Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως η 11.0.7.0 δέν έχει και καμία διαφορά με την 11.0.6.0...μόνο αυτό που γράφει δηλαδή να κλειδώνοντε όλες οι εφαρμογές..
Redmi By Xiaomi

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.9GB και την κατεβάζεις εύκολα από το downmix στο pc και τη μεταφέρεις στο κινητό (zip), στον αποθηκευτικό χώρο και από εκεί την βλεπει η ενημέρωση και την εγκαθιστά. Προηγουμένως, έχεις γίνει προγραμματιστής πατώντας την MIUI που έχεις γύρω στις 8 φορές, για να σου εμφανισει στις 3 τελίτσες τη δυνατότητα εγκατάστασης (έχω γράψει σε προηγούμενο post τη διαδρομή).

Κατέβασε την .εγώ είμαι οκ με την ίδια

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί του προτείνετε να την κατεβάσει από αλλού, από την στιγμή που έχει έρθει ota.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί του προτείνετε να την κατεβάσει από αλλού, από την στιγμή που έχει έρθει ota.

Sent from my iPad using Tapatalk

Για ΟΤΑ του είπα να κατεβάσει στα 212 mb.οχι downmi

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί του προτείνετε να την κατεβάσει από αλλού, από την στιγμή που έχει έρθει ota
Ναι αλλα μέχρι να έρθει ? Άμα θέλει ας την κατεβάσει ... :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1.9GB και την κατεβάζεις εύκολα από το downmix στο pc και τη μεταφέρεις στο κινητό (zip), στον αποθηκευτικό χώρο και από εκεί την βλεπει η ενημέρωση και την εγκαθιστά. Προηγουμένως, έχεις γίνει προγραμματιστής πατώντας την MIUI που έχεις γύρω στις 8 φορές, για να σου εμφανισει στις 3 τελίτσες τη δυνατότητα εγκατάστασης (έχω γράψει σε προηγούμενο post τη διαδρομή).

ότι να'ναι:wacko: όλη η rom είναι 1.9GB, η αναβάθμιση μέσω OTA είναι λογικό να είναι πολύ μικρότερη...

Στης γυναικας μου το Note 7 το έκανα μέσω του downmi, μετά όμως δεν κατάφερα να βρω το αρχείο της rom στο σημείο που το αποθήκευσα για να απελευθερωσω τα 2gb χώρου που καταλαμβάνει. Διαγράφεται μόνο του μετά την εγκατάσταση ή να ψάξω καλύτερα στον file explorer;

Ναι αλλα μέχρι να έρθει ? Άμα θέλει ας την κατεβάσει ... :)
Του έχει έρθει ήδη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε συνέχιση του προηγουμενου ερωτηματος μου θα ηθελα να θεσω αλλο ενα. Ξαφνικα σε ανυποπτο χρονο σβήνει η οθονη με την τελευταια 10.0.7 ενώ με την προηγούμενη 10.0.4 δεν υπηρχε τέτοιο θεμα. Μιλαω για σβήσιμο ενώ δουλεύεται το κινητό και όχι για εκείνο που έρχεται μετά το περας του 2λεπτου που την εχουμε ρυθμίσει να σβήνει.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει κάποια ρυθμιση που πρέπει να κάνω, κάτι που έκαναν και όσοι πέρασαν την 10.0.6 στο ενδιάμεσο;

Σε συνέχιση του προηγουμενου ερωτηματος μου θα ηθελα να θεσω αλλο ενα. Ξαφνικα σε ανυποπτο χρονο σβήνει η οθονη με την τελευταια 10.0.7 ενώ με την προηγούμενη 10.0.4 δεν υπηρχε τέτοιο θεμα. Μιλαω για σβήσιμο ενώ δουλεύεται το κινητό και όχι για εκείνο που έρχεται μετά το περας του 2λεπτου που την εχουμε ρυθμίσει να σβήνει.

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει κάποια ρυθμιση που πρέπει να κάνω, κάτι που έκαναν και όσοι πέρασαν την 10.0.6 στο ενδιάμεσο;

Το έχω αναφέρει και εγώ αυτό. Σ'εμένα το κάνει σε συνθήκες όπου το περιβάλλον είναι αρκετά σκοτεινό . Πιστεύω ότι κάτι παίζει με τον αισθητήρα.

Μαλιστα, φοβηθηκα οτι κατι τετοιο θα παιζει. Και μαλλον θα συμβαινει στις τελευταιες 10.0.6.0 και 10.0.7.0 σωστα; Μιας και στην 4 δεν παρατηρηθηκε ποτε το φαινομενο απο τον Νοέμβρη που έχει η γυναικα μου τη συσκευη.

Οντως, τωρα που καθομαστε στο σκοτεινο σπιτι το εκανε, κοιτα να δεις..

Ημουν έτοιμος αυτες τις μερες να δωσω το παλιο S8 μου για ενα Νοte 8 pro, με αυτα που βλεπω για τις αναβαθμισεις απο την Xiaomi μαλλον κοιταζω για αλλου. Ολο προβλήματα ρε παιδια..

Μαλιστα, φοβηθηκα οτι κατι τετοιο θα παιζει. Και μαλλον θα συμβαινει στις τελευταιες 10.0.6.0 και 10.0.7.0 σωστα; Μιας και στην 4 δεν παρατηρηθηκε ποτε το φαινομενο απο τον Νοέμβρη που έχει η γυναικα μου τη συσκευη.

Οντως, τωρα που καθομαστε στο σκοτεινο σπιτι το εκανε, κοιτα να δεις..

Ημουν έτοιμος αυτες τις μερες να δωσω το παλιο S8 μου για ενα Νοte 8 pro, με αυτα που βλεπω για τις αναβαθμισεις απο την Xiaomi μαλλον κοιταζω για αλλου. Ολο προβλήματα ρε παιδια..

Εγώ φίλε πριν με 11.0.6.0 και απο σήμερα με 11.0.7.0 δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο θέμα..ίσα ίσα δουλεύουν όλα ρολόι. και wificall όλα καλά.. Αλλα κ εγώ είμαι τυπικός και υπομονετικός,δεν κατεβάζω ενημερώσεις απο οπου νάναι..περιμένω OTA όλα τα updates και έτσι μεχρι στιγμής όλα ok;)

Redmi By Xiaomi

Προφανώς ούτε την 10.0.4.0 κατέβασες απ'όπου νά'ναι σωστά; Όμως δεν είχες volte και vowifi για όσο διαστημα είχες το συγκεκριμένο firmware περασμένο, κάνω λάθος;

Και συμπάθα με αν κάνω λάθος όμως από τον Νοέμβρη διαβάζω ένα νήμα όπου αν κάποιος δεν ρωτάει για το πότε θα έρθει η καινουργια αναβάθμιση, τότε θα γράψει για να αναφέρει κάποιο πρόβλημα με το εκάστοτε firmware της Xiaomi. Όλοι από όπου νά'ναι αναβαθμίζουν;

Δεν είμαι fan καμίας εταιρίας ούτε είπα ότι η Samsung βγάζει Άγια Δισκοπότηρα, παρόλο που το S8 αν και τριετίας στέκεται ακόμα παλικάρι. Αντιθέτως είπα πως σκεφτόμουν το Note 8 pro αυτήν την εποχή, θα προτιμούσα όμως να βλέπω ότι η Xiaomi λύνει πιο άμεσα τα όποια προβληματα η ίδια δημιουργεί στις εκατομμύρια πουλημένες συσκευές της.. ;)

Με την 11.0.7 παρατήρησα οτι οι ενημερωσεις στο play store γινονται πια κανονικα και ταχυτατα.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

μήπως έχεις το double tap to lock ενεργό?

απενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα αν είναι on

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς ούτε την 10.0.4.0 κατέβασες απ'όπου νά'ναι σωστά; Όμως δεν είχες volte και vowifi για όσο διαστημα είχες το συγκεκριμένο firmware περασμένο, κάνω λάθος;

Και συμπάθα με αν κάνω λάθος όμως από τον Νοέμβρη διαβάζω ένα νήμα όπου αν κάποιος δεν ρωτάει για το πότε θα έρθει η καινουργια αναβάθμιση, τότε θα γράψει για να αναφέρει κάποιο πρόβλημα με το εκάστοτε firmware της Xiaomi. Όλοι από όπου νά'ναι αναβαθμίζουν;

Δεν είμαι fan καμίας εταιρίας ούτε είπα ότι η Samsung βγάζει Άγια Δισκοπότηρα, παρόλο που το S8 αν και τριετίας στέκεται ακόμα παλικάρι. Αντιθέτως είπα πως σκεφτόμουν το Note 8 pro αυτήν την εποχή, θα προτιμούσα όμως να βλέπω ότι η Xiaomi λύνει πιο άμεσα τα όποια προβληματα η ίδια δημιουργεί στις εκατομμύρια πουλημένες συσκευές της.. ;)

εκατοντάδες χιλιάδες έχει πουλήσει το συγκεκριμένο, εδώ μέσα γράφουν πλέον κυρίως "άπειροι" (συγκριτικά με αρκετά χρόνια πριν) που ζητούν βοήθεια όταν δεν βρίσκουν κάτι.Δεν το λες και αντιπροσωπευτικό δείγμα...εσύ ωστόσο τα έβγαλες τα συμπεράσματα...

αλήθεια πότε δεν δούλευε το volte???

για το vowifi πως είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν ήταν θέμα κάποιας αναβάθμισης από cosmote? βαριέμαι να ξαναγράφω κατεβατά για την λειτουργία του. Οι άλλες δύο γιατί δεν έχουν vowifi με xiaomi? η xiaomi φταίει μήπως???

και αλήθεια ποιες εταιρίες τα πάνε καλύτερα σε αναβαθμίσεις? πέρνα απ τα άλλα forum να πάρεις μια ιδέα!

διαβάζω εδώ και μετά κοιτώ αν όντως έχω το ίδιο κινητό...

Δεν έχω το double tap για κλείδωμα παρά μόνο για το ξεκλείδωμα της συσκευής, το κλείδωμα το κάνει με παρατεταμένο πάτημα στο βελάκι στο κάτω μέρος της οθόνης.

Παρεμπιπτόντως, η αυτόματη φωτεινότητα ενεργοποιήθηκε κατά λάθος και μετά που την έκλεισα το πρόβλημα με τα σβησίματα της οθόνης δείχνει να λύθηκε. Υπάρχει γενικότερο θέμα με αυτήν την λειτουργία στο Νote 7;

Όσον αφορά τα παρακάτω κι ο ίδιος βαριέμαι να το συζητήσω ειλικρινά, αυτό που με δυσαρεστεί είναι να βλέπω χρήστες να προσπαθούν συνεχώς να λύνουν θεματάκια και το κλείνω εδώ. Κι απλά να πω ότι σε προσωπικό επίπεδο ποσώς με ενδιαφέρουν τα updates σε μια συσκευή. Ας λειτουργεί 100% σωστα κι ας μην αναβαθμιστεί ποτέ. Το πρόβλημα αρχίζει για εμενα όταν υπάρχουν updates που δημιουργούν κάθε φορά κι από ένα νέο θεματάκι. Κι απλως να μπαίνουμε σε μόνιμη αναμονή για νέο update.. και πάει λέγοντας.

Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω οποιαδήποτε Xiaomi σκαρτη, αντιθέτως μάλιστα ελπίζω να είναι και στο software της το ίδιο αξιολογη όπως και στο "hard" της. ;)

η αυτόματη φωτεινότητα έχει θέμα σε πολλά κινητά, εγώ τουλάχιστον δεν συστήνω την χρήση της

στο RN7 δημιουργούσε conflicts και με τον proximity παλιότερα...

τα τελευταία χρόνια όλοι έχουν smartphones και αυτά γίνονται όλο και πιο σύνθετα με περισσότερες λειτουργίες

θα υπάρχουν πολλοί που δεν θα μπορούν να λύσουν ούτε μικροπροβλήματα

οι αναβαθμίσεις είναι απαραίτητες για κάποιον που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του τηλεφώνου του(πχ banking), απλά δεν χρειάζεται να τρέχεις πρώτος-πρώτος χωρίς να έχεις ενημερωθεί κάπως πρώτα. Πολλές φορές στην αρχή έχουν μικροπροβλήματα που σε λίγες μέρες διορθώνονται

και να συμπληρώσω ότι η official global που έχετε οι περισσότεροι σε καμιά περίπτωση δεν είναι ό,τι καλύτερο, είναι απλά η official.

Για τους περισσότερους είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να ασχολούνται, ΑΝ όμως κάποιος έχει περισσότερες ή ιδιαίτερες απαιτήσεις υπάρχουν ένα σωρό επιλογές. Και vowifi μπορούσε να έχει κάποιος (όταν σταμάτησε) και Android 10 (official dev) υπάρχει εδώ και καιρό και άλλα πολλά

Κατέβασα το downmix. Μέσα δεν έχει 11.07, μόνο την 11.06, την οποία και κατέβασα, αλλά δεν μου κάνει εγκατάσταση. Κάποια ιδέα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπες εδώ https://izadi.xyz/downmi/ και κατέβασε την. Αν δεις παραπάνω έχω μήνυμα πως την πέρασα. Λειτουργεί μια χαρά.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις ήρθε αναβάθμιση η V11.0.7.0 PFGEUXM...Την περνάω;;;Είναι σταθερή;;;

Ναι σταθερή είναι και την περνάς. Μια χαρά είναι το κινητό. Δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα ακόμη, τουλάχιστον στο δικό μου.

Η 11.07 διάβασα ότι είναι ΕΕΑ και όχι Global.

Eαν εχουμε ηδη Global, το ερώτημα είναι την περνάμε από πάνω η όχι ?

Edited by kwnana

Η 11.07 διάβασα ότι είναι ΕΕΑ και όχι Global.

Ουαν εχουμε ηδη Global, το ερώτημα είναι την περνάμε από πάνω η όχι ?

όχι βέβαια!

όχι βέβαια!
OK τοτε, περιμένουμε ;)

Καλημέρα σας.

Μια ερώτηση. Εσάς σας εμφανίζει το #Apotospiti κτλ δίπλα στην ώρα,σήμα κτλ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk