manosn2 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Δυστυχώς ούτε με αυτό το update επανέρχεται το VoWiFi με cosmote. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως γίνεται να μη σου δουλεύει; Εμένα δουλεύει μια χαρά με cosmote. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Τι εννοείς; Μέχρι το προηγούμενο update δούλευε μια χαρά. Μετά το update σταμάτησε να λειτουργεί... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοώ ότι μπορεί να είναι τελείως συμπτωματικό, καθότι σε πολλές συσκευές πέραν του Note 7 δυσλειτουργεί το Vowifi της Cosmote. Μπορεί να ευθύνεται και το update ναι, αλλά μην αποκλείεις καθόλου το πρώτο σενάριο, είναι μία υπηρεσία απο την Cosmote με πολλά προβλήματα τελευταία. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Πως γίνεται να μη σου δουλεύει; Εμένα δουλεύει μια χαρά με cosmote.Με ποια Rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Με ποια Rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ με android 10 με 11.0.1.0 ΕU δουλεύει κανονικά το wificall. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Με ποια Rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλά με την τελευταία αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Απλά με την τελευταία αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως έχει κάποιο θέμα με την EU γιατί σε μένα με την Global δουλεύει κανονικά.Όσο για το εικονίδιο δεν είδα καμία διαφορά. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας ( για πολλοστή φορά! :p ) Έχω δει οτι στο κινητό η ένταση του ήχου κλήσεων είναι μαζί με τον ήχο ειδοποιήσεων, μηνυμάτων και τα σχετικά.. Υπάρχει δυνατότητα να τα ρυθμίσω ξεχωριστά;; Δηλαδή, αν υποθέσουμε οτι το χαμηλό είναι το 1 και το φουλ το 10… θέλω να έχω ήχο κλήσης στο 5 και ήχο μηνυμάτων στο 10. Γίνεται;;;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Και εγώ με android 10 με 11.0.1.0 ΕU δουλεύει κανονικά το wificall.Τι μπορεί να φταίει σε μένα ρε παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλημέρα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας ( για πολλοστή φορά! :p ) Έχω δει οτι στο κινητό η ένταση του ήχου κλήσεων είναι μαζί με τον ήχο ειδοποιήσεων, μηνυμάτων και τα σχετικά.. Υπάρχει δυνατότητα να τα ρυθμίσω ξεχωριστά;; Δηλαδή, αν υποθέσουμε οτι το χαμηλό είναι το 1 και το φουλ το 10… θέλω να έχω ήχο κλήσης στο 5 και ήχο μηνυμάτων στο 10. Γίνεται;;;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλημέρα και σε εσένα. Όχι, δυστυχώς πάνε μαζί αυτά. Δεν ρυθμίζονται ξεχωριστά. Χαμηλώνεις το ένα, και χαμηλώνει και το άλλο. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 καλησπερα σας. τελικα με android 10 δεν δουλευει το vowifi?......(δεν την βαζω ποοοοοτε):(:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 καλησπερα σας. τελικα με android 10 δεν δουλευει το vowifi?......(δεν την βαζω ποοοοοτε):(:(:mad: Ξαναλέω σε μένα με android 10 δουλεύει κανονικότατα το VoWiFi! Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Με cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Με cosmote? yes it is;) Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Το θεωρώ απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις.Καλησπέρα. Έκανα factory reset εχθές και δεν άλλαξε κάτι. Μίλησα με cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Οπότε ή περιμένω update ή κάνω root. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλημέρα και σε εσένα. Όχι, δυστυχώς πάνε μαζί αυτά. Δεν ρυθμίζονται ξεχωριστά. Χαμηλώνεις το ένα, και χαμηλώνει και το άλλο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Παιδιά υπάρχει καμία εφαρμογή σαν την παλιά εφαρμογή noled για να βλέπουμε ειδοποιήσεις στην οθόνη μηνύματα αναπάντητες κτλ...δεν με ενδιαφέρει το ρολόι τύπου always-on κυριως ειδοποιήσεις ξέρει κανείς κάποια που να παίζει στο δικό μας κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ishmael Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου το λανσάρισμα της MIUI 12 για κινέζικες ROM οπότε ας ελπίσουμε να την έχουμε κι εμείς μέχρι τέλη Οκτωβρίου. https://www.notebookcheck.net/MIUI-12-stable-update-rollout-for-second-batch-Xiaomi-smartphones-like-the-Mi-9-SE-and-Redmi-Note-8-Pro-should-be-completed-by-the-end-of-September.484265.0.html Εντωμεταξύ η κατανάλωση μπαταρίας είχε αυξηθεί κατακόρυφα για 2 μήνες πριν επιτέλους ομαλοποιηθεί με την ενημέρωση. Φαντάζομαι δεν ήμουν ο μόνος που του συνέβη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλησπέρα. Έκανα factory reset εχθές και δεν άλλαξε κάτι. Μίλησα με cosmote αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Οπότε ή περιμένω update ή κάνω root. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς, είναι πλέον μονόδρομος οι δύο αυτές εκδοχές που αναφέρεις. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ρε παιδιά γιατί πλέον δεν δουλεύει σε μένα το VoWiFi; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ρε παιδιά γιατί πλέον δεν δουλεύει σε μένα το VoWiFi; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Sent from my iPad using Tapatalk Ποιον πάροχο έχεις; Εάν στείλεις ξανά το SMS ενεργοποίησης, μπορείς να μου πεις τι απάντηση σου δίνει; θεωρώ ότι είναι bug της Rom. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δούλεψε! Έχω cosmote. Μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία. Ξανά!!! Έκανα επανεκκίνηση και τώρα δουλεύει. Πως έγινε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δούλεψε! Έχω cosmote. Μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσία. Ξανά!!! Έκανα επανεκκίνηση και τώρα δουλεύει. Πως έγινε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιο install έχασε μετά το update που έκανες. Εμείς ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) Ξεκίνησε από χτες 06/08 η διανομή του MIUI12 στις συσκευές όπου είναι και το RN7 μέσα. Edited August 6, 2020 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ξεκίνησε από χτες 06/08 η διανομή του MIUI12 στις συσκευές όπου είναι και το RN7 μέσα. Απροσδιόριστες πληροφορίες απο site που δεν διευκρινήζουν ποιες rom απο τα συγκεκριμένα μοντέλα θα πάρουν την αναβάθμιση και ξεσηκώνουν τον κόσμο άδικα:wacko: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Μου έδωσε σήμερα ένας φίλος ένα redmi note 7 που έπεσε και έσπασε η οθόνη. Το κινητό ανοίγει αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ,έχει γινει ολο θρυψαλλα και δεν φαίνεται τπτ Για κάποιο λόγο το google photos τόσο καιρό δεν του έκανε backup με αποτελεσμα να θέλει απεγνωσμένα τις φωτογραφίες.υπαρχει κάποιος εύκολος τρόπος να τις βγάλουμε? Αν το συνδέσω με usb σε υπολογιστές λογικά θα πρέπει να επιλέξω στο κντ για να επιτρέψει την μεταφορά αρχείων σωστά? Στην οθόνη του κντ ομως δεν φαίνεται τπτ. Για πείτε καμια ιδέα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts