freemind11 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έχω το κινητό περίπου 3 μήνες. Μ' αρέσει πολύ αλλά έχω μια απορία.. Όταν παίρνω τηλέφωνο έναν αριθμό και αυτός μιλάει σε άλλη κλήση, δεν μου δείχνει οτι η κλήση μου είναι σε αναμονή. Δείχνει σαν να χτυπάει κανονικά και δεν το σηκώνουν. Δε θα έπρεπε να γράφει στην οθόνη " η κλήση σας είναι σε αναμονή" ή έστω να κάνει εκείνον τον διαφορετικό ήχο που κάνουν όλα τα κινητά??? Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτό έχει σχέση με το τι έχει διαλέξει ο άλλος να φαίνεται όταν μιλάει πχ αν έχεις Vodafone μπορείς να τους πεις όταν μιλάει το τηλ σου να δείχνει στους άλλους ότι μιλάει και να μην βλέπεις εσύ ότι σε καλούν, ή να βλέπεις εσύ ότι σε καλούν (η 2η γραμμή) και να δείχνει στους άλλους ότι χτυπάει κανονικά (παρότι μιλάς εσύ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Αυτό έχει σχέση με το τι έχει διαλέξει ο άλλος να φαίνεται όταν μιλάει πχ αν έχεις Vodafone μπορείς να τους πεις όταν μιλάει το τηλ σου να δείχνει στους άλλους ότι μιλάει και να μην βλέπεις εσύ ότι σε καλούν, ή να βλέπεις εσύ ότι σε καλούν (η 2η γραμμή) και να δείχνει στους άλλους ότι χτυπάει κανονικά (παρότι μιλάς εσύ) Εγώ έχω cosmote... Έχω δοκιμάσει και σε Vodafone και wind και cosmote... Μήπως φταίει το κινητό;; Στο προηγούμενο που είχα ( Lenovo K3 note) έκανε έναν θόρυβο στην αρχή και έγραφε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Όταν σε παίρνει άλλος στο τηλέφωνό σου ενώ μιλας δεν ακούς τον ήχο της αναμονής η όταν παίρνεις εσύ τηλέφωνο σε αριθμό που μιλάει δεν ακούς τον ήχο; Edited October 31, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Εγώ έχω cosmote... Έχω δοκιμάσει και σε Vodafone και wind και cosmote... Μήπως φταίει το κινητό;; Στο προηγούμενο που είχα ( Lenovo K3 note) έκανε έναν θόρυβο στην αρχή και έγραφε αναμονή τι σχέση έχει το κινητό σου με το τι βγάζει η εταιρία του άλλου όταν είναι κατειλημμένος?????:wacko: εκτός αν άλλο θες να πεις και δεν το λες σωστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παιδιά για μετάβαση από το note 7 στο mi9 lite λόγω οθόνης αλλά και του φακού του mi9 lite. Έχει κάποιος προσωπική άποψη για την κάμερα με την stock εφαρμογή (όχι gcam) για τη σύγκριση samsung της δικής μας συσκευής σε σχέση με τον imx 586 της sony. Φοβάμαι μήπως είναι χειρότερος και ξενερώσω. Δουλεύω κυρίως cam scanner και με ενδιαφέρει για έγγραφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έχω το κινητό περίπου 3 μήνες. Μ' αρέσει πολύ αλλά έχω μια απορία.. Όταν παίρνω τηλέφωνο έναν αριθμό και αυτός μιλάει σε άλλη κλήση, δεν μου δείχνει οτι η κλήση μου είναι σε αναμονή. Δείχνει σαν να χτυπάει κανονικά και δεν το σηκώνουν. Δε θα έπρεπε να γράφει στην οθόνη " η κλήση σας είναι σε αναμονή" ή έστω να κάνει εκείνον τον διαφορετικό ήχο που κάνουν όλα τα κινητά??? Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων στο δικο μου κινητο αλλης μαρκας οταν ειναι κατειλημενος ο αλλος το γραφει στην οθονη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παιδιά για μετάβαση από το note 7 στο mi9 lite λόγω οθόνης αλλά και του φακού του mi9 lite. Έχει κάποιος προσωπική άποψη για την κάμερα με την stock εφαρμογή (όχι gcam) για τη σύγκριση samsung της δικής μας συσκευής σε σχέση με τον imx 586 της sony. Φοβάμαι μήπως είναι χειρότερος και ξενερώσω. Δουλεύω κυρίως cam scanner και με ενδιαφέρει για έγγραφα.Σύμφωνα με review δεν νομίζω να δεις ουσιαστικές διαφορές ούτε στην κάμερα ούτε στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Όταν σε παίρνει άλλος στο τηλέφωνό σου ενώ μιλας δεν ακούς τον ήχο της αναμονής η όταν παίρνεις εσύ τηλέφωνο σε αριθμό που μιλάει δεν ακούς τον ήχο; Όταν παίρνω εγώ τηλέφωνο σε αριθμό που μιλάει!.. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο δικο μου κινητο αλλης μαρκας οταν ειναι κατειλημενος ο αλλος το γραφει στην οθονη. Και στο προηγούμενο κινητό που είχα το ίδιο έγραφε... Σε αυτό τίποτα.. τι σχέση έχει το κινητό σου με το τι βγάζει η εταιρία του άλλου όταν είναι κατειλημμένος?????:wacko: εκτός αν άλλο θες να πεις και δεν το λες σωστά... Έχει μεγάλη σχέση. Στο προηγούμενο κινητό που είχα, έβγαζε κανονικά αναμονή.. Σε αυτό δείχνει οτι καλεί κανονικά.. Να επισημάνω οτι αναφέρομαι στον ίδιο αριθμό συνδρομητή και στις δύο περιπτώσεις. Edited October 31, 2019 by maraki_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Παιδιά για μετάβαση από το note 7 στο mi9 lite λόγω οθόνης αλλά και του φακού του mi9 lite. Έχει κάποιος προσωπική άποψη για την κάμερα με την stock εφαρμογή (όχι gcam) για τη σύγκριση samsung της δικής μας συσκευής σε σχέση με τον imx 586 της sony. Φοβάμαι μήπως είναι χειρότερος και ξενερώσω. Δουλεύω κυρίως cam scanner και με ενδιαφέρει για έγγραφα. Είχα mi9, rn7 και τώρα mi a3. Τα mi9 και mi a3 που εχουν ιδιο αισθητηρα imx586, αν συγκρινουμε stock με την stock του rn7 είναι χαοτικά ανώτερα. Απλά το θεμα ειναι οτι αν βαλεις στην εξίσωση την gcam (και στα 3) τότε ειναι λιγο καλυτερο το rn7. Ε με cam scanner καλύτερα θα είσαι. Edited October 31, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Όταν παίρνω εγώ τηλέφωνο σε αριθμό που μιλάει!.. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στο προηγούμενο κινητό που είχα το ίδιο έγραφε... Σε αυτό τίποτα.. Έχει μεγάλη σχέση. Στο προηγούμενο κινητό που είχα, έβγαζε κανονικά αναμονή.. Σε αυτό δείχνει οτι καλεί κανονικά.. Να επισημάνω οτι αναφέρομαι στον ίδιο αριθμό συνδρομητή και στις δύο περιπτώσεις. δεν μπορώ να το πω πιο απλά: το ΤΙ θα ακούσεις (ή θα δεις αν το υποστηρίζει) στην συσκευή σου όταν καλείς κάποιον, είναι αποκλειστικά θέμα του άλλου παρόχου και των ρυθμίσεων που έκανε ο καλούμενος ενδεικτικά: https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/article/PROD-6583/KW092 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 του αδερφού μου το κινητό όταν φεύγει από το σπίτι και ξαναγυρίζει χάνει το wifi και πρέπει να το πατήσει να ξανασυνδεθεί δεν χάνει τον κωδικό, απλά πρέπει να πατήσει για connect έχει κάποια ρύθμιση γι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλημέρα σε όλους. Έχω το κινητό περίπου 3 μήνες. Μ' αρέσει πολύ αλλά έχω μια απορία.. Όταν παίρνω τηλέφωνο έναν αριθμό και αυτός μιλάει σε άλλη κλήση, δεν μου δείχνει οτι η κλήση μου είναι σε αναμονή. Δείχνει σαν να χτυπάει κανονικά και δεν το σηκώνουν. Δε θα έπρεπε να γράφει στην οθόνη " η κλήση σας είναι σε αναμονή" ή έστω να κάνει εκείνον τον διαφορετικό ήχο που κάνουν όλα τα κινητά??? Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ειναι θεμα του miui. Και εμενα με ενοχλεί πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 δεν μπορώ να το πω πιο απλά: το ΤΙ θα ακούσεις (ή θα δεις αν το υποστηρίζει) στην συσκευή σου όταν καλείς κάποιον, είναι αποκλειστικά θέμα του άλλου παρόχου και των ρυθμίσεων που έκανε ο καλούμενος ενδεικτικά: https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#!portal/201600000002048/article/PROD-6583/KW092 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ... Έχω το Lenovo K3 note με κοσμοτε αριθμό.. Παίρνω τον αδερφό μου ( ο οποίος έχει επίσης cosmote και έχει ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσεων!!).. Μιλάει σε άλλη γραμμή. Στο κινητό μου κάνει έναν μικρό ήχο και στην οθόνη γράφει " σε αναμονή"... Ωραία μέχρι εδώ;;;.... Αλλάζω τώρα κινητό.. Έχω το redmi note 7. Γίνεται η ίδια διαδικασία μόνο που αυτή τη φορά στο δικό μου κινητό δεν φαίνεται τίποτα παρόλο που ο αδερφός μου έχει άλλη γραμμή.. Δείχνει σαν να καλεί κανονικά και δεν το σηκώνει. Σε αυτόν βέβαια, δείχνει κανονικά οτι έχει δεύτερη γραμμή και τον καλώ εγώ.. Άρα αυτό είναι θέμα της δικής μου ΣΥΣΚΕΥΗΣ και όχι του δικού μου ή του αλλου παρόχου.. Και ρωτάω, όσοι έχετε το ίδιο κινητό, έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;;; Ελπίζω να έγινα κατανοητή! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι θεμα του miui. Και εμενα με ενοχλεί πολυ. Επιτέλους κάποιος κατάλαβε τι εννοώ...:p:p::wacko: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Παίζει να διορθωθεί αυτό στο μέλλον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ... Έχω το Lenovo K3 note με κοσμοτε αριθμό.. Παίρνω τον αδερφό μου ( ο οποίος έχει επίσης cosmote και έχει ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσεων!!).. Μιλάει σε άλλη γραμμή. Στο κινητό μου κάνει έναν μικρό ήχο και στην οθόνη γράφει " σε αναμονή"... Ωραία μέχρι εδώ;;;.... Αλλάζω τώρα κινητό.. Έχω το redmi note 7. Γίνεται η ίδια διαδικασία μόνο που αυτή τη φορά στο δικό μου κινητό δεν φαίνεται τίποτα παρόλο που ο αδερφός μου έχει άλλη γραμμή.. Δείχνει σαν να καλεί κανονικά και δεν το σηκώνει. Σε αυτόν βέβαια, δείχνει κανονικά οτι έχει δεύτερη γραμμή και τον καλώ εγώ.. Άρα αυτό είναι θέμα της δικής μου ΣΥΣΚΕΥΗΣ και όχι του δικού μου ή του αλλου παρόχου.. Και ρωτάω, όσοι έχετε το ίδιο κινητό, έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;;; Ελπίζω να έγινα κατανοητή! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτέλους κάποιος κατάλαβε τι εννοώ...:p:p::wacko: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.. Παίζει να διορθωθεί αυτό στο μέλλον;; Στο note 4x με την τελευταία stable το δειχνει κανονικα. Στο poco μου ειχε εμφανιστεί με ενα update και με ενα αλλο update εφυγε. Στο note 7 της γυναικας μου δεν εχει εμφανιστεί ποτε. Μπορει με καποια ενημερωση να εμφανιστει...... άγνωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Είχα mi9, rn7 και τώρα mi a3. Τα mi9 και mi a3 που εχουν ιδιο αισθητηρα imx586, αν συγκρινουμε stock με την stock του rn7 είναι χαοτικά ανώτερα. Απλά το θεμα ειναι οτι αν βαλεις στην εξίσωση την gcam (και στα 3) τότε ειναι λιγο καλυτερο το rn7. Ε με cam scanner καλύτερα θα είσαι. Αντρέα με έπεισες. Χαοτικά ανωτερος ο imx 586 από τον samsung; Πάντως με gcam νύχτα σε κάτι review μου φάνηκε καλύτερο το rn7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μόλις έφτασε η miui 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Στο note 4x με την τελευταία stable το δειχνει κανονικα. Στο poco μου ειχε εμφανιστεί με ενα update και με ενα αλλο update εφυγε. Στο note 7 της γυναικας μου δεν εχει εμφανιστεί ποτε. Μπορει με καποια ενημερωση να εμφανιστει...... άγνωστο Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Περιμένουμε λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μόλις ήρθε η 11. Για να κάνουμε την ενημέρωση πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό η μπαταρία;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μόλις ήρθε η 11. Για να κάνουμε την ενημέρωση πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο ποσοστό η μπαταρία;;Καλό είναι να έχεις τουλάχιστον 15-20% θα σου πει αν είναι λιγότερο από όσο χρειάζεται να το φορτίσεις πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δεν πήρε android 10? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Δεν πήρε android 10?Ακομα οχι. Εμεινε με το 9αρι Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μίλησα με το σέρβις της infoquest αν μπορούν να επιβεβαιώσουν το bug που δεν λειτουργεί το wifi calling με το miui 11. Δεν είχαν κάποια ενημέρωση για το θέμα. Άφησα τα στοιχεία μου, θα ρωτήσουν και θα με ενημερώσουν. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Ήρθε και σε εμένα το MIUI 11. Επιβεβαιώνω πως ακόμα φοράει το Android 9, αλλά είναι εμφανώς βελτιωμένο. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Τα δύο τετραγωνισμένα εικονίδια που είναι μόνιμα στις ειδοποιήσεις τι σημαίνουν?Κατεβάζω την μπάρα και δεν έχει τίποτα. Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts