paanos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Σε sw πλέον έχουμε tremple οπότε δεν νομίζω να χουν θέμα σε updates. Άλλωστε για redmi μιλάμε... Πόσα major updates να πάρει; Τα υπόλοιπα λένε ότι έχουν φτιάξει. Πιο πολύ το ότι δεν παίρνει gcam με χαλάει. Δεν εννοώ updates σε software, λόγω των drivers παλιότερα τα κινητά είχανε θέματα με το λογισμικό τους. Updates σε Redmi έτσι και αλλιώς παίρνουν 1 major, αλλά σε ΜΤΚ μην εκπλαγειτε αν δεν πάρετε κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Δεν εννοώ updates σε software, λόγω των drivers παλιότερα τα κινητά είχανε θέματα με το λογισμικό τους. Updates σε Redmi έτσι και αλλιώς παίρνουν 1 major, αλλά σε ΜΤΚ μην εκπλαγειτε αν δεν πάρετε κανένα. Αν δεν απατώμαι, με tremple πλεόν μπορουν να πάρουν ΚΑΙ android update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ενώ έχω ενεργό το Bluetooth και το GPS, κάποιες φορές τα βρίσκω κλειστά. Έχετε ιδέα που μπορεί να οφείλεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 πήραμε το κινητό σήμερα για τον γιο! αλλά κάναμε εγκατάσταση του fortnite και ενώ εγκατασταθηκε λέει στην έναρξη gpu not compatible. κάποιος εδώ μέσα δεν είχε γράψει ότι παίζει; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απαντηθηκε καποια ποστ πιο πισω βρες και κατεβασε το εκτος πλαιυ στορ.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Αν δεν απατώμαι, με tremple πλεόν μπορουν να πάρουν ΚΑΙ android update.Όλες οι συσκευές που έχουν treble μπορούν να πάρουν ευκολότερα update από τις εταιρίες, αλλά και πάλι δεν δινουν. Η xiaomi μέχρι και στο redmi note 5 δεν υποστήριζε treble, στα νεότερα δεν ξέρω τι κανει. Ουσιαστικά το treble χωρίζει στα 2 την αναβάθμιση, και η κάθε εταιρία μπορεί να δώσει αναβάθμιση χωρίς να κάνει αλλαγές στο μέρος των drivers, της εμφάνισης (ui) κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 πήραμε το κινητό σήμερα για τον γιο! αλλά κάναμε εγκατάσταση του fortnite και ενώ εγκατασταθηκε λέει στην έναρξη gpu not compatible. κάποιος εδώ μέσα δεν είχε γράψει ότι παίζει; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοστ 2671 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Βλέπεις τις οδηγίες από αυτό το βίντεο και παίζει κανονικά.. Youtube.com/watch?v=jmTABtxjD0 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkβάζεις λίγο πάλι το λινκ γιατί αυτό το πατάω και στο YouTube λέει αυτό Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 βάζεις λίγο πάλι το λινκ γιατί αυτό το πατάω και στο YouTube λέει αυτό Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Γραψε στην αναζήτηση "Αισθητήρας απόστασης" (με τόνους) και θα στο βγάλει.1000 ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkθα το δω το βράδυ σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάτι άλλο... το face unlock για να λειτουργήσει πρέπει να ανάψει πρώτα η οθόνη; δεν γίνεται με σβηστή; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) έγινε κανονικά η εγκατάσταση μετά ξεκίνησε να κάνει download κάτι γιγα και έβγαλε αυτό με πάει στην μαμά σελίδα! να ξανά εγκαταστήσω το μαμά apk! έτσι γίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 31, 2019 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 έγινε κανονικά η εγκατάσταση μετά ξεκίνησε να κάνει download κάτι γιγα και έβγαλε αυτό με πάει στην μαμά σελίδα! να ξανά εγκαταστήσω το μαμά apk! έτσι γίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠρώτα κατεβάζεις αυτό: https://drive.google.com/file/d/1R2bXcXiU7OTL72chUbB2Ic7RauuxRttR/view Το κάνεις εγκατάσταση και όταν σου βγάλει μύνημα ότι δεν είναι συμβατό πατάς quit. Μετά κατεβάζεις τον editor : https://drive.google.com/open?id=10Kp31cRfpmwVkyjzuFuLSW8aMI-F8csl τον κάνεις εγκατάσταση και το τρέχεις. Διαλέγεις την εφαρμογή και την κάνεις full edit. Από το μενού files διαλέγουμε Dex-smali. Πάμε Smali/com/epicgames/ue4/gameactivity.smali Ψάχνουμε τη σειρά processSystemInfo και κάτι από το σημείο που λέει .registers Προσθέτουμε τον κώδικα : const/4 v0, 0x1 return v0 Κάνουμε save και πατάμε το κουμπί build. Κάνουμε απεγκατασταση και πάλι εγκατάσταση. Τρέχουμε το παιχνίδι , κατεβάζουμε τα updates και είμαστε έτοιμοι. Αυτά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 ναι αλλά στην μέση του update μου βγάζει αυτά των φωτο! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 ναι αλλά στην μέση του update μου βγάζει αυτά των φωτο! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν κάνεις το edit μετά το build σου το κάνει κανονικά; Κάνε και μια clear cash και μια επανεκκίνηση καλού κακού! Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει το ακουστικό σαν δεύτερο ηχείο??? κατέβασα ένα mod αλλά δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει το ακουστικό σαν δεύτερο ηχείο??? κατέβασα ένα mod αλλά δεν.... Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Ναι αν είσαι ρουτ.. περνάς ένα mod από magisk κ γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα. Έχει μια εφαρμογή στο κινητό που λέγετε Θέματα. Μόλις το πατήσω μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την περιοχή σας. Τι πρέπι να αλλάξω για να την βλέπω; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα. Έχει μια εφαρμογή στο κινητό που λέγετε Θέματα. Μόλις το πατήσω μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για την περιοχή σας. Τι πρέπι να αλλάξω για να την βλέπω; Καλημέρα και καλό μήνα.Πας από ρυθμίσεις->πρόσθετες ρυθμίσεις και στο πεδίο Περιοχή το αλλάζεις και το βάζεις Ελβετία. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Γιατί ειδικά Ελβετία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Κάτι εκτός της ε.ε, ότι θέλεις διαλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Γιατί ειδικά Ελβετία; Αυτό έβαλα εγώ και δούλεψε.Αλλά δουλεύουν και άλλα. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα.Πας από ρυθμίσεις->πρόσθετες ρυθμίσεις και στο πεδίο Περιοχή το αλλάζεις και το βάζεις Ελβετία. Σε ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημερα στην παρεα και καλο μηνα να εχουμε.βρε παιδια εχω διαβασει σχεδον τα μηνυματα...πανω αριστερα στο κινητο μου εμφανιζει την ωρα και οχι τις ειδοποιησεις.με αποτελεσμα να πρεπει να τραβαω κουρτινα για να δω...λυνεται καπως αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Όταν κάνεις το edit μετά το build σου το κάνει κανονικά; Κάνε και μια clear cash και μια επανεκκίνηση καλού κακού!όλα γίνονται κανονικά! ανοίγει το fortnite ξεκινάει να κάνει την αναβάθμιση 3 κάτι γιγα και μετά έβγαλε την ειδοποίηση να κατεβάσω το apk το μαμά για να συνεχιστει το κατέβασμα! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts