Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι εάν είναι με την αναβάθμιση σε android 10 ή με την Miui 12 που καταργείται η ηχογράφηση στις κλήσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου ήρθε Android 10;είδες αν καταργήθηκε η ηχογράφηση;

Σου ήρθε Android 10;είδες αν καταργήθηκε η ηχογράφηση;
Επειδή μου ήρθε η αναβάθμιση και την έκανα βλέπω ότι υπάρχει η ηχογράφηση και το άλλο που είναι εντυπωσιακό είναι ότι έχω την gcam για android 9 και δουλεύει μία χαρά

Xiaomi Redmi Note 7

Επειδή μου ήρθε η αναβάθμιση και την έκανα βλέπω ότι υπάρχει η ηχογράφηση και το άλλο που είναι εντυπωσιακό είναι ότι έχω την gcam για android 9 και δουλεύει μία χαρά

Με global είσαι; Πως τρέχει γενικά;

Sent from my iPad using Tapatalk

Με global είσαι; Πως τρέχει γενικά;

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι με global είμαι. Γενικά το βλέπω πιο γρήγορο η μπαταρία του με μέτρια χρήση κρατάει πιο πολύ νομίζω.

Xiaomi Redmi Note 7

Για όποιον βιάζεται υπάρχει κ εδώ. a2a66541e5704117e3a345216d59681e.jpg

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Για όποιον βιάζεται υπάρχει κ εδώ. a2a66541e5704117e3a345216d59681e.jpg

Η 11 δεν ειναι αυτη,η κανω καπου λαθος?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ο φιλος αναφερεται για στην ελευση του android 10 σε global stable..

Νόμισα ότι έλεγε για την 12..

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

να δούμε πότε θα "σχολιάσουν" τα παπαγαλάκια που παραπληροφορούν τόσο καιρό περί κατάργησης της ηχογράφησης με το android 10 καθώς και άλλα φαιδρά!:(

Η αναβάθμιση που αφορά την έκδοση Android , όταν έρθει, θα έρθει απο το μενού ενημέρωση συστήματος;

Ακριβώς! :)

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Γιατί και το MIUI από την ενημέρωση συστήματος δεν έρχεται;

Ναι evris!

να δούμε πότε θα "σχολιάσουν" τα παπαγαλάκια που παραπληροφορούν τόσο καιρό περί κατάργησης της ηχογράφησης με το android 10 καθώς και άλλα φαιδρά!:(
Αν στα παπαγαλάκια έβαλες και μένα, να σου πω πως έγραψα περί κατάργησης της ηχογράφησης στο android 10 γιατί αυτό ισχύει στο redmi note 9s . Επειδή έχω και το 7 μακάρι να διαψευστώ, το εύχομαι!

Αλλά σκόπιμη παραπληροφόρηση από μένα τουλάχιστον μακριά!

Αυτά απλά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω να αναφέρω κάποια πράγματα, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Εν ολίγοις, όλοι δίκιο έχετε.

Τι εννοώ με αυτό:

Τα Redmi Note 9 Pro και 9S (για το 9 το απλό δεν υπάρχει ενημέρωση, αλλά εικάζω ότι επειδή είναι της ίδιας σειράς θα ισχύει και για αυτό), ότι έχουν έρθει ως συσκευές χωρίς τη δυνατότητα ηχογράφησης. Να υπενθυμίσω, ότι τα εν λόγω κινητά έχουν έρθει με προεγκατεστημένο το Android 10 απευθείας δηλαδή.

Για παράδειγμα, στο νήμα του 9 Pro, ψάχναμε πατέντες για να έχουμε ηχογράφηση, και εν τέλει καταλήξαμε σε 3rd party εφαρμογές απο το Google play, όπως το True phone, και το "ηχογράφηση κλήσεων ACR".

Τα εν λόγω κινητά, έχουν έρθει με τον Google dialer προεγκατεστημένο.

Αυτό που γνωρίζουμε απο όσα διαβάζουμε (δεν δουλεύουμε και μέσα στην Xiaomi, αλλά όμως έχουμε ένα δείγμα 2 ή 3 συσκευών για να το πούμε αυτό) ότι η Google, έχει επιβάλει στους κατασκευαστές το να έρχονται χωρίς τη δυνατότητα ηχογράφησης οι συσκευές τους λόγω GDPR.

Η Xiaomi, έχει αργήσει να συμμορφωθεί με αυτό (απο ό,τι διαβάζουμε επαναλαμβάνω), για αυτό και ακόμη κυκλοφορεί νέες της συσκευές με τη δυνατότητα ηχογράφησης.

Αν ισχύουν αυτά, και ως προανέφερα κρίνοντας και απο τη συσκευή που έχω στα χέρια μου που δεν έχει την εν λόγω δυνατότητα, τότε είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει η Xiaomi αυτή τη πολιτική και στις άλλες της συσκευές.

Σε κάθε περίπτωση θα δείξει, αλλά δεδομένα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, όλοι δίκιο έχουν. Ίδωμεν.

Πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα έχει βάση αυτό που γράφεις. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κοσμείς τον χώρο που σου έχει δοθεί χωρίς τουπέ κόμπλεξ και φυσικά με αντικειμενικότητα. Μπράβο σου!...από έναν παλιό super moderator σε site ρολογιών
Konakis.

Στο Νοτε5 της γυναίκας μου και στο Ν7 και max3 τα δικα μου υπάρχει κανονικά η ηχογράφηση.Στο Ν8, Ν8 pro και m9lite φίλων δεν υπάρχει...Έχουν google dialer

Στο Νοτε5 της γυναίκας μου και στο Ν7 και max3 τα δικα μου υπάρχει κανονικά η ηχογράφηση.Στο Ν8, Ν8 pro και m9lite φίλων δεν υπάρχει...Έχουν google dialer

Σωστά. Στο Note 8 Pro δεν υπάρχει ηχογράφηση κλήσεων. Που ήταν και με Android 9 από την αρχή! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Θέλω να αναφέρω κάποια πράγματα, προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Εν ολίγοις, όλοι δίκιο έχετε.

Τι εννοώ με αυτό:

Τα Redmi Note 9 Pro και 9S (για το 9 το απλό δεν υπάρχει ενημέρωση, αλλά εικάζω ότι επειδή είναι της ίδιας σειράς θα ισχύει και για αυτό), ότι έχουν έρθει ως συσκευές χωρίς τη δυνατότητα ηχογράφησης. Να υπενθυμίσω, ότι τα εν λόγω κινητά έχουν έρθει με προεγκατεστημένο το Android 10 απευθείας δηλαδή.

ακριβώς αυτό! τόσο απλό και αυτονόητο...

Για παράδειγμα, στο νήμα του 9 Pro, ψάχναμε πατέντες για να έχουμε ηχογράφηση, και εν τέλει καταλήξαμε σε 3rd party εφαρμογές απο το Google play, όπως το True phone, και το "ηχογράφηση κλήσεων ACR".

Τα εν λόγω κινητά, έχουν έρθει με τον Google dialer προεγκατεστημένο.

ακριβώς

Αυτό που γνωρίζουμε απο όσα διαβάζουμε (δεν δουλεύουμε και μέσα στην Xiaomi, αλλά όμως έχουμε ένα δείγμα 2 ή 3 συσκευών για να το πούμε αυτό) ότι η Google, έχει επιβάλει στους κατασκευαστές το να έρχονται χωρίς τη δυνατότητα ηχογράφησης οι συσκευές τους λόγω GDPR.

ΔΕΝ είναι θέμα Google, δεν αποφάσισε αυτή το GDPR

Η Xiaomi, έχει αργήσει να συμμορφωθεί με αυτό (απο ό,τι διαβάζουμε επαναλαμβάνω), για αυτό και ακόμη κυκλοφορεί νέες της συσκευές με τη δυνατότητα ηχογράφησης.

ποιες είναι οι νέες (Global) συσκευές που κυκλοφορεί με δυνατότητα ηχογράφησης???

Αν ισχύουν αυτά, και ως προανέφερα κρίνοντας και απο τη συσκευή που έχω στα χέρια μου που δεν έχει την εν λόγω δυνατότητα, τότε είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει η Xiaomi αυτή τη πολιτική και στις άλλες της συσκευές.

μα την ακολουθεί ήδη, την αδυναμία να γίνει αυτό αναδρομικά σε μια παλαιότερη συσκευή είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι

Σε κάθε περίπτωση θα δείξει, αλλά δεδομένα, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, όλοι δίκιο έχουν. Ίδωμεν.

οκ, όλοι δίκιο έχουν:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί και το MIUI από την ενημέρωση συστήματος δεν έρχεται;

μα μόνο περί miui πρόκειται!

δεν σου στέλνει η Google το android 10, νέα έκδοση miui είναι που βασίζεται σε android 10

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστά. Στο Note 8 Pro δεν υπάρχει ηχογράφηση κλήσεων. Που ήταν και με Android 9 από την αρχή! ;)

ήταν με google dialer απ την αρχή, αυτό

Edited by xnikos

Τα πράγματα είναι απλά..και με android 9 να είναι το κινητό και να πάρει τo android 10 δεν θα σου αλλάξει τον dialer της Xiaomi(το οποίο έχει την ηχογράφηση διαθέσιμη)! Όποιο κινητό απο δώ και πέρα έχει dialer της google δεν θα έχει ηχογράφηση λόγω της ευρωπαϊκής οδηγίας...Απλά επειδή η Xiaomi απο οτι φαίνεται βάζει dialer google δυστυχώς οι χρήστες δεν θα έχουμε την ηχογράφηση. Τυχεροί μόνο όσοι έχουν τα παλαιότερα μοντέλα που ανεξαρτήτως ξαναλέω έκδοσης android(9,10) έχουν τον dialer της Xiaomi με το πράσινο ακουστικό σήμα.
Redmi By Xiaomi

Τα πράγματα είναι απλά..και με android 9 να είναι το κινητό και να πάρει τo android 10 δεν θα σου αλλάξει τον dialer της Xiaomi(το οποίο έχει την ηχογράφηση διαθέσιμη)! Όποιο κινητό απο δώ και πέρα έχει dialer της google δεν θα έχει ηχογράφηση λόγω της ευρωπαϊκής οδηγίας...Απλά επειδή η Xiaomi απο οτι φαίνεται βάζει dialer google δυστυχώς οι χρήστες δεν θα έχουμε την ηχογράφηση. Τυχεροί μόνο όσοι έχουν τα παλαιότερα μοντέλα που ανεξαρτήτως ξαναλέω έκδοσης android(9,10) έχουν τον dialer της Xiaomi με το πράσινο ακουστικό σήμα.

1. ο dialer της google ούτε είχε ούτε θα έχει ηχογράφηση

2. η xiaomi βάζει google dialer μόνο στις global roms (δεν θέλησε να "χαλάσει" τον δικό της),

όποιος θέλει βάζει "ευρωπαϊκή" ή "ελληνική" και έχει ηχογράφηση κανονικά (αρκεί να μην βγαίνει μόνο σε global το μοντέλο)

μου λέει κάποιος που είναι η ρύθμιση του smart lock της Google? που το ρυθμίζεις να μένει ξεκλείδωτο το κινητό πχ όταν είσαι σπίτι ή όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό με κάποιο bt ακουστικό.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Συγνώμη που πετάγομαι έτσι,μια gcam για ένα φίλο που έχει τη συσκευή, μπορεί κάποιος να προτείνει; Ευχαριστώ πολύ ..

Εγώ έχω την 6.20.30 αν θυμάμαι καλά και δουλεύει ζαχαρη