε παραπανω απο μια καταστολη συστηματος κατα 80-90%.

Δεν τρεχει σχεδον τιποτα στο background απο αυτα που ενεργοποιει προκαθορισμενα απο το πρωτο boot μετα απο φλασαρισμα η hard reset.Απο μαμα εφαρμογες εχω διαγραψει ολες που διαγραφονται και απενεργοποιησει οσες εχουν την επιλογη .Επισης ειναι παντως τυπου σενσορες απενεργοποιημενοι ,και ολες μου οι εφαρμογες που εγκατεστησα μετα ειναι σε πληρη αδρανεια και οι ειδοποιησεις τους επισης εκτος απο 4 οι οποιες περιεχουν ειδοποιησεις που θελω να μου ερχονται .Gmail, fb κτλ . .Ενεργοποιουνται οταν τις δουλευω και μολις βγω αδρανεια ξανα.Το δουλευω παντα με μανιουαλ φωτισμο μεχρι 50% και κατω.Ειναι τοσο απλα τα πραγματα δεν χρειαζεται ουτε αμφιβολιες ,ουτε ειρωνιες κτλ.Ενας που γνωριζει 5 βασικα πραγματα καταλαβαινει τι λεω .Λογικο για καποιον που δεν ξερει να διατηρει τις επιφυλαξεις του.

Ισως ελαχιστοι μπορουν να ακολουθησουν εκτεταμενη διαδικασια να ελεγχουν ολο το συστεμ.Γιαυτο το καταφερνουν λιγοι.Ισως αλλοι απλα δεν τους ενδιαφερει.

Αυτα γιατι με ψοφησατε στα pm:lol:

Ας το βαλω τωρα φορτιστη τα λεμε φορουμιτες καλο βραδυ.

49285348_1057909444381200_2220505268922351616_o.jpg?_nc_cat=109&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=15fad0146331f002b6030a86de5eddb4&oe=5CB9ABA3

50609352_1057909901047821_7555026805728477184_o.jpg?_nc_cat=102&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=24c648969ae99d6848c98d2fca80cd50&oe=5CB673BE

Edited by s_wind

Ευχαριστούμε πολύ s_wind. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Αμαν βρε Μακη επιτελους και μια καλη κουβεντα ...Εξηγω στους περισσοτερους οτι αυτα που γραφω ειναι μια λειτουργια στυλ aosp rom μεσα στο ιδιο λειτουργικο της samsung Δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι οτι μπουταραν το λειτουργικο και ειναι παρα πολλα ON απλα δεν τα δινει κανεις σημασια και εχουν 30 μερες το μηνα battery drain. Ρε τι τραβαω καλο βραδυ τα λεμε αυριο.

Edited by s_wind

Εχω λιωσει με το pm.που εστειλες χαχαχαχ εισαι απαιχτος:lol:

Παω φορτιστη εμεινα με 20% περιπου...:(

50816705_1057888287716649_3517761782326231040_o.jpg?_nc_cat=108&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=46b9640e0e261f0fe46d2ec128167823&oe=5CFD3029

χαχααχ!!ωραιος!

I Want To Believe

Έχετε κουράσει ορισμένοι που δεν πιστεύετε τον s_wind.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ με την ίδια χρήση, τα ίδια SOT θα βγάλετε.

Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

Ο άνθρωπος έχει το κινητό μόνο για browsing, σας το χει πει 100 φορές (τα screenshot μιλάνε)

Λογικό εσείς με τα fb/messenger/insta/youtube κλπ να βγάζετε 3 και 4 και 5 ώρες.

Επίσης εσείς παίζετε με 100% φωτισμό οι περισσότεροι, εκείνος το έχει στο 50% ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να μην τρώει μπαταρία.

Ο άνθρωπος είπε πως έχει κλείσει μέχρι και όλους τους σένσορες (:lol:)

ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ του να μην ακολουθήσετε, αν κάνετε μόνο browsing και βάλετε όλα σας τα app να κάνουν νάνι, τα ίδια νούμερα θα βγάλετε. Φτάνει με την ζαλάδα.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΥΓ. S_wind, καλύτερα να έπαιρνες ένα nokia 3210 bro αντί για το S9. Τσάμπα το χεις :P Τίποτα δεν έχεις αφήσει ενεργοποιημένο.

Με 3210 ολο κ κατι θα καταφερνε να κλεισει... Θα εκανε κανα μηνα σοτ.. Ικανο τον εχω....

Ευτυχως, πρεπει να ειμαι κ ο μοναδικος που παίζει εδω μεσα 20-40% φωτεινότητα..

Παντως αυτό αρχιζω να καταλαβαινω κ γω...

Πως οτι κι αν κανεις, οτι κι αν πειραξεις με ιδια χρηση, αντε να βγαλεις κανα μισαωρο παραπάνω σε οθόνη.... Δηλ. Οχι τρελες διαφορες...

Έχετε κουράσει ορισμένοι που δεν πιστεύετε τον s_wind.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ με την ίδια χρήση, τα ίδια SOT θα βγάλετε.

Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;

Ο άνθρωπος έχει το κινητό μόνο για browsing, σας το χει πει 100 φορές (τα screenshot μιλάνε)

Λογικό εσείς με τα fb/messenger/insta/youtube κλπ να βγάζετε 3 και 4 και 5 ώρες.

Επίσης εσείς παίζετε με 100% φωτισμό οι περισσότεροι, εκείνος το έχει στο 50% ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να μην τρώει μπαταρία.

Ο άνθρωπος είπε πως έχει κλείσει μέχρι και όλους τους σένσορες (:lol:)

ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ του να μην ακολουθήσετε, αν κάνετε μόνο browsing και βάλετε όλα σας τα app να κάνουν νάνι, τα ίδια νούμερα θα βγάλετε. Φτάνει με την ζαλάδα.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΥΓ. S_wind, καλύτερα να έπαιρνες ένα nokia 3210 bro αντί για το S9. Τσάμπα το χεις :P Τίποτα δεν έχεις αφήσει ενεργοποιημένο.

Και εγώ δεν έχω αυτούς τους σαταναδες fb, insta και ξέρω γω πως τα λέτε και πάλι 6 ώρα βγάζω, οι 3 ώρες είναι browsing..

Για αυτό είπα όσοι κάνουν τον οδηγό πλήρως να ανεβάσουν έτσι ένα screenshot να δούμε, να μπούμε στον κόπο?

Edited by xlidas

--------------------------------------

S 20 +

Και εγώ δεν έχω αυτούς τους σαταναδες fb, insta και ξέρω γω πως τα λέτε και πάλι 6 ώρα βγάζω, οι 3 ώρες είναι browsing..

Για αυτό είπα όσοι κάνουν τον οδηγό πλήρως να ανεβάσουν έτσι ένα screenshot να δούμε, να μπούμε στον κόπο?

Αν κλεισεις και εσύ όλους τους σένσορες και είσαι όλη μέρα με 50% φωτεινότητα, μια χαρά θα βγάζεις τόσα :p

Ο τύπος έχει απενεργοποιήσει τα πάντα. Είναι σαν να έχει 3210 πραγματικά. Λογικά τα νούμερα που βγάζει.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με 3210 ολο κ κατι θα καταφερνε να κλεισει... Θα εκανε κανα μηνα σοτ.. Ικανο τον εχω....

Πως οτι κι αν κανεις, οτι κι αν πειραξεις με ιδια χρηση, αντε να βγαλεις κανα μισαωρο παραπάνω σε οθόνη.... Δηλ. Οχι τρελες διαφορες...

Α γεια σου.

Ήρθατε (και) σε αυτό το νήμα να κλαφτείτε για το sot;

Εάν δεν σας αρέσουν οι προτάσεις μην τις ακολουθείτε.

Κάποια τα έκανα και εγώ και είδα βελτίωση.

Οι περισσότεροι παίζετε με 100% φωτεινότητα όλη μέρα (!) και δε σας καίγονται τα μάτια;

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

το 3210 εβγαζε μηνα σοτ ουτως ή αλλως :lol::lol::lol::lol:

Απορώ γιατί έχει το s9! Σαν να πάρεις φεραρι κ να πηγαίνεις με 80! Τεσπα! Σε νορμάλ χρήση αυτά δε βγαίνουν! Καλώς το λειτουργεί έτσι!όλα κλειστά. Εγω περιμένω να βγουν τα νέα μοντέλα να το δώσω να άλω σε κάτι άλλο ! Είπαμε να προσέχουμε τι τρέχουμε αλλά είπαμε! Συγχαρητήρια στο φίλο για τη χρήση που το έχει! Πραγματικά το χαίρομαι! Όλοι οι άλλοι που κάνουμε νορμάλ χρήση για το 2019 τσάμπα σκάμε και ψαχνόμαστε.

Απορώ γιατί έχει το s9! Σαν να πάρεις φεραρι κ να πηγαίνεις με 80! Τεσπα! Σε νορμάλ χρήση αυτά δε βγαίνουν! Καλώς το λειτουργεί έτσι!όλα κλειστά. Εγω περιμένω να βγουν τα νέα μοντέλα να το δώσω να άλω σε κάτι άλλο ! Είπαμε να προσέχουμε τι τρέχουμε αλλά είπαμε! Συγχαρητήρια στο φίλο για τη χρήση που το έχει! Πραγματικά το χαίρομαι! Όλοι οι άλλοι που κάνουμε νορμάλ χρήση για το 2019 τσάμπα σκάμε και ψαχνόμαστε.

:DΚαλημερα.

Αναφερομαι σε σενα γιατι στο παρελθον εχεις προβληματιστει και λογικο ειναι.Μη παρασερνεσαι απο τα γραφομενα καποιων.Εσυ πχ. εχεις αναφερει ο ιδιος οτι κανεις χρηση social και browser.Ε λοιπον αυτα που αναφερονται στις ρυθμισεις δεν εχουν σχεση κατα 90% με αυτα που δηλωνεις ειναι καθαρα συρρικνωση πορων συστηματος , ποροι που το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων δεν τους λειτουργουν η αντιθετα τους λειτουργουν περιοδικα ..Δηλαδη κανοντας τα παραπανω δεν θα σου λειψει κατι.Ουτε τα social ουτε o Browser.:rolleyes:

Edited by s_wind

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 9 Pie