Vasileios26 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Συγνώμη που πετάγομαι έτσι,μια gcam για ένα φίλο που έχει τη συσκευή, μπορεί κάποιος να προτείνει; Ευχαριστώ πολύ .. Η κάτωθι Google camera που θα σου προτείνω, δεν είναι τυχαία αναζήτησή μου στο διαδίκτυο, αλλά είναι gcam προτεινόμενη απο την ελληνική κοινότητα για το κινητό του παρόντος νήματος. Και είναι αυτή εδώ. Ας τη δοκιμάσει ο φίλος σου, και εδώ είμαστε. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 https://piunikaweb.com/2020/07/29/xiaomi-android-10-update-tracker/ Καλημέρα,ξεκίνησε και η διανομή Android 10 για EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Καλησπερα, Εχει δοκιμασει κανενας miui12 stable xtrv? (ειχα δοκιμασει τις beta miui12 και δεν ηταν καλες, οποτε φοβαμαι να περασω miui12) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Μπορεί και να την κατεβάσει οποίος θέλει. Υπάρχει και στο γνωστό γκρούπ στο telegram. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Καλησπερα, Εχει δοκιμασει κανενας miui12 stable xtrv? (ειχα δοκιμασει τις beta miui12 και δεν ηταν καλες, οποτε φοβαμαι να περασω miui12) ποια beta miui12 δοκίμασες? έχω XTRV beta miui12 εδώ και αρκετές εκδόσεις και είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο είχα απ την αρχή στο τηλέφωνο και από σβελτάδα και από αυτονομία. Απ ότι θυμάμαι μόνο οι δύο πρώτες είχαν αρκετά θέματα(δεν τις είχα βάλει) τώρα είμαι με την 20.6.18 που είναι άψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Εγώ έχω την 6.20.30 αν θυμάμαι καλά και δουλεύει ζαχαρη Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κάτωθι Google camera που θα σου προτείνω, δεν είναι τυχαία αναζήτησή μου στο διαδίκτυο, αλλά είναι gcam προτεινόμενη απο την ελληνική κοινότητα για το κινητό του παρόντος νήματος. Και είναι αυτή εδώ. Ας τη δοκιμάσει ο φίλος σου, και εδώ είμαστε. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 ποια beta miui12 δοκίμασες? έχω XTRV beta miui12 εδώ και αρκετές εκδόσεις και είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο είχα απ την αρχή στο τηλέφωνο και από σβελτάδα και από αυτονομία. Απ ότι θυμάμαι μόνο οι δύο πρώτες είχαν αρκετά θέματα(δεν τις είχα βάλει) τώρα είμαι με την 20.6.18 που είναι άψογη Παιζει να ειχα βαλει την 1η με το που βγηκε. (θα μου πεις βιαστηκα) Ισως περασω την σταθερη οποτε. Αν γινει θα γραψω εντυπωσεις miui12 stable σε σχεση με την miui11 stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Μπορεί και να την κατεβάσει οποίος θέλει. Υπάρχει και στο γνωστό γκρούπ στο telegram. Τι ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Η κάτωθι Google camera που θα σου προτείνω, δεν είναι τυχαία αναζήτησή μου στο διαδίκτυο, αλλά είναι gcam προτεινόμενη απο την ελληνική κοινότητα για το κινητό του παρόντος νήματος. Και είναι αυτή εδώ. Ας τη δοκιμάσει ο φίλος σου, και εδώ είμαστε. Ποιά από όλες; Η πρώτη; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 (edited) Ποιά από όλες; Η πρώτη; Το RN7 δε το έχω στην κατοχή μου, και έτσι δε μπορώ να κάνω δοκιμή, όμως ως σου προανέφερα τις πληροφορίες τις διάβασα για τη συσκευή σου στην ελληνική κοινότητα. Έτσι λοιπόν, για αρχή κατέβασε τη πρώτη ναι, που θεωρητικά είναι η πιο πρόσφατη και λογικά με τις περισσότερες διορθώσεις, και μετά ας κατεβάσει εάν σε αυτή δε δει κάτι που τον ικανοποιεί, την MGC_6.2.030_RN7_V1_3_FINAL.apk η οποία όπως βλέπεις κι εσύ, αφορά το κινητό του παρόντος νήματος. Και εάν το επιθυμείς ενημέρωσέ με για το αποτέλεσμα, εάν δηλαδή οι λήψεις σε ικανοποιούν. Ευχαριστώ. Edited July 29, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Τι ακριβώς; Την τελευταία ενημέρωση που είναι του Android 10! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Την τελευταία ενημέρωση που είναι του Android 10! Την κατέβασα κ την πέρασα.το βλέπω λίγο πιο γρήγορο αλλά όχι τρομερές αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλησπέρα. Έχω βάλει την gcam του Αντρέα που είχε ανεβάσει με την δική του παλέτα και από όταν έκανε αναβάθμιση σε android 10 η επεξεργασία του hdr δεν τελειώνει ποτέ. Κολλάει. Έχετε παρατηρήσει κάτι?? Τι πρέπει να κάνουμε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλησπέρα. Έχω βάλει την gcam του Αντρέα που είχε ανεβάσει με την δική του παλέτα και από όταν έκανε αναβάθμιση σε android 10 η επεξεργασία του hdr δεν τελειώνει ποτέ. Κολλάει. Έχετε παρατηρήσει κάτι?? Τι πρέπει να κάνουμε?? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν δε φτιάξει με επανεγκατάσταση της gcam εφαρμογής (που δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για αυτό), μπορείς να δοκιμάσεις άλλη gcam (λίγα posts παραπάνω, προτείνω ποια). Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ενημερωση σχετικα με miui12 stable xtrv! Την περασα με απλο update πανω απο την miui11 stable xtrv. Μου φαινεται αρκετα σταθερη τελικα. Καντε την αναβαθμιση αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ενημερωση σχετικα με miui12 stable xtrv! Την περασα με απλο update πανω απο την miui11 stable xtrv. Μου φαινεται αρκετα σταθερη τελικα. Καντε την αναβαθμιση αφοβα. Android 9 ή 10; Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Android 9 ή 10; Android 10 Miui 12 ειναι η τελευταια Ελληνικη stable xtrv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Τί έγινε ρε παιδιά; Αύγουστος και ακόμα τίποτα σχετικά με android 10 OTA σε EU; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Τί έγινε ρε παιδιά; Αύγουστος και ακόμα τίποτα σχετικά με android 10 OTA σε EU; Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε ΟΤΑ η 11.0.1.0 QFGEUX android 10 με July επίπεδο ασφάλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Πριν από λίγες μέρες μου ήρθε ΟΤΑ η 11.0.1.0 QFGEUX android 10 με July επίπεδο ασφάλειας. Ποια χώρα έχεις; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Καλησπέρα. Πριν από λίγες ημέρες ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση 11.0.1.0 QFGEUX android 10 με χώρα Ελλάδα. 2 GB νομίζω ήταν. Δεν την έκανα εκείνη την στιγμή γιατί δεν είχα τα χρονικά περιθώρια. Το μεσημέρι που πήγα να την κάνω δεν εμφανιζόταν η αναβάθμιση.... χάθηκε.... Δεν είμαι root. Τώρα πότε θα ξαναέρθει....άγνωστο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Ποια χώρα έχεις; Ελλάδα.☀️☀️☀️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Καλησπέρα. Πριν από λίγες ημέρες ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση 11.0.1.0 QFGEUX android 10 με χώρα Ελλάδα. 2 GB νομίζω ήταν. Δεν την έκανα εκείνη την στιγμή γιατί δεν είχα τα χρονικά περιθώρια. Το μεσημέρι που πήγα να την κάνω δεν εμφανιζόταν η αναβάθμιση.... χάθηκε.... Δεν είμαι root. Τώρα πότε θα ξαναέρθει....άγνωστο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα φίλε μου. Θέλω να πας στο: Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->MIUI έκδοση, και να μου πεις εάν το επιθυμείς, ακριβώς, ποια rom έχεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Καλησπέρα φίλε μου. Θέλω να πας στο: Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->MIUI έκδοση, και να μου πεις εάν το επιθυμείς, ακριβώς, ποια rom έχεις. Ευχαριστώ.Καλησπέρα. Αυτή είναι η rom που έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Καλησπέρα. Αυτή είναι η rom που έχω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς πίσω εννοείς 12.0.1.0. Γιατί να σου ήρθε 11.0.1.0, και να είσαι με EU στην 11.0.8.0, μάλλον κάτι μπερδεύεις φίλε μου. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts